Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Планшет Dell Venue 7: все потрібне й нічого зайвого

Дата публікації: 09.04.2014 00:00
Дата оновлення: 09.04.2014 00:00

Спочатку було вирішено, що планшет буде надійним і ще раз надійним. В результаті весь креативний запал дизайнерів Dell був витрачений на розробку практичного чорного софт-тач пластику для задньої панелі, який практично неможливо подряпати. Про лицьову панель теж вирішили не забувати, і в результаті її покликане врятувати від механічних пошкоджень спеціальне захисне скло Dragontrail. Важить апарат 234 г, а його товщина складає 9,8 мм.

 dell-venue-7-image002_017-дюймовий екран прогнозовано виконаний на основі технології IPS - сьогодні TFT-матриці вже давно виглядають вчорашньою газетою і можуть викликати тільки співчутливий подив. Роздільна здатність матриці становить 1280 х 800 пікселів - те, що потрібно для перегляду фільмів у форматі HD.

Планшет працює під керуванням операційної системи Google Android 4.2.2. Тут немає ні фірмової оболонки, ні серії непотрібних встановлених додатків, так що все необхідне ви легко скачаєте на Google Play.

За рівнем технічних характеристик планшет повністю відповідає вимогам сьогоднішнього дня: у нього двоядерний процесор Intel Atom Z5260 з тактовою частотою 1,6 ГГц, вбудований відеоприскорювач PowerVR SGX544MP2, 2 ГБ оперативної пам'яті, а також 8 або 16 ГБ вбудованої флеш-пам'яті - в залежності від конфігурації. За бажанням встановлений об'єм можна розширити картою microSD з максимальним об'ємом 32 ГБ. Рівень швидкодії системи не зашкалює, але при цьому його на 100% вистачить для всіх базових завдань, включаючи перегляд «Ігри престолів» і запуск гри Subway Surf.

 maxpngУ планшета дві фотокамери. Перша має роздільну здатність VGA і призначена для відеоконференцій по Skype. Друга має роздільну здатність 3,15 МП і на подив непогано справляє зі зйомкою навіть в приміщенні, яке освітлено не найкращим чином.

Час автономної роботи планшета можна назвати не дуже великим і не маленьким. При активному використанні літій-іонний акумулятор на 4100 мАг протримається без підзарядки близько шести годин, а при менш інтенсивному - близько восьми. Загалом, майже повний робочий день.

Коментарі
Залиште коментар