Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 комп'ютерних мишей: яка краща за характеристиками + відеоогляди

Дата публікації: 21.12.2020 11:01
Дата оновлення: 29.11.2023 15:24

Затятому гравцю юзабельна мишка - як манна небесна. Особливо якщо вона розроблена під певну гру, на якій він залипає. Ті, хто досвідчений, знають, що краса — не показник якості. Гарна ігрова миша (будь вона провідна або бездротова) повинна мати три маркери якості:

  1. Перемикач, що запобігає дабл-клікам. Краще, звісно, Omron.
  2. Оптичне коліщатко, воно довговічніше механічного.
  3. Провід з обплетенням, якщо модель зі шнуром.

Ціна на сенсорні пристрої вище (і це їжу зрозуміло). Тож ближче до справи. Давайте вибирати свою ідеальну помічницю.

Корисна інформація: Інструкція в 4 пунктах, як під`єднати мишку до планшета

Миша Apple A1657 Wireless Magic Mouse 2

Малятко від «яблука» без дротів. Вона має оновлений дизайн і функцію підзарядки. Це означає, що більше не потрібно постійно міняти батарейки, що сів, достатньо перезарядити від електромережі, перевірити наявність сигналу wi-fi і можна продовжувати роботу за комп`ютером.

Apple A1657 Wireless Magic Mouse 2

Удосконалена Apple A1657Wireless Magic Mouse 2 порадує невеликою вагою, всього 99 грам, а значить можна грати в улюблену гру невтомно. Суцільна нижня поверхня дарує зручне ковзання по будь-якій площині. Завдяки мультитачу, мишка миттєво реагує на подвійний клік, скидання та інші жести.

Вбудований акумулятор після повного заряджання може працювати без підзаряду до 1 місяця. Коли вона таки знадобиться, порт можна знайти трохи нижче заводського маркування.

До "Макбука" такий помічник підключається автоматично. Потреба в адаптері відпадає сама собою.

Користувачі, які вже мають цю модель, відзначають такі плюси:

  • легкість,
  • привабливий дизайн,
  • не потрібно плутатися у дротах,
  • легко очищати корпус,
  • бігає по будь-якій поверхні.

До мінусів відносять високу вартість, а також обтічний корпус невеликого розміру, який вислизає з великої долоні геймера.

Ігрова мишка ACER PREDATOR GAMING MOUSE PMW730 Black (NP.MCE11.008)

Список кращих комп`ютерних мишей для ігор неможливий без цього апарата. Корпус комфортно розміщується як у лівій, так і в правій долоні, забезпечивши ігроманові приємне проведення часу без втоми рук. У ACER PREDATOR GAMING MOUSE PMW730 бокові панелі, що налаштовуються, які легко підігнати відповідно до потреб.

У маніпулятора довгий шнур – 1,8 метра. Він не сковує руху, хоча можна заплутатися у дротах. Із цим доведеться миритися. Миша оснащена 8 зонами підсвічування із шістнадцятьма мільйонами варіацій кольору. Цей "гризун" підтримує до 70 мільйонів натискань й дозволяє регулювати силу натискання кнопки.

 Acer Predator gaming mouse PMW730 Black (NP.MCE11.008)

У таблиці нижче представлені плюси та мінуси моделі, виходячи з відгуків покупців:

Переваги
Недоліки
зручно лежить у великій долоні немає вбудованої пам`яті
наконечник роз`єму з позолоченим покриттям провід часом завдає незручностей
оригінальний дизайн у вигляді голови трансформера  

Користувачі зазначають, що недоліки цієї "гризуні" дуже незначні у співвідношенні з її перевагами.

В тему: Чим відрізняється лазерна миша від оптичної

Миша Microsoft ARC Touch WL Black (RVF-00056)

Завдяки запатентованій технології Майкрософт і гнутій основі з пластмаси, гаджет в процесі використання перетворюється на цікаву ергономічну конструкцію.

Комп`ютерна мишка бездротова, з USB-інтерфейсом підключення та робочою зоною на 10 метрів. Оснащена сенсорною панеллю та чотирма кнопочками з можливістю налаштування. Колесо прокручування сенсорне, що, за відгуками користувачів, дуже зручне. Є також віброімітація прокручування (сенсорне коліщатко відповідає вібрацією під час роботи).

 Microsoft ARC Touch WL Black (RVF-00056)

Microsoft ARC Touch WL Black універсальна, підходить під праву та ліву руку. "Бігає" така помічниця на двох батарейках ААА.

Користувачам припала до душі ця моделька насамперед завдяки дизайну пристрої. До того ж вона підійде як для ПК, так і для ноута. Миша швидко працює і дуже чутлива до дотиків.

З мінусів виділяють те, що знадобиться час, щоб звикнути до вигину корпусу, але коли рука освоїть нове положення, використовувати гаджет буде одним задоволенням.

Миша Lenovo Fingerprint Biometric USB Mouse (4Y50Q64661)

Топ комп`ютерних мишей не обійдеться без цієї відмінно працюючої варіації. Апарат середньої величини з оптичним сенсором. Підходить для шульги і правші. Корпус із міцного пластику.

Судячи з відгуків покупців, Fingerprint Biometric USB Mouse зручно лежить у долоні, кисть не затікає. Кнопки вдало розташовані на корпусі. Єдиний недолік, який виявили ті, хто вже купив цю модель, — немає підсвічування. Не всі користувачі упокорюються з цим.

Мишка має провідне підключення та стандартний набір кнопок. Апарат укомплектований сканером відбитка пальця, що спрощує роботу за комп`ютером. Більше не потрібно запам`ятовувати численні паролі для доступу до програм та ігор, достатньо встановити розблокування за допомогою відбитка пальця та значно полегшити собі завдання.

 Lenovo Fingerprint Biometric USB Mouse (4Y50Q64661)

Плюси та мінуси моделі, виходячи з відгуків споживачів, наведені в таблиці:

Переваги
Недоліки
сканер відбитка пальців не з руки розташований сканер відбитка
зручне прогумоване коліщатко деяким користувачам заважає довгий провід
симетрична форма, пристосована для правшів та шульг.  
працює на будь-якій поверхні  

Більшість користувачів оцінюють цю мишу як чудовий гаджет для ігор та роботи з документами.

Цікава стаття: Епічний ігровий сет від Razer: приготуйся всіх порвати в іграх!

Миша Dell Bluetooth WM615 (570-AAIH)

Стильний бездротовий маніпулятор для комп`ютера та ноутбука. Модель оснащена Bluetooth та оптичним сенсором. З ними простіше керувати курсором, полегшує серфінг в Інтернеті та роботу з документами.

Dell Bluetooth WM615 ергономічна, симетрія продумана під шульгу і правшу. Має три кнопки для виконання дій. Зате не передбачені вбудована пам`ять і кнопки з можливістю програмування, що не дає користувачеві можливості встановити необхідні команди для швидкого відтворення.

З плюсів виділяють тихе натискання клавіш, зручне положення руки під час роботи з пристроєм і «швидкість» руху курсору.

 Dell Bluetooth WM615 (570-AAIH)

Судячи з відгуків споживачів, гаджет здатний полегшити керування в іграх, роботу з документами чи серфінг у Мережі. Ця помічниця легко управляє навіть Smart TV. Вона без проводів, тому можна керувати з будь-якої точки кімнати.

З недоліків – висока вартість та дизайн корпусу, до якого потрібно звикнути. Деяким користувачам виявилося некомфортно працювати з таким апаратом.

До речі: Насолоджуйся тишею з мишками Logitech Silent

Миша Microsoft Mobile 4000 WL Graphite (D5D-00133)

Функціональна помічниця без дроту, що працює на основі BlueTrack. Ця особливість дозволяє пристрою легко «бігати» не тільки звичними поверхнями, але й килимами, лакованими площинами, гранітом і нетиповими для використання підкладками. Апарат не боїться бруду та пилу.

Microsoft Mobile 4000 WL Graphite невелика, є 6 клавіш керування. Корпус Із чорної пластмаси. Пристрій Однаково підходить для керування двома долонями. Роздільна Здатність сенсора становить 800-1600 DPI, що дозволяє миші рухатися дуже швидко. Мишка спритна і не викликає втоми або неприємних відчуттів у долоні навіть після кількох годин безперервного використання.

