Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 найпопулярніших портативних колонок

Дата публікації: 25.05.2018 11:47
Дата оновлення: 25.05.2018 11:47
 
Стати душею компанії будь-де допоможе портативна акустика: з нею влаштувати вечірку на пляжі або надати потрібного настрою посиденькам біля вогнища — простіше простого. Але яку ж бездротову модель вибрати, щоб і була компактна, і звучала не «пластмасово»? Із цим допоможе рейтинг популярних портативних колонок.
 
 разные портативные колонки
 
Тут зібрано 10 топових моделей, які порадують чудовим звучанням та іншими особливостями. Ключові якості, а також мінуси моделей, про які розповідає стаття, допоможуть вибрати найкращий варіант.
 

JBL CHARGE 3

Ця бездротова колонка допоможе пожвавити атмосферу на пікніку, у поході або на пляжі. Компактна блютуз-модель порадує досить гучним і потужним стереозвуком. Носити її з собою можна без проблем — важить колонка менше за кілограм.
 
JBL CHARGE 3
Чому варто вибрати – 6 причин:
 
  1. Заради відмінного звучання: розкішні пасивні динаміки дозволяють не просто вловити, а по-справжньому відчути баси. Потужні випромінювачі по 10 Вт кожен не тільки голосно звучать, а й порадують деталізацією: вони відтворюють частоти в широкому діапазоні: 65 герц – 20 кілогерц.
  2. Ви можете створити класну акустичну систему: вона підтримує JBL Connect. Підключивши до неї інші колонки із цією технологією, господар блютуз-моделі отримає потужніше, глибше звучання.
  3. Впустити як на асфальт, так і у воду CHARGE 3 не страшно: завдяки рівню захисту IPX7 вона не боїться бризок, а міцний гумовий корпус пом`якшить удар.
  4. Якщо на різних гаджетах є улюблені плейлисти, перепідключати їх, щоб послухати всі треки-фаворити, не треба. До колонки можна приєднати три пристрої відразу, наприклад, 2 смартфони та планшет. Пісні можна відтворювати з кожного девайсу по черзі.
  5. Модель якнайкраще підходить для забудькуватих: вона має супер-місткий акумулятор на 6 тисяч мАг – насолоджуватися якісною музикою можна 20 годин поспіль. Та й телефон від неї зарядити при нагоді теж реально – під заглушкою серед інших є роз`єм USB.
  6. З цієї колонки можна приймати дзвінки. Ясна чутність забезпечена як користувачу, та й його співрозмовнику: мікрофон придушує сторонні звуки і оснащений ехокомпенсацією.

Стаття на додаток: JBL Charge 3 – найпопулярніша портативна акустика: 5 відтінків корпусу та 5 особливостей пристрою

JBL FLIP 4

Ця модель підійде як для смартфона, так і для планшета: вона позбавить «плоского» телефонного звучання, зробивши його потужнішим і деталізованішим. До того ж, колонка зі стереодинаміками здатна тішити господаря та його друзів якісною музикою 12 годин поспіль.
 
Примітка: власник цієї бездротової колоночки зможе почути кожен інструмент і кожне зітхання вокаліста завдяки частотній межі 70 – 20 тисяч Герц. Потужний, об`ємний бас теж приємно здивує.
 
JBL FLIP 4
 
Найкращі риси:
 
  1. Не потрібно хапатися за смартфон або планшет, щоб відшукати потрібну композицію, дізнатися про новини чи погоду: на корпусі акустики є кнопка, яка активує Siri або Google Now.
  2. Якщо раптом почнеться дощ – він не завадить веселощам, та й сидіти подалі від басейну чи річки під час пікніка не доведеться: вода FLIP 4 не страшна. Вона захищена від неї за стандартом IPX7: вода не зіпсує динаміки, адже корпус bluetooth-акустики покритий гумою, а ще водостійкою тканиною.
  3. Поговорити по гучному зв`язку з цією моделлю теж можна: чудовий мікрофон пригнічує відлуння і звуки, що оточують.

JBL GO

Ця моно-колонка створена для тих, хто не хоче шукати компромісів між компактністю та шикарним звуком. Портативну модель можна носити в кишені – важить вона всього 130 грамів. Отвір для ремінця також є. При цьому звучить бездротова акустика чудово: триватний варіант з 40-міліметровим драйвером дозволяє почути частоти в межах 180 – 20 тисяч герц – кожен інструмент чується яскраво та чітко.
 
JBL GO
 
Які привабливі особливості є у JBL GO:
 
  • Динамік не засмічується: корпус повністю закриває його, не даючи проникнути пилу і дрібним смітникам. Це робить колонку ідеальною для посиденьок на природі, пляжі: піщинки не зашкодять випромінювачу.
  • Підійде ця модель і для будинку: потужності її вистачить для невеликої кімнати, при цьому витрачати зарядку не доведеться – колонка підключається до планшета або іншого гаджета не тільки за допомогою блютуз, але й через 3,5 мм конектор.
  • Мікрофон у акустики теж є, причому він пригнічує і відлуння, і сторонні шуми: співрозмовник чудово розчує господаря девайса, навіть якщо той говоритиме в жвавому місці.
Недоліки:
 
  • скласти систему потужніше за допомогою інших колонок через JBL Connect не вийде – пристрій не підтримує таку технологію.
  • акумулятор цієї моделі поступається попереднім варіантам в рейтингу: 600 мАг вистачає максимум на 6 годин.
 

JBL XTREME

Цю портативну стереосистему вибирають ті, кому потужність та чистота звучання важливі, як повітря. У компактний корпус бездротового девайсу помістили аж 4 динаміки: два басові та два активні. Разом вони подарують рівний, об`ємний та насичений звук із чудовою деталізацією. За це варто дякувати показнику АЧХ, що дорівнює 70 – 20 000 герц.
 
 JBL XTREME
 
5 кращих якостей:
 
  1. В якому б місці не знаходився господар цієї акустіки, вона захопить його і оточення потужним звуком. Влаштувати вечірку на пляжі або біля басейну, на дачі – з JBL XTREME це просто! Запасу гучності тут достатньо. На виході активні динаміки колонки здатні видати 40 ват звуку.
  2. Відпочиваючи на пляжі, можна сидіти прямо біля води: девайс здатний пережити навіть сильну зливу, а не те, що якісь там бризки. А все завдяки корпусу: він прогумований і обшитий вологостійкою тканиною.
  3. Нормальний конференц-зв`язок у галасливому місці – з такою колонкою це реально. Її спікерфон прибере відлуння та сторонні звуки, залишивши лише голос господаря.
  4. Приємно й те, що слухати музику можна цілий день: у девайса є 10-тисячний акумулятор. Його вистачить годин на 15.
  5. Додати ще більше потужності, створити повноцінну акустичну систему завдяки опції JBL Connect це можливо і з XTREME.

JBL BOOMBOX

Це одна з найбільших колонок у списку. Виробник зробив її досить габаритною, натомість додав їй функціональності. Деталізацією та чистотою звучання цей апарат безперечно порадує: випромінювачі програють частотну межу в 50 герц – 20 кілогерц.

Примітка: хоч колонка і важить 5,25 кг, носити її зручно завдяки ручці.
 
 JBL BOOMBOX
 
Основні переваги:
 
  • У портативної моделі вражаюча автономність – 20 тисяч мАг дозволяє слухати музику цілодобово. До того ж бездротову колонку можна використовувати як powerbank для телефону або планшета: має подвійний USB порт.
  • Підтримує фірмову розробку JBL Connect: до цієї колонки можна приєднувати іншу акустику з цією функцією блютуз. Так господар моделі зможе посилити потужність звучання та баси.
  • Не боїться води: якщо її випадково чи навіть спеціально занурити у басейн, динаміки не зламаються.
  • Де б не знаходився власник JBL BOOMBOX, в приміщенні або на відкритому повітрі, він зможе воістину насолодитися шикарним звучанням: колонка має два режими: «кімната» і «вулиця».
 

