Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Міф чи правда: 5 beauty-стереотипів про декоративну косметику

Дата публікації: 20.01.2017 11:01
Дата оновлення: 20.01.2017 11:01

Тренди в макіяжі змінюються і оновлюються. Контурінг впевненими кроками йде з подіумів, поступаючись місцем природній, сяючою шкірі. Матові губи сміливо конкурують з сатиновими. А хайлайтер все ще на піку популярності. Встежити за змінами непросто, а ось відпустити старі стереотипи з минулого – легко. Про них і піде мова. 

Стереотип 1. Рожеві тіні роблять погляд хворобливим

Як візажист, я чую цю фразу кожен раз, коли пропоную моделям використовувати такий відтінок в макіяжі. Так, рожевий – непростий колір. Але саме він додає будь-якого образу свіжості, грайливості і навіть кокетства. Правило говорить – не використовувати рожевий на нижньому столітті. Кращий варіант – додати сяючий відблиск на «яблучко» очі. Крім того, обов'язково виділяйте натуральними відтінками складку століття. 

Стереотип 2. Тональний крем псує шкіру

Таке твердження можна було почути від наших бабусь. Але сьогодні індустрія краси зробила крок далеко вперед. Пам'ятайте про правило щоденного макіяжу. У ньому йдеться – на кожен день вибирайте легкі текстури (ст або сс-креми). Для особливих випадків можна використовувати щільні тони. А в кінці дня ретельно змивайте косметику, щоб вночі шкіра дихала. Крім того, склади тональних кремів зараз гордо «кричать» про своїх корисних компонентах: від натуральних масел до гіалуронової кислоти. 

Стереотип 3. Червона помада йде всім

Це правда. Але хочу акцентувати увагу на особливому уточнення. Найважливіше – вибрати свій відтінок. Зараз кожен бренд пропонує лінійку з 5-20 різних палітр. І це одного лише червоного кольору. Пам'ятайте, що при покупці варто враховувати ваш цветотип. Першим етапом визначте – холодний або теплий відтінок червоного вам підходить. Далі – вибирайте насиченість кольору. 

Стереотип 4. Чорний колір на нижній повіці зменшує очі

Це правда. Але лише в тому випадку, якщо ви підводите слизову або нижню повіку виключно чорним Каялу без подальшої розтушовування. Правило говорить – щоб зробити очі візуально більше, варто активно пропрацювати і верхнє, і нижню повіку. Растушевка – головний козир в даному випадку. Не залежно від того, наскільки темним буде ваш макіяж, фінальним кольором завжди повинен бути натуральний відтінок. 

Стереотип 5. Смокі-айз – це тільки для молодих

Часто чую цю фразу. А все тому, що багато хто при слові «смокі» відразу уявляють чорний макіяж очей. На захист мого улюбленого smoky скажу, що мова йде про техніку. Варіації кольору можуть бути самими різними – від рожевого до синього, зеленого, фіолетового, чорного. Одним з універсальних вважаю денний коричневий смоки, який підходить практично будь-якого кольоротипу. 

Бажаю вам експериментувати з відтінками, текстурами. Пробуйте нове. Балуйте себе кожен день. Адже з таких приємних дрібниць і складається наша красиве життя! 

Спеціально для MOYO.ua

Юлія Ятель

Б'юті-експерт

Коментарі
Залиште коментар