Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати на 8 Березня? Ідеї для подарунків від MOYO: 10 безпрограшних варіантів

Дата публікації: 24.01.2018 10:54
Дата оновлення: 17.04.2023 15:26

Головне жіноче свято змушує чоловічу частину населення «ламати голову» над одвічним питанням: «Що подарувати на 8 березня дівчині, дружині?» Ця дилема також хвилює і прекрасну половину людства, наприклад бізнесвумен (корпоративні презенти), мам, бабусь (подарунки дочкам). В ідеалі хочеться знайти незвичайну, але водночас потрібну річ.

Что подарить на 8 Марта девушке?

Для більшості головний критерій вибору подарунка – доступна вартість, корисність, нетривіальне оформлення. Навіть дрібницю на зразок плитки шоколаду можна незвичайно задекорувати, створити іменне привітання на обгортці. Що ще традиційно дарують на 8 Березня? Квіти, в букетах або поштучно, гаджети та аксесуари. Тут важливу роль відіграють уподобання дівчини, сестри, подруги. Навіть із такими універсальними дарами можна не потрапити до «десятки».

Існує думка, що найкращий і ще й оригінальний подарунок на 8 Березня — зроблений власноруч. Це може бути листівка, колаж із фото, сувеніри з дерева. Даний варіант на 100% підійде умільцям та рукоділкам. Якщо навичок у handmade немає, то краще не ризикувати та скористатися готовими варіантами. І не варто забувати, що найцінніші подарунки – речі, до вибору яких підійшли відповідально, із душею. Перший плюшевий ведмедик, що потрапив на око, не принесе очікуваної радості.

Немає ідей для подарунка на 8 Березня дружині, мамі, коханій? MOYO поспішає на виручку, підібравши найкращі варіанти. Залишилося лише дочитати статтю до кінця та вибрати відповідний презент.

Ідея №1. Прикраси

Ювелірні вироби зі срібла, золота або біжутерія – вибір ґрунтується на можливостях дарувальника. У будь-якому випадку прикраси, подані в дар, неодмінно оцінить рідна і дорога людина.

Лучший подарок девушке на 8 Марта

Дівчата дуже люблять подібні презенти, тому що вони:

  • Дозволяють створювати різний образ. Необов'язково щодня міняти вбрання, можна підібрати до сукні, блузки оригінальний аксесуар і річ виглядатиме по-новому.
  • Ніколи не виходять із моди. Прикраси з дорогоцінних металів носять століттями незалежно від модних тенденцій.
  • Використовуються як обереги. Найкращий подарунок дівчині на 8 Березня – перстень або намисто з камінчиком, який підходить їй за знаком Зодіаку.
  • Підкреслюють статус. Такі вироби розповідають оточуючим про становище в суспільстві, сімейний статус, смак господині.
  • Нагадують про приємну подію. Свято, позитивні емоції від поданого презенту пам'ятатимуть не лише цього дня, а й після урочистостей.

Оригінальним подарунком на 8 Березня може стати прикраса з іменним гравіюванням, побажаннями та теплими словами для рідної мами, коханої дівчини, сестри. Ювелірні вироби дарують як молодим панянкам, так і дамам у віці. Також не відіграє ролі соціальне становище жінки. Прикраси з радістю приймуть всі: від домогосподарки до топ-менеджера великої компанії.

Персні

Гідний презент для коханої, мами, дівчини. Витончена каблучка в красивій коробочці неодмінно викличе масу захоплення та розчулення. Тут головне – точно підібрати розмір.

Всі дівчата різні, тому і прикраси слід вибирати індивідуально кожній, залежно від її темпераменту, стилю одягу та особистих уподобань.

Наприклад:

  • творчим - моделі незвичайної форми, з рідкісними каменями, нетривіальним поєднанням відтінків;
  • офісним працівникам доречні каблучки з лаконічним дизайном, краще вибирати стандартний сплав зі срібла або золота;
  • спортсменкам підійдуть коштовності з високоміцного сплаву, який однозначно не деформується при активному способі життя;
  • романтичним натурам однозначно сподобаються ніжні візерунки, вишукані плетіння на каблучках, непомітні камені в оправі.