SVEN PS-40BL BLACK

Ця міні-колоночка — одна з найдешевших у цьому рейтингу. При цьому якість звучання приємно дивує, так само як і дизайн. Стилізовано цю бездротову монофонічну модель під об`єктив фотоапарата. Девайс запросто поміститься в кишеньці, тому його можна брати з собою, куди тільки заманеться.
 
SVEN PS-40BL BLACK
 
Чим порадує:
 
  • Ця модель не тільки підходить для відпочинку на природі: її можна поставити і вдома, причому близько до телевізора чи монітора – магнітне екранування виключить неприємні перешкоди.
  • Не хочеться витрачати акумулятор мобільного чи планшета? І не треба: у SVEN PS-40BL можна вставити флеш-картку (до 32 Гб), а можна і просто послухати радіо.
  • Трехоптна колонка здатна вразити і деталізацією: вона програє частоти не більше від 100 до 20 тисяч герц.
Можливі нарікання:
 
  • немає захисту від вологи;
  • в порівнянні з іншими моделями, у цієї акустики слабка ємність – 300 мАг ледве вистачає на 5 годин.

DIVOOM VOOMBOX PARTY

Елегантна, акуратненька бездротова система 2.1 порадує суперзвучанням: у неї пристойний запас потужності та гарна деталізація. За це варто дякувати троє ув`язнених у монолітний корпус випромінювача, які відтворюють 100 — 20 тис. герц частотної межі. До того ж вони здатні видавати 20 Вт чистого звуку, так що гучністю їхній господар точно не буде розчарований.
 
DIVOOM VOOMBOX PARTY
 
4 головні плюси колонки:
 
  1. Портативний варіант додасть атмосфери невимушеності та радості у пляжну вечірку або сімейні посиденьки біля багаття. Колонка здатна не тільки добре, а й довго звучати: 4-х тисяч мАч вистачить на восьмигодинний трек-лист.
  2. Модель здатна стати найкращим вибором тих, хто любить потужний, об`ємний бас – у неї вбудований окремий сабвуфер, тому низькі частоти відчуваються відмінно.
  3. Підключити планшетний ПК або телефон до VOOMBOX PARTY можна не тільки по блютуз, а й за допомогою NFC-модуля.
  4. Міцний корпус зроблений з металу: навіть якщо трохи стукнути девайс, його начинка буде впорядку.
 

ASPIRING INTERHIT 81

Вибрати таку бездротову колонку означає придбати універсальний варіант: модель підійде як для будинку, так і для пікніків, походів. Компактна та легка стереосистема порадує чистотою та об`ємністю звучання: випромінювачі відтворюють досить широкий частотний діапазон – 100Гц – 20кГц. До того ж у колонки цілком пристойний запас гучності – разом її динаміки видають 10 Вт звуку.
 
ASPIRING INTERHIT 81
 
Чим сподобається:
 
  • Захистом від крапель та пилу – динаміки не злякаються крапель води, дрібних сміток: вони захищені на рівні IP65.
  • Гідна автономність – 4,5 мАг вистачить, щоб слухати треки 15 годин поспіль. А якщо хочеться заощадити заряд батарейки, можна просто поставити флеш-картку: девайс підтримує моделі об`ємом до 32 гігабайт.
  • Підключається не лише через Bluetooth, а й через MicroUSB та AUX.
Примітка: і у випадку з іншими моделями зі списку, через цю колонку можна зробити конференц-зв`язок.
 
  • Колоночкою  INTERHIT 81 не обов`язково керувати через планшет або інший мобільний гаджет: кнопки для перегортання треків та контролю гучності є на корпусі.

SONY SRS-XB30

Ця бездротова акустика – те, що треба для вечірки. З нею можна влаштувати нічний клуб прямо вдома чи на пляжі. Яскраве підсвічування динаміків, потужний бас і чудова деталізація — ось, що очікує на господаря портативної моделі.
 
Примітка: відтворюють 20 – 20 000 герц частот.
 
SONY SRS-XB30
 
Чому вибирають цю колонку – 8 причин
 
  1. Через шикарний, глибокий бас, який відчувається шкірою: попри компактні розміри сателітної системи, в ній ховаються здвоєні пасивні випромінювачі, які надають низьким частотам насиченості. Підсилює баси та фірмова технологія EXTRA BASS™.
  2. Через захищеність: хоч на березі річки, хоч біля басейну — колонку можна брати з собою в якесь місце, адже випадкові бризки її не злякають: портативна модель захищена на рівні IPX5.
  3. SONY SRS-XB30 як не можна краще підходить для довгих посиденьок: її акумулятор дозволяє «ганяти» трек-лист цілодобово.
  4. Перетворити двір на дачі у справжній клуб просто неба з цією колонкою можна запросто: опція Party Chain дозволяє об`єднувати 10 динаміків через блютуз.
  5. Керувати трек-листом, гучністю та підсвічуванням, налаштовувати еквалайзер легко: треба тільки встановити на телефон або планшет програму Sony Music Center.
  6. Відтворення без втрати якості – ще одна причина, через яку варто вибрати бездротову модель. За це варто дякувати кодеку LDAC5, з яким по блютуз передається втричі більше даних, ніж зазвичай.
  7. Підключати цю колонку до мобільних пристроїв можна як завгодно: через Bluetooth, NFC, USB.

Примітка: якщо використовувати USB, то колонка не лише музику озвучить, а й зіграє роль зовнішнього акумулятора для гаджета.

Не потрібно вибирати між улюбленими треками, якщо вони розташовані на різних пристроях: перепідключати гаджети не доведеться, адже до стереосистеми можна під`єднати відразу три девайси та програвати треки по черзі.

 

SONY SRS-XB10

Ця колонка трохи простіше у плані функцій, ніж попередній варіант, а от звучанням не поступається: відмінна деталізація (20 – 20 000 Гц спектра частот) дозволяє почути кожну ноту. Портативний варіант порадує легкістю: компактна модель важить менше ніж 300 грамів і не займе багато місця в сумці або рюкзаку.
 
SONY SRS-XB10 WHITE
 
Найкращі якості:
 
  • Глибокий і об`ємний бас — пасивний випромінювач разом із монодинаміком посилює звучання низьких частот.
  • З колонкою можна легко влаштувати вечірку біля басейну: захищена по IPX5, вона не злякається бризгів води.
  • Пристойна автономність: батарейки SONY SRS-XB10 вистачить щоб слухати музику протягом 16 годин.
  • Зручно підключати: смартфон або планшет можна під`єднати через Bluetooth або одним дотиком за допомогою NFC.
Модель
Частотний діапазон Загальна потужність Час відтворення без заряджання Вологозахист
JBL CHARGE 3 65-20 000 Гц 20 Вт до 20 годин є
JBL FLIP 4 70-20 000 Гц 16 Вт До 12 години є
JBL GO 180-20 000 Гц 3 Вт до 5 годин ні
JBL XTREME 70-20 000 Гц 40 Вт до 15 годин є
JBL BOOMBOX 50-20 000 Гц 40 Вт до 24 годин є
SVEN PS-40BL 100-20 000 Гц 3 Вт до 5 годин ні
DIVOOM VOOMBOX PARTY 100-20 000 Гц 20 Вт до 8 годин є
ASPIRING INTERHIT 81 100-20 000 Гц 10 Вт до 15 годин є
SONY SRS-XB30 20-20 000 Гц 40 Вт до 24 годин є
SONY SRS-XB10 20-20 000 Гц 5 Вт до 16 годин є

Коментарі
Залиште коментар