Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі електробритви – топ-5 моделей для чоловіків

Дата публікації: 11.02.2021 09:53
Дата оновлення: 11.02.2021 09:53

Завдання хорошою чоловічої бритви - не пропустити жодного волоска, збриваючи щетину «під нуль». А ще хочеться уникнути висмикування волосків і роздратування після видалення рослинності на обличчі. В ідеалі, щоб і тріммер був передбачений, раптом захочеться відростити бороду або вуса. Все це під силу не просто хорошим, а кращим моделям. Якраз такі і зібрані в рейтингу. З'ясовуємо, яка електробритва краще, і чому.

Лучшие электробритвы

Вибираємо з приводу і без: Гаджети для чоловіків: топ-5 офігенний подарунків

Philips S1520/04

170-грамова модель в легкому і практичному пластиковому корпусі. Зовнішня частина блоку керування має покриття софт-тач, рукоятка вигнута, що забезпечує зручність користування. З рук не вислизає, дозволяє ретельно пройтися по вигинах обличчя і шиї.

Электробритва Philips S1520/04

За відгуками користувачів, S1520/04 одна з кращих електробритв. Основні плюси електричного верстата:

1.Комфортное гоління
складається з трьох дисків з самозаточуються ножами. Можна водити по шкірі круговими або прямими рухами. Якість гоління з часом не погіршується, використовуйте хоч рік, хоч два і більше.
2. Елементарне керування
по центру рукояті і девайс готовий до використання. Головне – не забувати заряджати батарею.
3. Легкість догляду
головками є кнопка, натискання на яку відкриває доступ до лез. Їх потрібно періодично чистити. У комплекті передбачена щіточка для цього.
4. Наявність триммера
ВИСУВНА НАСАДКА З металевою вставкою. Стане в Нагоді для підрівнювання скронь, видалення волосків з шиї, окантовки волосся.

Мінуси:

  • Ні вологозахисту – модель призначена тільки для сухого щетини і волосків.
  • Довга зарядка – необхідно не менше 8 годин, щоб «підживити» акумулятор до 100%. Після цього прилад може безперервно «дзижчати» 45 хв.

Порівнюємо: Електробритва або верстат: що безпечніше і голить чистішим – топ-7 фішок

Panasonic ES-RW30-S520

Сріблястий корпус моделі виконаний з пластика. З боків – вставки чорного відтінку, що мають невелику ребристість для комфортного обхвату рукоятки. Леза металеві. Ефективні при видаленні навіть жорсткої щетини.

Электробритва Panasonic ES-RW30-S520

Основні переваги ES-RW30-S520:

  • Рухома бриюча головка

Рухається вліво/вправо, вгору/вниз. У верхній частині пристрою розташовані 2 сітки. Під ними – два ряди дискових ножів.

  • Доступно вологе гоління

Можна не тільки насухо водити по шкірі, але використовувати піну або гель. Завдяки влагозащіте корпусу є можливість голитися в душі.

  • Простий блок керування

Тумблер на ручці, який можна переставляти в режим «Вкл.» або «Викл.».

  • Є триммер

Знаходиться на зовнішній стороні корпусу. Відкривається кнопкою-перемикачем під ним. Натискаєте на неї – і тріммер виїжджає з корпусу. Призначений для підрівнювання скронь, бороди.

  • Мобільність використання

Верстат можна брати з собою в дорогу, т. К. Він працює від акумулятора. У комплекті є провідний блок живлення, в який встановлюється бритва для «підживлення» батареї. Індикатор на блоці спалахує червоним світлом і гасне тільки після повної зарядки акумулятора.

  • Нехитрі догляд

Сіточки з голівки для гоління знімаються натисненням кнопок з боків. Ножі всередині очищаються щіточкою, йде в комплекті. Можна промити під струменем води.

Недолік:

  • Невелика ємність акумулятора – вистачає на 21 хвилину безперервного «дзижчання», тоді як для підзарядки буде потрібно 8 годин. Від мережі не працює.
  • Корисна інфа: Інструкція в 4 пунктах, як правильно вибрати електробритву – порівняння 2 типів пристроїв

Remington F0050 My Groom

Недорогий верстат. Виготовлений з чорного матового пластика. Кнопка «Вкл./Викл.» контрастного червоного відтінку є повзунок, що рухається вгору або вниз. Для роботи апарату знадобиться підключення до електромережі.

Электробритва Remington F0050 My Groom

Чим примітний F0050 My Groom:

  • 2 головки з сітчастою основою

Голять плавно, видаляючи навіть невелику щетину. Підходять для чутливих шкірних покривів. Добре справляються з густою щетиною.

  • Просте обслуговування

Насадка з сіточками легко знімається, щоб очистити її і ножі всередині від скупчилися волосків. Можна промивати під водою.

