Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати свекрусі на 8 Березня — 10 універсальних ідей

Дата публікації: 13.02.2024 15:57
Дата оновлення: 14.02.2024 10:32

Свекруха — одна з найважливіших жінок у сім'ї чоловіка. І яку б роль вона не грала в житті невістки: другої матері, подруги чи мудрого наставника — вона насамперед жінка, якій приємно отримувати подарунки.

ідеї подарунків на 8 березня свекрусі

Пропонуємо список цікавих ідей подарунків на 8 Березня свекрусі.

Сучасний сервіз

Столовий сервіз — завжди безпрограшний варіант, особливо для великої родини, яка любить збиратися на свята. При виборі варто відмовитись від виробів, декорованих квітами чи візерунками. Краще вибирати однотонні набори, наприклад, бежевого чи білого кольору без декору. Їх легко вписати в будь-який інтер'єр, водночас на столі такий посуд завжди виглядає святково.

столовий сервіз на подарунок

Кількість предметів у сервізі залежить від бюджету. Наприклад, можна вибрати невеликий чайний сервіз на кілька персон, або великий набір із двадцяти та більше предметів.

Варіанти для презенту: Електронні гаджети для кухні: ТОП-5

Турка для кави

Якщо свекруха любить каву, тоді мідна турка їй сподобається. Такий подарунок не лише можна використовувати за призначенням, а і як декор на кухні. При виборі важливі матеріал, об'єм та зовнішній вигляд виробу.

Класичною вважається мідна турка з вузькою шийкою та дерев'яною ручкою. Бюджетний варіант — виріб із нержавіючої сталі.

турка для кави

Замість турки можна підібрати гейзерну кавоварку. У ній також потрібно варити каву на плиті, але принцип роботи трохи відрізняється. Виглядає гейзерна кавоварка стильно та «по-італійськи». У комплекті з гарною меленою кавою та цукерками — чудовий презент.

Манікюрний набір

Вибираючи подарунок свекрусі на 8 Березня, варто придивитися до манікюрного набору. Якісні інструменти для домашнього манікюру — та покупка, на якій часто заощаджуєш, але приємно отримати її в подарунок.

 інструменти для манікюру на подарунок

Доповнити презент можна лампою для манікюру та набором гель-лаків. Єдиний нюанс: дарувати такий подарунок потрібно в тому випадку, якщо свекруха захоплюється манікюром. В іншому випадку він може бути розцінений неправильно.

Ще пара ідей: Подарунок мамі на День народження — 30 підказок вам на замітку

Зволожувач повітря

Сухе повітря в приміщенні — поширена проблема, яка заважає дихати на повні груди.

освіжувач повітря подарувати свекрусі на 8 березня

Розв'язувати цю проблему допоможе зволожувач повітря: ультразвуковий, традиційний чи паровий.

 
Переваги Недоліки
Ультразвуковий
  • Низький рівень шуму.
  • Невелике споживання енергії
  • .Висока продуктивність.
  • Автоматичне відключення за відсутності води
  • Ціна вища за середню.
  • Іноді залишається білий наліт на меблях від розчинених у воді солей.
  • Ця проблема вирішується додатковою установкою фільтра.
  • Не підходить для ароматерапії
Традиційний (холодна пара)
  • Низька ціна.
  • Простий у використанні.
  • Безпечна, оскільки подає холодну пару.
  • Працює безшумно.
  • Підходить для ароматерапії
  • Низька продуктивність.
  • Максимальний показник вологості до 60%
Паровий (гаряча пара)
  • Не потребує додаткових картриджів та фільтрів.
  • Підходить водопровідна вода.
  • Низький рівень шуму за високої продуктивності
  • Велике енергоспоживання — до 200–600 Вт.
  • Небезпечний для дітей та свійських тварин, оскільки температура подачі пари — 55ºС

При виборі варто орієнтуватися на технічні характеристики й на простоту управління. Краще, якщо у пристрої буде мінімум кнопок та автоматичні режими.

Ваза для квітів

Стильна ваза для квітів з гарним букетом — безпрограшний варіант, коли потрібно швидко вирішити, що подарувати на 8 Березня майбутній свекрусі. Таке привітання підійде, коли ще мало відомо про хобі та переваги матері чоловіка, але водночас хочеться подарувати щось небанальне.

