Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Морозильна камера Liebherr SFNE5227
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Аксесуари 1
  • Фото
Акція! Безкоштовна доставка та занесення Великої Побутової Техніки по Києву!

Морозильна камера Liebherr SFNE5227

Акція! Безкоштовна доставка та занесення Великої Побутової Техніки по Києву!
Код товару: 
573787Код скопійовано

Закінчується

44 499 грн
У обране
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості
Потрібна допомога з вибором?
Перегляньте схожі товари
Схожі товари
Морозильна камера Liebherr SFNE5227

Характеристики Морозильна камера Liebherr SFNE5227

Основні характеристики
Тип Морозильна камера
Модель SFNE5227
Модельний ряд SFN
Призначення Побутове
Клас енергоспоживання A+
Тип керування Сенсорне
Функції та можливості Швидка заморозка, Сигналізація відкритих дверей
Розташування морозильної камери Вертикальне
Загальний об'єм, л 271
Кількість відділень 7
Кількість ящиків, шт 7
Потужність заморожування, кг/добу 16
Час збереження холоду в мороз. камері, г 14
Система розморожування No Frost
Наявність NoFrost (Frost Free) Так
Споживання електроенергії, кВт/добу 0,837
Споживання електроенергії, кВт/рік 306
Особливості конструкції Дисплей, Підсвічування
Розміщення дверей Вертикальне
Перевішування дверей З можливістю перевішування
Рівень шуму, дБ 40
Габарити (ВхШхГ), см 185,5х59,7х67,5
Вага, кг 64,9
Колір (основний) Білий
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Документація, Морозильна камера, Піддон, Форма для льоду
Гарантія, міс. 36
Країна-виробник Німеччина
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см192x61x77
Вага в упаковці, кг69,2
АртикулSFNE5227
Штрихкод4016803056195
Додатково Морозильні камери вертикальні , Морозильні камери ширина до 60 см , Морозильні камери А+ , Морозильні камери висота від 180 см , Побутові морозильні камери, Вузькі морозильники
Показати всі характеристики

Інструкції Морозильна камера Liebherr SFNE5227

Відгуки та питання про Морозильна камера Liebherr SFNE5227

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Морозильна камера Liebherr SFNE5227

NoFrost

Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обморожування, що зазвичай потребує багато енергії й іноді – значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування морозильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші.

Сенсорний дисплей

Це дійсно вражає: завдяки сенсорному дисплею користуватися морозильником Liebherr просто й ви робитимете це інтуїтивно. Усі функції чітко впорядковані. За допомогою дотиків можна легко вибирати функції та перевіряти поточну температуру морозильника.

White

Простота, класичність, якість. Морозильник Liebherr із глянцевою поверхнею білого кольору вдало вписується в інтер’єр світлих відтінків і ніколи не виходить із моди. Він завжди буде сучасним, красивим і функціональним. Біла поверхня міцна й легко миється, тому ваш морозильник матиме гарний вигляд протягом багатьох років.

Заглиблена ручка

Оригінальність і функціональність. Ергономічне розташування суцільної заглибленої ручки, яка має вертикальне положення, дає змогу зручно й легко відкривати морозильник. Крім того, завдяки сучасному й лаконічному дизайну морозильник ідеально вписується в концепцію кухні без ручок.

InteriorFit

Доповніть лаконічний дизайн своєї кухні. Пристрої точно розташовуються в ніші глибиною 60 см. Звідти виступають лише двері, забезпечуючи в такий спосіб оптимальний доступ до заглибленої або звичайної ручки. Тож холодильник Liebherr не відвертає уваги від вашої кухні, а є лише родзинкою в її інтер’єрі.

Концепція цоколя

Хочете мати потужний, зручний і водночас екологічний морозильник? Тоді Liebherr створено саме для вас. Адже технологія BluPerformance робить його справді універсальним: маючи надзвичайно великий об’єм та високу інтенсивність охолодження, він витрачає зовсім мало енергії. І зауважте, що ви його майже не чутимете: попри високу потужність, Liebherr працює дуже тихо.

Тиха робота

Що ви хочете чути на своїй кухні? Шкварчання, сміх, музику? Ви точно не хочете чути, як працює ваш морозильник. Він такий тихий, що стає зовсім непомітним. Секрет криється в його сучасній конструкції. Поєднання всіх компонентів продумане з технічної та механічної точки зору. Звучить гарно, чи не так?

Дверна сигналізація

Попередження про відкриті двері гарантує оптимальне використання енергії та забезпечення належного стану продуктів. Якщо двері холодильника відкриті занадто довго, спрацьовує попередження – блимає світло та вмикається звуковий сигнал. Тривалість проміжку для спрацювання попередження встановлюєте ви: 1, 2 або 3 хвилини.

SpaceBox

У морозильнику Liebherr можна розміщувати навіть продукти великого розміру. Адже для величезної індички або багаторівневого торта з морозива справді потрібно більше місця. Для таких випадків у пристрої Liebherr передбачено ящик SpaceBox. Його висота становить 250 мм, тому він забезпечує багато додаткового простору навіть для великих заморожених продуктів. Крім того, ви можете індивідуально організувати місце для зберігання.

SabbathMode

За правилами шабату в суботу нічого не працює. Це стосується й електроприладів. Ваш Liebherr це врахує. У режимі SabbathMode освітлення, звуки та дисплей морозильника повністю вимкнено. Через 80 годин режим SabbathMode вимикається.

