Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих бюджетних годинників

Дата публікації: 05.03.2018 17:00
Дата оновлення: 05.03.2018 17:00

Наручний годинник стрімко повертаються в моду після значного перерви, коли багато хто відмовлявся від них на користь мобільних девайсів. Але недорогі якісні годинник безперечно залишаються затребуваними і для чоловіків, і для жінок. Це можуть бути аксесуари, виконані в спортивному, мінімалістичному, класичному стилі. В огляді розглядаються саме такі варіанти.

Модели современных наручных часов

Casio MQ-24-7BUL: оптимальна функціональність за прийнятною ціною

Мужские часы Casio MQ-24-7BUL

Casio, один з провідних світових брендів, пропонує MQ-24-7BUL. Це компактний, легкий варіант (за рахунок використання пластику для виготовлення корпусу) з кварцовим механізмом. Годинники можуть витримувати тиск до 3 атм. Для фіксації на руці передбачена традиційна застібка-пряжка. На циферблаті нанесені арабські символи стандартним шрифтом і встановлені тонкі стрілки чорного кольору. На білій основі подібне рішення універсально і, як показує практика, зручно у використанні.

Також буде цікаво дізнатися:ТОП-10 кращих чоловічих наручних годинників»

Часы Casio MQ-24-7BUL

Серед переваг цієї моделі чоловічих наручних годинників виділяють:

  • бризгозахист;
  • кварцовий механізм, що працює з високою точністю який і не вимагає ручного заводу;
  • порівняно невелику вагу (20 г);
  • полімерний ремінець, що відрізняється комфортом;
  • тривалий термін служби оригінальній заводській батарейки (заряду вистачає більш ніж на 5 років).

В цілому користувачам пропонується надійний аксесуар з мінімальною функціональністю за доступною ціною. Досвідчені користувачі відзначають, що Casio запропонувала хороші недорогий годинник без будь-яких виражених недоліків.

Q & Q Q926J502Y: справжнє японське якість

Мужские часы Q&Q Q926J502Y

Q & Q Q926J502Y – модель чоловічих годинників в латунном корпусі. Ремінець виконаний зі шкіри. PVD-покриття використовується для захисту металу від вологи, підвищення стійкості до зношування, появи подряпин на поверхні, попередження корозії під дією зовнішніх чинників. У конструкції використовується механізм Miyota, завдяки якому забезпечується точність ходу в межах ± 5 з в місяць. В рамках моделі пропонується круглий сірий циферблат традиційної форми з светонакопителем на стрілках.

Переваги чоловічих годинників Q926J502Y:

  • стандарт захисту від вологи – 5 атм;
  • комфортний в носінні шкіряний ремінець;
  • наявність PVD-покриття, яке забезпечує більш тривалий термін служби і зберігає зовнішній вигляд корпусу.

Більшість користувачів відзначають, що з урахуванням доступної ціни, надійності і точності ходу цю модель від Q & Q можна вважати одними з кращих бюджетних годин, представлених сьогодні на ринку.

Timex Tx5k94600: спортивна класика

Мужские часы Timex Tx5k94600

Timex Tx5k94600 американського виробництва – це електронний годинник, оснащені кварцовим механізмом, виконані в пластиковому корпусі. Вони водонепроникні (компанією-виробником заявлена стійкість до тиску води до 5 атм). Модель відноситься до категорії «спорт і фітнес», передбачений набір функцій з календарем, який включає дату, день тижня, місяць, можливість використання будильника, хронографа. Є підсвічування Indiglo.

Модель Timex Tx5k94600 можна з упевненістю назвати одними з 10 кращих недорогих годин з кількох причин:

  • водонепроникність (можливість використання під дощем або душем);
  • контрастний дисплей з якісним підсвічуванням, що не залежить від освітленості;
  • точність ходу складає ± 15 з в місяць;
  • високу якість використовуваних матеріалів;
  • великий набір функцій.

