Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих водонепроникних годинників

Дата публікації: 27.02.2018 13:06
Дата оновлення: 27.02.2018 13:06

Гідні наручний годинник тільки покажуть час і доповнять образ їх власника, а й стануть йому надійним супутником всюди: під час тренувань в залі або басейні, підйому в гори, дайвінгу. Що вже говорити про офісні будні – хороший аксесуар не повинен підвести. У рейтингу від MOYO знайдеться 10 кращих водонепроникних аксесуарів, які заслужили популярність завдяки зовнішності і високої точності, а ще – витривалості. Всі моделі працюють за рахунок механізмів кварцового типу, але володіють різним набором функцій і ступенем захисту від води.

лучшие влагозащищенные наручные часы

CASIO EDIFICE EQB-500D-1ADR

Ця водозахищена модель родом з Японії створена для чоловіків. Хоч її дизайн і спортивний, вона прекрасно виглядає і зі строгими нарядами. Пристрій тримається на руці завдяки сталевому браслету, корпус виготовили з цього ж матеріалу. Власник цих наручних годинників зможе дивитися час, як йому зручно: в форматі 12 або 24 години.

CASIO EDIFICE EQB-500D-1ADR

7 приємних якостей:

  1. Навіть в темряві можна дізнатися, котра година: стрілки пристрою творці забезпечили светонакопителем.
  2. Механізм захищає міцна оболонка, зроблена з нержавіючої сталі. А циферблат не боїться ударів завдяки мінеральному склу.
  3. Виробник вмонтував блютуз: власник EQB-500D-1ADR зможе отримувати повідомлення про дзвінки й повідомлення, а також знайти загублену в квартирі смартфон. Щоб ці функції працювали, потрібно поставити фірмовий додаток.
  4. Цей варіант створений для шанувальників функціональності. На годиннику можна побачити і дату, і час в іншому місті. Модель здатна розбудити власника завдяки вбудованому будильнику. Виріб також оснастили хронографом і секундоміром.
  5. Висока точність забезпечується підтримкою радіосигналу, який служить для коригування часу.
  6. Господар цього пристрою може сміливо залишати годинник на зап'ясті, коли займається плаванням: показник захисту від води в 10 atm захистить їх.
  7. Власник зможе забути про необхідність часто змінювати батарейки: механізм пристрою підживлюється від сонячної батареї.

SWISS MILITARY-HANOWA 05-4185.04.007

Зроблений в класик-стилі модель не обов'язково знімати, щоб поплескати в басейні або прийняти душ, адже рівень водонепроникності цього виробу – 10 atm. Корпус цього годинника має 44-міліметровим діаметром, а зображені на циферблаті індекси досить великі. Виглядає виріб досить солідно: нержавіючу сталь, з якої зроблений корпус, доповнює шкіряний браслет. Завдяки цьому модель – одна з найбільш популярних.

SWISS MILITARY-HANOWA 05-4185.04.007

Приємні особливості:

  • Стрілки HANOWA 05-4185.04.007 оснастили светонакопителем: їх власник зможе побачити час навіть в темряві.
  • Крім часу цей варіант показує сьогоднішнє число місяця: діставати мобільник або календар, щоб подивитися дату, не знадобиться.
  • Міцний корпус доповнює скло з сапфіра. Воно не боїться мікротріщин, потертостей, тому модель ще довго буде виглядати, як нова.

Ремінець, виконаний зі шкіри – це плюс моделі, оскільки надає їй статусний вид.

Читайте також: ТОП-10 кращих чоловічих наручних годинників

Q & Q Q774J115Y

Ця модна водозахищена модель – кращий варіант, щоб підкреслити вишуканість жіночого образу. Власниця зможе не знімати годинник при митті рук і, не боячись, надягати їх в снігову або дощову погоду: вони не постраждають, тому що не пропускають воду: ступінь захисту дорівнює п'яти 5 atm.

