Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Подарунок бабусі на 8 Березня — 15 суперідей

Дата публікації: 21.02.2024 15:03
Дата оновлення: 21.02.2024 15:03

8 Березня — чудова нагода порадувати улюблену бабусю подарунком, привітати з Міжнародним жіночим днем та весняним святом. Вибір для дорослих членів сім'ї — це завжди виклик. Важливо врахувати вік, інтереси одержувача, користь та, звичайно, душевність самого презенту.

що подарувати бабусі на 8 березня

У цьому рейтингу зібрано 15 небанальних варіантів подарунків бабусі на 8 Березня. Особливо цікаві — наприкінці списку.

Електронна книга

Якщо бабуся знається на гарній літературі, подаруйте їй можливість читати книги в будь-якому місці та в будь-який час. Компактна електронна книга дозволить зберігати тисячі романів в одному пристрої. Великий екран, регульований шрифт та підсвічування зроблять читання комфортним. А опція безплатно завантажувати книги з онлайн-бібліотек дасть змогу заощадити гроші.

електронна книга у подарунок на 8 березня

Лідером на ринку виробників електронних книг вважається PocketBook. Порівняємо кілька його топових моделей:

Модель
Екран Підсвічування Сенсорний екран Wi-Fi Оперативна пам'ять Вбудована пам'ять
PocketBook 628 Ruby Red 6", E-Ink Carta Так Так Так 512 Мб 8 Гб
PocketBook Touch 743C InkPad 7,8", E Ink new Kaleido Так Так Так 1 Гб 32 Гб
PocketBook InkPad X 10,3", E Ink Carta HD Так Так Так 1 Гб 32 Гб
PocketBook 743G InkPad 4 7.8", E Ink Carta Так Так Так 1 Гб 32 Гб
PocketBook 634 6", E Ink Carta Так Так Так 512 Мб 16 Гб

Читання книг стимулює мозкову активність, розширює кругозір, знижує рівень стресу, покращує пам'ять та концентрацію уваги.

Пізнавальна стаття: Як завантажувати книги в електронну книгу: 4 дієвих способи

Фен

Коли потрібні ідеї, що подарувати бабусі на 8 Березня від онуки, фен — як варіант. Він не тільки допоможе швидко і дбайливо висушити волосся, а й стане цікавим для різних поколінь.

подарунок на 8 березня бабусі фен

Різноманітність режимів дозволить бабусі підібрати оптимальний варіант для свого типу волосся. Іонізація надасть локонам блиск і здоров'я, а функція холодного обдування зафіксує зачіску. Фен заощаджує час, береже волосся від пошкоджень і допомагає створити гарну зачіску.

До розгляду ТОП 5 фенів:

Модель
Потужність Кількість швидкостей Насадки Вага (г)
PHILIPS 5000 series BHD530/00 2300 Вт 2
  • Дифузор,
  • Концентратор
729
Фен-щетка Philips BHA310/00 800 Вт 2
  • Концентратор,
  • Масажна щітка,
  • Щітка з висувними щетинками,
  • Щітка зі змішаною щетиною
567
Фен Babyliss 6715DE 2400 Вт 2
  • Дифузор,
  • Концентратор
600
Philips DryCare Pro BHD274/00 2200 Вт 2
  • Дифузор,
  • Концентратор
700
Фен-щетка Ardesto HD-C100 1000 Вт 2 Щітка керамічна 700

На замітку: Як вибрати фен для волосся — 18 акцентів, які потрібно врахувати при покупці

Електробігуді

За допомогою електробігудів бабуся зможе легко та швидко зробити завивку для об'ємної зачіски. Особливо, якщо у неї коротке волосся. Вони прості у використанні, швидко нагріваються та дбайливо впливають на пасма. Презентувати електробігуді можна в парі з гарним гребінцем-браш.

Електрична зубна щітка

Ретельний догляд за зубами є важливим у будь-якому віці. Електрична зубна щітка — найкращий помічник у цьому питанні. Вона видаляє більше нальоту, ніж звичайна щітка, і трохи масажує ясна. Якщо у моделі передбачено таймер, це гарна додаткова функція, яка допоможе контролювати час чищення.

електрична зубна щітка на 8 березня бабусі

Рейтинг виробників електричних зубних очолюють чотири компанії: Ardesto, Phillips, Panasonic, Sencor. Вони націлені на серйозну боротьбу проти карієсу та захворювань ясен. Дбайливо доглядають зубні імпланти, забезпечуючи свіже дихання і білий колір емалі.

До відома: ТОП 9 кращих електричних зубних щіток: які брати (відео + огляди)

Масажна подушка

Можна подарувати бабусі на 8 Березня масажну подушку. Такий подарунок — справжній порятунок для бабусі, яка часто відчуває напруження та біль у спині чи шиї. Подушка розслаблює м'язи, знімає біль, покращує кровообіг та сприяє здоровому сну. Практичний подарунок приємно отримати будь-якій сучасній людині, особливо людям у віці.

