Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Порівняння Honor 10, Honor Play і Honor 8X: 5 особливостей

Дата публікації: 06.10.2020 09:22
Дата оновлення: 06.10.2020 09:22

Гайд, що описує п'ять параметрів ТРЬОХсмартфонів Хонор, допоможе остаточно розставити крапки над «і» тим, хто задивляється на ці моделі.

Сравнение Honor 10, Honor Play, Honor 8X

Геймери зрозуміють, який гаджет потягне їх улюблену гру і порадує тривалістю роботи без підзарядки. Фотографу знадобиться трохи часу, щоб вибрати з триптиха Honor 10, Honor Play, Honor 8X варіант для ідеальних знімків. А прихильники креативу, проаналізувавши відгуки користувачів, придбають справжній ексклюзив.

Технічні характеристики: таблиця

У телефонів є одне спільне – 8-ядерний процесор. За іншими параметрами вони помітно відрізняються один від одного.

Зведення характеристик перед вами:

Установки
Honor 8X Honor Play Honor 10
Розмір (мм) 160.4х76.6х7.8 157.9х74.3х7.5 149.6х71.2х7.7
Маса 175 г 176 г 153 г
Дозвіл екрану 1080х2340 пікселів 1080х2340 пікселів 2280x1080
Акумулятор Li-Po 3750 мАг (незнімний) Li-Po 3750 мАг ( незнімний) Li-Po 3400 мАг (незнімний)
Колір чорний, синій, червоний і фіолетовий фіолетовий, чорний, синій чорний, мерехтливий синій, мерехтливий зелений
Версія операційної системи Android EMUI 8.2 EMUI 8.2 EMUI 8.1.0
Внутрішня пам'ять, GB 64/128 64 64/128
Зовнішня пам'ять, GB micro SD до 400 ГБ micro SD до 256 ГБ не підтримує micro SD
Діагональ, дюйми 06.май 6.3 5.84
Камера задня, МР 20 + 2 (подвійна) 16 + 2 (подвійна) 24 і 16 МР (подвійна)
Камера для Селфі, МР 16 (одиночна) 16 (одиночна) 24 МР (одиночна)

Можливості екрану

і, знову-таки, у смартфонів різних розмірів і з різною діагоналлю дисплеїв є щось спільне. Це IPS-технологія, яку так люблять графічні дизайнери, майстра підготовки до, цінителі якісної передачі кольору і точності відтінків. Також об'єднує гаджети Full HD + роздільна здатність з підвищеною щільністю пікселів.

Honor Play

Смартфон вважається ігровим девайсом. Широкоформатний екран на 6,3 дюйма займає 83% передньої панелі. Нетривіальне співвідношення сторін 19,5: 9 і тонка вібрація, яку можна налаштувати в папці «Інструменти», гарантують легкість керування персонажами і хороше відчуття девайса при натисканні на дисплей.

Экран Honor Play

Смартфон відмінно передає яскраві відтінки. У моделі передбачена опція приховування вирізу.

В тему: ТОП-10 смартфонів до 2000 грн: рейтинг популярних бюджетних моделей

Honor 8X

Безрамковий дисплей FullView займає 90% передньої панелі . Він полегшує пошук інформації і перегляд фото і відео. Це заслуга технології COF.

екран Honor 8X

Honor 8X допоможе захистити зір завдяки відповідному режиму, який виконує 3 головних місії:

  • зменшення УФ-випромінювання;
  • настройка при низькій освітленості;
  • виставлення рівня яскравості, що дозволяє читати навіть сонячним днем.

Honor 10

Дисплей IPS на 5,84 дюйма налаштовувати самостійно. Або користуватися автонастройка. Екран не дряпається, оскільки на ньому скло Gorilla Glass. Клеїти додаткову захист не потрібно.

Honor 10 во всей красе

Наявність жіроотталківающего покриття полегшує очищення. Відмінні кути огляду і вивірений колірний баланс демонструють вивірену картинку, що не скуту рамками. Відступ з боків – не більше 3 мм, ширина верхньої і нижньої рамки, відповідно, 5 мм і 1 см.

На замітку: Як платити смартфоном: 3 системи оплати

Чого очікувати від камери

Камери всіх трьох моделей працюють на базі штучного інтелекту. Вони виконують функції, які до цих пір вимагали вміння досвідчених фотографів:

  • настройка параметрів;
  • обробка зображення;
  • витримка затвора та експозиції;
  • варіювання насиченості, глибини кольору і контрастності.

Камери також автоматично розпізнають сцену і, після фіксації об'єктива в правильному напрямку, підбирають параметри для ідеального знімка.

Honor 10

Камерофон Honor 10 робить воістину запаморочливі фото і відео. Для любителів фотомистецтва працює основна камера з двома модулями 16 + 24 Мп, фазовим автофокусом і LED-спалахом. Фронтальну камеру на 24 Мп відрізняє ширококутний об'єктив і опція ефект боке. Вона радує балансом білого і бездоганною передачею кольору.

Камера у Honor 10

Довірившись штучного інтелекту, користувачі отримують відмінні кадри в кінцевому підсумку і полегшену роботу в процесі. Фотографу більше не потрібно вивчати основу ручного фокусування. Смартфон сам розпізнає об'єкт і виведе його в фокус. Він оптимізує налаштування, видасть якісні портретні знімки з природним освітленням. Одним кліком можна налаштувати камеру на ультрачеткіе Селфі з м'якою спалахом або з постановочним освітленням, як у професійної спалаху.

Honor 8X

Штучний інтелект камери Honor 8X зводить і без того хорошу 20-мегапіксельну камеру на новий рівень. Автоматика прекрасно налаштовує баланс білого, експозицію та інші важливі характеристики для красивого знімка.

Камера у Honor 8X

Завдяки активації автодоработкі, виходять шикарні фотографії навіть проти сонця. Нічний режим виключає змащені фото і «ефект тремтіння рук». Камера розпізнає сценарій зйомки і підлаштовується до кожного з них. Більше ніяких помилок зі світловим акцентом. На виході виходять ідеальні портретні, автоматично відретушовані знімки.

Пізнавальна стаття: Як вибрати смартфон з хорошою камерою

Honor Play

У ньому камера 16 + 2 Мп. Судячи з відгуків, вона видає хороші фотографії з насиченою палітрою кольорів. Особливо, при природному освітленні. Honor Play робить гідні портретні знімки і Селфі.

камера у смартфона Honor 10

І у основний, і у фронтальній камер передбачена функція для розмиття заднього фону. Телефон підійде для створення коротких роликів з уповільненням 480 кадрів/секунду.

Потенціал програмного забезпечення

Восьмиядерна процесор відмінно зарекомендував себе у всій лінійці смартфонів Huawei. Він демонструє хорошу продуктивність і підвищену швидкість.

Honor Play

З цим девайсом любителі ігор не будуть перериватися на часту підзарядку.

  • З активацією технології GPU Turbo оптимізується робота гаджета, звільняючи графічний процесор від зайвої роботи під час відтворення. Він не буде заново рендерить нерухомі і статичні елементи. З технологією енергоспоживання знижується на третину, а продуктивність підвищується на 60%.
  • Працює на Android 8.1 з оболонкою EMUI – хороша швидкість і стабільність забезпечені.
  • З фішок смартфона, крім звичного сканера пальців, – возможностьразблокіровкі по обличчю.

Honor Play запускає важкі ігри, зберігаючи низьке енергоспоживання. Фішка активується в утиліті Game Suite.

ДО слова: 6 причин, чому смартфон швидко розряджається

Honor 10

Телефону вистачає продуктивності навіть без додаткової карти пам'яті. Honor 10 повністю задовольнить очікування користувача, якщо той не збирається грати в 3D-ігри.

Веб-сайти відкриваються миттєво, а завантаження ємних файлів вимагає трохи більше часу.

  • Оболонка EMUI – додаткові зручності. Вона спрощує керування смартом. Можна змінити текст інтерфейсу, розділити екран на 2 частини або розблокувати девайс за допомогою браслета або іншого Bluetooth-пристрою.
  • За результатами тестів, смартфон з максимальною яскравістю екрану втратив всього 38% заряду за 3 години повного навантаження.

