Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

4 причини, навіщо потрібен кухонний комбайн: детально про гаджет

Дата публікації: 25.05.2018 09:05
Дата оновлення: 25.05.2018 09:05

4 причины, зачем нужен кухонный комбайн: подробно о гаджете

Цікавим є той факт, що досить велика кількість кухонної техніки можна замінити однією ОДИНИЦЕЮ -кухонним комбайном. ПРО те, чим корисний цей ультрасучасний гаджет, ходять легенди, тому що один прилад здатний сильно спростити життя домогосподаркам. А для ділових людей така техніка і зовсім незамінна на кухні. Адже в шаленому темпі життя вкрай мало залишається часу на приготування їжі. З кухонним комбайном цей процес буде приємним задоволенням. ПРО те, чим такий хороший кухонний комбайн, про його різновидах і функціональні особливості – читайте далі.

Читайте також: Що з 2 пристосувань краще: м'ясорубка або кухонний комбайн?

Блендер

Насадка «блендер» для комбайна – одна з найбільш потрібних і незамінних речей, хоч і не всі гаджети нею оснащені. Наприклад, в моделі Gorenje SB800B насадка присутній. При виборі мультифункціонального кухонного гаджета важливо пам'ятати, що такий корисний блендер:

  1. У блендері пюрируют їжу для маленьких діток;
  2. У ньому також роблять супи-пюре, різні смузі, соуси, коктейлі;
  3. Ще такою насадкою подрібнюють лід, який в подальшому додають в охолоджуючі напої.

Всі ці речі готуються кілька секунд. Зручно, чи не так?

Блендер в комбайне Gorenje SB800B

Мясорубка

Така насадка в кухонному комбайні допомагає подрібнити м'ясо різними типами ножів: дрібно або крупно. Вона, в цілому, нічим не відрізняється від звичайної електронної м'ясорубки. Просто останню купують, якщо часто доводиться готувати страви з фаршу. А ось в моделі EKM4200 м'яса стане додатковим бонусом до інших корисних функцій. При виборі комбайна потрібно відразу визначитися, який функціонал буде ключовим, а який – другорядним.

Комбайн Electrolux EKM4200 с насадкой мясорубки

Соковижималка

У такий насадки є кілька варіантів. Більшість представників мультифункціонального кухонного пристрої оснащені звичайним пресом для цитрусових. Приклад такої моделі – Bosch MUM4856EU. У ній поряд з масою дивовижних насадок можна робити свіжовичавлені соки вранці. Рідше комбайни виробляються з Центрифужний гаджетами для вичавлювання соку. Вони схожі з повноцінними соковижималками, які використовуються для консервації корисних соків на зиму. Для домашніх приготувань цілком достатньо такої насадки в межах комбайна.

Насадка-соковыжималка в Bosch MUM4856EU

Замішувачі тесту

Ця насадка також властива не всім моделям комбайнів. Вона виглядає як вигнутий гак, який «справляється» з тестом різної консистенції. Він рівномірно замішує масу з води, борошна та яєць, не залишаючи на бортах нічого зайвого. Якщо постало питання про необхідність такого гаджета, то повноцінний стаціонарний варіант купувати варто в тому випадку, коли вареники або пельмені ліпляться мало не щотижня. :) А з тестомешалочной насадкою легко можна готувати борошняні страви, не забруднивши руки.

Комбайн, вымешивающий тесто

Це цікаво: найкращих виробників кухонних комбайнів. головні критерії вибору техніки

Нарізка картоплі-фрі

Кухонний комбайн часом потрібен і для того, чого не зробити самостійно вдома: нарізати ідеально однакову картоплю-фрі. Таку, як подають в популярному фастфуді. Хоч таке блюдо – не зовсім корисне, деколи треба побалувати себе чимось шкідливим, але дико смачним. Саме для таких випадків використовується насадка для різання соломкою, як в моделі SB800B. До слова, такий тип нарізування стане в нагоді не тільки для картоплі: і морква, і буряк підійдуть.

