Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Тример для брів: як користуватися. Найкращі бренди 2023 року

Дата публікації: 24.11.2021 12:47
Дата оновлення: 05.01.2023 17:15

Для брів підійде компактний апарат із прямою насадкою. Тример для стрижки у носі та вухах стане в пригоді, якщо потрібно розправитися з окремими волосками. Загалом технології догляду за чоловічими та жіночими бровами помітно відрізняються. У першому випадку зазвичай прибирають об'єм і цим обмежуються, у другому — починають складну процедуру, що часто включає моделювання, фарбування та інше.

Наводимо красу машинкою: Як правильно стригти машинкою: 4 кращі зачіски та часті помилки

Як працює тример для брів

Важливо розуміти, що прилад не вищипує, а підстригає. Тому, якщо потрібно очистити шкіру від зайвої рослинності на кілька тижнів, краще використовувати засоби епіляції, що видаляють волосся з цибулинами: пінцет, нитку, віск та інше. Тример гарний тим, що працює швидко, підстригає безболісно. У вмілих руках може упорядкувати брівку за 5 хвилин.

Виробники примудряються випускати компактні жіночі моделі трохи більше кулькової ручки. У чоловічих тримерів аналогічна конструкція, але трохи більша за розміром. Можна купити машинку для догляду за бровами, а також для видалення волосся, що росте на вухах, стирчать з ніздрів.

як підстригти брови тримером, знаючи його будову

Усередині будь-якого тримера є електромоторчик, що приводить у рух леза. За способом живлення прилади поділяються на акумуляторні, провідні та змішаного типу.

Перед тим як підстригти зарослі брови тримером, потрібно підготуватися.

Підготовка до процедури

Насамперед виберіть місце із дзеркалом та достатнім освітленням. Чоловіки часто підстригають брови після гоління, тому роблять це у ванній кімнаті. Також варто звернути увагу на час процедури. Якщо крім стрижки збираєтеся попрацювати пінцетом або воском, краще це робити на ніч.

Жінкам перед процедурою варто змити косметику. Якщо є гривка — приберіть її нагору, щоби не заважала. Вимийте обличчя теплою водою: розпарена шкіра легше розлучається з волосками. Орудуючи тримером, будьте обережні: не зачепіть вії. Якщо зістрижете зайві волоски на бровах — нічого критичного, вони за тиждень-другий відростуть. А ось з віями може вийти сумна історія, оскільки вони ростуть набагато повільніше.

Тример не потребує дезінфікування, але ножиці, пінцет та інші металеві інструменти, які збираєтеся залучити, обробіть спиртом або хлоргексидином.

Цікава стаття: Як робити манікюр гель лаком вдома: 5 правил, які не варто ігнорувати

Як користуватися тримером для брів: інструкція та поради

Догляд за чоловічими бровами зазвичай не включає моделювання. Багато хто воліє забрати зайве, прорідити, зачесати та обмежитися цим. До зміни форми вдаються, тільки якщо хочуть зробити помітну корекцію зовнішності, наприклад, позбутися моноброви. Монобров — це коли рослинність над очима утворює єдину лінію. Як користуватися чоловічим тримером для брів? Перше правило — без фанатизму! Якщо хочете зменшити висоту брівок, починайте з довгої насадки.

Тример для брів: як користуватися компактним електроприладом

Ще кілька загальних правил для чоловіків:

  1. Не частуйте зі стрижкою. Достатньо користуватися тримером раз на два-три тижні.
  2. Можна обмежитися корекцією окремих ділянок або підстриганням волосків, що виходять за контур або не піддаються укладанню.

Топчик електробритв: Кращі електробритви — топ 5 моделей для чоловіків

Як підстригти брови тримером

Щоб навчитися правильно користуватися компактним тримером для брів, не потрібно довго вивчати теорію, сидячи за комп'ютером. Це набагато простіше, ніж зробити модну стрижку на голові. Техніка підстригання брів для жінок:

  1. Щіткою або гребінцем для брів направляємо волоски вгору. Підрізаємо тримером рослинність, яка вийшла за контур зверху.
  2. Направляємо волоски вниз. Підрізаємо те, що виступає за контур унизу.
  3. Розчісуємо брівки проти напрямку зростання. Якщо якісь волоски сильно стовбурчаться — укорочуємо їх.
  4. Перевіряємо симетрію. Якщо результат не влаштовує — добиваємося більш дзеркального відбиття брів. Не намагайтеся досягти абсолютної симетрії: брови від природи сестри, але не близнюки. Те ж саме можна сказати про очі, вилиці, вуха. Важливо не порушити гармонію.