Кільця стильно і красиво підкреслюють грацію жіночих ручок.

Серьги

 

Подарок на 8 Марта — серьги

Піддобрені належним чином, дані ювелірні вироби підкреслять овал особи, жіночу зачіску і зроблять образ більш закінченим. Завдяки своєму розмаїттю сережки користуються величезною популярністю як подарунок на 8 Березня для дружини, мами, коханої, дорогої подруги. Пусети, петельки, протяжки та ще безліч інших варіантів, які подобаються жінкам за рахунок:

  • комфорту в носінні не заважають відпочивати або працювати;
  • універсальності підходять під домашнє або ділове вбрання;
  • витонченості - створюють образ істинної леді.

Сережки — прикраси, які подобаються всім: від суворої вчительки до сміливої панночки креативної професії.

Кулони

Віруючим жінкам можна піднести підвіску релігійного характеру (наприклад, з хрестиком).

Що стосується декоративних кулонів, вони неодмінно припадуть до смаку:

  • дружині, дівчині, коханій – варіанти у вигляді сердець, квітів, з літерами імені;
  • дорогій та близькій подрузі, сестрі – моделі зі знаком зодіаку;
  • колезі, родичі – вироби з етнічним або квітковим орнаментом.

Тут варіантів безліч – від бюджетних кулонів з напівдорогоцінним камінням до ексклюзиву з діамантами.

Це цікаво: Ідеальна прикраса – кулон.

Ланцюжки

Вироби з різними плетіннями, створені зі срібла чи золота, служать чудовим доповненням до повсякденного чи святкового «цибулі». Будь-яка дівчина з радістю прикрасить свою шию ланцюжком, який чудово підкреслить її і акцентує увагу на декольте.

Жінки будуть носити такий подарунок на зустріч із подругами, в офіс, одягати на свята. Підібравши ланцюжок з незвичайним плетінням (наприклад, мотузкове, снейк) можна зробити оригінальний подарунок дружині на 8 Березня.

Корисно дізнатися: Як швидко і надійно визначити розмір ланцюжка. 

Ідея №2. Техніка

Йдеться навіть не про побутові прилади (Пилососи Або мікрохвильові печі). У жіноче свято прекрасна половина людства хоче відчути себе насамперед леді, а чи не домогосподаркою. Тому Варто звернути увагу на сучасні пристрої, які допоможуть дівчині наголосити на її образі, підтримати себе у формі, спілкуватися з подругами.

Подарки на 8 Марта

Сучасні мами та бабусі, дружини, а також інші рідні та дорогі жінки люблять отримувати в подарунок на 8 Березня техніку з 5 причин:

  1. новомодні гаджети підкреслюють «просунутість» своєї власниці;
  2. технічні «штучки» допомагають миттєво перетворитися (наприклад, фен);
  3. зручно мати під рукою сучасний гаджет з опціями: календар, музика тощо;
  4. незвичайні девайси – предмет захоплення та здивування оточуючих;
  5. техніку можна використовуватиме розваги, спорту, підтримки здоров'я.

Ідеї для презенту можна почерпнути, виходячи з захоплень, професії обдаровується. Не зайвим буде проконсультуватись із її подругами. Найчастіше саме вони краще обізнані про побажання дівчини. Ось кілька топових варіантів презенту.

Наручний годинник

Красивий наручний годинник ідеальний подарунок до 8 Березня. Чому?

3" за" на користь такого подарунка:

  1. Стильний аксесуар. Навіть якщо на роботі у жінки найсуворіший дрес-код, що не Дозволяє «Виблискувати» в коштовностях, годинник можна і доречно Носити. Аксесуар можна поєднувати з одягом або носити просто, тому що ПОДОБАЄТЬСЯ ніяких обмежень тут немає.
  2. "Говорить" подарунок. Дівчині, дружині, коханій однозначно буде приємно отримати годинник із дарчим гравіюванням та ніжними словами: «Навіч твій» і т.д. Презент неодмінно зворушить дорогу жінку і зміцнить стосунки пари.
  3. Зручний девайс. Жінки постійно керуються часом: поспішаючи на роботу, поглядаючи на годинник під час очікування чоловіка з роботи, готуючи їжу. Тому підношення точно буде потрібним та корисним придбанням.

Класика в таких подарунках – стильний годинник з чітким циферблатом і шкіряним ремінцем.

Читайте також: ТОП-7 кращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?

Фотоапарат

Один із найкращих подарунків на 8 Березня. Дівчата беруть фотоапарат прогулянку, в поїздку, користуються ним для наповнення фотографіями сімейних та особистих альбомів. Така техніка служить як для розваги, а й у творчості.

Фотоапарат припаде до душі:

  • креативним особистостям для створення професійних знімків;
  • любителькам знімати всі події, що відбуваються;
  • модницям, якщо підібрати моделі з яскравим корпусом, незвичайної конструкції;
  • власникам інтернет-магазинів для фотографування своїх товарів.

Можна вибрати як недорогі моделі (SONY Cyber-Shot W810), так і професійні варіанти з безліччю налаштувань (FUJIFILM X-T20).

Смартфон

Незамінний гаджет для дівчат і жінок різного віку, професій, соціального стану. Навіть якщо у мами чи дружини вже є смартфон, вони ніколи не відмовляться поміняти модель на більш вдосконалену.

Мобільні пристрої допомагають жінкам:

  • стежити за своїм здоров'ям за допомогою спеціальних додатків;
  • бути в курсі останніх новин, модних новинок;
  • організувати свій день і впорядкувати всі справи;
  • бути на зв'язку з подругами та рідними.

За допомогою смартфонів з великим екраном (наприклад, Samsung Galaxy J7) жінці буде зручно переглядати відеоролики, улюблені серіали, спілкуватися в Skype.

Корисно ознайомитися: 10 найкращих жіночих смартфонів – рейтинг телефонів для дівчат 2017 року.

Что дарить на 8 Марта 

Фітнес-браслет

Що дарувати на 8 Березня дівчатам, які підвищену увагу приділяють красі та досконалості фігури? Відповідь лежить на поверхні – стильні та зручні фітнес-браслети. Ці «розумні» гаджети вважають кроки, стежать за сном, міряють пульс, надсилають повідомлення про пропущені повідомлення на телефоні.

Вибір подарунка варто зупинити на трекерах, які:

  • можуть працювати з «Андроїд» та iOS (фітнес-браслети Xiaomi);
  • мають акумулятор ємністю щонайменше 70 мАг (довго працюють без підзарядки);
  • стійкі до впливу вологи (практичні та надійні у використанні).

Фітнес-трекер – один із найбільш корисних подарунків дружині на 8 Березня.

Смартгодинник

Подібне підношення ідеально підходить любителям отримувати потрібні речі. Смартгодинник безліч корисних опцій, серед яких:

  • прийом вхідних/вихідних викликів;
  • Bluetooth, відправка SMS, плеєр;
  • будильник, вимірювач кроків та інше.

Є досить бюджетні варіанти із серії Garmin Forerunner 35 більш елітні моделі, наприклад Apple Watch Series 1 42 MNNN2 Gold.

Ідея №3. Іграшки

Юних дівчат і навіть мам легко здивувати, піднісши в подарунок не дорослу, «серйозну» річ, а забавну іграшку. М'які кішечки, собачки, сови, герої мультфільмів та казок підкреслять трепетне ставлення дарувальника до своєї коханої та рідної жінки.

Подарки на 8 Марта — игрушки

Навіть якщо немає ідей, що можна подарувати на 8 БЕРЕЗНЯ, Іграшки — «ПАЛОЧКИ-ВЫРУЧАЛОЧКИ». Практично У всіх дівчат є своя колекція милих пушистиків, що служить нагадуванням про приємні події, людей, які подарували плюшевого зайчика або собачку.

