Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг 10 найкращих кондиціонерів для дому та офісу

Дата публікації: 06.03.2018 10:14
Дата оновлення: 10.05.2023 14:24

Кондиціонер тим і добрий, що коли спекотно, нагнітає прохолоду, а холодно — гріє. Благо, кліматичної техніки на ринку достатньо. Є на що задивитись, визначаючись з функціоналом, потужністю, дизайном та ціною. Щоб підібрати, який потрібен, враховують площу приміщення, наявність вікон та дверей, рівень шуму та енергоефективність. Крім того, при виборі пристрою слід враховувати клімат регіону, в якому його буде встановлено. Для цього розглянемо ТОП кондиціонерів, які ефективні у великих та малих житлових приміщеннях.

Cooper&Hunter CH-S09XN7 PRIMA PLUS

Хороший для двадцяти п'яти квадратів. Крім того, що охолоджує, він фільтрує, очищує і насичує іонами. Внаслідок цього в повітрі стає менше пилу та алергенів. Пристрій енергоефективний (клас А). Функція I FEEL суворо відстежує задану користувачем температуру, таймер показує час роботи.

Внутрішній блок кондиціонера Cooper&Hunter

Cooper&Hunter може працювати в діапазоні від 18 до 43 градусів, в режимі обігрів, споживає 710 Вт (менше, ніж середньостатистичний фен для волосся). Режим «Турбо» дозволяє швидко досягти встановленої температури. У нічному режимі (SLEEP) пристрій працює настільки тихо, що не розбудить навіть неспокійне немовля. Опція самоочищення не допускає утворення забруднень всередині приладу.

Теплообмінник покритий шаром GREEN-FIN для захисту від корозії. Виріб з функцією «+8» для захисту від замерзання та інтелектуальне розморожування забезпечує швидкий запуск зовнішнього блоку. Також він оснащений захистом від зледеніння. Самодіагностика дозволяє швидко визначити помилки, що виникли.

Читайте: Не холодить кондиціонер — що робити: розбір 8 несправностей

Bosch Climate CL3000i RAC 5,3 E

Це спліт-система інверторного типу. Вона здатна обслуговувати до 55 квадратних метрів. У Bosch Climate CL3000i RAC 5,3 E максимальна температура для охолодження становить 50°C, а мінімальна — 15°C. При обігріванні прилад досягає найвищої позначки 24°C, мінімальної — 15°C. Витрата електрики, відповідно, 1,55 кВт та 1,75 кВт. Апарат має клас енергоефективності A++.

Кліматична техніка Bosch, крім базових функцій, оснащена самоочищенням. Вона допомагає видалити забруднення у важкодоступних місцях. Після активації опції жалюзі приладу закриваються, і вентилятор, за допомогою конденсату, вимиває бруд та інший наліт.

Є таймер. Можна керувати по Wi-Fi. При включенні працює на знижених оборотах, створюючи менше шуму та не заважаючи відпочивати. Опція турборежиму хороша тим, що дозволяє за короткий час нагнати в кімнаті необхідну температуру.

Кондиціонер із захистом від замерзання здатний підтримувати у нежитловому приміщенні оптимальну температуру +8 °C. Внаслідок цього вона не впаде нижче за норму.

Спліт-система Bosch

Шумність у приміщенні 56 децибелів, зовні — 65 децибелів. Такі показники забезпечують зручне використання спліт-системи. Виробник гарантує бездоганну роботу на два роки.

Cooper&Hunter Vital CH-S09FTXF-NG

Модель розрахована на двадцять п'ять квадратів. Здатна охолодити та обігріти, а також очистити та осушити повітря. Крім того, Cooper&Hunter Vital CH-S09FTXF-NG може провітрювати, однаково привносячи свіжість в усій квартирі.

 

Кондиціонер Cooper&Hunter з пультом керування

У рейтинг кондиціонерів модель потрапила не просто так. У неї інверторний двигун, що видає максимум 37 дБ (це дуже тихо). Ретельне очищення повітря проходить 7 щаблів фільтрації. Пристрій стабільно функціонує, поки на вулиці не вдарить п'ятнадцятиградусний мороз.

  • Прилад оснащений таймером та опцією автостарту,
  • відновлює роботу після аварійного збою в електроживленні з тими самими параметрами. 

Системою зручно керувати пультом дистанційного керування, з телефону або планшетника.

Cooper&Hunter CH-S09FTXAM2S-WP

Ефективно функціонує при зовнішніх температурах від +30°C до +54°C, призначений для приміщень площею до двадцяти п'яти квадратних метрів. Особливість моделі полягає в ледь чутному бурчанні — всього 18 дБ, що неоціненно під час сну.

спліт-система Cooper&Hunter CH-S09FTXAM2S

Оснащена інверторним двигуном. Охолоджує й обігріває житлову площу, осушує, іонізує та очищає повітря за допомогою SMART-ION Filter і вентилює застояне.

Інтелект AUTO-функціоналу зчитує коливання температури в кімнаті й відразу включає оптимальний режим роботи. Також можна скористатися пультом дистанційного керування, на ньому бактерицидне покриття — щоб не осідали мікроби. Кондиціонером ще керують зі смартфона через Wi-Fi.

До речі: Як почистити дренаж кондиціонера: 3 причини засмічення та способи їх усунення

Panasonic Deluxe CS-E9RKD/CU-E9RKD

«У нутрощах» Panasonic Deluxe CS-E9RKDW/CU-E9RKD функціонує інвертор та тепловий насос. Прилад оптимальний для кімнати до двадцяти п'яти квадратних метрів.

  1. Потужність холодного потоку від 2,5 до 3 кВт, а обігріву — від 3,4 до 5 кВт.
  2. Для режимів холод і тепло споживання електроенергії, відповідно, варіюється від 0,245 до 0,74 кВт та від 0,24 до 1,31 кВт.

Зовнішній та внутрішній блок кондиціонера Панасонік

Для очищення повітря у приміщенні застосовується технологія Nanoe-G, яка під чисту видаляє забруднювальні частинки та шкідливі мікроорганізми. Функція ECONAVI, у поєднанні з інверторним управлінням, забезпечує економію електроенергії, а технологія iAUTO-X досить швидко дає прохолоду в приміщенні.

Bosch Climate CL3000i RAC 3,5 E

Ця модель з'явилася у 2021 році та стала не лише вдалим поповненням списку найкращих кондиціонерів, але й уособлює чудове співвідношення ціни та продуктивності. Компанія Bosch залучила інверторну технологію. У агрегату лаконічне оформлення, характерне для німецької педантичності. Функціонал різносторонній і фільтрація найретельніша: здатна вловлювати пил і нейтралізувати мікроби.

Ферментація фільтра блокує бактерії та не дає їм розмножуватися. Така опція особливо корисна людям, які страждають на захворювання дихальної системи та алергії. Пристрій може працювати в розбіжності температура від-15 ℃ до +50 ℃. У нього стандартне бурчання в межах 56 дБ.

зовнішній та внутрішній блок Bosch Climate CL3000i RAC 3,5 E

Енергоефективність Bosch Climate CL3000i RAC 3,5 E відповідає класу A++, що допомагає заощадити на платежах за електроенергію. У режимі очікування потужність приладу не перевищує 1 Вт. Для отримання додаткової економії можна активувати Eco.

Можна керувати девайсом за допомогою пульта або через програму зі смартфона. У другому випадку для зміни налаштувань спліт-системи вдома бути не обов'язково. Контроль роботи здійснюється віддалено.

Корисна стаття: Чому тече кондиціонер: 5 джерел проблеми та способи її вирішення

Leberg LBS-FRA13/LBU-FRA13 Freya

Це модель кондиціонера від норвезького виробника Леберг. Вона ідеальна для тридцяти п'яти метровій квадратурі. Вдало вписується в інтер'єр житлових чи офісних локацій. Установка стандартна, складність монтажу не відрізняється, а експлуатація та обслуговування не викликають проблем.

Внутрішній блок спліт-системи Leberg LBS-FRA13/LBU-FRA13 Freya

Функціонал кліматичного агрегату націлений на обігрів, осушення, вентилювання та охолодження. Leberg LBS-FRA13/LBU-FRA13 Freya оснащений стандартними системами роботи. Він може працювати навіть за від’ємних температур до -7 градусів Цельсія, що дозволяє використовувати його як обігрівач в холодну пору року. Додаткові опції, такі як таймер, авторестарт та пульт ДК, забезпечують комфорт у використанні.

Розв'язання проблеми: Не капає конденсат з кондиціонера: 2 способи чищення дренажної трубки

Термінатор Neoclima 3.2 NS/NU-12EHXIW1

Кліматична система від Neoclima призначена для обслуговування приміщень до тридцяти п'яти квадратних метрів. Вона характеризується стабільністю, низьким енергоспоживанням і ледь чутним бурчанням у діапазоні від 22,5 до 38,5 децибелу. Іншою перевагою Neoclima Therminator 3.2 NS/NU-12EHXIW1 вважається регулювання повітряного потоку. Користувач може направити повітря в потрібному напрямку, щоб не протягло.

