Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих кондиціонерів Neoclima - рейтинг універсальних моделей для дому та офісу

Дата публікації: 23.05.2018 10:35
Дата оновлення: 23.05.2018 10:35


виробляє безліч різноманітних клімат-девайсів. Більшість вироблених моделей можуть використовуватися в холодну і спекотну пору року, мають фільтри для захисту апартаментів від пилу, бактерій. Деякі апарати, понад цього, успішно справляються з осушенням повітря або навпаки, з його зволоженням. Вибрати кращий кондиціонер Neoclima рейтинг з 10 найпопулярніших девайсів бренду.

Лучшие кондиционеры Neoclima

Цікаво дізнатися: ТОП-10 кращих кондиціонерів для дому та офісу

NS-12AHTI/NU-12AHTI: енергоефективність класу «А»

Девайс відноситься до потужних пристроїв для охолодження (3,87 кВт) або обігріву (3,85 кВт) кімнат будь-якого призначення. Агрегат з серії «Аляска» має компресор Super Inverter і відноситься до інверторному підвиду. Апарат при досягненні заданих показників температури не припиняє функціонувати, а переключається на режим зі зменшеною потужністю. Це допомагає цілодобово створювати і підтримувати в апартаментах потрібну температуру.

 Кондиционер Neoclima NS-12AHTI/NU-12AHTI

Чим же хороший NS-12AHTI/NU-12AHTI:

  1. Заощаджує енергію. Енергоефективність класу «А».
  2. Передбачена очищення повітря. В апарат вбудовано спеціальні фільтри з іонами срібла та вугільної основою, які зупиняють не лише пил, але і шкідливі бактерії.
  3. Є опція I-Feel.ЯВЛЯЄ Собою температурний датчик, вмонтований в пульт дистанційного КЕРУВАННЯ. Його функція – вимірювання температури в місці, де він знаходиться, і передача даних на «базу» (внутрішній блок приладу).

Агрегат самостійно діагностує свої внутрішні частини і проводить самоочищення, видаляючи непотрібну вологу або пилові накопичення. У разі аварійного відключення енергоживлення апарат не підведе власника і після відновлення енергопостачання почне роботу по заданих раніше налаштувань. Корисна опція Turbo дозволяє в швидкісному режимі створити потрібний клімат в кімнаті.

Корисна інформація: Види кондиціонерів – як вибрати кондиціонер, який підійде саме вам

NS-09AHTI/NU-09AHTI: робота навіть при -25° С

Трохи поступається за потужністю попереднього девайсу (тепло 2,85 кВт, холод 2,7 кВт), зате успішно працює в апартаментах при температурних показниках до мінус 25° С. Поводиться дуже тихо: показники шуму внутрішньої частини – від 30 до 38 децибел.

Кондиционер Neoclima NS-09AHTI/NU-09AHTI

NS-09AHTI/NU-09AHTI сподобається користувачеві, адже в ньому є:

  • сплячий режим - розроблений для нічного часу, знижує кількість енергоспоживання і зменшує шум у кілька разів;
  • опції I-Feel і Smart визначають, де в кімнаті є люди і допомагають налаштувати комфортний мікроклімат.

В агрегаті є багатоступенева система очищення повітря, що складається з фільтрів, кожний з яких виконує своє призначення: очищення від забруднень, насичення іонами срібла, ліквідація мікробів.

Пристрій не страшні морози, тому що його зовнішній блок обладнаний підігрівом піддону і картера компресора. Крім того, оболонка агрегату складається з подвійного термоизоляционного кожуха. Даний апарат також має опцію самоочищення і запам'ятовування положення жалюзі.

NS/NU-09AHEw: з можливістю віддаленого керування

Агрегат успішно справляється з 3-ма завданнями: обігрів, охолодження і осушення апартаментів. Він має компактні габарити (внутрішня частина – 71,8х28,5,19,5 см), за рахунок чого з легкістю впишеться навіть в невеликі кімнати.

Кондиционер Neoclima NS/NU-09AHEw

Серед плюсів NS/NU-09AHEw виділити:

  • система Турбо нагріває або охолоджує апартаменти за кілька хвилин, при цьому витрати електроенергії будуть мінімальними;
  • стійкість до перепадів напруги - спеціальний стабілізатор всередині пристрою допоможе уникнути поломки агрегату в разі невеликих перепадів напруги;
  • можливість поставити модуль Вай-Фай.

Зовнішньому блоку девайса не страшна корозія і вигоряння, тому що він покритий спеціальною гидрофильной плівкою.

Цікава інформація: Як зробити кондиціонер з старого холодильника: керівництво по збірці

NS/NU-09AHQIw: легка установка і швидке обслуговування

Агрегат відноситься до лінійки під назвою Miura і працює в температурному режимі від -15° С до + 50° С.

Кондиционеры Neoclima NS/NU-09AHQIw

NS NU-09AHQIwмає такі плюси:

  • інноваційною конструкцією - легкознімний шасі, поворотна панель, все передбачено для швидкої установки девайса на місце;
  • легкознімним фільтром - його можна за секунди витягти з апарату, щоб ретельно промити зсередини;
  • компресором DC Inverter гарантує екологічність, продуктивність, низький шумовий поріг під час функціонування клімат-девайса;
  • матовою оболонкою - вона більш практична у використанні, тому що на матовому тлі, наприклад, не відображаються сліди пальців після планового догляду за приладом.

Також тут можна в один клік зняти жалюзі (натиснувши на спеціальний важіль біля них) для очищення і також швидко встановити їх назад.

Швидкість загального монтажу агрегату досягається завдяки тому, що він кріпиться на спеціальну монтажну пластину. Це займає на 20% менше часу в порівнянні з іншими типами кріплення.

У плані наявності корисних опцій агрегат також не відстає від своїх «побратимів» і гідний займати місце в рейтингу кращих кондиціонерів Neoclima. Тут є: автоматичний запуск системи після аварійного відключення живлення, функції Турбо і Сон, самодіагностика. Може управлятися по Wi-Fi (буде потрібно спеціальний модуль).

Може зацікавити: ТОП-10 кращих кондиціонерів Sensei – рейтинг популярних моделей

NS/NU-09AHEIw: з прихованим LED-екраном

Апарат має гладку лицьову панель з LED-екраном. Світлодіодне відображення на корпусі є прихованим, тобто інформація можна побачити під час функціонування агрегату. На LED-дисплеї відображаються дані про поточну температурі, можливі несправності.

 Кондиционер Neoclima NS/NU-09AHEIw

Пристрій призначений для монтажу в офісі або вдома в апартаментах не більше 25 м2. Двигун тут інверторний, тобто девайс працює з мінімальним енергоспоживанням, практично безшумно і точно підтримує потрібну температуру.

Крім стандартних опцій (обігрів/ вNS/NU-09AHEIw такі функції:

  • вентиляція - провітрювати кімнату можна навіть без відкривання вікон;
  • осушення - справляється з усуненням надлишків вологи не гірше осушувачів;
  • турбо - швидкісний нагрів або охолодження апартаментів;
  • таймер - можливість запрограмувати увімкнення або виключення девайса;
  • сон - прилад менше шумить і економить електроенергію в нічний час доби.

Навіть після тривалого функціонування девайс НЕ буде виділяти неприємні аромати, тому що в ньому є очистка внутрішніх частин. Теплообмінники тут покриті гидрофильной плівкою, яка також не допустить появу іржі.

NS/NU-12AHQI: для апартаментів до 35 м2

Даний агрегат також відноситься до суперлегкої в монтажі та догляді серії Miura. Він успішно справляється не тільки з створенням тепла або прохолоди в кімнатах, але також з вентиляцією приміщення і ліквідацією надлишків вологи.