Дівчата використовують подібні презенти як:

  • іграшки-подушки, які відповідають за декор і дуже зручні для відпочинку (наприклад, подушки у вигляді смайлика);
  • доповнюють інтер'єр кімнати (наприклад, великий білий ведмедик доповнить м'який меблевий куточок);
  • використовують як модний аксесуар (популярний в інтернеті смішний Ждун вигляді м'якої іграшки).

 
При виборі презенту варто звернути увагу не тільки на милий зовнішній вигляд, але й на матеріал, з якого виготовлено м'яку тварину, серце та інше. Тканина має бути тактильно приємною (фліс, трикотаж, плюш), не линяти, не мати неприємних ароматів.

Є кілька найбільш затребуваних варіантів іграшок, які очолюють «хіт-паради» подарунків на 8 Березня.

Казкові герої

Сучасні мультфільми цікаво дивитися як дітям, але й дорослим. Багато казкові герої улюбленцями дівчат (поні, дракони, кумедні монстрики). Для жінок, у яких є малюки, такі подарунки неодмінно перейдуть у спадок і будуть використовуватися для гри мам з дітьми.

Фарбові та максимально реалістичні герої – це і стильні інтер'єрні іграшки, і смішні створіння, здатні підняти настрій коханої. Можна обіграти подарунок, придумавши кумедну історію, пов'язану з пригодами героя з казок та дівчини.

Подушка

Зручно розташуватися за переглядом фільмів, читанням книг допомагають смішні іграшки-подушки. Вони можуть бути не тільки круглими, але створеними у вигляді ведмежа або конячки. Подібні моделі оснащені спеціальною липучкою, розстебнувши яку, користувач перетворює іграшку на повноцінну подушку.

Бонус такого подарунка на 8 Березня мамі, дружині, сестрі – антистресові якості іграшки (всередині є масажні кульки). Вона подарує почуття затишку, спокою, захищеності та зніме напругу після трудового дня.

Плюшеве тварина

У м'яких кішечок, борсуків, їжачків, єнотів та інших звірят добрі очі, пухнаста і м'яка вовна, вони не вимагають трудомісткого догляду – ідеальні домашні звірятка. Плюшеві тварини дуже барвисто оформлені, є моделі із сердечками, бантиками, різноманітних кольорів та відтінків.

Завдання дарувальника – з'ясувати, які тварини найбільше до душі дівчині. Серед традиційних їжачків або лисичок трапляються і екзотичні звірятка, які порадують, а й здивують кохану (наприклад, мангусти, лемури, тамарини).

Ідея №4. Увага

Навіть якщо придбати всі вищезгадані презенти, подарунок буде не повним, поки його не забезпечити головним «інгредієнтом» – увагою. Дівчата, дружини та мами чекають цього дня, що коханий, син, чоловік всіляко виявлятимуть любов і повагу. Чим же ще доповнити теплі слова та привітання для жінок?

Подарки на 8 Марта жене, девушке

Три 100% варіанта:

  • Квіти. Лідери квіткового марафону – тюльпани та троянди. Букети або одиночну квіточку можна купити або зробити/прикрасити самостійно. Для цього згодяться яскраві стрічки, подарунковий папір, що залишився після розпакування. Практичний варіант – подарувати квіти в горщиках, які будуть радувати дівчину тривалий час, а не тільки 3-7 днів.
  • Лістівка. Тут теж вибір величезний — від простих традиційних листівок до музичних, із блискітками, цікавими побажаннями у віршах та прозі. Готові шаблони привітань та листівок можна завантажити на просторах інтернету або створити самостійно. Дівчині однозначно буде приємно отримати листівку, зроблену своїми руками.
  • Подорож. Романтичний Париж, загадковий Стамбул, чарівна Прага — кохана буде щаслива побачити у конвертиці квитки до цих країн. Немає коштів на дорогі мандрівки? Можна організувати екскурсію власним містом, знайшовши і в ньому красиві та незвідані ще місця.

