Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих багатофункціональних пристроїв (БФП)

Дата публікації: 27.02.2018 17:32
Дата оновлення: 27.02.2018 17:32

Прийнявши рішення купити БФП, важливо визначитися з переліком необхідних функцій. Який принтер віддати перевагу, струменевий або лазерний? Як часто знадобиться копір? Чи необхідний в такій техніці Wi-Fi? Від обраних можливостей пристрою безпосередньо залежить його ціна.

Многофункциональные устройства и расходные материалы к ним

У статті розглянуті 10 популярних моделей БФП, які відрізняються зовнішнім виглядом і функціоналом. Прочитавши огляд оргтехніки типу і її головних параметрів, зрозуміти, яке БФП із запропонованого списку – найкраще, не складе труднощів.

Canon i-SENSYS MF3010

Поєднання насиченого чорного кольору з мінімалістичним дизайном виглядає оригінально і сучасно. На передній частині корпусу розташований простий у використанні вертикальний дисплей, завдяки якому працювати з технікою можна, не встаючи зі стільця.

Многофункциональное устройство Canon i-SENSYS MF3010

Гарну чіткість відбитків в лазерному принтері роздільна здатність 1200х600 точок на дюйм. Така можливість пристрою дозволяє роздруковувати картинки, таблиці і тексти відмінної якості, витрачаючи при цьому мінімум часу.

Вихід першої сторінки на принтері становить всього 7,8 секунд, швидкість друку – 18 стр/хв. Крім звичайного паперу А4, пристрій працює також з конвертами, етикетками і т.д.

Цікаво буде також дізнатися: Як вибрати лазерний принтер

Перевагами Canon i-SENSYS MF3010

  • кольорового сканування технологією MF Toolbox. Завдяки цій системі документи відразу ж після сканування можна пересилати електронною поштою або зберігати в PDF-форматі з можливістю текстового пошуку.
  • Швидкий копір. Перший лист буде скопійований вже через 12 секунд. Скопійовані зображення зберігають всю деталізацію і чіткість оригіналу.
  • Сумний картридж «Все в одному». Включає тонер, очисні модулі і барабан. Ресурсу стартового картриджаДОСИТЬ, щоб надрукувати 1600 ЛИСТІВ, а його заміна займе всього пару секунд, повністю позбавляючи від плям і бруду, неминучих під час дозаправки.

Те, що принтер чорно-білий, є невеликим мінусом обладнання. Навіть при скануванні кольорових картинок роздрукувати їх у фарбах все одно не вийде. Крім того, Wi-Fi для синхронізації БФП з іншими пристроями тут також відсутня.

Samsung SL-M2070W

Корпус лазерного обладнання Samsung SL-M2070W з міцного пластику в «біло-шоколадних» тонах. Управляється БФП за допомогою простої панелі, статус всіх активних процесів виводиться на мініекран.

Многофункциональное устройство Samsung SL-M2070W

Швидкість роздруківки документів на принтері становить 20 стор/хв. Картинки і текст виходять чіткими і деталізованими, завдяки вирішенню 1200х1200 точок. Для роздруківки підходять листи форматом А4, А5, Executive, JIS B5 і т.д.

Копіювання документів займає мінімальну кількість часу. За одну хвилину копір обробляє до 20 сторінок. Масштаб відображення інформації можна варіювати від 25% і аж до 400%.

У цій моделі є 3 основні переваги:

  1. Функція «Еко-друк». цього режиму допомагає заощадити витрата тонера на 20%.
  2. Вбудований Wi-Fi. робочий процес можна навіть на відстані. Крім того, системи Google Cloud Print або Wi-Fi Direct дозволяють «кидати» на друк текст і картинки, просто піднісши смартфон до БФП.
  3. Спеціальне програмне забезпечення. віддалено стежити за роботою техніки, а також зберігати відскановані зображення в будь-яких форматах, відправляючи їх «електронкою» або факсом, в пристрої передбачені спеціальні програми.

Canon PIXMA G3400

Невеликі розміри, строгий дизайн і модний чорний колір корпусу Canon PIXMA G3400 впишуться в інтер'єр будь-якої кімнати або офісу. Управляється пристрій за допомогою декількох кнопок, розташованих на верхній панелі. Нижню частину корпусу займає піддон для фарб і лоток на 100 аркушів.

Многофункциональное устройство Samsung SL-M2070W

Повної заправки цього кольорового струменевого принтера на 6000 ч/б-сторінок і до 7000 аркушів з кольоровими зображеннями. Пристрій з такою продуктивністю стане відмінною покупкою для тих, кому доводиться друкувати великий об'єм інформації.

Цікава стаття по темі: Чим відрізняється струменевий принтер від лазерного?

Швидкість сканування листа А4 на даному БФП становить 19 секунд, оптичний роздільна здатність при цьому – 600х1200 точок на дюйм.

У списку достоїнств моделі:

  • Фронтальна панель з прозорими вставками. Така особливість допомагає контролювати рівень чорнила і не пропустити момент дозаправки.
  • бездротову. Через вбудований Wi-Fi техніка синхронізується з усіма аксесуарами, що працюють на базі iOS і Android.
  • Фотодрук. Якісне фото 10х15 буде готове через 60 секунд. А за допомогою спеціального сховища PIXMA можна друкувати зображення навіть безпосередньо з Інстаграма або Фейсбуку. При цьому кольорові фото буду яскравими, насиченими, контрастними і без зайвих «полів».

Epson L386

Невеликий Epson L386 як для домашнього використання, так і для бізнес-друку. Пристрій виконаний в чорному кольорі. Кнопки на панелі розташовані вертикально, що дозволяє вибирати потрібну функцію, не піднімаючись з крісла. Вгорі – невеликий лоток на 100 аркушів, а збоку розташований окремий відсік з чорнилом.

Многофункциональное устройство Epson L386

Принтер друкує з максимальною роздільною здатністю 5760х1140 dpi. У стандартному режимі фото роздрукується вже через 69 секунд. Чорно-білий текст принтер друкує зі швидкістю до 33 листа в хвилину, кольоровий – до 15 стор/хв. Висока якість і відмінна контрастність дозволяють отримати чіткі зображення, що можна використовувати навіть в презентаційних проектах.

У переліку достоїнств цієї моделі БФП:

  • Набір з 4х контейнерів з фарбами в комплекті. Цієї кількості вистачить, щоб роздрукувати 4000 чорно-білих і 6500 сторінок в фарбах.
  • Легкість заправки. привернути носик з фарбою і залити її вміст в спеціальний контейнер, особливих навичок не потрібно.
  • Друк через Wi-Fi. Це означає, що до БФП можна підключитися з будь-якого пристрою через додаток iPrint.

HP DeskJet 2130

Оригінальний зовнішній вигляд і білосніжний корпус цього БФП привертають увагу з першого погляду. Звужується донизу конструкція техніки займає менше місця на столі, дозволяючи компактніше розмістити на ньому інші предмети (наприклад, папки для паперів або ручки). Для керування обладнанням на верхній панелі розміщено 5 сенсорних кнопок. Невеликий лоток для паперу вміщує 60 аркушів.

Многофункциональное устройство HP DeskJet 2130

Продуктивність HP DeskJet 2130 до 20 стор/хв в драфт-режимі, а максимальна роздільна здатність зображення може доходити до 4800х1200 точок. Використовувати для друку можна конверти, звичайні листи і фотопапір формату А4, А6, В5. За чіткість і насиченість фарб відповідають 2 невеликих картриджа.

Переваги моделі:

  • Економне енергоспоживання. БФП відповідає міжнародному стандарту ENERGY STAR, про що говорить спеціальний логотип на нижній частині корпусу. Суть стандарту полягає в споживанні енергії на 20-30% нижче, ніж у інших пристроїв з таким же функціоналом.
  • Легкість догляду. білому корпусі можливі подряпини і відбитки рук менш помітні, ніж на темній поверхні. Щоб БФП знову виглядало як нове, досить просто протерти його вологою серветкою PATRON для оргтехніки.

Epson L222

Відповідаючи на питання, який принтер БФП краще вибрати, обов'язково варто включити в список претендентів і Epson L222. Його простий дизайн в поєднанні з доступною ціною перетворюють пристрій в ідеальний варіант для офісу і вдома. Кнопки увімкнення і налаштування програм тут зручно розміщені над лотком для видачі паперу.

Многофункциональное устройство Epson L222

Принтер БФП працює з максимальною роздільною здатністю 5760х1140 dpi, область друку – 210х297 мм. Продуктивність звичайної друку становить 27 аркушів на «драфті», з кольоровими зображеннями – 15 сторінок відповідно, а фото 10х15 буде готове через 69 секунд.

Оптичний роздільна здатність сканера і копіра становить 600х1200 dpi, що гарантує контрастність фарб і повторення всіх деталей исходника в точності.

Цікаво буде також прочитати: Як вибрати сканер?

У списку достоїнств обладнання:

  • компактні розміри (48,2х30х14,5 см) і вагу в 4,3 кг;
  • легкість заправки картріджів фарбами;
  • можливість використовувати для друку матову і глянсову фотопапір (наприклад, ColorWay глянц. 230г/м);
  • швидкий копір, що дозволяє отримувати до 20 зображень за цикл.

У наборі з технікою йдуть 4 контейнери із чорнилом, яких достатньо для 4 тис. Чорно-білих і 6,5 тис. Кольорових зображень.

Epson L366

Універсальний дизайн і насичено чорний колір корпусу БФП Epson L366 добре виглядає в квартирі або офісній обстановці. Вбудований блок для чорнила в техніки звично розміщений праворуч. Краї корпусу мають злегка закруглену форму.

Многофункциональное устройство Epson L366

Для роздруківки документів, в тому числі сканованих, БФП забезпечено 4-ма контейнерами з фарбами, ресурсу яких досить, щоб надрукувати до 6,5 тис. Кольорових сторінок і близько 4 тис. Листів звичайного тексту. Дозаправка відбувається дуже швидко, досить відстебнути блок, відгвинтити ковпачки колб і налити фарбу.

Продуктивність цього обладнання – 33 стр/хв. в монохромному режимі, і 15 сторінок в кольоровому (драфт). На принтері також можна роздрукувати фотографії відмінної чіткості без полів.

Переваги:

  • можливість віддаленої друку та сканування, за Допомогою Wi-Fi з'єднання Зпланшетом комп'ютером;
  • зручна панель керування, яку можна відщепнути, виставивши в повністю горизонтальне положення;
  • сканер з дозволом 1200х2400 точок на дюйм, що дозволяє отримати гранично чітке зображення після сканування.

Модель Epson L366 дуже схожа на L222 і L386. Визначити головні особливості і відмінності допоможе порівняльна таблиця.

Модель
Кількість кольорів Wi-Fi Ч/б стр. В хвилину Кольорових стр. В хвилину Друк фото
Epson L386 4 Так 33 15 Так
Epson L222 4 Так 27 15 Так
Epson L366 4 Так 33 15 Так

Canon PIXMA Ink Efficiency E414

Чи не знаєте який купити ПРИНТЕР БФП для Дому? Бюджетна МОДЕЛЬCanon PIXMA Ink Efficiency E414 відмінним варіантом не тільки завдяки доступній ціні, але і значному функціоналу. Невеликий корпус з шорсткого пластика в чорному матовому кольорі має стандартний лоток і горизонтальну панель керування. Про обраний робочому режимі сигналізує світловий індикатор.

Многофункциональное устройство Canon PIXMA Ink Efficiency E414

З технологією FINE, вбудованої в цей БФП, зображення виходять деталізованими і контрастними. Друк здійснюється на високій швидкості, дозволяючи отримати 28 монохромних аркушів і 14 кольорових в хвилину. Для БФП підходить оригінальний картридж Canon CL-56 цв. його чорно-білий аналог.

Доповнюють принтер планшетний сканер і копір. Маючи однакове роздільна здатність 600х1200 dpi, вони дозволяють отримувати на виході якісні, чіткі тексти і картинки.

У списку гідності цієї моделі:

  • Енергозберігаючий режим. Після роботи БФП вимикати не обов'язково, через короткий час техніка автоматично переходить в «сплячий стан». Щоб відновити роботу, досить пустити документи на друк або вибрати іншу функцію з можливостей БФП.
  • Невеликі параметри. Розміри пристрою всього 30,6х42,6х14,5 см. Така «крихітка» зручно поміщається на робочій площі (наприклад, поруч з ноутбуком акустикою) .

Мінусом обладнання є відсутність бездротового підключення. Управляти БФП можна тільки з комп'ютера або через панель на корпусі.

Читайте також: Нові принтери Canon PIXMA G: ефективність і простота використання

HP M130a

БФП HP M130a на тлі інших пристроїв з огляду значними габаритами і оригінальним оформленням корпусу. Управляється обладнання за допомогою невеликої вертикально встановленої панелі. Екран показує поточний робочий процес, а також полегшує вибір функцій з меню.

Многофункциональное устройство HP M130a

У складі БФП монохромний принтер, такий же копір і сканер. У режимі високої чіткості принтер друкує з продуктивністю 22 стор/хв. Перший лист буде готовий вже через 7,3 сек. Стартовий картридж з тонером, що йде в комплекті з БФП, забезпечує відмінну контрастність чорного з білим, чому тексти і картинки виходять «глибокими» і насиченими.

Плюсами цього пристрою виступають:

  • вбудований датчик контролю за об'ємами витрати тонера і кількістю роздрукованих листів;
  • система HP Auto-On/Auto-Off, яка самостійно регулює споживання енергії, вимикаючи БФП після закінчення роботи;
  • швидкий копір, що обробляє за хвилину до 22 аркушів, передаючи зображення до найдрібніших подробиць;
  • легка заміна оригінального картриджа в кілька рухів.

Цікава стаття по темі: Картриджі HP Economy: скорочення витрат, збереження якості пам'яті

Canon MF 231

Для налаштування параметрів і вибору меню Canon MF 231 регульованою панеллю: її можна залишити в вертикальному положенні або підняти в повністю горизонтальне. На панелі розташовані кнопки і ЖК-екран.

Многофункциональное устройство Canon MF 231

Професійний лазерний принтер здатний за хвилину роздрукувати 23 сторінки формату А4, а перший лист виявиться в вигружной лотку вже через 6 секунд. Якість зображення відмінна, текст і картинки – чіткі, контрастні.

Свою популярність серед покупців це БФП отримало за:

  • Сканер з програмою MF Scan Utility. Для швидкого доступу до сканера на панелі інструментів передбачена спеціальна кнопка. Пристрій «розпізнає» кольорові картинки, в точності передаючи їх фарби і деталі. Зображення сканується відповідно до раніше заданими параметрами і відразу зберігається на комп'ютері зазначену користувачем папку.
  • Система економії тонера. Спеціальна функція, налаштування якої здійснюються на панелі керування. Дозволяє продовжити ресурс тонера, роздрукувавши при цьому більшу кількість сторінок.
  • Копір з пам'яттю. У пам'яті пристрою можна задати параметри, при яких 2 або 4 зображення будуть копіюватися на 1 лист. Масштаб копір вибирає самостійно.

Недоліком, як і у попередньої моделі, є можливість роздрукувати текст тільки в чорно-білому форматі. Крім того, у ПРИСТРОЇ немає Wi-Fi.

Коротко про головне

Сполучені в один корпус копір, сканер і принтер мають безліч переваг перед окремими екземплярами цієї техніки.

Найбільш істотні з них:

  • Економія бюджету. Придбати один БФП буде набагато дешевше, ніж три обладнання.
  • Займає простір. Навіть саме габаритне БФП займе набагато менше місця, в порівнянні з розставленими окремо технікою.
  • Багатофункціональність. Більшість сучасних БФП мають вдосконалений сканер, копір, який самостійно обирає формат картинки, вбудований Wi-Fi і т.д.

Вирішуючи, який БФП краще купувати, потрібно орієнтуватися на вартість пристрою і повний набір функціоналу. Визначившись з найбільш необхідними можливостями обладнання, вийде знайти ідеальний баланс «ціна-якість».

Коментарі
Залиште коментар
Категорії