Gorenje SB800B с ножами для резки картошки-фри

Шатківниця

Як деколи складно нашаткувати цілу головку капусти, а то і дві, щоб приготувати ліниві голубці ... Знайоме? А на засолювання цього овоча потрібно в рази більше. З такою проблемою ідеально впорається насадка-шинкування, яка досить часто зустрічається в кухонних комбайнах. Прекрасно в ній те, що розмір і форма нарізки залежить від ножів, яких в наборі налічується від 2 до 5-7. Електрична шинкування також рятує від поломки нігтів, що часто трапляється при використанні звичайної терки. Такі ножі повинні бути виготовлені з нержавіючої сталі, також важливо ретельно стежити за їх станом. Якщо лезо затупилося – його потрібно віднести до спеціалізованого сервіси для заточки.

Шинковать овощи в комбайне — просто!

Взбивание

Це – ще одна функція, яку вміє робити кухонний комбайн. І не важливо, що з цим легко справляється міксер. Часто трапляється, що його потужність значно поступається продуктивності кухонного комбайна. Адже простіше залити білки в чашу комбайна і збивати там їх до міцних піків, ніж вручну витрачати час і сили на збивання їх за допомогою окремого міксера. Electrolux EKM4000 (EKM4000) приклад універсального комбайна, який призначений для збивання рідин і замішування тіста. Форма такої насадки залежить від місця розташування мотора: якщо він знизу, то насадка виглядає як хвилястий диск, а якщо зверху – то збивання відбувається традиційним віночком.

Electrolux EKM4000 с функцией взбивания

Корисно буде дізнатися: Як вибрати кухонний комбайн: 9 кроків

Кофемолка

Кавомолки в складі комбайнів трапляються вкрай рідко. Адже «Нафарширувати» гаджет можна будь-якими примочками, але чи будуть вони однаково актуальними для споживача – покаже практика. Тому насадка-млинок – найімовірніше виняток, ніж правило. Але якщо саме такого атрибута на кухні не дістається, варто придивитися до Sencor STM3777TQ. гаджет середнього цінового діапазону крім базових функцій оснащений і кавомолки. У ній мелють не тільки кавові зерна, але і спеції та інші зерна за типом льону.

Sencor STM3777TQ с мельничкой в комплекте

Інші функції

Крім перерахованих функцій, кухонний комбайн часом потрібен для:

  • виробництва домашньої локшини зі спеціалізованою насадкою для цього;
  • формування ковбасок;
  • нарізки кубиками або тонкими слайсами;
  • очищення овочів.

Додаткові примочки вибираються за потребами. Адже немає сенсу купувати величезний комбайн з великою кількістю насадок, а використовувати всього лише 2-3.

Брати один мультифункціональний комбайн або запастися самостійними поодинокими гаджетами для різних сфер приготування їжі – дилема ще та. Таблиця нижче допоможе визначитися з вибором і зрозуміти, який з двох варіантів оптимальний:

Причина
Кухонний комбайн Поодинокі гаджети
Місце Займає мало місця Розкидані по всій квартирі
Очищення Не потрібно розбирати: варто тільки вимити ножі і ємність Постійно потрібно розбирати, мити, пакувати і знову розпаковувати
Час Спритно справляється з поставленими завданнями Використання кожного пристрою окремо вкрай затратно по часу
Ціна Середній ціновий сегмент і вище середнього Бюджетний і середній ціновий сегмент: все залежить від типу пристрою

Кухонний комбайн робить те, що іноді не можуть зробити поодинокі гаджети. Адже при його константної комплектації потрібно тільки замінити насадку і шинкування моментально перетворитися в блендер. До того ж не потрібно витрачати час на використання одиночних кухонних пристроїв, кожен раз їх збираючи і розпаковуючи. Іноді ціна на кухонні комбайни лякає. Але, якщо взяти до уваги співвідношення ціни і якості, то вибір очевидний. Та й на кухні така машина буде гармонійно виглядати, чи не захаращуючи робочу поверхню.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії