Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд Microsoft Surface Pro 6: ціна і 6 ключових характеристик

Дата публікації: 16.02.2021 09:44
Дата оновлення: 16.02.2021 09:44

Просунуті користувачі знають, що бренд Microsoft це не тільки програмне забезпечення, але і модна цифрова техніка. Корпорація Білла Гейтса вже давно голосно заявила про себе на ринку планшетів.

особенности Microsoft Surface Pro 6

Кожне нове пристрій стає хітом в цифровому світі. Одним з них, безумовно, є відносно свіже рішення – Microsoft Surface Pro 6, невеликий огляд про який читайте далі.

Характеристики Microsoft Surface Pro 6

Діагональ
12,3 дюйма
ОС Windows 10
Процесор 4 -ядернік i5 або i7 від Intel. Прийшла черга 8-го покоління
Твердотельнік 128, 256, 512 або топові тисячі двадцять чотири Гб
Оперативка 8 або 16 Гб
Основна камера З автофокусуванням на 8 Мп, пише відео в 1080р
Фронтальна камера 5 Мп, пише відео аналогічної якості
Роз'єми Мінідісплейпорт, Usb 3.0, Surface Connect , аудіовихід на 3,5 дюйма, картрідер microSDXC
Мережа Wi-Fi, блютуз

Цікава стаття: Що краще вибрати – ноутбук або планшет: 4 пункту для порівняння

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Екстер'єр планшета практично ідентичний моделям 5-го покоління, тільки чорне забарвлення з'явилася, причому, починаючи з комплектації, що включає твердотельнік з 256 Гб. Самі бюджетні моделі йдуть тільки в платиновому кольорі. Також світлий корпус можна придбати з іншою начинкою. Дизайн у планшета оригінальний, стильний і мінімалістичний. У деяких відгуках прослизає розчарування з приводу рамок, що залишилися не дуже вузькими. Але це справа смаку.

 Обзор Microsoft Surface Pro 6, фото и видео

На тильній частині планшета є ніжка-підставка, що дозволяє регулювати кут дисплея по відношенню до Столу. Технічні характеристики Нутрощів Microsoft Surface PRO 6 такі, що трансформер вийшов досить ВАЖКИМ – 770-780 Грам. Розміри: 292X201X8,5 Мм. Серед масогабаритних характеристик найбільше вражає товщина: впихнути ноутбучного залізо в такий формат дорогого коштує.

Інформація для батьків: Розвиваючі планшети для дітей: 5 дивних фактів

Батарея і зарядка

Харчування на батарею подається через Surface Connect, оснащений світловим індикатором. В адаптері є додаткове гніздо, що дозволяє паралельно заряджати смартфон.

Впровадження в пристрій нового процесора не стало причиною зниження автономності. Навпаки, батарея в Pro 6 тримає заряд на годину довше в порівнянні з 5-ими поколінням. Крім того, планшет став ще менше грітися при інтенсивних навантаженнях. Температура корпусу рідко піднімається вище 30 градусів. З урахуванням бескулерного або гібридного охолодження (залежить від процесора) інженерне рішення, без сумніву, заслуговує усіляких похвал.

Офіційно заявлена автономність – 13,5 години. Це показник отримано при мінімальній завантаженості заліза. Якщо планшет весь час у справі – гри, відеодзвінки, серфінг в інтернеті та інше, батареї вистачить на 5-6 годин. При середній завантаженості – на 8 годин. Час зарядки – близько 3 годин.

Порівнюємо більш бюджетні бренди: Який планшет краще – Lenovo або Samsung: порівняння 9 характеристик

Камери

Основна оптика з автофокусуванням. Вона не призначена для створення фотошедеврів, але зробити якісний знімок документа при денному освітленні вдається запросто. Якщо порівнювати з оптикою пристроїв аналогічного формату, тильна камера виглядає гідно.

функциональность Microsoft Surface Pro 6

Фронтальна камера таблет Microsoft Surface Pro 6 виробляє ще більш сприятливе враження. З її допомогою приємно користуватися відеозв'язком. Вона обладнана ІК-датчиком, що забезпечує ідентифікацію по обличчю. Процедура займає близько 2 секунд – шикарний результат для трансформера. Однак інтелектуальність розпізнавання обмежена: якщо користувач одягне окуляри – Windows Hello навряд чи впізнає його. Зате на цю функцію не впливає орієнтація планшета.