FrostProtect

Морозильні камери не завжди встановлюються в опалюваних приміщеннях, інколи їх розміщують у холодних гаражах або господарських будовах. Пристрій Liebherr добре підготовлений до таких умов експлуатації, оскільки всі його компоненти розраховані для роботи при температурі навколишнього середовища до -15 °C.

VarioSpace

Хочете зберегти багаторівневий торт із морозива до літньої вечірки? Жодних проблем. Якщо у вас є морозильна камера Liebherr, місця вистачить на все. Завдяки системі VarioSpace можна вийняти окремі ящики та – вуаля! – у вас є додатковий простір для розміщення високих продуктів.

Висувний ящик зі зручною функцією нахилу

Зазвичай верхній ящик морозильної камери — малодоступне місце, тому що туди складно зазирнути. Цю проблему допоможе вирішити висувний ящик, який відкидається завдяки невеликому нахилу під час відкривання. Тож ви завжди все бачитиме й вам буде зручніше класти й виймати заморожені продукти. А завдяки стопору висування ящик не випадатиме.

Лоток для морозильної камери

Хочете, щоб розморожені ягоди були свіжими та соковитими, а не компотом? Для таких делікатних продуктів можна скористатися тацею для заморожування. Розкладіть фрукти й зелень на пластиковій таці, щоб швидко заморозити їх, не роздавивши. Тацю для заморожування можна легко підвісити в морозильній камері та вийняти з неї.

EnergySaver

Хочете водночас заощаджувати електроенергію та гроші? З морозильником Liebherr це буде дуже легко, адже в нього є спеціальний режим. Якщо ввімкнути режим EnergySaver, стандартна температура підвищиться на два градуси. Тому вашому Liebherr потрібно буде ще менше електроенергії, а продукти залишатимуться свіжими.

Лоток для кубика льоду

Завжди приємно чути, як кубики льоду поклацують у склянці. Тому форма для кубиків льоду в морозильній камері – це незмінна класика. За допомогою форми в морозильнику Liebherr ви зможете заздалегідь приготувати 21 кубик льоду. Ви самі визначаєте розмір кубиків відповідно до кількості води.

PartyMode

Можна зустрічати гостей: морозильник Liebherr готовий до вечірки. У режимі PartyMode вмикаються функції SuperCool і SuperFrost. Через 24 години пристрій автоматично повертається у звичайний режим роботи.

Змінне ущільнення дверей

Якщо через кілька років ви захочете замінити дверний ущільнювач морозильника Liebherr, то зможете зробити це самостійно. Дверний ущільнювач легко знімається та встановлюється. Тому ви завжди будете впевнені, що цей елемент бездоганний і гігієнічно чистий.

SuperFrost

Хочете заморозити свіжі фрукти так, щоб вони не втратили вітаміни? Увімкніть режим SuperFrost, щоб збільшити інтенсивність охолодження в морозильній камері. Так підтримуватиметься стала температура, коли ви покладете незаморожені продукти. Режим SuperFrost також зберігає електроенергію: якщо не вимкнути функцію вручну, вона дезактивується автоматично через 65 годин. 

Механізм зачинення

Двері зачиняються. З Liebherr ви можете бути впевнені, що двері морозильника завжди зачинені. Механізм закривання стежить, щоб не було шпарини, якщо ви зачинили морозильник нещільно або надто щільно. Він гарантує, що продукти завжди безпечно зберігатимуться за оптимальних умов.

Блокування дисплея

Дисплей, що світиться, як магніт для дітей – Liebherr також знає про це. Тому дисплей оснащено функцією блокування, щоб запобігти ненавмисній зміні налаштувань. Цю функцію можна легко вимкнути.

Регульовані ніжки

За допомогою двох регульованих ніжок морозильник можна оптимально вирівняти й поставити в потрібне місце, зокрема на нерівній поверхні. Відтак він абсолютно щільно зачинятиметься, не пропускатиме всередину тепло й у ньому не утворюватиметься конденсат. При цьому ви заощаджуватимете електроенергію й гроші.

Сигналізація про збій живлення

Морозильник Liebherr турбується про ваші продукти: у разі збою живлення спрацьовує звукове та візуальне попередження. На дисплеї відображається температура в морозильнику. Система ніколи не потурбує вас без потреби: якщо в разі збою живлення протягом короткого проміжку часу температура не зростає до критичного рівня, попередження не спрацьовує.

Оснащення, придатне для миття в посудомийній машині

Оснащення вашого Liebherr подвійно зручно: з одного боку, він допомагає в повсякденному використанні, а з іншого боку, його легко чистити. Потрібно помити маслянку, Flex System або форму для кубиків льоду? Просто поставте їх в посудомийну машину. Завдяки цьому у вас залишиться більше часу для інших справ.

BottleTimer

Чи було у вас таке, що ви клали пляшку вина в морозильник, щоб швидко охолодити, і забували про неї? Завдяки функції BottleTimer ця проблема залишиться в минулому: для швидкого охолодження вмикається функція SuperFrost. Коли пляшка охолоджується до оптимальної температури, у додатку Lieberr з’являється нагадування про те, що потрібно забрати її. 

EasyOpen

Чи було у вас таке, що ви забували покласти якийсь продукт у морозильну камеру разом з усіма покупками й вам доводилося сильно тягти двері, щоб знову їх відчинити? З холодильником Liebherr такого не трапиться. За допомогою функції EasyOpen двері зручно й легко відчинятимуться навіть кілька разів поспіль.

Морозильна камера Liebherr SFNE5227
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото1
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото2
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото3
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото4
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото5
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото6
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото7
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото8
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото9
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото10
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото11
Морозильна камера Liebherr SFNE5227фото12