  • Наявність перемикача напруги

Апарат може працювати від мережі 110-240 В.

Недоліки:

  • відсутність триммера в комплекті;
  • можна використовувати тільки на сухій шкірі.

При цьому ціна апарату цілком бюджетна.

Panasonic ES-LT4N-S820

Прилад в міцному металевому корпусі. Зовнішня оболонка водонепроникна. У верхній частині розташована бриюча головка з потрійною системою лез. Рифлена текстура бічних частин корпусу забезпечує надійний обхват без вислизання пристрою в процесі гоління. Крім кнопки «Вкл./Викл.», На рукоятці є дисплей, який інформує про рівень заряду батареї.

Электробритва Panasonic ES-LT4N-S820

Чому однією з найкращих електробритв для чоловіків:

  • Супергібкая 3Д-головка

Рухається в усіх напрямках, щоб повторити контури особи. За рахунок того, що вона обертається як завгодно, можна домогтися ідеально гладкого стану шкірних покривів під підборіддям, в будь-яких інших місцях.

  • Продумана система лез

Ріжучі краї розташовані під кутом 30°, завдяки чому волоски зрізаються точно під корінь.

  • Сенсор щетини

Визначить довжину, густоту щетини і самостійно виставить інтенсивність роботи мотора. Наприклад, при густій рослинності на щоках потужність збільшується. При рідкісної щетині бритва працює м'якше і більш плавно.

  • Тример

Для догляду за вусами, борідкою і бакенбардами. Ножі зі сталі-нержавійки заточені під 45°.

  • Режим «Турбо» для швидкого очищення

Щоб його активувати, потрібно затиснути кнопку «Вкл.» ≈ на 2 сек. Після цього двигун запрацює на підвищеної потужності. Це забезпечить швидке видалення волосків з внутрішніх лез.

Щоб повністю зарядити бриючий агрегат, знадобиться час, потім він може функціонувати близько 45 хв. Є режим швидкої підзарядки, коли за 5 хв. бритва підзарядиться на один сеанс боротьби з щетиною.

Мінус:

  • висока вартість.

Читайте: Топ-10 кращих чоловічих триммеров для бороди – огляд триммеров і вибір, який кращий

Panasonic ES-RT87-S520

Прилад укладений в пластикову оболонку з водонепроникними властивостями. Зручна ручка з гумовим вставками лежить в руці як влита.

Электробритва  Panasonic ES-RT87-S520

Плюси ES-RT87-S520:

  • Потрійна система лез

«Плаваюча» головка оснащена сталевими ножами з заточкою під 30°. Підтримує гоління «на суху» і з використанням піни, гелю.

  • Висувний триммер

Зручно, наприклад, підстригати віскі.

  • Швидкий заряд

За годину модель підзарядиться для роботи без перерви протягом 54 хвилин. ЛІД-індикатор на рукоятці показує рівень заряду.

  • 2 варіанти очищення

Суха за допомогою щітки з комплекту і волога – просто сполоснути бриючий блок у воді. Також в комплекті є станція для чищення, куди заливається спец. розчин, вода і поміщається бритва.

Мінус:

  • в комплекті немає чохла для зберігання і перевезення пристрої;
  • цінник вище середнього.

Електробритви: підсумки рейтингу кращих

Основні параметри, на які варто звернути увагу при виборі:

Модель
Тип Харчування Час роботи/заряду (хв) Тип гоління Кількість бритвених головок
Philips S1520/04 роторний акумулятор 45/480 сухе 3
Panasonic ES-RW30-S520 сітковий акумулятор 21/480 вологе/сухе 2
Remington F0050 My Groom сітковий від мережі - сухе 2
Panasonic ES-LT4N-S820 сітковий акумулятор 45/60 вологе/сухе 3
Panasonic ES-RT87-S520 сітковий акумулятор 54/60 вологе/сухе 3

Кожна бритва голить по «сухому», але не кожна по «вологому». З одного боку, це дозволяє використовувати бритву де завгодно і економити на пінках і гелях. З іншого, при чутливій шкірі все-таки краще вибрати модель з можливістю вологого гоління.

Бажаючим заощадити на часі очищення лез напевно сподобаються варіанти, які можна сполоснути під водою. А при наявності самозагострювальних ножів не доведеться турбуватися, що наступне гоління не відбудеться через затупившихся лез. Бородань і вусанів не обійтися без тріммера, який є в 4 з 5 моделей.

Вибирайте електробритву для чоловіків і вирішуйте, яка краще з представлених варіантів. Тим більше, що плюси/мінуси кожної відомі з огляду.

В тему: 10+ рад, який чоловічий триммер краще вибрати для бороди і вусів

Коментарі
Залиште коментар
Категорії