 Кондиционер Neoclima NS/NU-12AHQI

Серед плюсів NS/NU-12AHQI виділити:

  1. Створення рівномірного обігріву/охолодження. м'яко і рівномірно розподіляється по апартаментах, прилад не створює протягів і підтримує однакову температуру в кожному куточку кімнати.
  2. Автоперезапуск. Після раптового відключення живлення попередні налаштування роботи не збиваються: коли подача електроенергії відновлюється, девайс продовжує працювати в колишньому режимі.
  3. Наявність фільтра грубої очистки. знаходиться всередині вуличного блоку і дозволяє ліквідувати великі шматки бруду, не допустити засмічення системи тополиним пухом або шерстю тварин.
  4. Система фільтрації всередині кімнати. не тільки допоможе охолодити/обігріти/провітрити/осушити апартаменти, а й ліквідує шкідливі мікроорганізми.

Налаштування агрегату дозволяють відрегулювати швидкість обертання лопатей вентилятора, спрямованість потоку повітря. Девайс відноситься до інверторному типу кліматичної техніки, тому підтримка потрібної температури в апартаментах виконує автоматично. Шумовий поріг внутрішнього блоку тут невеликий – 23-41 дБ.

NS/NU-09AHVIws: з V-подібними панелями

Девайс відноситься до дизайнерської серії бренду Неокліма під назвою ArtVogue. Оригінальність зовнішнім виглядом агрегату надають бічні панелі V-подібної форми. Крім незвичайної конструкції бічні частини девайса мають підсвічування: синя – холод, помаранчева – тепло (якщо не потрібна, можна відключити). Кольорове оформлення оболонки апарату також дуже стильне. Є 2 відтінку на вибір – дзеркальний срібний або чорний.

Кондиционер Neoclima NS/NU-09AHVIws

Чим ще може здивувати NS/NU-09AHVIws:

  • прилад успішно працює на обігрів апартаментів навіть при сильному «мінусі»;
  • LED-дисплей інформує користувачів про всі виконуваних функціях апарату (активується при включенні приладу);
  • запас функцій девайса не поступається іншим агрегатам Неокліма, тут є опції: I-Feel, самоочищення, авторестарт, таймер, Турбо і Сон.

Читайте також: вибрати кондиціонер

NS/NU-09AHQw: з системою самоочищення заморожуванням

Девайс відноситься до вже знайомої лінійці легких в монтажі, компактних і безпроблемних в догляді агрегатів Miura. Плюси NS/NU-09AHQw:

 Кондиционер Neoclima NS/NU-09AHQw Miura

  • можна встановити модуль і управляти агрегатом через вайфай, вже перед приходом додому або в офіс створюючи в апартаментах комфортний клімат;
  • девайс може працювати при дуже низьких температурах зовні або, навпаки, аномально високих;
  • передня панель апарату безпроблемно очищається, при необхідності можна дістати фільтр або жалюзі.

В агрегаті є корисна опція самоочищення шляхом заморожування, так в девайсе виключена поява неприємних ароматів. Економ-режиму роботи компресора тут не передбачено, зате ціна на даний прилад істотно нижче інверторних аналогів.

NSU-09AMB: не вимагає спеціального монтажу

Даний апарат не потрібно підвішувати на стіну і взагалі будь-яким чином витрачати час на його установку. Агрегат відноситься до мобільного лінійці і для роботи просто ставиться на підлогу (воздухоотвод є в комплекті). Це ідеальне придбання для дачі, складу, будь-якого місця, де повноцінний монтаж клімат-девайса неможливий або небажаний, а подібний прилад потрібен.

Кондиционер Neoclima NSU-09AMB

Серед достоїнств NSU-09AMB варто виділити:

  • можливість роботи на холод, тепло, вентиляцію і осушення (видаляє 1 літр вологи за 60 хв);
  • наявність ЖК-екрану і зручних великих клавіш керування на корпусі агрегату;
  • для швидкого переміщення пристрою є спеціальні коліщатка внизу;
  • за допомогою пульта дистанційного керування можна встановити таймер, вибрати економну програму Sleep для нічного часу і інші налаштування.

