Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 причин купити новий ноутбук

Дата публікації: 02.03.2017 16:39
Дата оновлення: 02.03.2017 16:39

Ви вже давно користуєтеся свої ноутбуком і звикли до нього? Він все так само добре справляється зі своїми завданнями? Якщо немає, в цій статті ми допоможемо розібратися на що звернути увагу, можливо вам варто придбати новий ноутбук, адже прогрес не стоїть на місці.

1. Перше на що потрібно звернути увагу - продуктивність. Якщо ваш ноутбук зависає, гальмує і не справляється з потрібними завданнями, раджу придбати ноутбук з потужним процесором. Саме від процесора залежить ефективність роботи. Уважно прочитайте про продуктивність процесора. Не купуйте ноутбук з низькою продуктивністю, це ваш вірний помічник не на один рік. Вибирайте ноутбук з потужним процесором (i5, i7, core M).
 
2. Автономна робота ноутбука.Вважаю цей пункт одним з найважливіших. Найчастіше ми купуємо ноутбук, щоб мати можливість працювати поза домом і офісу. Кожен з нас стикався з проблемою розрядженого акумулятора і проблемою пошуку розетки в самий невідповідний момент. Якщо ваш ноутбук швидко розряджається і ви постійно в пошуку розетки - варто купити новий. Зверніть особливу увагу на акумулятор і не купуйте ноутбук з невеликим часом автономної роботи. Сучасна модель повинна працювати в автономному режимі мінімум 6 годин. 

3. Touch Screen. Все більше і більше виробників ноутбуків роблять ставку саме на touch screen. Погодьтеся, іноді рука так і тягнеться натиснути на екран. Сенсорний екран це правда дуже зручно і практично. Набагато зручніше друкувати або грати в ігри, показувати друзям фотографії і т.д. Також під сенсорні екрани розробляють все більше програм. Одна з останніх і цікавих розробок - Windows Ink. Це набір додатків для сенсорного введення і новий спосіб управління операційною системою. Додаток складається з 3 основних інструментів: «Записки», «Альбом», «Малюнок екрану», а також плитки для запуску недавно використовуваних додатків і список рекомендованих програм з підтримкою рукописного введення. Це відмінне і функціональне додаток.
 
4. Багатофункціональність пристрої.Погодьтеся, мати ноутбук, конструкція, якого має можливість повертати екран на 360 градусів, досить практично і зручно. Нові технологію дозволяють використовувати ноутбук в чотирьох режимах: ноутбук, консоль, презентація і планшет. Ці гаджети дозволяють працювати в будь-якому зручному для вас положенні, хоч лежачи на дивані, хіба не про це ви мріяли?
 
5. Дизайн. Тільки не кажіть, що для вас це не важливо. Зараз громіздкі ноутбуки виглядають як динозаври, розкопані археологами. Сучасний дизайн ноутбука доповнить ваш власний стиль. Відмовтеся від вашого громіздкого, непривабливого ноутбука, на користь стильною, акуратною, з тонкими лініями моделі.

Ви все ще думаєте, що ваш ноутбук найкращий? З цих причин слід міняти свій ноутбук раз в декілька років. Переходь за посиланням і вибирай: 
https://www.moyo.ua/actions/eksperty_rekomenduyut_tovary_v_besplatnyyi_kredit_ili_oplatu_chastyami_do_10_mes.html

Коментарі
Залиште коментар
Г
27.06.2017 17:10

Регулярно обновляю ноутбук, так как люблю поиграть в "тяжелые" игры. Игровая индустрия стремительно развивается, графика совершенствуется, требуя больших системных ресурсов, поэтому ноутбук обновляю ежегодно.

Категорії