Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Трекер атівность Medisana VIFIT: носіть на здоров'я

Дата публікації: 10.04.2014 00:00
Дата оновлення: 10.04.2014 00:00

Розроблений відомим німецьким виробником техніки для активного способу життя, трекер Medisana VIFIT допоможе вам вирішити відразу кілька проблем і до того ж не приваблює непотрібного уваги. Справді, зроблений у вигляді кліпси прилад важить всього 11,5 г та виявився настільки компактним, що його можна носити в кишені сорочки або джинсів абсолютно непомітно для оточуючих.  vifit_clipКорпус пристрою практично неможливо подряпати, а все управління виконується за допомогою однієї-єдиної кнопки. Виводиться інформація на OLED дисплей і - важливо! - буде добре помітна навіть для користувачів зі слабким зором. vifit_display_ru-alt

 

 

 

Трекер мультіфункціонален і виконує відразу кілька завдань. Перш за все, його можна використовувати в якості шагомера, який необхідний будь-якій людині, який повинен стежити за своїм здоров'ям і вагою, але при цьому змушений утриматися від значних навантажень і занять спортом. Крокомір реагує не на кроки, а на вібрацію, що робить його інформацію точнішою.

 vifit_1Під час роботи гаджет ретельно збирає всю необхідну статистику, включаючи кількість зроблених кроків, пройдену відстань, кількість спалених калорій, а також час активності в годиннику і відсотках. Контролює пристрій і сон свого власника - зокрема, тривалість і активність.

Всю необхідну інформацію ви зможете переглядати на екрані свого смартфона і планшета на базі операційної системи iOS і Android, або на дисплеї свого Windows-комп'ютера. Для цього потрібно завантажити на ваші мобільні пристрої безкоштовний додаток VitaDock.

Вбудований літій-іонний акумулятор пристрою відрізняється зниженим енергоспоживанням і легко протримається без підзарядки цілий тиждень. vifit_2

Коментарі
Залиште коментар