Крім того, в девайсі передбачена можливість відрегулювати спрямованість повітряного потоку.

Варто врахувати, що вага агрегату становить 30,5 кг, тому вручну його важкувато транспортувати на далекі відстані. В іншому девайс не менше функціональний, довговічний і ефективний, ніж стаціонарні пристрої.

NS/NU-12AHVIwb: суперпотужний прилад

Агрегат розрахований на монтаж в апартаментах до 35 м2 та 100% впорається з їх охолодженням або наповненням теплом завдяки збільшеному запасу потужності. Дані показники для холоду складають 3,83 кВт, тепла – 3,54 кВт.

Кондиционер Neoclima NS/NU-12AHVIwb

Крім ефективної роботи апарат може похвалитися нетривіальним оформленням, що складається з V-образних панелей з підсвічуванням і шикарного кольору корпусом (чорний дзеркальний або сріблястий дзеркальний). Підсвічування змінює відтінки з синього на помаранчевий в залежності від режиму роботи агрегату (холод або тепло). Виглядає такий прилад дуже презентабельно, стане не просто корисним пристосуванням, а й елементом декору апартаментів.

Апарат з дизайнерським оформленням NS/NU-12AHVIwb плюси і у внутрішній начинці:

  • наявність опції рестарт і запам'ятовування положення жалюзі – після вкл/викл приладу не потрібно його заново налаштовувати, апарат буде працювати в попередньому режимі;
  • низький шумовий поріг – внутрішня частина на мінімальних обертах вентилятора видає шум на 20 децибел, максимальних – на 36;
  • стійкість до перепадів напруги – завдяки стабілізаторів прилад буде безпроблемно працювати при невеликих енергоперепадах;
  • наявність фільтрів очищення – для зовнішнього блоку застосовуються елементи грубої очистки, які ефективно видаляють бруд, а для внутрішнього – антибактеріальні елементи.

Все налаштування агрегату проводяться за допомогою пульта, на якому висвічується поточна робота девайса. Також можливе керування апаратом на відстані, якщо підключити Вай-Фай модуль і встановити потрібну програму на телефоні.

Підсумки ТОП-10:

Кондиціонери Neoclima
Тип пристрою Потужність при обігріві Потужність при охолодженні (кВт) Площа приміщення (м2)
(кВт)
NS-12AHTI/NU-12AHTI інверторний 3,85 3,7 35
NS-09AHTI/NU-09AHTI інверторний 2,85 2,7 27
NS/NU-09AHEw звичайний 2,8 2,7 25
NS/NU-09AHQIw інверторний 2,9 2,65 25
NS/NU-09AHEIw інверторний 2,655 2,655 25
NS/NU-12AHQI інверторний 3,835 3,54 35
NS/NU-09AHVIws інверторний 2,95 2,65 25
NS/NU-09AHQw звичайний 2,7 2,6 25
NSU-09AMB звичайний 2,6 2,5 25
NS/NU-12AHVIwb інверторний 3,83 3,54 35

9 з 10 запропонованих девайсова відносяться до настінного типу і відрізняються швидкістю установки, безпроблемним обслуговуванням. Є у бренду і незвичайний прилад – мобільне пристосування, яке можна переміщати з місця на місце без демонтажу. Відмінний варіант для дачі або торгових павільйонів.

Тим, хто любить потужні і при цьому економічні в роботи пристрою, варто звернути увагу на девайси з лінійки Аляска, недорогі – Miura, оригінальні – ArtVogue. Виробник постарався, щоб серед його девайсів кожен зміг вибрати ідеальний апарат.

Рада наостанок:ДЛЯ довговічною і коректної роботи будь-якого з апаратів найкраще виставляти внутрішню температуру апартаментів з максимальною різницею від вуличної в 10° С.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії