Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Репортаж з 10-річчя DJI і презентації в Україні квадрокоптера DJI Mavic Pro

Дата публікації: 31.10.2016 17:20
Дата оновлення: 31.10.2016 17:20

Коли ведучий заходу виніс на сцену Mavic Pro, ніхто не зміг стримати подиху здивування та розчулення – цей складний квадрокоптер – найкраще, що можна уявити для любителів екстремальних зйомок та подорожей. Більше ніяких валіз для перенесення – у складеному вигляді цей малюк поміщається в кишеню чоловічої куртки та невеликий жіночий рюкзачок.

При своїй компактності, новий дрон відрізняється високою якістю запису відео – 4К, а також у прямому значенні слова ульотною швидкістю – до 64 км/год у спортивному режимі. По території НСК Олімпійський, де відбувався захід, Mavic Pro найшвидше, навіть супер-крутий Phantom 4 здавався поруч із ним занадто великим і недостатньо маневреним.

Хоча за компактність слід платити і в даному випадку це система стабілізації – досвідчені користувачі кажуть, що вона тут трохи слабше, ніж у Phantom 4 або Inspire. В іншому ж новий дрон отримав всі фішки старших моделей – функцію стеження Active Track, можливість задавати маршрут одним натисканням на екран – TapFly, вміння облітати перешкоди, орієнтуючись на показання сонарів, і багато інших.

Самі експерти Fly Technology вдало назвали новий дрон" екшн-камерою серед квадрокоптерів", чітко визначивши нішу потенційних покупців – мандрівники, екстремали, любителі активного відпочинку та постійних відеозйомок.

Загалом, ще до закінчення презентації ми остаточно і безповоротно закохалися в новий дрон Mavic Pro і сподіваємося скоро зробити його повноцінний огляд. Тож підписуйтесь на наш Youtube-канал, де публікуються всі наші огляди, а буквально днями з'явиться наш відеозвіт про презентацію DJI, яку зняла наша невтомна команда.

Спеціально для Moyo.ua,

Ірина Руденко

Коментарі
Залиште коментар