Пізнавальна стаття: Що краще – Айпад або планшет на інший ос: порівняння девайсів по 5 пунктам

Продуктивність

З повсякденними завданнями на зразок серфінгу в Мережі, перегляду фільмів, роботи в офісних програмах і т.п. планшет справляється на ура. Оперативки вистачає для одночасного відкриття 20 вкладок в хром. Можна проводити час за іграми, що не вимагають великих ресурсів. Важкі програми для обробки фото і відео можуть пригальмовувати.

Оцінювати продуктивність пристрою можна тільки з оглядкою на розміри. Порівнювати його з ігровим ноутбуком або потужним стаціонарним ПК безглуздо, але на тлі «колег по цеху» планшет виглядає добре. Завдяки новому процесору продуктивність зросла на 60-70%.

Відзначимо пару закономірностей:

  • планшет працює значно швидше, будучи підключеним до електромережі;
  • моделі з 128 Гб оснащені не тільки самими маленькими, але і самими повільними дисками.

Прискорюємо роботу планшета: Топ-10 способів, як прискорити роботу планшета

Дисплей

Без згадки про шикарному сенсорному екрані немислимий хороший огляд таблет Microsoft Surface Pro 6. Виробник постарався на славу. Контрастність, яскравість, кути огляду – все у дисплея на рівні. Можна сміливо користуватися пристроєм не тільки вдома, а й на вулиці. Розробники порадували матрицею IPS LCD, роздільна здатність якої – 2736х1824 пікселів.

 повседневная эксплуатация Microsoft Surface Pro 6

Реалізована підтримка до 10 одночасних дотиків. Є 2 колірних профілю: sRGB і контрастний. У повсякденній експлуатації можна використовувати другим, а sRGB-варіант підійде для роботи з графікою, оскільки він максимально точно відображає кольори.

Особливості дисплея:

  • Мерехтіння з частотою 20 кГц не бачене оці. Пристрій підходить для багатогодинної безперервної експлуатації.
  • Швидкість відгуку у дисплея середня. Ігровим його не назвеш, в іншому до екрану не причепишся.

Ще один цікавий огляд: Огляд Honor 10x Lite: 5 дрібниць, з якими не життя, а масниця

Зовнішній вигляд стандартних екранів і меню

Важлива перевага планшета – стала класикою Windows 10. Стандартні екрани і налаштування меню не викликають труднощів. Користуватися системою легко і зручно. Трансформер складається/розкладається. Пристрій можна розміщувати на будь-якій плоскій поверхні в 3 положеннях:

1. Планшетному
із закритою підставкою.

2. Ноутбучним
Кут нахилу екрану – близько 45 градусів.

3. Студійному
Кут нахилу – 10 градусів.

Студійний режим добре підходить для використання стилуса. Серфісная ручка підтримує 4000 рівнів натискання. Їй зручно робити начерки, примітки до документів. Можна працювати з фото, малювати схеми, користуватися гумкою, заливкою. Під стилус в Windows 10 написано кілька корисних додатків.

Ціна на Microsoft Surface Pro 6

Таблиця вартості всіх 5 версій:

Модель, оперативка/процесор/SSD
Діапазон цін, тис. Грн
8/i5/128 30-35
8/i5/256 30-35
8/i7/256 38-43
16/i7/512 50-55
16/i7/1000 65-70

Цікаво, що ціни на планшети-трасформери з чіпом і5, але різними дисками, знаходяться приблизно на одному рівні. Така ситуація склалася до 2021 року. На флагманську модель слабкий попит, оскільки вона коштує вдвічі дорожче мінімальній конфігурації.

Планшети швидко розбирають через зниження цін, викликаного появою аналогічних пристроїв 7-го покоління. Бажання стати власником планшета іменитого бренду виходить на перший план. ДО того ж не у всіх покупців є можливість платити за продукцію, яка тільки з'явилася в магазинах, і за неї просять високу ціну. Шості серфейси, особливо молодші моделі, можуть похвалитися вдалим співвідношенням ціни і функціональності.

А ось ще один трансформер: Samsung Galaxy Z Fold 2: круті фішки телефону 3-в-1

Коментарі
Залиште коментар
Категорії