Також буде цікаво дізнатися: «ТОП-10 – найкращі жіночий годинник: рейтинг популярних жіночих наручних годинників»

Casio F-91W- 1Q: модель, яка не втрачає актуальності

Электронные часы Casio F-91W-1Q

Casio F-91W-1Q – одна з небагатьох моделей, яка зберігає свою популярність з 1991 року. Більшість користувачів вони приваблюють своєю надійністю, простотою, точністю. Встановлено літієва батарейка, яка здатна успішно пропрацювати до 7 років за умови, що володілець не буде зловживати підсвічуванням (її саморозряд складає менше 2% в рік).

Матеріалом для виготовлення корпусу став чорний пластик, на практиці доводить свою стійкість до зношування і міцність. Для надійного захисту екрану використовується прозорий пластик. Модель практично не відчувається на руці (вона важить 21 г), не виділяється під одягом. Збірка електронних годинників Casio виконується в Японії, Китаї, Таїланді.

Casio F-91W-1Q в ТОП недорогих наручних годинників можна внести з кількох причин. Це:

  • Тривале функціонування батарейки.
  • Висока якість збірки – навіть в ході активної і не дуже дбайливої експлуатації всередину не проникає волога, пил. Годинник можна не знімати при митті рук.
  • Формат 12 або 24 ч.
  • Яскраве підсвічування, яка дозволяє визначити показання приладу в будь-який час.
  • Передбачено наявність всіх необхідних функцій для повноцінного використання гаджета(від визначення часу до органайзера з будильником, календарем і т. Д).

Royal London 40118-01: справжній «англієць»

Мужские часы Royal London 40118-01

Образом лаконічності виступає англійська модель: Royal London 40118-01. Варіація представлена в класичному виконанні: ремінець, виготовлений з натуральної шкіри, аналогове відображення часу, виконане з використанням арабських цифр. Модель водонепроникна (виробником заявлена можливість використання для плавання, походів в душ).

Основними аргументами на користь того, що ця варіація – одна з найпопулярніших бюджетних годин стане:

  • використання мінерального скла, яке виділяється міцністю, прозорістю і порівняно невисокою вартістю;
  • корпус, виконаний з нержавіючої сталі;
  • немає необхідності в щоденному заводі;
  • точність ходу (± 15 с/місяць);
  • термін служби оригінальної батарейки складає більше 3 років.

Q & Q Q680J202Y: надійність, якість, доступність

Кварцевые часы Q&Q Q680J202Y

Q & Q Q680J202Y – модель, в якій виробникові вдалося об'єднати доступну вартість і відповідність високим критеріям якості. У комплектації використовується механізм Miyota, що забезпечує пристрою точність в межах ± 15 с/місяць. Браслет виготовлений з нержавіючої сталі, що забезпечує надійний захист від корозії, корпус виконаний з латуні.

Циферблат надійно захищений від механічних пошкоджень за рахунок високої міцності мінерального скла. Це – недорогі якісні годинник, які дозволяють використовувати їх під дощем або навіть в душі. Модель дуже затребувана в бюджетному сегменті, тому варто остерігатися підробок.

Буде цікаво:Кращі годинник для дітей: ТОП-10 дитячих наручних годинників»

Casio MTP-1221A-1AVEF: універсальність і стиль

Мужские часы Casio MTP-1221A-1AVEF

Якщо вибирати кращі моделі недорогих годин, виконані в універсальному стилі, Casio MTP-1221A-1AVEF виразно входить в їх число. Причин для покупки досить багато:

  1. Комфортне використання в темний час доби без додаткової витрати заряду батареї завдяки неоновому дисплею.
  2. Наявність календаря з відображенням поточного дня місяця.
  3. Мінеральне скло.
  4. Корпус і браслет виконані з нержавіючої сталі для стійкості вироби до впливу вологи.
  5. Винтовой фіксатор для кришки дозволяє при необхідності забезпечити легкий доступ до часовим механізмом, одночасно захищаючи його від забруднень, проникнення вологи.
  6. Наявність запобіжної засувки, яка не допустить випадкового розстібання браслета.
  7. Термін служби акумуляторної батареї (R626SW), що входить в базову комплектацію – 3 роки.
  8. Годинники водонепроникні при тиску до 5 атм.
  9. Точність – ± 20 с/місяць.