Q&Q Q774J115Y

Механізм захований в латунний корпус округлої форми. Виріб добре тримається на руці завдяки каучуковим ремінця, який регулюється по обхвату.

Головні плюси:

  • Q & Q Q774J115Y порадують міцністю: вони не злякаються падіння, не постраждають від легкого удару. Циферблат закриває міцне скло мінерального типу.
  • Зручно користуватися незалежно від освітлення. Виробник забезпечив стрілки годин светонакопителем, тому використовувати модель можна і в темряві.
  • Легкість – ще один коник цієї моделі. Незважаючи на метал і позолоту, з яких зробили корпус, модель володіє всього лише 48-грама вагою: вони майже не відчуваються на руці.

CASIO BEM-111D-1AVEF

Варіант популярний завдяки своїй надійності. По-перше, він водонепроникний за стандартом 5 atm. А це означає, що знімати його під час снігопаду, зливи і миття рук чоловікові не обов'язково.

По-друге, ця модель міцна. Точний механізм захищає корпус, виготовлений з міцної і стійкої до корозії сталі. З стали зробили і браслет. Наручний годинник не спадають, адже його ланки міцно скріплені, а застібка відмінно фіксується.

CASIO BEM-111D-1AVEF

Коротко про головне:

  • Циферблат BEM-111D-1AVEF не" тремтить в страху» перед подряпинами і потертостями, адже його захищає скло з сапфіра. Завдяки йому вид моделі збережеться навіть через кілька років.
  • З цією моделлю власник не тільки зможе дізнатися, котра зараз година, але і сьогоднішнє число.
  • Виробник зробив так, щоб аксесуарПриносив користь не тільки вдень: його стрілки доповнюють світлонакопичувачі: вони допоможуть розрізнити, що показує циферблат, і в темряві.

Можливі нарікання:

  • рівня вологозахищеністю недостатньо для плавання;
  • додаткових функцій, крім показу дати, у пристрої немає: скористатися хронографом і секундоміром не вийде.

Цікаво почитати: ТОП-10 – найкращі жіночий годинник: рейтинг популярних жіночих наручних годинників

SUUNTO CORE REGULAR BLACK

Цю модель створили спеціально для спортивних чоловіків. Корпус з ремінцем виготовили з полімеру. Ступінь захисту від води цього варіанту – 3 atm. Це означає, що він не злякається дощових крапель. Вимити руки, не знімаючи годин, власник теж зможе.

SUUNTO CORE REGULAR BLACK

Незважаючи на стиль а-ля «спорт», ці наручний годинник будуть поєднуватися і з кежуал-нарядом, і з діловим костюмом. Обхват браслета моделі регулюється, тому вона підійде як підлітку, так і дорослому чоловікові.

Чим хороші:

  • Зручністю використання: випущена в Фінляндії модель з цифровою індикацією має підсвічування на світлодіодним основі. Нею комфортно користуватися як на яскравому сонці, так і в темряві.
  • Ця модель відмінно підійде тим, кому важливо планування: в неї вмонтували будильник, а ще календар і секундомір.
  • У SUUNTO CORE REGULAR BLACK величезний набір функцій, які необхідні туристам: вони оснащені компасом, вміють показувати час, коли зайде/зійде сонце, барометричний тиск, а також попереджати про шторм. До того ж їх забезпечили глибиноміром, а також вимірювачами висоти і температури.

TIMEX TX2N699

Цей варіант популярний серед любителів аксесуарів, зроблених в спортивному стилі. Втім, він гармонує з будь-яким одягом. Модель славиться високим показником водонепроникності – 10 atm. Це дає можливість її власникові не знімати годинник в злива і снігопад, а також під час плавання. Наречений аксесуар тримається на зап'ясті завдяки ремінця зі шкіри. Його обхват можна відрегулювати.

TIMEX TX2N699

Чим приваблюють:

  • Творці TIMEX TX2N699 подбали про міцність: механізм укладений в стійкий до іржі корпус з міцної сталі. Циферблат пристрою не боїться ударів, адже його врятує від пошкоджень мінеральне скло.
  • Користуватися моделлю зручно, навіть коли темно: Крім светонакопителем стрілок, аксесуар доповнили люмінесцентним підсвічуванням.
  • Ця стрелочная модель здатна показати господареві не тільки час в 12-годинному, але і відобразити 24-годинний формат, а ще – поточне число. Також власник має можливість користуватися хронографом.

Дивіться також: Кращі годинник для дітей: ТОП-10 дитячих наручних годинників

CASIO W-800H-1AVEF

Створений для чоловіків аксесуар укладений в полімерний корпус, який зробили в формі прямокутника. На зап'ясті модель тримається завдяки ремінця з того ж матеріалу. Обхват браслета власник може відрегулювати за розміром. Наручний годинник відрізняються легкістю: вони важать всього-на-всього 37 грамів, тому майже не відчуваються під час носіння. Цей варіант – один з найкращих для плавців: рівень водонепроникності 10 atm не дає пошкодити механізм.

CASIO W-800H-1AVEF

4 основних плюса:

  1. Цифрові W-800H-1AVEF не тільки зможуть показати власнику час в зручному для нього форматі (можна вибрати 12- або 24-годинне відображення). Вони також позбавлять від необхідності підглядати в щоденник, щоб дізнатися день тижня або число: в модель вбудували повноцінний календар.
  2. Цей варіант сподобається любителям тренуватися самостійно: творці забезпечили його секундоміром, тому власнику буде зручно засікати час для підходів, наприклад.
  3. Модель також здатна розбудити свого господаря, коли це потрібно: вона забезпечена вбудованим будильником.
  4. Функціями аксесуара з кварцовим механізмом зручно користуватися і вдень, і вночі: він оснащений світлодіодним підсвічуванням.

Незважаючи на всі плюси, недолік у цій моделі все-таки знайшовся: його циферблат закриває пластик, а цей матеріал боїться подряпин і потертостей.

Q & Q Q916J502Y

Ця влагозащищенная модель одне з кращих рішень для тих, хто любить класику. Такі наручний годинник не страшно випадково намочити під дощем, їх також не обов'язково знімати, щоб помити руки.

Дизайн цієї моделі строгий. Вкраплення зеленого і білого кольорів розбавляють основний чорний колір. «Серце» цього варіанту – механізм-кварц – б'ється, як і в інших моделях, завдяки батареям.

Q&Q Q916J502Y

Головні переваги:

  • Пристрій порадує власника міцністю: модель оснастили металевим корпусом, а також мінеральним склом. Завдяки цим матеріалам виріб не лякають механічні пошкодження і випадкові удари.
  • Цією моделлю зручно користуватися не тільки вдень. Творці Q & Q Q916J502Y покрили позначення циферблата люмінесцентним складом. Він підсвічує індекси, а також стрілки.
  • Завдяки досить великому корпусу (44x44x10 мм), а також виготовленого зі шкіри регульованим браслету модель добре виглядає на зап'ястях чоловіків різної комплекції.

Можливі нарікання:

  • виробник не забезпечив модель функцією відображення дати;
  • в годиннику не можна плавати: для довгого занурення їх захисту від води замало.

Це цікаво: ТОП-7 найкращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?

ROYAL LONDON 40008-03

Ця модель немов спеціально зроблена для шанувальників класики. На білому циферблаті індекси і цифри проглядаються чітко. Цей колір відмінно поєднується зі сталевим корпусом сріблястого кольору і браслетом в тон. Варіант не вичур – він по-королівськи елегантний. Браслет теж зроблений з міцної сталі: його добре скріплені ланки і міцна застібка гарантують, що наручний годинник не зваляться з зап'ястя господаря.

ROYAL LONDON 40008-03

4 привабливі риси:

  1. Показник функції захисту від води дорівнює 10 atm, тому цю модель не обов'язково знімати, щоб поплавати. А вже дощу та снігопаду вона тим більше не боїться. Хіба що для дайвінгу її краще не використовувати.
  2. ROYAL LONDON 40008-03 – краще рішення для цінителів простоти: їх циферблат чистий, без малюнків і «зайвих» стрілок. Але при цьому крім відображення часу, вони мають ще однією функцією: відображають сьогоднішнє число.
  3. Міцність – одна з характерних рис цієї моделі: сталевий корпус не дасть механізму зламатися при випадковому ударі, а циферблат врятує від пошкоджень мінеральне скло.
  4. Модель придатна для використання в темряві, адже виробник оснастив індекси і стрілки светонакопителем.

FOSSIL FS5151

Ці наручний годинник з рівнем захисту від води 5 atm не обов'язково знімати, щоб помити руки. Вони також не злякаються крапель дощу або випадкового занурення в воду.

Примітка: відрегулювати по обхвату шкіряний ремінець не складе труднощів.

FOSSIL FS5151

Зроблена в стилі «classic» модель відрізняється міцністю: її механізм захищає круглий корпус (44 x 12 мм), виготовлений з стійкою до корозії міцної сталі. Варіант оснастили механізмом, який належить до типу кварцових.

4 приємні якості:

  1. Господар FS5151 зможе з комфортом користуватися ними в темряві: на синьому циферблаті добре видно стрілки, адже вони оснащені светонакопителем.
  2. Циферблат не зламається, якщо модель випадково упустити: його захищає скло мінерального типу, яке славиться ударопрочностью.
  3. Власник цього аксесуара зможе вибрати для себе зручний варіант відображення часу: годинник вміють показувати 12/24 години.
  4. Виробник оснастив модель хронографом, за допомогою якого можна засікати тимчасові відрізки.

Також може зацікавити: ТОП-10 кращих наручних годинників: Рейтинг 2017 року

Модель
Для кого Скло циферблата Матеріал корпусу Матеріал браслета/ремінця Ступінь захисту від води Підсвічування циферблата
CASIO EDIFICE EQB-500D-1ADR для чоловіків мінеральне нержавіюча сталь нержавіюча сталь 10 atm є
SWISS MILITARY-HANOWA 05-4185.04.007 для чоловіків сапфірове нержавіюча сталь шкіра 10 atm є
Q & Q Q774J115Y для жінок мінеральне метал + позолота каучук 5 atm є
CASIO BEM-111D-1AVEF для чоловіків сапфірове нержавіюча сталь нержавіюча сталь 5 atm є
SUUNTO CORE REGULAR для чоловіків мінеральне полімер полімер 3 atm є
TIMEX TX2N699 для чоловіків мінеральне нержавіюча сталь шкіра 10 atm є
CASIO W-800H -1AVEF для чоловіків п ластик полімер полімер 10 atm є
Q & Q Q916J502Y для чоловіків мінеральне нержавіюча сталь шкіра 5 atm є
ROYAL LONDON 40008-03 для чоловіків мінеральне нержавіюча сталь нержавіюча сталь 10 atm є
FOSSIL FS5151 для чоловіків мінеральне нержавіюча сталь шкіра 5 atm є

Кожна модель, яка увійшла в топ кращих, захищена від води і оснащена підсвічуванням. Чоловікам-туристам, спортсменам і хлопцям, які цінують функціональність, підійдуть популярні SUUNTO CORE REGULAR BLACK. Вони оснащені компасом, будильником, секундоміром і вміють вимірювати барометричний тиск. Водозахищені (10 atm) ROYAL LONDON 40008-03 сподобаються прихильникам класики. Цінителькам вишуканості припадуть до смаку Q & Q Q774J115Y.

Коментарі
Залиште коментар