Honor 8X

Судячи з відгуків користувачів, смартфон показує гідну продуктивність. Не було помічено очевидних подтормаживаний. Процесор Kirin 710 добре показав себе в процесі ігор.

Додаткові плюси:

  • Honor 8X має прекрасну продуктивністю. Швидкістю ОЗП на 7200 МБ робить мобільник незамінним у вирішенні повсякденних завдань, перегляді відео і в іграх.
  • За три години повного завантаження і найбільшої яскравості дисплея, смартфон розрядиться до 40%.
  • Зручний в користуванні завдяки оболонці EMUI. З нею можна налаштувати смартфон на керування однією рукою, створити другий «секретний» аккаунт або користуватися ергономічною клавіатурою Swype, з якої пишуть без відриву пальця.

Особливості зовнішнього вигляду смартфонів

Розробники лінійки вирішили не обмежуватися класичними рішеннями, додавши креативу. Деякі представники лінійки дивують очевидною «родзинкою» – мерехтінням синього і зеленого кольорів, інші ж – яскравою і стильною розфарбуванням червоно-чорного кольору. Розберемося, якої моделі притаманний той чи інший відтінок.

Honor 10

Пристрій мимоволі врізається в пам'ять і викликає нестримне бажання частіше тримати його в руках. Витончені вигини панелі забезпечують зручність при користуванні. Виробники передбачили випуск цього флагмана в топовом чорному кольорі, синьому і зеленому.

 Honor 10: вид спереди и сзади

І якщо чорний смартфон можна вважати безсмертної класикою, синій і зелений девайс відрізняє не тільки нестандартна забарвлення, але і заднє градиентное скло, що створює ефект північного сяйва.

Цікава стаття: Xiaomi Mi Note 10: огляд зі 100% об'єктивністю

Honor Play

Хороша якість збірки і тактильно приємна поверхня тонкого 7,5-міліметрового корпусу принесуть його власнику чимало приємних моментів. Корпус Honor Play, виконаний З алюмінію і скла, з плавними вигинами, міцний, без зазорів і бовтаються елементів.

Honor Play: внешний вид

Зверху знаходиться мікрофон для шумозаглушення, знизу – USB-C порт, роз'єм для навушників і мікрофон для розмов з мультимедійним гучномовцем. Справа розташовується плавна і зручна кнопка звуку. Камера у смартфона виступає, так що рекомендується упакувати його в чохол.

Honor Play представлений в 3 звичних кольорах (чорний, синій, фіолетовий) і в 2 нестандартних. Нетривіальні чорно-червоні і червоно-чорні моделі випущені в лімітованої серії, що означає ще більшу ексклюзивність.

Honor 8X

Телефон радує стильними панелями, укладеними в раму з алюмінію. Зігнуте екранне скло надає шарм, а «скляна» панель – дорожнечу і люксових. Зовнішність смартфона відрізняється оригінальністю. Але для зручності користування девайс коштує захистити чохлом - щоб не вислизав з рук. Зверху смартфона розташовується фронтальна камера. Там же – динамік з чистим і приємним звуком. Ліворуч і праворуч можна побачити слоти для карт і великі, гладкі клавіші гучності і живлення.

камера Honor 8X

Три представника лінійки бренда Хонор відрізняються непоганими параметрами. Вибирати девайс потрібно, спираючись на поради користувачів і грунтуючись на призначення: ігри, фото, спілкування. Моделі мало в чому поступаються один одному. Вони оснащені сканером відбитків пальців, дають захист інтелектуальної власності. Будь-яких критичних відмінностей немає і в інших параметрах.

ДО огляду підібрані привабливі моделі з розширеними функціями, поверхнею використання екрану від 80%, вишуканою зовнішністю і різноманітністю квітів.

Читайте: Xiaomi Redmi Note 8 Pro і Xiaomi Redmi Note 8T: огляд – 8 відмінностей

Коментарі
Залиште коментар
Категорії