У категорії" Увага" неодмінна умова для подарунка – повністю присвятити цей день коханій жінці.

Що потрібно дарувати з обережністю?

Є список речей, який або зовсім не варто презентувати на 8 Березня, або попередньо добре поміркувати: «А чи варто купувати таке дівчині?».

Что не дарить на 8 Марта

Ось цей перелік:

  • Кухонне приладдя/каструлі. Чоловіки вважають, що жінка насамперед — господиня в будинку. Думають, чергова сковорідка чи ополоник неодмінно вразять кохану. Може бути. Але тільки не на свято. Виняток – дружина сама попросила подарувати їй нову якісну каструлю.
  • Парфуми. Вибір потрібного аромату – справа тонка. Навіть якщо дарувальник вважає, що парфуми точно підійдуть дамі, запах може не сподобатися банально і негативне враження від подарунка зіпсує все свято. Дарувати парфум варто, якщо є точні дані, яким саме користується жінка.
  • Косметика. Традиційний подарунок від чоловіка – шампунь, гель для душу, лак для нігтів – не завжди збігається зі смаками дружини. Можна не вгадати не те, що з фірмою косметики, але і з тоном пудри. Косметику можна дарувати тільки після точних «інструкцій» від коханої.
  • Банальні речі. Колготки чи шкарпетки – необхідність, а не святковий сюрприз. Виняток — якщо шапка, рукавички та інші речі є оригінальними моделями, супер-модні в сезоні або є предметом мрій леді.
  • Спортінвентар. Гантелі, велотреки та інші пристосування для вправ можуть підштовхнути жінку на думку, що чоловік/наречений незадоволений її зовнішнім виглядом. Такі подарунки спричинять лише стрес.
  • Дешеві сувеніри. Несмачні статуетки, банальні серця – лідери антирейтингів жіночих подарунків. Всі ці «творіння» тільки захаращують житловий простір і не несуть жодної користі і 167 . задоволення.

Корисно буде дізнатися: Чим відрізняється туалетна вода від парфумів? 3 види парфумів.

Ці та інші подарунки завжди варто вибирати з максимальною обережністю, вивчивши «вздовж і впоперек» побажання коханої.

Підсумки за подарунками на 8 Березня

Суммировать все вищевикладене можна так:

Подарунки
Можна дарувати всім Дарити з обережністю Категорично «ні» Примітка (що потрібно дізнатися)
кільця + - - розмір кільця
сережки + - - вибрати відповідну модель
кулони + - - вибрати відповідну модель
ланцюжка + - - визначити потрібну довжину
наручний годинник + - - вірно вибрати довжину і розмір ремінця
фотоапарат + - - професійний або проста модель
смартфон + - - сенсор або кнопковий
фитнес-браслет + + - чи користуватиметься дівчина
смартгодинник + - - визначитися з моделлю
іграшки + - - можна дарувати будь-які
квіти + - - можна дарувати будь-які
листівка + - - можна дарувати будь-які
подорож + - - орієнтуватися за коштами
кастрюлі - - + тільки якщо були замовлені
парфум - + - уподобання дівчини
косметика - + - уподобання дівчини
шкарпетки, колготи - + - можна тільки креативні речі
спортінвентар - - + точно не варто дарувати
сувеніри - - + точно не варто дарувати

Незалежно від вибору подарунка, не варто забувати, що дівчата в день 8 Березня чекають особливого відносини до себе. Чоловікам варто оточити їх безроздільною увагою і тоді наймініатюрніший презент (наприклад, маленьке іграшкове кошеня) буде прийнятий із захопленням і розчуленням.

Ще один важливий нюанс – оформлення подарунка. Воно може бути креативним, яскравим, з незвичайними деталями, але не просто звичайний пакет з магазину. Старання чоловіка на вибір та декорування презенту будуть відразу видно дівчині і однозначно не залишаться без її уваги. Це зайвий спосіб нагадати коханій про почуття до неї, про її потребу та важливість у житті чоловіка.

Коментарі
Залиште коментар