Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати подрузі на 8 Березня: 10 ідей, які точно не розчарують

Дата публікації: 23.02.2024 10:37
Дата оновлення: 23.02.2024 10:37

Іноді у практичних подарунках більше душі, ніж у креативних. А ідеал — десь посередині. Зібрали 10 ідей безпрограшних святкових сюрпризів без зайвого пафосу. Подруга точно оцінить!

Плойка або випрямляч

Жарти про випрямлення кучерявого та підкручування прямого волосся — зайві. Дівчата використовують плойки та випрямлячі не тільки для голлівудських локонів та вирівнювання кучерів. Пристрої допомагають позбутися зайвої пухнастості, приборкати неслухняні завихрення, додати об’єму біля коренів, зробити зачіску акуратнішою і симпатичнішою.

Плойка на подарунок

При виборі щипців у подарунок на 8 Березня подрузі важливо враховувати довжину та стан волосся, а також улюблені зачіски.

  1. Для любительки пружних афро завитків підійде плойка з найтоншою основою.
  2. Ефектні великі хвилі зручно формувати за допомогою конусної.
  3. Результат, як після сну з косами, дає широка потрійна модель.
  4. Квадратна або трикутна перетворює прямі пасма на незвичайні ламані локони.
  5. Праска з плоскими пластинами, що нагріваються, пригладжує зачіску, але може застосовуватися також для кучерів.

Стаття на тему: Як правильно вибрати праску для волосся — 6 хороших порад

Патчі для очей

Чого тільки не доводиться робити дівчатам, щоб приховати набряки та синці під очима. Лазівки з чаєм та кружальцями свіжого огірка давно зжили себе. Є зручніший і менш «гастрономічний» засіб для догляду за шкірою навколо очей.

Ефективні патчі під очі

Мова, звісно, про патчі під очі. Вони бувають гідрогелевими, рідкими, колагеновими, силіконовими та тканинними. Насправді це мінімаски локальної дії. Головна перевага патчів — експрес-ефект. Вони спрацьовують дуже швидко, і різницю між «до» та «після» важко не помітити. Залежно від призначення виділяють ряд різновидів патчів:

  • Проти набряків
    Найпопулярніші. Допомагають відновитись після веселої тусовки, тривалої поїздки чи перельоту.
  • Антивікові
    З «підтягувальним» ефектом. Дарувати такі слід з обережністю, оскільки напис ANTI-AGE на пакованні може образити чутливу натуру.
  • Від темних кіл
    Забезпечують зволоження і прибирають потемніння, зокрема — завдяки кофеїну в складі.
  • Поживні
    Містять корисні компоненти, які насичують шкіру, і роблять її сяйнистою.

Читайте: Подарунок мамі на День народження — 30 підказок вам на замітку

Біжутерія

Якщо потрібен бюджетний та стильний презент на свято, можна купити щось із біжутерії: каблучку регульованого розміру; пару сережок, моно сережку або кафф; браслет або підвіску.

Красива біжутерія

Чудова ідея подарунка на 8 Березня подрузі — ексклюзивні прикраси, зроблені на замовлення. Наприклад, брошка з портретом, кулон з пам’ятним фото, перстень з милим гравіюванням.

Засоби для догляду за волоссям

Чого-чого, а засобів для догляду за собою багато не буває. Асортимент косметики для волосся — практично безмежний. Є де розігнатися. Головне — дарувати з розумом, інакше куплені б’юті-штучки ризикують виявитися «передарунком» або, ще гірше, валятимуться у дальніх ящиках до закінчення терміну придатності.

Вибір тоніків, фарб, лікувальних шампунів і кондиціонерів — справа занадто індивідуальна. А ось живильні філери, універсальні маски для всіх типів волосся, спреї для легкого розчісування, пінки для формування кучерів, лаки та муси вибирати набагато простіше.

Косметика для волосся

Втім, якщо не хочеться помилитися, можна запитати у подружки, що саме вона використовує для краси шевелюри.

На замітку: Що подарувати сімейній парі на Новий рік — 15 оригінальних ідей

Келихи

Набір естетичних келихів із дорогого скла ще нікому не завадив. З них можна пити не лише алкогольні напої. Ранкова норма води з гарної «тари» п’ється набагато приємніше.

Гарні келихи

А якщо потрібний сюрприз, величезний винний келих на пару літрів — в яблучко. Альтернатива — «кубок» зі смішною мірною шкалою, що визначає майбутній ступінь сп’яніння.