 Microsoft Mobile 4000 WL Graphite (D5D-00133)

Плюси та мінуси пристрою, засновані на відгуках покупців, наведені в таблиці:

Переваги
Недоліки
тихі кліки при активному використанні почали відклеюватися бічні гумки
зручна навіть для маленької руки туге колесо прокручування
вдале розташування бічної кнопки немає можливості перевірити заряд батарейки
Вродливий зовнішній вигляд  

Ця мишка сподобалася жінкам та чоловікам, адже завдяки зручному корпусу з прогумованими деталями модель зручно лежить у будь-якій долоні.

Миша Trust SFERIA WL TRACKBALL BLACK (23121_TRUST)

Це практичний у використанні варіант ігрового "гризуна". Трекбол з датчиком високої чутливості має зручний корпус. У руці як влитою. Геймер може безперервно «літати» в улюблені ігри, не відчуваючи втоми і затікання в кистях.

Trust SFERIA WL TRACKBALL BLACK забезпечена двома кнопками керування, які можна налаштувати під власні параметри, а також коліщатком з функцією нахилу. Пристрій великий, підходить тільки для правої руки. Це, мабуть, єдиний недолік, який вказують користувачі. Апарат без дроту, має регульовану швидкість до 1600 DPI.

 Trust SFERIA WL TRACKBALL BLACK (23121_TRUST)

Корисна стаття: Бездротова миша Logitech М535: свобода для роботи та розваг

Миша Lenovo Professional Wireless Laser Mouse (4X30H56886)

Відмінна функціональна модель, що підходить для повсякденного користування. Має непомітний вигляд і невеликий розмір.

Апарат оснащений 5 кнопками керування, коліщатком прокручування з чотирма смугами та точним лазерним датчиком. На апараті знизу є кнопка, за допомогою якої відкривається корпус пристрою. Є також індикатор заряду батарейки.

 Lenovo Professional Wireless Laser Mouse (4X30H56886)

Мишка високочутлива і дозволить катати її навіть на власних джинсах. Користувачі, які використовують Lenovo Professional Wireless Laser Mouse, відзначають, що вона швидко реагує на команди і не викликає втоми руки при тривалому використанні. З недоліків виділяють те, що немає можливості програмувати кнопочки гаджета.

Ігрова миша HyperX Pulsefire Surge (HX-MC002B)

Оновлена ігрова варіація з оригінальним підсвічуванням по колу та можливістю налаштування параметрів. Апарат оснащений перемикачами Omron, що відрізняються тривалою роботою (до 50 мільйонів натискань).

HyperX Pulsefire Surge (HX-MC002B)

Користувачі зазначають, що HyperX Pulsefire Surge плавно ковзає різними поверхнями, швидко відгукується на команди. Ергономічний корпус підходить як для однієї, так і для другої долоні.

Ця помічниця припаде до душі навіть пропаленим гравцям, адже стане для них продовженням руки, за секунду відгукуючись на торкання виконуючи команди.

Ігрова миша Razer Death Adder Elite (RZ01-02010100-R3G1)

Визначаючи, яка комп`ютерна ігрова миша краще, не можна залишити поза увагою цю модель. Вона виконана відповідно до потреб любителів кіберспорту, наділена новітніми технологіями, зручним та міцним корпусом. Пристрій спритний, забезпечує ігроману високу швидкість і точність ударів.

 Razer Death Adder Elite (RZ01-02010100-R3G1)

Razer Death Adder Eliteз дротом, однак, шнур 2,1 М – для комфорту при використанні. Розроблено Тільки для правшів. Це єдиний мінус, який помітили юзери. Апарат великий, з підсвічуванням, що настроюється, і сімома клавішами. Максимальне прискорення пристрою сягає 50 G.

У статті приклади десяти найпопулярніших «гризунів» із класним функціоналом, практичним зовнішнім виглядом та геймерськими «наворотами». Справа за малим. Залишається визначитись зі своїм варіантом. Успіхів!

Корисна стаття: Топ-10 навушників для геймерів: рейтинг найкращих ігрових моделей, та поради, які вибрати

Коментарі
Залиште коментар
Категорії