як користуватися тримером для брів

За бажанням можна вдатися до лаконічної процедури: зачесати рослинність у напрямку росту волосся та пройти слідом тримером по всій площі брівок. Також електроприлад використовують, щоб прибрати пушок біля брів.

У чоловіків брови ширші та густіші. Необов'язково ганяти їх туди-сюди гребінцем. Чоловіки часом просто вкорочують їх. Швидше впоратися з дуже густим і жорстким волоссям допоможе тример для бороди.

Робимо локони для різних зачісок: Як зробити локони праскою: 6 корисних секретів

Моделювання брів

Процедура моделювання пов'язана з наданням форми та фарбуванням жіночих брів. При цьому враховують посадку очей та інші природні дані. Етапи моделювання:

  1. Підготовка до фарбування за допомогою засобів для чищення та скрабів.
  2. Вибір хни або фарби для фарбування.
  3. Корекція контурів дуг.
  4. Фарбування брів.
  5. Видалення волосків, що залишилися поза контурами.

Найскладніший — третій пункт. Далі розберемо його докладніше.

Вбираємо зубний камінь: Як правильно вибрати іригатор: який краще розбиває зубний камінь — 7 підказок

Поради щодо вибору форми брів, етапи корекції контурів

Для корекції дуг знадобляться: нитка, олівець і паста білого кольору. Щоб робити контури ниткою, на неї спочатку наносять трохи пасти. Контур кожної брови вибудовують по 3 точках: основі, піку та хвосту. Знаходять їх так:

  1. Основа. Розташування широкої межі брови залежить від посадки очей. Якщо посадка вузька, основа буде над слізничком, якщо широка — візуально заміряємо відстань від слізничка до перенісся, ділимо його навпіл і підіймаємося. Сенс у тому, щоб у разі вузької посадки очі були візуально ширше розставлені, і навпаки. Позначаємо основи ниткою.
  2. Пік брови. Його розташування залежить від обраної форми. Бровки можуть бути класичними, російськими та голлівудськими. У разі класики пік знаходиться над ближчим до скроні кордоном райдужної оболонки, російський варіант — пік над зіницею, голлівудський — пік на лінії, проведеній від крила носа через кордон райдужної оболонки. Небажано кардинально змінювати форму брів. Зазвичай у салонах злегка її коригують або залишають вдалий природний варіант (класика, голлівуд).
  3. Хвіст знаходиться на лінії, проведеній від крила носа через куточок ока.

як правильно користуватися тримером, проеціюючі форму брів

За допомогою точок будуємо контур і переходимо до наступних етапів моделювання. Користуватися тримером для брів можна як при формуванні контуру, так і при видаленні волосків, що розташовані далеко за його межами.

Догляд за тримером

Якщо не хочете витрачатися на ремонт тримера та часто міняти прилад на новий, приділяйте йому кілька хвилин після кожного використання. Порядок догляду за тримером зазвичай вказано в інструкції. Виробник рекомендує частіше промивати головку електроприладу тепловою водою. Можна, в принципі, і без води витрушувати волоски з ножового блоку, використовувати для цього щіточку. Головне — позбутися зайвого. Засмічений ножовий блок зменшує термін експлуатації, дає додаткове навантаження на акумулятор.

Наступний етап — змащення машинним мастилом. Пара-трійка крапель, включення тримера для розподілу олії на 5-10 секунд — і готове. Залишається тільки витерти залишки мастила серветкою. Місця куди капати іноді можна визначити по отворах у захисному ковпачку. Між стрижками тример потрібно закривати пластиковою кришечкою. Всі процедури догляду проводять з вимкненим приладом.

Наприкінці наведемо топчик найкращих виробників 2022 року:

Місце у рейтингу
Тримери жіночі Чоловічі моделі
1 Braun Moser
2 Remington Philips
3 Bradex Panasonic

Фірми Remington та Philips пропонують не лише функціональну та ергономічну, але й недорогу продукцію. Компактним тримером для брів користуватись також зручно, як електричною зубною щіткою. За кілька хвилин виходить разючий результат.

Плюси та мінуси фотоепіляторів: Як працює фотоепілятор: 2 типи пристрою, 6 переваг та декілька протипоказань

 

 

 

 

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії