Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-12 популярних камінних витяжок пристенного типу

Дата публікації: 28.11.2017 15:18
Дата оновлення: 28.11.2017 15:18

Серед великого асортименту витяжок користуються пристінні камінні варіації. Це обумовлено оригінальністю і продуктивністю техніки. Набувають все частіше такі конструкції неспроста. Установка даних приладів раціональна для приміщень, в яких шахта для вентилювання розташовується за стіною. Конструктивно витяжки бувають різної форми. Це:

  • кубічна;
  • трапециевидная;
  • форма сучасного телевізора.

Тому витяжки цього типу добре впишуться в будь-яке приміщення.

Пристенные каминные вытяжки

Широкий асортимент моделей ускладнює вибір потрібного варіанту, враховуючи, що вони поділяються на фільтруючі і виводять. Щоб допомогти вам розібратися, в цій статті зібрані найбільш популярні пристінні камінні витяжки.

Також рекомендуємо "Як правильно вибрати витяжку на кухню?".

VENTOLUX FERRARA 60

Відкриває топ VENTOLUX FERRARA 60. Це пристрій, який відрізняється дизайном від конструкцій інших брендів. Використання нержавіючої сталі в тандемі зі склом і сенсорним керуванням також відрізняє агрегат. Галогенна підсвічування і приємна для зору, і економить споживання енергії.

VENTOLUX FERRARA 60

Прилад оснащується мотором, продуктивність якого складає 800 м³/год. Такого показника досить для приміщень з середньою і великою площею. Як правило – 30 м2. До переваг моделі відноситься:

  • просте керування за допомогою спеціальних значків на сенсорної панелі;
  • функціонування за принципом відводу;
  • галогенное освітлення;
  • оптимальні габарити.

Витяжка чорного кольору виглядає лаконічно і стильно. Підібрати до конструкції варильну поверхню або плиту просто, враховуючи великий спектр продукції в такому виконанні.

Буде цікаво дізнатисяВитяжка на кухні – види витяжок. Все, що потрібно знати і чи можна обійтися без них? 11 основних різновидів".

VENTOLUX LAZIO 60

Ця модель відрізняється механічним керуванням і низьким рівнем шуму, який складає 54 дБ. Така витяжка вписується в будь-який інтер'єр, а колір металік додає елегантності і витонченості. Це функціональний пристрій, що забезпечує чистоту в будинку і у тому числі просте керування.

VENTOLUX LAZIO 60

Особливості VENTOLUX LAZIO 60 в ряді параметрів. Це:

  1. Два режиму функціонування. Використання витяжки допустимо і за принципом виведення неприємних запахів, і за рахунок рециркуляції. У першому випадку досягається максимальне їх видалення за межі приміщення. Другий режим передбачає повернення свіжого повітря назад в кімнату. Останній варіант особливо актуальний в холодні періоди, це дозволяє зберегти тепло.
  2. Компактна ширина, а також наявність зворотного клапана, алюмінієвого та вугільного фільтра, що виключає осідання жиру на меблях і стінах.
  3. Три швидкості, що забезпечують зручність.
  4. Наявність двох вбудованих ламп. Такий підхід забезпечує високий рівень освітленості за рахунок потужності кожної, показник чого дорівнює 40 Вт.
  5. Стильний класичний дизайн, що привертає увагу і поєднується з інтер'єром.
  6. Механічна система керування не створює складнощів під час експлуатації за рахунок простоти і інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу. Модель поєднує прийнятну вартість, стильний вигляд і функціональність. Класичне рішення робить пристрій універсальним і практичним.

ELEYUS VENERA 60

Витяжка з потужністю 270 Вт і продуктивністю 1000 м3/ч порадує власників функціональністю. Фасад пристрою відрізняється лініями, які мають плавні переходи, проводиться з загартованого скла. Згодом поверхня покривається керамічною фарбою, яка відрізняється стійкістю до перепадів температур. Строгий вид моделіELEYUS VENERA 60 з будь-якими елементами інтер'єру, забезпечуючи стильний дизайн кухні.

ELEYUS VENERA 60

Такий пристрій відрізняється від інших, що обумовлено:

  • потужної турбіною;
  • наявністю керування за допомогою сенсорів;
  • високою продуктивністю, що забезпечує моментальне всмоктування;
  • захистом від корозійних процесів за рахунок застосування порошкової фарби;
  • доповненням пультом ДУ;
  • светоелементом типу SMD, що відносяться до категорії GU10;
  • периметральним типом всмоктування.

В останньому випадку за рахунок такого режиму забезпечується максимальна чистота на кухні. Витяжка втягує і те, що знаходиться під нею, і те, що по периметру. Популярна ця модель і за рахунок низького шуму – показник становить 49.1 дБ. Це гарантує комфорт і зручність під час експлуатації, не створюючи додаткового навантаження.

Наявність 4-х швидкостей дозволяє підібрати найбільш відповідний варіант для усунення забрудненого повітря в приміщенні, а впровадження таймера дозволяє автоматично регулювати виключення. Головна перевага бренду в порівнянні з іншими – надання трирічної гарантії.

Читайте такожТОП-10 кращих підвісних витяжок для кухні".

VENTOLUX ROMANIA 60

Поєднання потужності і стильової складової робить пристрій затребуваним серед споживачів. Впровадження скла в чорному кольорі і сенсорної панелі для керування відрізняє моделі на ринку, забезпечуючи єдність з іншими елементами темних відтінків, які включені в інтер'єрне рішення.

VENTOLUX ROMANIA 60

VENTOLUX ROMANIA 60 рядом переваг. Це:

  1. Значний двигун з показником 750 м3/год. Таке значення дозволяє швидко і якісно очистити кімнати від забрудненого повітря, усуваючи неприємні запахи. В результаті роботи витяжки мінімізується накопичення жиру і гару.
  2. Наявність трьох швидкостей забезпечує зручність і якість функціонування. Регулювати це можна за допомогою пульта дистанційного керування або значки на сенсорної панелі.
  3. Стиль. Поєднання металевих і скляних поверхонь в чорному кольорі відрізняється строгістю і одночасно сучасністю, що робить пристрій універсальним.
  4. Автоматичне керування. Сенсорний екран і спеціальний пульт спрощують експлуатацію приладу.
  5. Габарити. Параметри витяжки в цьому випадку збігаються з розмірами побутової техніки, робочих поверхонь і інших елементів кухонних гарнітурів. Компактність дозволяє економити місце в приміщенні.
  6. Наявність додаткових елементів освітлення. Модель оснащується двома LED-лампами, де потужність кожної становить 1 Вт. Це гарантує низьке споживання енергоресурсів.
  7. Впровадження світового індикатора, який повідомляє про необхідність заміни фільтрів.

Такий пристрій підходить для приміщень з площею до 25 м2.

JANTAR ECO II 50

Перше, що вимагає уваги – механічні кнопки, що славляться простотою ЕКСПЛУАТАЦІЇ. ВJANTAR ECO II 50 зі стильним обрамленням гармонійно поєднується і вписується в різні інтер'єри. Незважаючи на розміри, витяжка ефективно працює, незалежно від об'єму забрудненого повітря в приміщенні. Компактність дозволяє використовувати пристрій навіть в малогабаритних квартирах.

JANTAR ECO II 50

Переваги моделі полягають в:

  • надійної механіки;
  • такого результату, де показник становить 47 Б;
  • можливості додаткової установки фільтра з алюмінію;
  • наявності традиційних лампах, де значення потужності кожної дорівнює 25 Вт;
  • виборі відповідного режиму з двох представлених.

Така модель відрізняється ще й прийнятною вартістю, що підвищує попит на пристрій.

Рекомендуємо "Чому витяжка сильно шумить? 3 найпоширеніші ситуації".

BEST SP 2195 60

Ця пристінна витяжка відрізняється наявністю козирка на фасаді. Для такої категорії пристрій славиться хорошими параметрами продуктивності. Показник становить 590 м3/год. Регулювання швидкості за трьома рівнями спрощує роботу з приладом, роблячи очистку приміщення і усуваючи неприємні запахи ще швидше і ефективніше.

BEST SP 2195 60 фільтром з металу, виключаючи монтаж активного елементу. Але одночасно пристрій функціонує двома способами. Передбачено висновок повітря з неприємними запахами за межі кімнати і реціркулірованіе.

Перший називається ще витяжним. В цьому випадку конструктивні елементи системи для відведення повітря виводяться в спеціальну шахту, розташовану зовні. Такий підхід забезпечує ефективність видалення негативних речовин з кімнати, а потужність 300 Вт гарантує якість роботи. Використовувати цей варіант найбільш раціонально. За рахунок такого режиму досягається 100% очищення.

Другий метод виключає необхідність роботи вентиляційної шахти. Спочатку кисень засмоктується за допомогою спеціального пристрою, а потім проходить через фільтруючі елементи, як правило, вугільні. Останні розташовуються в самому корпусі пристрою. Спочатку відбувається процес очищення, а потім повернення повітря без неприємних запахів назад.

BEST SP 2195 60

Серед плюсів:

  1. Потужність з можливістю вибору потрібного показника і продуктивність.
  2. Зручність експлуатації за рахунок простоти. Для цього передбачені механічні кнопки.
  3. Невелика вага – 6 кг.
  4. Якість освітлення за допомогою впровадження традиційних ламп, де потужність кожної становить 40 Вт.
  5. Малошумність, рівень якої дорівнює 58 дБ.

Простота, якість і зручність – головні плюси.

Цікаво буде також "Витяжка для плити без воздуховода: 5 ключових переваг".

PYRAMIDA KZ 60 BLACK

Продовжує топ модель для приміщень невеликої площі. Це PYRAMIDA KZ 60 BLACK. Дана витяжка відрізняється одночасно простотою і витонченістю. Така модель славиться дизайном за рахунок того, що елементи конструкції виготовляються з металу із застосуванням спеціального фарбування. Невелика глибина і низьке споживання ресурсів залучають споживачів. У першому випадку це сприяє тому, що витяжка вбудовується на одному рівні з кухонним гарнітуром, що забезпечує гармонійний ансамбль. Пристрій практично не виділяється серед інших елементів.

Показник продуктивності дорівнює 320 м3/год. Цього значення досить для очищення приміщення, площа якого сягає 10 м2 від забрудненого повітря. На це піде кілька хвилин.

PYRAMIDA KZ 60 BLACK

Ця модель також функціонує в двох режимах, представляючи зручність для користувача. Переваги витяжки:

  • керування за допомогою механічних кнопок, які гарантують простоту експлуатації;
  • алюмінієвий фільтр;
  • три швидкості функціонування;
  • лаконічний дизайн чорного кольору;
  • оригінальна форма.

Прийнятна вартість – ще одна перевага такої модифікації.

PYRAMIDA HEF 22

Ще одна модель, яка гарантує досягнення оптимального мікроклімату в приміщенні, виділяється серед інших новою силовою УСТАНОВКОЮ. У цій витяжці впроваджується двигун з двоядерними КРИЛЬЧАТКАМИ.PYRAMIDA HEF 22 також рядом інших переваг. Це:

  • малошумність, де значення становить 51 дБ;
  • металевий корпус;
  • сучасний двигун з потужністю 320 Вт;
  • показник продуктивності 1200 м3/год.

Поєднання низького рівня шуму і функціональності робить модель затребуваною серед покупців. Витяжка славиться і вібростійкою за рахунок двигуна. Застосування металу при виробництві корпусу сприяє досягненню стійкості до впливу вологості і перепадів температури.

PYRAMIDA HEF 22

Моделі Т-подібної форми відрізняються стильним дизайном, тому знаходяться на піку популярності. Простота, мінімалізм, легкість – то, що виділяє цей пристрій серед аналогів. Перевага полягає і в ширині. Показник у цій витяжки становить трохи більше 2.5 см. Як елементи декору виступають жирові фільтри за рахунок розташування зверху корпусу. Виняток впровадження пристосувань всередину робить модель більш привабливим.

Управління просте і нехитре, враховуючи, що на передній панелі знаходяться спеціальні значки у вигляді підказок, під ними – сенсорні кнопки. Як і попередні моделі, ця витяжка передбачена для використання в двох режимах.

VENTOLUX WAVE 60

Пристрій VENTOLUX WAVE 60 стильним дизайном. Лаконічність проявляється в поєднанні металевої та скляної поверхні. Переваги цієї варіації полягають в:

  • прийнятному рівні продуктивності, достатнього для очищення приміщень будь-якої площі (показник становить 1000 м³/год);
  • оптимальної ширині, відповідної робочих поверхонь, що забезпечує гармонійне поєднання з іншими елементами інтер'єру;
  • наявності трьох швидкісних режимів;
  • роботі за принципом відводу неприємних запахів за межі приміщення;
  • простому управлінні за рахунок інтуїтивного зрозумілого інтерфейсу, застосування пульта дистанційного керування;
  • наявності зворотного клапана, що ЗАБЕЗПЕЧУЄ 100% усунення неприємних запахів за межі приміщення.

VENTOLUX WAVE 60

Компактність, малошумність і повноцінна автоматизація підвищують попит на цю модель витяжки. За рахунок такої конструкції пристрою досягається економія місця в приміщенні. Збільшена потужність всмоктування – гарантія якісного і надійного функціонування. Під час роботи повітрозабірника енергія споживається в малих об'ємах, тому досягається економія витрат ресурсів.

Також корисно буде дізнатися як відбувається "Установка витяжки на кухні: 4 основні етапи".

JANTAR ECO II 60

Механічні кнопки порадують власників зручністю і простотою експлуатації. Пристрій JANTAR ECO II 60 оптимальною шириною, що сприяє швидкому і легкому підбору інших елементів кухонних меблів. Металевий корпус, покритий спеціальною фарбою, стійкий до вологи і перепадів температури. Серед переваг моделі:

  1. Зручне використання за рахунок механічних кнопок.
  2. Два способи функціонування.
  3. Малошумність, значення показника становить 47 дБ.
  4. Функціонування за принципом усунення неприємних запахів за межі кімнати.
  5. Наявність жіропоглощающем фільтруючих елементів.
  6. Освітлювальні прилади.
  7. Легкість.

Допускається установка алюмінієвих фільтруючих елементів, але в комплект ці пристрої не входять.

JANTAR ECO II 60

Компактність витяжки – гарантія застосування навіть в малогабаритних квартирах. Єдиний мінус – невелика потужність. Тому такий варіант раціонально купувати для приміщень з мінімальною площею.

BOSCH DWK 06G620

Модель BOSCH DWK 06G620 компактністю і ефективністю функціонування. Ширина 60 см – гарантія зручності, тому що легко підбираються робочі поверхні кухонних меблів.

Особливості пристрою:

  • функціонування в двох режимах: за принципом відводу або рециркуляції;
  • застосування стали при виробництві корпусу, яка відповідає встановленим стандартам якості;
  • простота стильового рішення;
  • показник продуктивності 660 м3/ч і значення потужності рівне 290 Вт;
  • робота на 4-ох швидкостях;
  • жироулавливающий фільтр з металу.

Додатково модель оснащується таймером, LCD дисплеєм, місцем для установки вугільного фільтра.

BOSCH DWK 06G620

Така модель оснащується і системою контурної вентиляції, що покращує усунення неприємних запахів з приміщення, отже, виключає осідання гару і кіптяви на елементах кухонних гарнітурів. Установка алюмінієвого фільтра сприяє досягненню високого ступеня очищення. Дві лампи по 20 Вт, впроваджуються в корпус, покращують освітлення над робочою поверхнею у вечірній час, гарантуючи зручність для мешканців будинку.

Потрібно знатиЯк чистити витяжку? Як чистити фільтр від витяжки – 5 важливих аспектів".

PYRAMIDA BASIC CASA 60 K BLACK

Закінчує список бюджетний варіант. PYRAMIDA BASIC CASA 60 K BLACK за допомогою механічних кнопок, працює на трьох швидкостях двома способами. В останньому випадку застосовується і відведення, і рециркуляція. В якості освітлювальних приладів для поліпшення видимості в вечірній час застосовуються дві традиційні лампи, де потужність кожної дорівнює 40 Вт.

Виконується модифікація в лаконічному дизайні в чорному кольорі. Продуктивність і потужність роблять витяжку раціональним придбанням для приміщень до 10 кв.м. Серед особливостей потрібно виділити:

  • безвідмовну механіку;
  • три швидкісних режиму;
  • вибір системи очищення;
  • захист двигуна за допомогою 5-ти шарового алюмінієвого фільтрує.

PYRAMIDA BASIC CASA 60 K BLACK

Додатково витяжка оснащується вугільним фільтруючим елементом. Також модель відрізняється малошумність. Показник цього параметра становить 50 дБ. Компактність сприяє розміщенню приладу навіть на малогабаритній кухні.

Порівняльна таблиця камінних витяжок пристенного типу

Модель
Продуктивність, м3/ч Рівень шуму, дБ Кількість швидкостей
VENTOLUX FERRARA 60 800 72 3
VENTOLUX LAZIO 60 800 54 3
ELEYUS VENERA 60 1000 49.1 4
VENTOLUX ROMANIA 60 750 51.7 3
JANTAR ECO II 50 200 47 2
BEST SP 2195 60 590 57 3
PYRAMIDA KZ 60 BLACK 320 50 3
PYRAMIDA HEF 22 (P-900) 1200 51 4
VENTOLUX WAVE 60 1200 н/д 3
JANTAR ECO II 60 200 47 2
BOSCH DWK 06G620 660 52 4
PYRAMIDA BASIC CASA 60 K BLACK 320 50 3

Корисно буде ознайомитисяНа якій висоті встановлювати витяжку – 2 варіанти" .

У порівнянні зі звичайними вбудовуваними витяжками, камінні виділяються стильним дизайном і функціональністю одночасно. Підібрати відповідне рішення не складе труднощів в будь-якій ситуації. Якщо потрібен бюджетний варіант, то раціонально віддати перевагу виробнику PYRAMIDA, наприклад, моделі BASIC CASA 60 K BLACK. Для приміщень з великою площею актуально PYRAMIDA HEF 22 (P-900) або VENTOLUX WAVE 60. Якщо потрібно щось середнє, то раціонально вибрати ELEYUS VENERA 60.

PYRAMIDA BASIC CASA 60 K BLACK и BOSCH DWK 06G620

Дивіться відео «Огляд витяжки Pyramida KZ 60 WH/U» .

Коментарі
Залиште коментар
Категорії