Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Електронні гаджети для кухні: ТОП-5

Дата публікації: 21.12.2020 16:40
Дата оновлення: 05.06.2023 15:46

Серед різноманіття вибрали п'ятірку найкращих електронних гаджетів для кухні — найнезвичайніших і найкорисніших. Ділимося особистим досвідом використання. І анітрохи не шкодуємо про витрачені гроші на їхню покупку.

Маринатор

Прискорене маринування огірків, помідорів, грибів та овочевих закусок – це малий список можливостей для експериментів. М'ясо в приладі вже за 10-15 хвилин м'ясо готове для смаження. Цілісний шматок трохи довше.

Маринатор

Принцип роботи маринатора базується на вакуумі (порожнечі), що створюється усередині контейнера під тиском автоматично чи механічно. Порожній простір відкриває пори продуктів. Волокна просочуються маринадом за лічені хвилини. При відкритті кришки вакуумний тиск зникає, волокна закриваються, а маринад запечатується усередині. Таким чином їжа швидко наповнюється смаком. Електричний привід забезпечує обертання контейнера для рівномірного перемішування та перерозподілу маринаду.

Запускається пристрій, натиснувши кнопку «пуск». А далі розпочинається сам процес.

  1. Насос викачує повітря із ємності.
  2. Запускається обертання контейнера.
  3. Компоненти протягом встановленого часу ретельно перемішуються.

Купуючи маринатор в магазині, звертайте увагу на матеріал, з якого виготовлений контейнер. На прикладі таблиці розглянемо плюси та мінуси приладу.

Переваги Недоліки
Пластик Дешева ціна Згодом каламутніє
Дряпається і розтріскується
Загартоване скло Надійне та міцне Вимагає дбайливого поводження
Сталь Не входить у реакцію з кислотним середовищем Має суттєву вагу

У вакуумному контейнері можете не тільки маринувати, а й зберігати підготовлені їжу. холодильника або морозильної камери.

Читайте: 5 причин мати мультиварку у себе на кухні

Розумні електронні ваги

Розумні ваги не тільки зважують із точністю до грама. Вони ще й показують кількість калорій, білків, жирів і вуглеводів, які містяться у порції, що Зважується. Приклад таких ПРИСТРОЇВ Beurer DS 61, REDMOND SkyScales 741S-E.

Умные весы

Щоб отримати необхідну інформацію на екрані смартфона або планшета, необхідно встановити програму від виробника. Наприклад, для тих самих REDMOND SkyScales підходить додаток Ready for Sky, яке можна встановити безкоштовно у Google Play. Далі все інтуїтивно зрозуміло: кладете продукт на ваги і за допомогою внутрішньої бази даних на гаджеті пояснюєте пристрою, що на них лежить. Ваги чітко показують повну розкладку показників за калоріями, білками, жирами та вуглеводами.

База величезна. У ній числяться майже всі знайомі товари. І навіть ті, про які ніколи не чули. Зважуючи кожен, дізнаєтеся, скільки речовин потрапить в організм з прийомом їжі. Будь-який інгредієнт для приготування страви можна прорахувати миттєво, що зручно для тих, хто на дієті рахує калорії.

Цікава стаття: Що таке «Розумний дім»: 9 фішок для комфорту

Дошка для розморожування

Дошка для розморожування – корисний аксесуар на кухні. Виготовлена з алюмінієвого сплаву із темним антикорозійним покриттям. Вона прямокутна, з рифленою поверхнею і з жолобками для збору рідини, що розтанула. Ніяких спеціальних пристроїв, таких як вбудований акумулятор або USB роз'ємів, немає.

Доска для быстрой разморозки

За рахунок високої теплопровідності алюмінію дошка віддає тепло продукту і прискорює час розморожування в 2 рази. Рифлена форма дозволяє повітрю з нижнього боку краще відводити холод. Таким чином стейк розморожується за 30 хвилин, риба та котлети – за 15 хвилин, а філе птиці за 12 хвилин. Усі корисні властивості продуктів зберігаються. Спеціалізуються на виготовленні дошки для розморожування Gipfel, Ronomo.

Сплав, з якого виготовлена дошка, безпечний для здоров'я. Він виділяє шкідливих речовин. Головне, нічого не різати на поверхні, щоб не зашкодити верхній шар, інакше у тріщинах почнуть розмножуватися бактерії. Догляд невибагливий. Достатньо промивати прилад м'якою губкою із кухонним засобом для миття посуду.

На замітку: Як правильно відрегулювати температуру в холодильнику: 5 рекомендацій

Пилосос для столу

Пилосос для прибирання кухонного столу – сучасний та незвичайний помічник у будинку. Розумний прилад прибирає розлиту рідину, хлібні крихти, пил кави, залишаючи після себе ідеально чисту поверхню. Ганчіркою так не витріш, залишаються розлучення чи пропущені ділянки.

 Пылесос для стола

В основі пилососа передбачено отвір, в який всмоктується повітря зі сміттям. Дном приладу розподілені нейлонові щетинки невеликої довжини. Завдяки Цим щетинкам покриття столу не дряпається, але при цьому максимально ефективно зчіплюється з поверхнею, що прибирається.

Вбудований фільтр відокремлює повітря, що видується, від сміття, яке осідає в нижній частині пилососа. Пристрій піднятий над столом, тому всмоктується повітря не спрямоване перед собою, а з усіх боків. Обслуговувати його легко. Потрібно викрутити нижню частину і витрусити крихти.

Три відмінності електронного гаджета для кухні від звичайного пилососа.

  1. Автономне джерело живлення нівелює залежність від розеток.
  2. Відсутність проводів забезпечує свободу пересування, а значить посуд на столі залишиться цілим.
  3. Невелика вага та розмір.

Читайте: Який чайник краще купити: 4 поради, як вибрати

Магніт для жиру

Цей цікавий пристрій замінює звичне збирання надлишків жиру з бульйону ложкою. Металева основа конусоподібної форми закріплена на пластиковій ручці, яку необхідно охолодити в холодильнику або морозильній камері. Передбачено підставку для зручності зберігання магніту.

 Магнит для жира

Навіщо ця річ у будинку? Щоденний раціон повинен містити жири, але необхідно розумно підходити до їх вживання, тому що їх надлишок завдає шкоди організму: підвищується холестерин, збільшується ризик серцево-судинних захворювань. У процесі готування жир накопичується на поверхні і його надлишок легко можна видалити магнітом.

Це робиться покроковим способом:

  • потрібно провести по поверхні рідкої та напіврідкої їжі магнітом. Основна частина жиру приліпиться до девайсу;
  • викинути відкладення в сміттєве відро та при необхідності повторити процес;
  • промити прилад мильним розчином.

Для зручності та швидкості у використанні краще зберігати магніт для збирання жиру в холодильнику.

Електронні пристосування для кухні роблять життя простіше, тому що служать для полегшення повсякденних дій на кухні. Комфорт складається з дрібниць, а корисні помічники допомагають та беруть клопіт на себе. Дякую їм за це!

На замітку: Яку сковороду вибрати для газової плити – 6 видів матеріалів посуду

Коментарі
Залиште коментар
Категорії