Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Аудіосистема Philips M1X-DJ: ваш домашній клуб

Дата публікації: 18.12.2014 00:00
Дата оновлення: 18.12.2014 00:00

Якщо дивитися на лицьову панель Philips M1X-DJ, можна зробити висновок, що він виглядає як звичайна настільна аудіосистема. Так, шалено крута, з 60-ватними динаміками, еталонними басами, ефектними дизайном, який впишеться в будь-який інтер'єр, але все-таки аудіосистема і нічого більше. ОК, її можна підключити по iPhone, iPod і iPad, але сьогодні цим нікого не здивуєш.

 ds8900_10-rtp-global-001

Однак поглянувши на верхню панель, ви відчуєте культурний шок: як фруктовий сад на даху багатоповерхівки там ховається (барабанний дріб) діджейський пульт! З купою перемикачів і величезними безупорнимі дисками, які дозволяють одним дотиком відтворювати скретч, який у звичайній зупинці можна видати тільки за допомогою вінілових платівок. Також ви зможете створювати кроссфейдером, завдяки яким музика на танцполі буде литися без непотрібних пауз. Якщо хочете зводити музику на iPad, рекомендуємо встановити додаток Algoritm djay 2.

 ds8900_10-d1p-global-001

Крім цього, можна включити режим Automix, після чого всю необхідну роботу з метою зведення музики буде робити програма. Якщо ж по тій або іншій причині вам не хочеться бути діджеєм, верхню панель можна перевернути, після чого у вашій кімнаті знову з'явиться звичайна аудіосистема для мобільних пристроїв.

 ds8900_10-u1p-global-001

Крім діджейських дисків, важелів і кнопок у верхній частині пристрою знаходиться доскінг для мобільних пристроїв Apple, доповнені конектором Lightning. Хочете - підключайте гаджет з його допомогою, не хочете - використовуйте Bluetooth .

 ds8900_10-u4p-global-001

І наостанок: якщо аудіосистему потрібно віднести до сусідів і перенести в багажник машини, не потрібно вантажити її в рідну коробку - адже для цих цілей передбачений спеціальний ремінець. Просто перекиньте його через плече і йдіть туди, де вас чекають шанувальники електронної та всіх інших проявів музики. Вони давно чекають хлопця, який скине DJ Tiёsto з його престолу.

Коментарі
Залиште коментар