Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Бездротовий домашній монітор Philips InSight M100E/12: цифрова технологія з функцією віддаленого контролю

Дата публікації: 24.12.2014 00:00
Дата оновлення: 24.12.2014 00:00

Якщо у вас вдома є маленькі діти, домашні тварини, гроші або картини передвижників, саме час встановити за ними негласні заходи спостереження за допомогою Philips InSight Wireless Home Monitor. Це зручно, порівняно недорого і надійно: ви завжди зможете перевірити, чи спить ваш малюк чи не руйнують сонячні промені дорогоцінні пастелі на ваших картинах.

  m100d_37-u1p-global-001_03

За допомогою магнітного кріплення IP-камеру можна встановити на будь-який металеве покриття, а настінне кріплення з кронштейном допоможуть зафіксувати її на стіні. Підстава камери зроблено рухомим, так що її легко повернути в потрібну сторону. Після установки камера підключається до домашньої бездротової мережі і за допомогою безкоштовного додатку Philips In.Sight підключається до вашого смартфону або планшету. Після цього ви можете спокійно укладати дитину спати, змахнути пил з картин, нагодувати морську свинку і зайнятися своїми справами. Далі все як в «Золотого півника»: але лише трохи з боку очікувати тобі війни (прокинувся дитина, захрюкає свинка, незнайомі цінителі мистецтва спробували поцупити вашого Крамського), як настроюється датчик шуму і руху стрепенеться і моментально відправить вам повідомлення. Більш того: HD-відео з місця подій можна вивести на екран смартфона або планшета, а потім спокійно піти на кухню, щоб випити кави і приготувати обід. Не забудьте активувати опцію нічного бачення: в цьому випадку IP-камера зробить свою справу навіть в темряві.

У списку додаткових переваг цього гаджета виділяємо можливість спілкування з дитиною за допомогою iPhone/iPad (прокинувся - почув колискову у виконанні мами - знову заснув), а також можливість одночасного виведення зображення на два пристрої.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії