Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Гаджети на 8 Березня: 5 сучасних подарунків жінкам від люблячих чоловіків

Дата публікації: 16.02.2022 09:25
Дата оновлення: 16.02.2022 09:25

Привітати з 8 Березня свою дівчину, дружину, маму – свята справа. Крім квітів та компліментів приємно порадувати дорогу людину гарним та корисним гаджетом. Після старанної генерації ідей подарунка пропонуємо у добірці 5 варіантів: рідер, смартфон, камера а-ля поляроїд, зубна щітка з моторчиком, робот-пилосос. Ціни на товари стартують із 1000 гривень.

Електронна книга

Багато хто з нас проводить час за зацифрованими книжками, проводячи час у транспорті за смартфонами. Читати на ходу, під час трясіння – не найкращий варіант, особливо користуючись телефоном. Екрани мобілок призначені не для цього, у них підсвічування спрямоване на користувача, б'є по очах. З цієї причини серед гаджетів, що купуються на Березня, електронні книги займають почесне місце. Їхнє підсвічування йде від країв, імітує природне освітлення.

Гаджеты на 8 Марта — подарки женщинам

Коли вибирають рідер, зазвичай враховують:

  • Діагональ

Для нечастого читання цілком достатньо 6-8 дюймів. Якщо потрібен подарунок студентці технічного вишу, є сенс подумати про діагональ 9-13 дюймів. На екрані такого рідера простіше заглиблюватися у нюанси креслень, схем, технічної документації.

  • Тип дисплея

Класика жанру – монохромний екран з технологією E-Link.

  • Розмір пам'яті, інтерфейси, наявність кнопкового керування.

Серед популярних брендів можна виділити продукцію компанії PocketBook. Крім покетбуків у топи найкращих пристроїв часто потрапляють рідери ONYX.

Цікава стаття: Як працює електронна книга – технологія електронного чорнила (E-Ink): 3 цікаві пункти

Смартфон

Вибір смартфону або іншого гаджета для жінки на 8 березня – трохи інша історія, ніж пошук аналогічного подарунка для хлопця на якесь чоловіче свято. У деяких інтернет-магазинах, у тому числі на Moyo, навіть є окрема категорія "Для дівчат". У ній зібрані телефони, що відрізняються не найбільшими розмірами та наявністю «жіночих» кольорів: рожевого, білого, червоного тощо. Крім забарвлення, милих дам цікавить можливість робити якісні фотки: знімати ягідки-квіточки, світанки-захід сонця, і звичайно, селфі.

смартфон для фотографии

Вдалі приклади смартфона для коханої:

Або інші шість забарвлень – це круто.

Симпатичні смартфони в білому, бежевому виконанні. Дивовижні камери. Телефон досить дорогий, підійде жінці, яка любить підкреслити свій статус.

Технічні характеристики, що впливають на продуктивність, у такому випадку не відіграють вирішальної ролі, оскільки жінки замість ігор зазвичай обирають соцмережі. А для спілкування мегапродуктивний процесор не потрібен.

Ось ще одна цікава моделька: Огляд Samsung Z Fold 2: круті фішки телефону 3-в-1

Камера моментального друку

Оригінальним подарунком на 8 Березня стане камера швидкого друку аналог полароїда з 1990-х. Фішка фотоапаратів такого типу – можливість отримання паперових варіантів знімків одразу після фотографування. Причому фото отримують душевні, атмосферні. Камери швидкого друку бувають дитячими та дорослими, аматорськими та професійними. Багато виробників випускають повноформатні фотоапарати та серію Міні. Формат Mini – зручний вибір для дівчини через компактні розміри камери.

 фотоаппарат быстрой печати на подарок

Критерії вибору:

  • розмір корпусу і фоток,
  • час проявлення,
  • вартість касет,
  • можливість налаштування,
  • колір корпусу.

Альтернативний варіант – смартфон-принтер. Цей пристрій не вміє фотографувати, але здатний видавати знімки в стилі поляроїд, отримуючи картинку з телефону або планшета з блютуз або Wi-Fi. Як витратний матеріал фотопринтери теж використовують касети. Сучасну продукцію в цій ніші виробляють Canon, Fujifilm та інші компанії.

Це цікаво: Історія винаходу фотоапарата: 5 цікавих фактів

Електрична зубна щітка

Гаджет для чищення зубів – гарний подарунок для квапливої дівчини. Якщо ваша жінка звикла все робити швидко, не зависає у ванній годинами, можна сміливо подарувати їй зубну електрощітку з таймером.

Электрощетка для подарка на 8 марта

Такий гаджет сигналізує, якщо мало часу витрачено на чищення. Електрощітки бувають дитячими та дорослими, за принципом роботи вони поділяються на:

1. Роторні
Робоча частина головки мають круглу форму, м'яко чистить, підходить для дітей.

2. Звукові
Щетинки працюють під впливом звукових хвиль. Відбувається ретельне очищення простору між зубами. Форма голівки – овальна.

3. Ультразвукові
Варіант не на кожен день, оскільки чистять дуже ретельно. Можуть розправитися не тільки з відкладеннями у вигляді зубного каменю, але і з пломбами та коронками.

Є моделі, які вміють приймати команди зі смартфона, перемикатися на відповідну програму чищення зубів. Після консультації зі стоматологом можна встановити таку щітку алгоритм освітлення зубної емалі. Під час вибору варто звернути увагу на різноманітність кольорів та вартість насадок, їх потрібно міняти кожні 3 місяці.

Невелика добірка на тему: Топ-9 кращих електричних зубних щіток: які брати (відео + огляди)

Робот-пилосос

Віники та швабри – вчорашній день. На зміну їм приходить розумна побутова техніка, зокрема роботизована. Вибираючи в подарунок на 8 Березня просунутий гаджет для мами, розгляньте варіант з роботом-пилососом. Такий апарат сам прибирає пил, є навіть мийні моделі.

 робот пылесос в деле — подарок на 8 марта

Переваги робота:

  • економія часу;
  • машина висотою 5-10 см здатна прибирати під ліжком;
  • деякі пилососи вміють не тільки працювати в одному периметрі, але й переїжджати з кімнати в кімнату.

Критерії вибору:

  • Потужність пилососа не повинна бути меншою за 20 Вт.
  • Якщо в домі є тварини, є сенс подивитися варіанти з турбощітками.
  • Час роботи залежить від розміру пилозбірника. Чим він місткіший, тим краще. Тільки дуже дорогі преміальні моделі мають функцію самоочищення.

Хороші роботи-пилососи виробляють компанії Samsung, Bosch, iRobot, iLife. Найбільший попит мають апарати для прибирання. Просунуті моделі налаштовуються таким чином, щоб не заїжджати до заборонених зон: в ігровий куточок дитини, до миски тварини тощо.

У висновку наводимо таблицю вищеописаних товарів з орієнтовними цінами в гривнях:

Електронні книги
PocketBook 3000 – 13 000
ONYX 4000 – 32 000
Смартфони iPhone Xr 18 000 – 23 000
iPhone 11 20 000 – 25 000
Камери моментального друку Canon 3000 – 4000
Fujifilm 2000 – 5000
Зубні електрощітки Philips 1000 – 10 000
Oral-B 1000 – 7000
Роботи-пилососи Samsung 8000 – 13 000
iLife 4000 – 7000

Вдалого вибору!

До слова: Як працює робот-пилосос і що в нього всередині: гайд із 2 розділів

Коментарі
Залиште коментар
Категорії