Timex Tx2n806: спортивні і яскраві

Спортивные часы Timex Tx2n806

Якщо потрібні хороші недорогий годинник, які дозволять не загубитися на загальному тлі, але при цьому будуть служити роками без нарікань, Timex Tx2n806 – відмінне рішення. В даному випадку американська компанія пропонує кварцову модель кислотного зеленого кольору з водозахистом до 3 атм. Матеріал для виготовлення корпусу і браслета – напівпрозорий силікон. Варіація має функції таймера і секундоміра. Годинники цієї моделі орієнтовані в основному на використання під час занять спортом. Для зручності користувачів є люмінесцентне покриття Indiglo.

Серед переваг саме цієї моделі варто відзначити:

  • надійний полімерний корпус та браслет, які легко витримують механічні дії, що необхідно для спортивних годин;
  • пластикове скло з підвищеним захистом від подряпин;
  • електронне відображення з підсвічуванням.

Подивіться також: «ТОП-10 кращих наручних годинників: Рейтинг 2017 року»

Royal London 40118-02: класична надійність

Классические часы Royal London 40118-02

Популярні бюджетні годинник представлені ще однієї англійською моделлю. Royal London 40118-02 – це кварцовий варіант. Пристрій водонепроникний і відноситься до класу WR50, що дозволяє приймати з ними душ або гуляти під дощем. Годинники працюють від батарейки, термін служби якої становить від 5 років. Годинник виконаний в традиційному дизайні: пропонується круглий циферблат з чорними арабськими цифрами на білому тлі.

Для додаткового підвищення надійності на сталь найтоншим шаром нанесено PVD-покриття. Воно передбачає використання нітриду титану. ІЗ застосуванням забезпечується підвищена стійкість до утворення подряпин, відколів, продовжує термін служби годин навіть в умовах інтенсивної експлуатації (на роботі, під час занять спортом).

Q & Q KV53-312Y: жіночно і ефектно

Женские часы Q&Q KV53-312Y

У рейтинг кращих недорогих наручних годинників з упевненістю можна включити і Q & Q KV53-312Y. Як і у всіх моделях цього бренду, тут встановлено японський механізм Miyota. Завдяки йому вдається домогтися високої точності ходу (діапазон відхилення може становити ± 15 с/міс). Забезпечено захист від бризок (3 атм).

На традиційній круглій формі в якості розмітки циферблата нанесені мітки. Використано аналогове стрелочное відображення, блискучий малюнок. Використовується мінеральне скло, яке виділяється досить високою стійкістю до появи подряпин, потертостей.

Пропонуємо ознайомитися: «ТОП-7 найкращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?»

Представлений ТОП-10 кращих бюджетних годин дозволяє підібрати оптимальну модель, яка буде відповідати вимогам користувача. Серед них є як спортивні, так і класичні моделі, які будуть гідно виглядати в будь-якій ситуації при мінімальних витратах. Для зручності вибору коротка інформація про представлених моделях зведена в таблицю.

Модель
Вологозахист Індикація Матеріал корпусу/ремінця Наявність підсвічування
Casio MQ-24-7BUL 3 атм стрелочная полімер/полімер немає
Q & Q Q926J502Y 5 атм стрелочная латунь/шкіра люмінесцентне покриття
Timex Tx5k94600 5 атм цифрова полімер/каучук мікроподсветка
Casio F-91W -1Q 3 атм цифрова полімер/полімер мікроподсветка
Royal London 40118-01 5 атм стрелочная нержавіюча сталь/шкіра немає
Q & Q Q680J202Y 5 атм стрелочная латунь/сталь немає
Casio MTP-1221A-1AVEF 5 атм стрелочная сталь/сталь люмінесцентне покриття
Timex Tx2n806 3 атм цифрова полімер/полімер мікроподсветка
Royal London 40118-02 5 атм стрелочная сталь/шкіра немає
Q & Q KV53-312Y 3 атм стрелочная нержавіюча сталь/шкіра немає

Серед представлених варіантів легко загубитися. Вибирати годинник необхідно виходять з власних уподобань, але, наприклад, користувачам, які хотіли б мати на руці міні-органайзер, прекрасно підійде Casio F-91W-1Q. Для любителів класики – Royal London 40118-02. Тим, хто хоче виглядати яскраво і стильно – Timex Tx2n806, які відносяться до більш дорогого сегменту.

Коментарі
Залиште коментар