Кондиціонер Неокліма

Пристрій функціонує в режимах Auto, SLEEP та TURBO. У першому положенні автоматично вибираються оптимальні налаштування, у другому — знижується швидкість двигуна та шум, а в третьому досягаються задані параметри роботи на підвищеній потужності. У його силах охолоджувати, обігрівати, фільтрувати, іонізувати, осушувати клімат та провітрювати кімнату.

Можна вмикати, налаштовувати та вимикати за допомогою дистанційного пульта та віддалено через смартфон.

OLMO OSH-14LD7W INNOVA

Агрегат простенький, зі стандартним компресором. Потужність, коли охолоджує, помірна (3,24 кВт), при обігріванні теж (до 3,38 кВт). Звідси економія споживання енергоресурсу: за годину трохи більше ніж один кВт.

Кондиціонер OLMO

OLMO OSH-14LD7W INNOVA здатний осушувати та вентилювати приміщення, а також нагріває квартиру коли за вікном до -7 ⁰C, що зручно у міжсезоння — коли опалення ще не ввімкнули, а мінусова температура поки не стабілізувалася.

У моделей OLMO передбачено самодіагностику AUTO-GUARD, яка своєчасно виявляє несправності та вказує на них у вигляді коду. Це зручно, оскільки не завжди знадобиться майстер. Можна й самому усунути несправність. Система настільки розумна, що оснащена детектором фреону, який подає сигнал при можливому витоку.

Є двозначний екран з м'яким підсвічуванням. На ньому відображається кімнатна та бажана температура. Також передбачено 24-годинний таймер CLEVER TIMER (для автоматичного увімкнення/вимкнення в заданий час) та посилена робота HI POWER (для швидкого досягнення встановленої температури). У пристрої є детектор фреону, який подає сигнал при можливому витоку.

LG Standard Plus PC09SQ

LG Standard Plus PC09SQ призначена для експлуатації у приміщенні площею до 25 кв. У холодну пору року вона обігріває, а в літню спеку створить комфортну прохолоду у будинку. Модель обладнана високопродуктивним, енергоефективним інверторним двигуном. Його гучність в діапазоні від 19 до 41 дБ, що можна порівняти з бурчанням. За допомогою встановленої фільтрації, повітря швидко очищається від пилу та запахів. Дихати стає легше.

кондиціонер LG

Також агрегат вентилює повітря в приміщенні, не змінюючи температуру. Всесезонний блок забезпечує працездатність приладу при -15°C за вікном. Щоб охолодити або обігріти повітря в приміщенні через 5 хвилин після увімкнення, слід застосувати технологію Jet Cool. За допомогою таймера зручно задавати час роботи апарату. За допомогою Wi-Fi зручно контролювати та вибирати необхідні параметри роботи віддалено зі смартфона. Для керування також передбачено пульт.

У таблиці представлені найкращі кондиціонери з практичної та раціональної точки зору:

Назва моделі
Площа приміщення Тип компресора Додаткові опції Середня вартість, грн.
Cooper&Hunter CH-S09XN7 PRIMA PLUS До 25 кв. Інверторний Вбудований Wi-Fi 16 000
Bosch Climate CL3000i RAC 5,3 E До 50 кв. Інверторний Режим сну 33 600
Cooper&Hunter Vital CH-S09FTXF-NG До 25 кв. Інверторний Управління через Wi-Fi 23 400
Cooper&Hunter CH-S09FTXS M 2S-WP До 25 кв. Інверторний Режим сну 33 500
Panasonic Deluxe CS-E9RKD/CU-E9RKD До 25 кв. Інверторний Самодіагностика, самоочищення 36 000
Bosch Climate CL3000i RAC 3,5 E 35 кв. Інверторний Вбудований Wi-Fi 33 600
Leberg LBS-FRA13/LBU-FRA13 Freya 35 кв. Звичайний Працює у 4-х режимах 12 000
Neoclima Therminator 3.2 NS/NU-12EHXIW1 35 кв. Інверторний Самодіагностика 21 000
OLMO OSH-14LD7W INNOVA 35 кв. Звичайний Осушення повітря 17 600
LG Standard Plus PC09SQ 25 кв. Інверторний Модуль Wi-Fi 29 500

Будь-який пристрій із представленого списку зарекомендував себе з найкращого боку. Сподіваємося, ця публікація допоможе визначитися зі своїми уподобаннями.

Цікава стаття: Де вішати кондиціонер у 1-кімнатній та 2-кімнатній квартирі

Коментарі
Залиште коментар
Категорії