квітка свекрусі на 8 березня

Для першого подарунка підійде прозора класична ваза правильної форми. Такий предмет гармонійно впишеться у будь-який інтер'єр і виглядає стильно.

Кімнатні рослини

Альтернативою вазі з букетом квітів стане кімнатна рослина. Можна вибрати квітучий кущ троянд або величезний фікус. Залежить від переваг одержувача та бюджету. Які квіти НЕ варто дарувати:

  • Кактус — колючки можуть поранити, особливо якщо свекруха погано бачить;
  • рослини, що в’ються — вимагають особливого догляду і великого простору для зростання;
  • грошове дерево — рослину наділяють надто сакральним змістом, тому якщо вона зав'яне, це може спричинити переживання та зайвий стрес у власника;
  • квіти, що сильно пахнуть — у невеликих кімнатах можуть створювати некомфортні умови для життя.

Хлібопічка

Якщо свекруха любить готувати, особливо пекти, тоді нова хлібопічка справить на неї враження. З таким кухонним девайсом не доведеться замішувати тісто та стежити за процесом випікання. Достатньо помістити всі інгредієнти у контейнер та вибрати режим роботи. Хлібопічка сама двічі замішає тісто, простежить за тим, щоб воно піднялося і спече все якнайкраще: від ароматної буханки до кексів і навіть основи для піци.

 ідеї подарунків на 8 березня для свекрухи

На вибір кілька видів хлібопічок:

  1. Горизонтальні: із високою продуктивністю. Можна одночасно спекти дві буханки. Після експлуатації її зручно чистити. За вартістю, щоправда, вища за середню і витрата електроенергії, в порівнянні з іншими видами, теж не маленька.
  2. Вертикальні: дешевші, ніж горизонтальні. Вони компактні, з більшим набором функцій. Мають невисоку потужність, але для домашнього використання підходять ідеально.
  3. Овальні: в них виходять вироби незвичайної форми. Практичні внаслідок широкої комплектації та високої потужності. До мінусів відноситься лише висока вартість.

При виборі хлібопічки варто орієнтуватися на продуктивність, функціонал та бюджет.

До речі: Як приготувати бісквіт в хлібопічці — 2 хороші рецепти

Набір рушників

Добре, якщо в наборі передбачені окремі рушники для тіла, обличчя, ніг та рук. Вони можуть бути різного кольору або з принтом.

набір рушників мамі на подарунок

Серед палітри кольорів краще вибирати нейтральні: білий, сірий, бежевий. Якщо свекруха віддає перевагу конкретному кольору, можна підібрати набір у цій колірній гамі.

На замітку: Як прати махрові рушники: 3 постулати

Гель для душу

Ароматний та ніжний гель для душу порадує будь-яку жінку. До вибору аромату можна підійти творчо, наприклад, скласти «сет» з цитрусових, деревних та солодких запахів для різного часу доби або пори року.

 гель для душу на рослинній основі

Можна доповнити гель рідким милом, скрабом, шампунем та арома-свічкою — так вийде набір для домашнього СПА. А у поєднанні з рушниками гель для душу повністю розв'язує питання, що подарувати свекрусі на 8 Березня.

Оригінальні чашки

Чашка з незвичайним дизайном — гарний подарунок, який ніколи не буде зайвим. До вибору візерунка потрібно підійти індивідуально та врахувати хобі та вподобання одержувача:

  1. Рослинні мотиви — для прихильниці природи;
  2. країни та елементи іншої культури — для мандрівниці;
  3. тварини — для доброї та сімейної мами;
  4. лаконічні форми та геометричні візерунки — для бізнеследі;
  5. незвичайні форми та поєднання кольорів — для творчої особистості.

чашка подарунок свекрусі на 8 березня

Доречно доповнити подарунок пачкою улюбленого чаю та солодощами. Такий презент підійде при обмеженому бюджеті, але водночас допоможе проявити увагу та турботу про близьку людину.

Вибираючи подарунок для свекрухи, потрібно орієнтуватися на її захоплення, спосіб життя та відпочинку, характер і навіть темперамент. Яскравому та харизматичному сангвініку підійдуть незвичайні та оригінальні форми, принти та подарунки, а спокійному флегматику — корисні та практичні презенти.

Хороші ідеї: Що подарувати батькам на Новий 2023 рік: ТОП 17 найкращих презентів

Коментарі
Залиште коментар
Категорії