Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Список ідеальних подарунків на День Святого Миколая

Дата публікації: 15.12.2016 09:27
Дата оновлення: 15.12.2016 09:27

1. Конструктори


Покажіть мені людину, яка ніколи не чув про LEGO. Це мрія багатьох хлопчиків і дівчаток. Такий подарунок підійде для будь-якого віку, дорослий теж не відмовиться. Конструктор дозволяє розвиває фантазію і вчиться одночасно.

2. Настільні ігри


Якщо ви купували цілі вулиці, збирали слова, засмучувалися, коли падала вежа, пояснювали слова за хвилину і кричали UNO, вам будуть знайомі ці ігри – Монополія, Scrabble, Jenga,Alias, UNO. Такі ігри підійдуть для всієї родини, повірте мені, весело буде і дітям, і дорослим.

3. Інтерактивні іграшки


Ваша дитина давно хотів собачку, кошеня, папугу, але з об'єктивних причин ви не можете собі цього дозволити? Є вихід – це інтерактивні іграшки. Ви зможете завести і Веселого цуценя, і милого кошеняІ навіть дракона, ведмедяІ робота.

4. Ігрові набори


Яка дівчинка не мріє про рожевому будиночку для Barbie? А хто з хлопчаків не хоче відчути себе шпигуном Агентом 007? А хто ж в дитинстві не грав в «поліклініку» і не лікував всіх ляльок?

5. Планшет


Сучасні діти – вони ще не вміють ходити, але вже у всю користуються гаджетами. Планшети смартфони стали частиною нашого життя. На них ми вчимося, граємо, читаємо, малюємо і т.д. Сучасний гаджет це відмінний подарунок.

6. iPhone 7


Цей подарунок для більш дорослої дитини або для батьків, який вибирає подарунок для дитини. Порадуйте себе. Цей дизайн, багатофункціональність, а головне захист від вологи і пилу – не залишать байдужим нікого. Цей класичний чорний колір ... Я думаю, можу не продовжувати.

Я вже вибрала собі подарунок, хоч я вже давно не дитина, а ви?

Коментарі
Залиште коментар