Повербанк

Портативний акумулятор — презент, який навряд чи зможе здивувати, але, безперечно, не залишиться поза увагою. Це корисна та дуже зручна штукенція, яку можна використовувати у тандемі з різними гаджетами.

Повербанк на подарунок подружці

Габарити та дизайн «повера» залежать від енергомісткості. З нею важливо не переборщити, щоб подружці не довелося купувати окрему сумку під важкий та громіздкий аксесуар. Тисяч на 10-15 мАг — вистачить з головою.

Пізнавальна стаття: Що подарувати автомобілісту: ТОП 10 ідеальних презентів

Чохли для гаджетів

Виробники складників та аксесуарів для мобільної техніки випускають чохли буквально для всього: від смартфонів до навушників із бездротовим підключенням.

Чохли на смартфон

Достатньо знати, якими саме моделями пристроїв користується подруга, щоб підібрати ідеальні чохли:

Для iPhone
  • Натуральний шкіряний з магнітною зарядкою;
  • екстраординарний декоративний — з пластиковими ланцюгами, кишенькою під фотокартку та іншими «примочками»;
  • із вбудованим акумулятором — для підзарядки на ходу
Для AirPods С карабіном, який дозволяє зафіксувати кейс на поясі або блискавці рюкзака
Дна iPad З вбудованою клавіатурою, що перетворює планшет на портативний комп’ютер

Бомбочки або сіль для ванн

Якщо постає питання, що подарувати подругам на 8 Березня недорого, — вирушайте в магазин засобів для купання. Ароматні різноколірні бомби — вірні супутники релаксу у ванні. Спеціальна сіль, яка сприяє розслабленню, теж завжди доречна.

Сіль для ванни

За бажання бомбочку можна зробити власноруч — із соди, лимонної кислоти, різних ефірних олій, глини, косметичного шиммера та інших інгредієнтів. Детальні інструкції щодо виготовлення є в інтернеті. Нехай саморобна «бомба» і не вийде такою гарною, як магазинна, натомість у неї можна покласти милу записочку чи невеликий додатковий подаруночок.

Якщо естетика на першому місці, але і можливість порадувати подругу приємним посланням не хочеться втрачати, варто звернутися до крафтових майстрів. Вони втілюють у реальність будь-які сміливі ідеї своїх замовників.

Органайзер для прикрас

Організація зберігання біжутерії та коштовностей — завдання із зірочкою. Важливо, щоб все було не лише гарно, а й зручно. На декоративних підставках прикраси швидко припадають пилом, в ящику туалетного столика — постійно губляться, в коробках з магазинів — займають багато місця і мають не найкращий вигляд. 

 Органайзер для прикрас

У боксів з безліччю відділень для різних видів «брязкальців» з ергономічністю набагато краще, до того ж привабливий дизайн. Вони підходять для тривалого зберігання та транспортування прикрас. За розміром виділяють компактні, середні та великі органайзери. Існують навіть багатоярусні, із вбудованим дзеркалом та замком, що захищає цінні речі від крадіжки.

Цікаво та пізнавально: Подарунки на Різдво: 15 ідей для найближчих

Масажер для обличчя

Одних патчів у списку найкращих б’юті-подарунків для подруги обмаль. Потрібно ще щось зі сфери краси. Бажано — таке ж просте у використанні та ефективне. Масажер для шкіри обличчя підходить під цей опис.

Механічні масажери для обличчя

Він необхідний для боротьби зі зморшками, підвищення тонусу шкіри, поліпшення кровообігу, зменшення запалень, очищення пір.

На якому типі масажера зупинитися — залежить від бюджету.

  • Найпростіший і недорогий варіант — механічний. Це може бути ролер чи нефритовий скребок.
  • На другому місці — вакуумний, який «присмоктується» до шкіри й забезпечує її очищення.
  • Приємна ціна також у вібраційних щіточок, які легенько масажують обличчя та сприяють кращому вбиранню доглядових засобів.
  • Мікрострумові та ультразвукові гаджети, що впливають не тільки поверхнево, — найдорожчі.
  • Відмінний додаток до всіх подарунків із рейтингу — солодощі. Не з продуктового магазину, а незвичайні — з локальних кондитерських. Наприклад, корпусні цукерки, тістечка, бенто-тортики, зефірні квіти, профітролі або шу.

Цікава стаття: Як використовувати сухий шампунь — 4 поради та деякі особливості засобу

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії