Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Робимо красиві «кубики» в домашніх умовах за допомогою ролика для пресу

Дата публікації: 24.02.2017 17:42
Дата оновлення: 24.02.2017 17:42

У період інтенсивного росту кістково-м'язової системи м'язи не встигають за швидшим ростом кісток, тому часто зустрічаються сколіози (викривлення хребетного стовпа), які дають відгук на все життя.

Один з помічників, щоб натренувати красивий і підтягнутий прес й підтягнути свою поставу – спеціальний ролик для преса. Гімнастичне колесо (ролик) – один з найпростіших видів спортивного інвентарю. Його перевага в тому, що він не тільки навантажує м'язи преса, а й залучає всі основні м'язи: спини, рук і ніг! Такий маленький і такий серйозний тренажер!

У нього інше навантаження, ніж при скручуваннях і підйомах ніг, навантаження має статичний характер. При регулярному використанні формує помітну рельєфність, достатньо приділяти заняттям з ним до 30 хвилин в день.

Протипоказання до використання такого ролика є і стосуються в основному хребта – Перенесені травми хребта або грижі міжхребцевих дисків.

Для тих, хто вирішив використовувати колесом для преса вперше, рекомендую:
1. Новачкам краще починати з неповної амплітуди руху. Найкращий спосіб так, щоб у вас попереду був обмежувач, стоячи на колінах беремо колесо, розташовуємо перед собою, руками беремося за руків'я, розхитуємося, робимо вдих, повертаємося в початкове положення – видих. Починаємо з 10 повторень по 3 підходи. Відзначу й часту помилку новачків – прогин в поперековому відділі під час розхитування. Запам'ятайте, що правильне положення тіла в цей момент – пряме.
2. Для тих, хто освоїв техніку і зміцнив м'язи – збільшуємо амплітуду, прибираючи обмежувач. Максимально відкачуємося вперед на прямих руках, роблячи вдих, і на видиху повертаємося у вихідне положення. Виконуємо 15-20 повторень, 4 підходи.
3. Хто вже перейшов на більш просунутий рівень – збільшуємо навантаження. Виконуємо вправу з положення стоячи, відкачуємося вперед і робимо вдих, а на видих повертаємося. Так виконуємо 3-4 підходи від 10 до 20 повторень.

Продуктивних тренувань!

Сергій Павлишин

Експерт MOYO

Тренер категорії" Майстер тренер"

Коментарі
Залиште коментар
А
28.06.2017 16:36

Данный ролик – лучший тренажёр проработки пресса. Каждую весну буквально за две недели добиваюсь идеального пресса. Кубики на животе сводят женщин с ума, остается только воспользоваться моментом, чтобы не упустить свой шанс.