Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

GoPro Hero 9: повний огляд крутої екшн-камери 2020 року

Дата публікації: 11.02.2021 10:24
Дата оновлення: 11.02.2021 10:24

Збільшити все! Заявили розробники GoPro Inc. і випустили у світ дев'яту екшн-серію. І, судячи з характеристик нових камер, не обдурили. Тут і суперфункції, яких не було раніше, та покращення попередніх параметрів.

 Экшн-камера GoPro Hero 9

Загалом, навіщо ворожити і уявляти, коли можна почитати і подивитися все-все про зовнішній вигляд і функціонал в GoPro Hero 9.

Запам'ятовуйте: вибрати екшн-камеру на прикладі 3 найкращих моделей 2019

Комплектація та дизайн GoPro Hero 9

Новинка поставляється в довгастій щільній коробці чорного кольору із зображенням камери на передній частині. Усередині – твердий кейс з усім вмістом. Може надалі використовуватися для зберігання та транспортування «гопрошанки» та її приладдя.

У наборі:

  • камера;
  • батарея;
  • кабель ЮСБ-С;
  • кріпильна пряжка + гвинт;
  • , що клеїться кріплення.

 Комплектация и дизайн GoPro Hero 9

Візуально це все та ж «гопрошка»: прямокутний корпус у класичному кольорі black, злегка виступає об'єктив праворуч вгорі. Але дещо все ж таки змінилося.

На лицьовій панелі з'явився кольоровий 1,4-дюймовий дисплей. Чи не Сенсорний. На цьому екрані під час зйомки можна бачити все, що Знімаєш. Прямо як у ЗВИЧАЙНИХвідеокамерах. Навіть у сонячну погоду на передньому дисплеї все добре видно. Звичайно, і без нього блогери успішно користувалися" вісімкою". Тепер розповідати в камеру буде набагато зручніше.

Перейдя в меню, можна вимкнути додатковий екран або активувати режими:

  1. Стани — видно, скільки записано відео та фоток, який режим запису встановлено, стан акумулятора і карти пам'яті.
  2. Повне відображення – на дисплей виводиться вся картинка, яка знімається на дев'ятий «ГоуПро». Чітко видно, що потрапляє у кадр, а що ні.
  3. Повне заповнення екрана – відображається частина відео, щоб можна було розглянути кожну деталь.

Тильний, вже сенсорний дисплей отримав діагональ 2,27″ (збільшений на 16% порівняно з восьмою серією) та IPS-матрицю. Яскравості більш ніж достатньо. Відглядати матеріал та виставляти кадр із «дев'яткою» однозначно зручніше.

Компанія повернула в «ГоПро» змінну лінзу, оскільки були випадки, коли під час екстремальних зйомок щось прилітало до об'єктиву і камера розбивалася. Тепер вона знімна, за потреби можна замінити захисне скло, надіти фільтри або нові модулі.

Внешний вид экшен-камеры GoPro Hero 9

На правій стороні корпусу розташувався відсік для батареї і флеш-карти 64 гігів. Тут же – юсбішний роз'єм для заряджання гаджета. На протилежному торці – кнопка Mode і мікрофон під нею. На верхній панелі є досить велика кнопка для активації зйомки. Швидко запускає відео, навіть якщо гаджет було вимкнено. У новинці" вушка" для кріплень складні, інтегровані в нижній частині корпусу.

Крім того, змінилися габарити пристрою. Камера додала в обсязі та вазі. Розміри «дев'ятки» – 71х55х33 мм, важить вона 158 р. Припустимо, вага Hero 7 всього 116 грамів.

Корисна інформація для водіїв: Екшн-камера або відеореєстратор: 10 переваг та недоліків використання обох приладів

Функціонал

Дев'ята «гопрошка» буквально напхана різноманітними опціями, які допоможуть зняти мегакруті ролики та фотки.

Отже, GoPro Hero і огляд багатства її функціоналу:

Функція
Чим корисна
Вирівнювання горизонту Під час зйомки камера може «завалюватися» вліво/вправо, але завдяки програмному забезпеченню картинка залишається стабільною. Можна нахиляти гаджет ≈до 45° і горизонт не зміниться
Предйомка Встановлюється на 15 або 30 сек. Камера записує інфу у буфер обміну. Коли з'явиться крутий момент, потрібно натиснути кнопку зйомки, і в цю секунду відео, яке записувалося, зберігається в пам'яті пристрою. Потім не потрібно шукати цікавий кадр, переглядаючи весь відзнятий матеріал
LiveBurst Зйомка відео за 1,5 сек. до та після натискання на затвор камери. Можна вибрати вдалий кадр із 90 зображень або поділитися 3-секундним роликом. Аналог «живої» фотографії вгаджетах Еппл
Відкладена зйомка та заданий час запису У налаштуваннях виставляється час і тривалість увімкнення екшен-камери. Можна розмістити «гопрошку» у зручному місці, наприклад, для зйомки нічного таймлапсу, залишити камеру та зайнятися своїми справами. Гаджет самостійно включиться в заданий час, зніме відео і вимкнеться в встановлений термін

«Дев'ятка» знімає фото з роздільною здатністю 20 Мпікс і у форматі RAW. Це дозволяє робити постобробку знятого матеріалу.

