Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 кращих моніторів з роздільною здатністю 4К

Дата публікації: 05.03.2018 14:56
Дата оновлення: 05.03.2018 14:56

Монітор вибирати з урахуванням призначення та подальшого використання, виходячи з наступних характеристик:

  1. Матриця: представлено кілька варіантів. Перший — стандартний TN: таке рішення підійде для роботи вдома та в офісі, також відмінний варіант для геймерів та любителів кіно завдяки швидкісному відгуку та гарній контрастності. Для вимогливих користувачів представлені панелі IPS або MVA. У порівнянні з першим варіантом вони відрізняються покращеною передачею кольору, розширеним кутом огляду.
  2. Інтерфейс – сучасні моделі повинні бути оснащені гніздами під HDMI, DVI або DisplayPort.
  3. Яскравість – оптимальним буде значення не менше 250 кд/м2.
  4. Низький рівень енергоспоживання – цей параметр мінімізує витрати ресурсів.
  5. Дизайн – хоч і не головний фактор, але також повинен враховуватися. Широке обрамлення вже давно вийшло з моди, та й загалом виглядає неестетично.

4К мониторы

З цього рейтингу можна дізнатися, як вибрати 4К монітор.

Читайте також: «Як підключити монітор до ноутбука – 3 основних роз'єми і послідовність виконання дій».

ACER PREDATOR XB271HKbmiprz 27"

У цій варіації виробник використовує IPS-матрицю з високим рівнем кольору та якості зображення. Ще одна особливість – технологія NVIDIA G-Sync, яка виключає спотворення картинки і гарантує плавність зміни кадрів в ігровому процесі Дизайн монітора ACER PREDATOR XB271HKbmiprz

Монитор ACER PREDATOR XB271HKbmiprz

відрізняється від класичного.Доволі агресивний вид техніки буде більше оцінений геймерами. і дозволяє виставляти ступінь видимості на затемнених зонах сюжетних сцен. Для зручного спільного перегляду відео дисплей має розширений кут огляду – 178°. Крім того, в ACER XB271HKBMIPRZ реалізований функціонал, який дозволяє скоротити навантаження для очей, що сприяє більш комфортній та тривалій роботі.

Читайте також: «ТОП-10 найкращих смартфонів Motorola – рейтинг 2017 року»

AOC u2777Pqu 27"

Монитор AOC (u2777Pqu)

Монітор з діагоналлю 27" і матрицею типу IPS має підвищений ступінь яскравості (350 кд/м2) і відображає до 1.07 мільярда відтінків. Щоб зрозуміти, яка діагональ монітора краще підійде для ігор, слід керуватися не тільки особистими перевагами щодо зовнішніх параметрів, але й Наприклад, невидимі рамки створюють враження «простору без кордонів» для відображення картинки. яких б задач не використовувався монітор, гарантована висока реалістичність графіки. Дивитися фільми або працювати в Інтернеті за AOC u2777Pqu комфортно навіть тривалий час. Матове покриття дисплея не створює відблисків, але в той же час не пригнічує яскравість при попаданні сонячного світла на екран.
Вбудовані динаміки не відрізняються високою потужністю (3 Вт), але якість звуку від цього не погіршилася. Ця модель відноситься до класу преміум-моніторів.

Цікаво до прочитання:IFA 2016: Asus Zenscreen – тонка і легка серія портативних екранів!»

ASUS MG28UQ 28"

Модель MG28UQ від всесвітньо відомої компанії ASUS став яскравим зразком ігрового монітора. один дюйм дорівнює 157 пікселів) відображає картинку підвищеної чіткості, добре деталізовану. Цю властивість оцінять не тільки затяті геймери, а й професійні дизайнери та фотографи.

Монитор ASUS MG28UQ (90LM027C-B01170)

Корисно до прочитання:ТОП-7 кращих навушників-вкладишів».

Крім того, матриця відрізняється мінімальним часом виконання команд – 1мс. Це означає, що в іграх з безліччю динамічних сюжетів не помітні такі дефекти, як розрив зображення при інтенсивному переміщенні об'єкта по дисплею. Спеціально для цінителів комп'ютерних ігор виробник впровадив технологію ASUS GameVisual в модель MG28UQ, в якій передбачено налаштування прицілу.

Функция налаштування прицела с помощью ASUS GameVisual

З її допомогою монітор можна налаштовувати під конкретні завдання, всього доступно 6 режимів:

  • кіно – оптимальний режим для перегляду фільмів;
  • стратегії – відрізняється високою насиченістю кольорів;
  • FPS – оптимізований рівень відображення об'єктів у темних сценах;
  • sRGB – комфортний режим для перегляду фотографій та картинок;
  • пейзаж – цей режим відрізняється особливими налаштуваннями для відображення зелених і блакитних кольорів;
  • гонки — час затримки зміни зображення зведено до мінімуму за допомогою технології G-Sync.

Крім того, виробник подбав про комфорт для очей: розроблено кілька рівнів фільтрації синього світла, а також знижений рівень мерехтіння дисплея.

DELL P4317Q 43"

Поки користувачі ще не зовсім звикли до моніторів з діагоналлю в 27", корпорація Dell приємно здивувала випуском лінійки з діагоналлю 43" – DELL P4317Q (210-AIDU). дисплея максимальна роздільна здатність залишилася 3840х2160.Тепер на одному екрані можна одночасно переглядати до чотирьох зображень від різних джерел без зниження рівня чіткості та кольору.

Монитор DELL P4317Q (210-AIDU)

Безперечно перевагою моделі є IPS-матриця, яка однаково чітко відображає як графіку (відео, фотографії), так і текст. Монітор оснащений двома динаміками по 8 Вт, а за потреби можна підключити навушники зі стандартним 3.5-роз'ємом. Ще однією особливістю техніки стало використання матового покриття, яке перешкоджає появі відблисків та підвищує рівень комфорту користувача при тривалій роботі. Купити DELL P4317Q (210-AIDU) однозначно стоїть і любителям ігор, і звичайним користувачам.

DELL U2718Q 27"

Саме цей монітор став першим у світі пристроєм з діагоналлю в 27 дюймів, що має 4К-дозвіл. Виробник впровадив у цю модель інноваційні технології InfinityEdge і Dell HDR. Ультратонкі рамки монітора створюють ілюзію «зображення без кордонів», а й роблять цю варіацію зовні привабливою.

Dell U2718Q має гарну матрицю типу IPS з природною кольоропередачею і глибиною в 1.07 млрд кольорів, завдяки чому графіка виглядає дуже реалістично. Також цей монітор оснащений усіма необхідними функціональними гніздами (HDMI, DP, USB, mDP). Для ще більшого комфорту дисплей має тверду поверхню антивідблиску. За допомогою цього монітора можна переглядати файли з максимальною роздільною здатністю 3840х2160 пікселів на дюйм.

Монитор Dell U2718Q

Завдяки можливості розвороту екрана (від -45 до +45 градусів горизонтально і на 90 градусів вертикально) користувач може налаштовувати кут огляду на свій розсуд. Також пристрій сертифікований за стандартами Energy Star та відповідає вимогам RoHS. Ця версія – оптимальний варіант для користувачів, які використовують ПК для різних цілей: графічний функціонал, ігри або трансляція відео.

Цікаво:ТОП-10 кращих повнорозмірних закритих навушників»

HP Z24s 24"

У порівнянні з іншими моделями HP, Z24s є найдоступнішим монітором.Цветопередача вже налаштована виробником у заводських умовах.Для універсальної матриці типу IPS ця модель добре підійде як для комп'ютерних ігор, так і для роботи із зображеннями.Кут огляду в 170 градусів гарантує комфорт при спільному перегляді.Щільність пікселів в 185 ppi забезпечує хорошу деталізацію і чіткість картинки.

Монитор HP Z24s (J2W50A4) 24"

Також виробник передбачив велику кількість різних роз'ємів, за допомогою яких монітор легко підключається до різних пристроїв. 58}} Незважаючи на невелику діагональ (всього 24”), реалізовано функцію перегляду «картинка в картинці». За потреби в моніторі можна налаштувати кут його нахилу. Крім того, конструкцією техніки передбачаються вбудовані фіксатори HP Quick Release, за допомогою яких встановлюється дисплей на стіну.

LG 27UD58-B 27"

Основою LG 27UD58-B є IPS-матриця з якістю картинки 3840х2160. Для того, щоб можна було краще розглянути темні ділянки картинок, виробник застосував Black Stabilizer. LG 27UD58- B характеризується хорошим рівнем контрастності, завдяки чому зображення, що відображаються, мають високу чіткість і реалістичність.

Монитор LG 27UD58-B

Монітор відрізняється оригінальним дизайном.Цю модель можна сміливо купувати навіть геймерам, які зможуть оцінити швидку реакцію матриці (5 мс) в поєднанні з вбудованим ігровим режимом. У разі необхідності монітор можна прикріпити до стіни за допомогою спеціальних кріплень. Щоправда, останні купуються окремо та в комплектацію пристрою не входять.

Корисне до ознайомлення:Рейтинг 10 телевізорів на 32 дюйми – версія кращих екземплярів 2017».

LG 43UD79-B 42.5"

Монітор LG 43UD79-B – це великогабаритна модель з діагоналлю 42.5 дюйма, яка припаде до смаку тим, хто звик працювати з кількома зображеннями одночасно. Виробник передбачив режими перегляду для декількох 42.5-дюймовий дисплей з матрицею IPS і яскравістю 350 кд/м2 дає можливість переглядати графічні файли з високою точністю.Глибина відображення кольорів – до 1.07 млрд., тому отримана картинка виглядає чітко За допомогою вбудованої функції Dual Controller користувач може керувати двома різними комп'ютерами за допомогою однієї мишки та клавіатури. Матриця оновлюється з частотою 60 Гц, що перешкоджає появі дефектів під час активних ігрових сцен.

Монитор LG 43UD79-B

Також монітор оснащується двома вбудованими колонками по 10 Вт з глибокими басами. Для комфортного керування LG 43UD79-B комплектується пультом дистанційного керування. Ця версія підійде для ряду завдань: редагування фотографій, ігри чи перегляд кіно.

Цікаво прочитати:ТОП-10 корисних додатків для смартфона – рейтинг найкращих програм для Android та IOS 2017 року»

PHILIPS BDM4350UC/ 00 43"

Версія PHILIPS BDM4350UC/00 має вмонтовану матрицю IPS-типу, яка передає яскравість і насиченість кольору. Час реагування стандартний – 5 мс. Техніка поставляється з 2-ма колонками потужністю по 7 Вт, а також в ній передбачені два роз'єми по 3,5”. Крім того, в модель впровадили технологію UltraClear, що забезпечує гідну роздільну здатність картинки.

Монитор PHILIPS BDM4350UC/00

Ця модель стане хорошим помічником для людей, яким необхідно працювати в графічних редакторах, обробляти великі таблиці або розробляти 3D моделі. Щоб відображати 4 зображення від різних пристроїв на одному екрані, монітор має функцію MultiView 4K. Так як діагональ становить 43”, кожна з чотирьох картинок буде відображатися у достатньому для комфортного перегляду розмірі.

Читайте також: «Огляд 10 топових ноутбуків: рейтинг 2017 року»

SAMSUNG U28H750U 28"

Ця версія характеризується лаконічним витриманим стилем Ультратонка рамка та матриця серії TN сприяють перегляду відео з високим рівнем контрастності, яскравості та природною передачею колірної гами. Збільшений показник густини пікселів гарантує комфорт при обробці графічних картинок (точність відображення деталей). Пристрій оснащений вбудованою технологією FreeSync, яка дозволяє позбавитися розривів при швидкій зміні кадрів.

Монитор SAMSUNG U28H750U

Любителі комп'ютерних ігор, особливо у жанрі «шутер», оцінять швидкість реагування матриці на 1 мс. Також у SAMSUNG U28H750U доступна функція «картинка у картинці», завдяки якій можна одночасно переглядати зображення без втрати чіткості від двох різних джерел.

Завдяки широкому куту огляду (1700) перегляд фільмів став ще комфортнішим – незалежно від розташування монітора, зображення залишається чітким і яскравим. Також модель обладнана роз'ємом для підключення навушників, при цьому відсутні комплектації динаміки. Матова поверхня дисплея запобігає відблискам, що мінімізує навантаження для очей. Версія придатна більше для ігор на ПК, але перегляд відео або Інтернет-серфінг також будуть зручними.

Читайте також: «IFA 2016: Samsung випустила три габаритних монітора з вигнутими дисплеями для геймерів!»

Отже, щоб легше було вибрати з такого різноманіття екранів, а також зрозуміти які бувають дозволи моніторів, в цій таблиці представлені показники за 5 основними ознаками гарного монітора.

Модель
Тип Діагональ Рознімання (інтерфейс) Яскравість (кд/м2)
ACER XB271HKBMIPRZ IPS 27” HDMI, DP, USB 300
AOC u2777Pqu IPS 27” VGA , HDMI, DP, USB 350
ASUS MG28UQ TN 28” HDMI, DP, USB 330
DELL P4317Q IPS 43” VGA, HDMI, DP, mDP, USB 350
Dell U2718Q IPS 27” HDMI, DP, mDP, USB 350
HP Z24s IPS 24” HDMI, DP, mDP, USB 300
LG 27UD58-B IPS 27" HDMI, DP, USB 250
LG 43UD79-B IPS 42,5” HDMI,USB DP 350
PHILIPS BDM4350UC/00 IPS 43” VGA, HDMI, DP, USB 300
SAMSUNG U28H750U TN 28” HDMI, DP 300

Універсальними моніторами є моделі з самими вузькими рамками. Але в той же час варто врахувати і ступінь яскравості. Як показує практика, перенесення кольорів, а особливо відображення об'єктів на темних ділянках кадру, відіграє роль для комфортного перегляду. Монітори з великими діагоналями (42”-43”) є найбільш зручними для спільного використання з кількома пристроями.

Також рекомендуємо прочитати: «Що краще для дому та офісу – великий монітор чи телевізор?»

Коментарі
Залиште коментар
Категорії