Кавомолка

Цей девайс принесе бабусі аромат свіжомеленої кави. За допомогою кавомолки вона зможе регулювати ступінь помелу і завжди насолоджуватися смаком улюбленого напою. Кавомолка економить час, дарує заряд бадьорості та гарного настрою. Водночас її можна використовувати для приготування цукрової пудри, дроблення горішків та спецій. Корисна річ, яка не буде зайвою у господарстві.

Скатертина

Такий подарунок не просто предмет вжитку. Це елемент декору, що створює затишну атмосферу на кухні.

скатертина як ідея для подарунка на 8 березня жінці

Скатертина прикрашає стіл, захищає його від плям і подряпин, легко переться та прасується. Краще вибирати однотонну білу або світлу скатертину, доповнивши її текстильними доріжками та серветками з візерунком. Ці елементи в майбутньому можна змінювати, залежно від сезону, а скатертина, як полотно, завжди виглядатиме святково та вишукано.

Постільна білизна

Набір постільної білизни забезпечить бабусі комфортний сон та відпочинок. Вибирайте комплект із натуральних матеріалів, який подарує відчуття затишку та комфорту. Наприклад, бавовна чи сатин. Якісна постіль покращує сон, прикрашає спальню і дарує відчуття спокою.

зім'ята постільна білизна

У виборі колірної гами краще орієнтуватися на вподобання одержувача:

  • Однотонні комплекти — для любителів класики;
  • квіткові мотиви — для романтичної натури;
  • геометричні візерунки — для практичної бабусі;
  • чорні та темні кольори — для сучасних бабусь, які люблять бути «в тренді».

Обробні дошки

Недорогий і водночас незамінний інструмент будь-якої кухні. При виборі дощечок варто звертати увагу на моделі з екологічно чистих матеріалів. Вони не вбирають запахи та зручні у використанні.

 що подарувати на 8 березня обробна дошка

Обробні дошки допоможуть зберегти гостроту ножів, захистити стільницю від подряпин та забезпечити гігієнічність при приготуванні їжі.

Набір салатників

Ще один бюджетний та водночас цікавий подарунок для бабусь, які люблять готувати. Набір дозволить красиво та зручно сервірувати різні салати, як на свята, так і у звичайні дні.

набір салатників

Найчастіше найкрасивіші салатники зі скла, кераміки та порцеляни. Вони не тільки прикрашають стіл, але й роблять ефективнішим сервірування.

Форми для випікання

Коли потрібно швидко вирішити, що подарувати бабусі на 8 Березня, порятунком стануть форми для випікання. В них легко спекти різні страви. Великий вибір форм і розмірів дозволить вибрати моделі, що підходять за дизайном, а головне, ціною.

форми для випічки як презент на 8 березня

Форми з безпечних матеріалів (нержавіюча сталь, силікон, вуглецева сталь), випікання в них не пригорає і легко витягується. Вручити презент можна в комплекті з набором для декору або кондитерським шприцом.

В тему: Як вибрати форму для випічки: 12 підказок

Сковорода для млинців

Бабусі та млинці з дитинства стоять в одному асоціативному ряду. То чому б не купити нову сковороду для млинців? У сучасних моделей багато корисних функцій:

  1. Антипригарне або титанове покриття, до якого ніщо не пристає;
  2. сумісність з усіма типами плит;
  3. великий вибір діаметрів від 10 до 25 см;
  4. бакелітові ручки не нагріваються;
  5. індикатори нагріву.

Пательня для млинців допоможе урізноманітнити меню та радувати близьких смачним сніданком або вечерею.

Читайте: Як вибрати сковороду та яку краще купити: 6 типів сковорідок для кухні

Хімічна грілка

Це чудовий подарунок для тих, хто любить тепло та затишок. Вона зігріє в холодну погоду, допоможе при застуді та болях у м'язах. Хімічна грілка багаторазова та проста у використанні. Достатньо активувати її, і вона грітиме до кількох годин. Також можна вибрати домашню електричну грілку, яку можна використовувати під час перегляду телевізора або читання книг.

Дзеркало зі збільшенням

З віком гострота зору, особливо у жінок, знижується. Якщо бабуся любить дбати про свою зовнішність, використовує крем і наносить макіяж, тоді дзеркало зі збільшенням стане для неї чудовим презентом.

подарунок на 8 березня дзеркало зі збільшенням

Варто придивитися до настільних або настінних моделей. Вибирати залежно від того, де одержувач звик проводити домашні спа-процедури: у ванній кімнаті або спальні біля вікна.

Садовий інвентар

У бабусі є дача? Може, вона мешкає у заміському будинку? Тоді садовий інвентар ніколи не буде зайвим у господарстві. Навіть якщо одержувач не любить працювати на городі, у приватному будинку без гарної лопати, грабель, секатора та відер не обійтися. Можна вибрати набір інструментів або окремий предмет, який буде корисним.

При виборі подарунка, окрім бюджету та захоплень одержувача, потрібно звертати увагу на душевну складову. Навіть якщо це буде невеликий презент, але пов'язаний зі спільними спогадами або приємними моментами, він принесе масу позитивних емоцій. Адже з віком саме це набуває великого значення.

Більше ідей: Що подарувати мамі на День матері: ТОП 10 подарунків

Коментарі
Залиште коментар
Категорії