Одна з важливих характеристик GoPro Hero 9 – волого-і пилозахищеність корпусу. Завдяки Цьому реалізована ще одна крута фіча – ЗАНУРЕННЯ з action-камерою на глибину до 10 МЕТРІВ без необхідності упаковки останньої в аквакейс .

 Особенности функционала GoPro Hero 9

Пристрій підтримує встановлення додаткових модів, наприклад Max-Lens. З його допомогою можна обертати камеру на 360° в одній площині, а картинка залишається статичною. Збільшується кут огляду відео до 155°.

Допоможемо вибрати: Екшн-камера або фотоапарат: 8 відмінностей, порівнянь та порад

Веб-камера

ЗА допомогою «гопрошки» можна робити прямі трансляції в «Ютуб », Соцсітки. Використовувати ЯКвебку дистанційних занять, онлайн-переговорів.

GoPro 9 при підключенні до комп'ютера може робити трансляцію у форматі Full HD. Для коннект техніки знадобиться шнур ЮСБ-С. На ПК необхідно встановити офіційну програму Webcam Desktop. Інсталяція не займе багато часу, після завантаження достатньо дотримуватись інструкцій на екрані, і в результаті на робочому столі з'явиться значок GoPro.

Не забудьте увімкнути камеру і віщуйте хоч у «Скайпі», хоч у «Зумі», хоч в інших популярних додатках.

Корисно дізнатися: простих способу, як підключити екшн-камеру до комп'ютера та топ-6 додатків для обробки відео/фото

Відео у форматі 5к

Нова ера «ГоуПро» ознаменувалася заміною сенсора камери. Замість 12 Мпікс, який стояв ще у 3 серії, поставили 23 Мп. Це дозволить зробити відео в роздільній здатності 5К.

Видео 5К в GoPro Hero 9

У «дев'ятці» є безліч режимів зйомки:

  • 1080р при 24 – 240 к/сек;
  • 2.7К при 24 – 120 к/сек;
  • 4К до 60 к/сек.

При дозволі 5120 на 2880 пікс. можна вибрати значення 24-30 кадрів за секунду.

Крім того, в дев'ятій екшн-камері оновлена система стабілізації HyperSmooth, версія 3.0. Усуває ефект «желе» та дозволяє знімати класні ролики без тремтіння під час катання на великах, спусках на лижах, бігу та інших активностей.

Прискорена зйомка – режим TimeWarp 3.0

У" дев'ятці" покращили режим" швидкого перебігу часу". Наразі це версія 3.0. Можна робити прискорені ролики на 4К.

 Режим TimeWarp 3.0 в GoPro Hero 9

Одна з модифікацій зйомки – режим Speed Ramp. Під час зйомки таймварпа можна зупинити відео на звичайну швидкість у реальному часі, прокоментувати фрагмент та продовжити прискорений Запис. Передбачена можливість змінити швидкість використання аудіо.

Покращена автономність

Дев'ятий «ГоПро» отримав акумулятор на 1720 міліампер-годин. Місткість батареї збільшили на 30% порівняно з «вісімкою».

Виробник також покращив термоізоляцію акумулятора. Тепер при низьких температурах камера не «виснутиме» і вимикатиметься через швидкоплинну розрядку батареї.

 Аккумулятор в экшен-камере GoPro Hero 9

Час роботи камери залежить від вибраного режиму зйомки: чим більша роздільна здатність – тим активніше «з'їдається» заряд. Але втрати багато в чому компенсуються збільшеною ємністю акка.

Підіб'ємо підсумки огляду GoPro Hero 9 – відеокамери, фотомодуля, вебки. Дев'ята серія вийшла справді крута. Компанія провела роботу над минулими помилками і зробила безліч корисних оновлень і доробок. Чого тільки вартує 5К зйомка, пара дисплеїв, феноменальна стабілізація та чіткий вбудований мікрофон. Дев'ята «гопрошка» заслужила звання головного екшен-хіта двадцятого року.

Читайте: Детальний гайд у 3 пунктах, скільки часу і як правильно заряджати екшн камеру

Коментарі
Залиште коментар