Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

9 безкоштовних додатків для iPhone які стануть в нагоді кожному

Дата публікації: 09.04.2015 00:00
Дата оновлення: 09.04.2015 00:00

Решта - справа особистих уподобань. Ми пропонуємо добірку кращих безкоштовних додатків, які стануть в нагоді в повсякденному житті. 

 11600610-r3l8t8d-145-14

1. Pocket . Відмінне додаток для тих, у кого мало вільного часу читати корисну інформацію з інтернету, воно працює в автономному режимі, без підключення до мережі, дозволяє вибирати і зберігати статті, зображення і відеоролики для подальшого перегляду. Додаток не захаращує інтерфейс, на відміну від звичайних закладок і папок, завдяки йому можна користуватися контентом без зайвого мережевого мотлоху. Таким чином Ви зможете зберігати цікаву Вам інформацію: статті, ролики, пости, на потім, і ознайомиться з ними в будь-який зручний Вам момент, навіть перебуваючи в метро, літаку або місцях, де немає можливості підключитися до інтернету.

 photolab

 

 

 11598210-r3l8t8d-145-11

2. CoinKeeper . Програма для ведення бюджету і розрахунку грошових витрат. Додаток легке в застосуванні, можна моментально подивитися свій фінансовий стан. Просто додайте свої витрати в спеціальні поля додатки, і в кінці місяця воно розповість куди були витрачені Ваші гроші, підкаже які витрати можна скоротити і де краще заощадити. Корисно для тих, хто збирається збирати і впорядкувати свою бюджет.

 photolab2

 

 

 11600160-r3l8t8d-145-13

3. Feedly . Додаток за допомогою якого можна створювати готову добірку новин, статей, постів, блогів. На основі Ваших оцінок і переваг воно видає готовий контент, створюючи при цьому Вашу особисту новинну стрічку. Це такий собі міні-журнал, який підбере інформацію дивлячись на Ваші смакові переваги. Любіть смішні відео про тварин? Лайкніте кілька таких відео і додаток завжди буде підбирати для Вас схожі за тематикою матеріали. Зручно, чи не так?

 photolab1

 

 

 11592960-r3l8t8d-145-6

4. Mobile Office . Невеликий офісний пакет дозволяє створювати файли Word, Excel і Open Office, а також може синхронізуватися з Google Docs, Dropbox і Skydrive. Це означає, що в будь-який потрібний Вам момент Ви зможете створювати, переглядати і редагувати текстові і табличні файли, робити робочі завдання при цьому перебуваючи далеко від Вашого робочого або домашнього комп'ютера, заходити в гугл документи і вносити будь-які правки, або починати документ з нуля. Ця програма для тих, хто часто працює з текстовими або табличними матеріалами перебуваючи при цьому в роз'їздах.

 photolab3

 

 

  11590310-r3l8t8d-145-2

5. Shazam . Одна з корисних програм для меломанів, вона допомагає визначити пісню і мелодію. Якщо Ви перебуваєте в публічному місці і чуєте пісню, яка Вам подобається, але її назва і виконавець Вам не знайомі, просто піднесіть телефон до джерела звуку і почекайте 15 секунд, додаток знайде і пісню, і виконавця. Таким чином Ви зможете з легкістю дізнаватися про те, хто виконує вподобану Вам мелодію, і відтворювати її знову.

  screen800x500.

 

  

 11595260-r3l8t8d-145-9

6. Camera Awesome . Керівництво по користуванню, регулюванню експозиції, підбору експозиції та фокусу камери Вашого смартфона, які дозволять зробити знімки краще. Це не просто постобработка фотографії, це поліпшення зображення вже при фотографуванні. Додаток допоможе вибрати експозицію, композицію, фокус, Ви будете практично володарем професійної камери в своєму смартфоні.

Також програма має функцію auto-awesomize, яка покращує якість фотографування за допомогою одного дотику (як на зображенні знизу). Відразу після створення вдалого знімка Camera Awesome може поділиться ним в соціальних мережах.

 photolab4

 

 

 11598310-r3l8t8d-145-12


7. Magisto . Додаток по створенню відеороликів з фотографій і відео. Якщо Ви хочете зробити цікаве відео зі своїх фотографій і відеозаписів, але не знаєте, як користуватися спеціальними комп'ютерними програмами, це додаток саме для Вас. Буквально в кілька простих кліків Ви зможете змонтувати своє відео, при цьому додати переходи, ефекти, текст, музику і відразу ж заливати його на свою сторінку в соціальних мережах.

 photolab5

 

 

 11595110-r3l8t8d-145-8_01

8. Brewster . Підключає дані з усіх ваших сторінок в соціальних мережах: Facebook, Twitter, LinkedIn, Gmail, Foursquare і Instagram, вбудовує їх в об'єднану контактну книжку, яка містить не тільки номери телефонів, але і електронні адреси, контакти в соціальних мережах і іншу інформацію. За допомогою цієї програми Ви зможете знайти контакти своїх друзів, якщо у Вас немає при цьому їх номери, електронної пошти або адреси скайпу.

 brewster-for-iphone-04.

  

 

 11590710-r3l8t8d-145-3

9. Find my iPhone . Додаток дозволяє знайти Ваш телефон в разі втрати. Завдяки іншого пристрою з операційною системою iOS Ви зможете відшукати свій смартфон і захистити Ваші дані. Синхронізуйте свій телефон і будь-яким іншим гаджетом на операційній системі iOS, і Ви завжди будете знати куди поклали свій смартфон, просто запустивши Find my iPhone.

 photolab6

Коментарі
Залиште коментар