Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 марок розумних годин для всієї родини

Дата публікації: 22.03.2018 16:59
Дата оновлення: 22.03.2018 16:59

Смарт-годинник бути як розкішним, так і доступним. Але вони в будь-якому разі принесуть користь дорослим та дітям, адже можливості наручних гаджетів дозволяють бути на зв'язку без смартфона, контролювати фізичне навантаження і точно знати, де знаходиться дитина і чим вона займається. До того ж, багато моделей у класичному стилі – це високоякісний і дуже гарний хронометр.

Зрозуміти, який девайс матиме необхідні функції, прийнятну ціну і приємну зовнішність, допоможе рейтинг брендів розумного годинника. З інформацією про особливості гаджетів розібратися, чим відрізняються популярні марки смарт-годин і що між ними загального — не важко.

Умные часы

SAMSUNG

Умные часы SAMSUNG

Розумний годинник SAMSUNG з операційною системою Tizen, власною розробкою компанії. У кожного представника лінійки Gear S можна поставити карту microSIM і використовувати годинник, як окремий гаджет: «прив'язувати» його до планшета не обов'язково, так само як і до смартфону. Це стане в нагоді при поході на пляж або в басейн — не потрібно вигадувати, куди покласти смартфон, щоб він не загубився чи не намок.

До речі, а ви знали, ЩОРозумний годинник і смарт-браслети Samsung тепер сумісні з iOS?

Модельний ряд S3 представляють два види Smart Watch – Classic і Frontier. У спортивному стилі витримано гаджети серії Gear Sport.

Переваги гаджетів:

  1. Користувач може змінювати зображення на циферблаті. Або вибрати інтерфейс, що відображає час, дату та дані про погодні умови.
  2. Захист від пилу вологи рівня IP68 в Gear S3 Classic гаджет не тільки від бризок та дощу, але у разі короткого занурення у воду. Максимальна глибина – до одного метра.
  3. Захистне скло циферблата стійке до механічних пошкоджень та перепадів температури від +70° до -40°.
  4. Представники лінійки Gear S3 оснащені акумулятором об'ємом 380 мАг, тому гаджет може працювати без підзарядки до чотирьох діб.
  5. Керувати Gear S3 Frontier не тільки через дисплей, але за допомогою обідка-безеля.

Розумний годинник фірми не підтримують сторонні програми.

Характеристика
Gear S3 Classic Gear S3 Frontier
Тип дисплея Super AMOLED Super AMOLED
Сумісність з ОС IOS/Android IOS/Android
Матеріал ремінця шкіра силікон
Пульсометр є є
GSM модуль немає немає
GPS є є

APPLE

Умные часы Apple Watch

Сімейство гаджетів «яблучного» гіганта поповнилося смарт-годинником Apple Watch 2015 році. У 2018-му вже можна обирати між моделями першої, другої та третьої серії.

Моделі кожної лінійки функціонують як фітнес-трекер – за допомогою девайсу контролюється фізична активність, відстань при заняттях бігом або плаванням. Можна також моніторити фази сну для легкого пробудження. Smart Watch не бояться незначного влучення води, але купатися в них не слід. У разі потрапляння в механізм солоної води потрібно негайно обполоснути годинник у прісній.

Особливості гаджетів Apple:

1. Музику можна слухати за допомогою бездротових навушників, які автоматично підключаються до таких моделей, як Series 3 GPS 38mm. Так що не доведеться носити до спортзалу чи на пробіжку смартфон.

2. OLED-дисплей Retina у кожній моделі – насичений, яскравий та контрастний. Крім того, працює із технологією Force Touch.

3. Система кільцевої візуалізації є в кожному гаджеті, включаючи Series 1 42 MNNM2. Вона складається з з трьох пунктів і відзначає кожне фізичне навантаження, навіть якщо це розминка.

НА тему: На MWC показали Huawei Watch 2 – тепер вони ще й Porsche!

4. Апарати другої серії, наприклад, MNPQ2 White Ceramic, володіють керамічним корпусом. Він не тільки бездоганно виглядає і не тьмяніє, але й міцніше нержавіючої сталі в чотири з лишком рази. Тому хронометр практично невразливий до подряпин. З цією моделлю, до речі, можна плавати – вона витримує статичне тиск до 5 атмосфер. Але пірнати, не знімаючи гаджет, не можна.

Характеристика
Series 1 Edition 42 MNPQ2 Series 3
Тип дисплея сенсорний, Retina сенсорний, Retina сенсорний, Retina
Сумісність з ОС iOS Apple iPhone 6, 6 Plus, Apple iPhone 5, 5c, 5s iOS
Матеріал ремінця фтореластомер фтореластомер знімний
Пульсометр є є є
GSM модуль немає немає є
GPS ні є є

GARMIN

Умные часы Garmin

Гаджет на будь-який смак – це про смарт-годинник GARMIN. Для модниць та спортсменів, дітей та ділових людей, для стиляг та шанувальників кежуалу – кожен підбере собі те, що треба. Стільки годинників, які органічно виглядають на вузькому зап'ясті, немає, мабуть, жодного виробника. Тим, хто хоче різноманітності – до GARMIN.

Інші переваги гаджетів:

  1. Часинки «спостерігають» за власником і аналізують його активність. Виходячи з отриманих даних, гаджет складе програму-мінімум фізичного навантаження на день.
  2. Підтримувати стрункість допоможуть фітнес-функції – підрахунок спалених калорій, пройдених кроків та відстані загалом.
  3. Дизайн розумних гаджетів ергономічний і мінімалістичний – досить поглянути на fēnix 5 Slate Gray Approach S60 White. Тим, хто відданий класиці, варто звернути увагу на Fenix 3 HR вони не просто бездоганно виглядають з металевим традиційним ремінцем, але й напхані навігаційними «примочками»: компасом, альтиметром, термометром та барометром . Навіть за умов дикої природи власник виглядатиме елегантно.

Свіжі моделі: Новинки LG – Watch Style і Watch Sport

HUAWEI

Умные часы HUAWEI Watch

Вони – круглі. Вони стильні. Вони — втілення класики та високих технологій. Смарт-годинник HUAWEI навіть «заводну голівку» — механічну кнопку, закамуфльовану під відмінний елемент традиційного хронометра. Суворий корпус врівноважує сапфірове скло поверх екрану, стійке до подряпин.

Акцент при створенні був на те, що пристрій – в першу чергу годинник, і вже потім – гаджет. Звідси особливості:

  1. Зображення циферблату HUAWEI Watch міняти, коли захочеться освіжити зовнішній вигляд хронометра.
  2. У гаджеті використовується операційна система Android Wear, тому екран постійно в стані активності. Навіть при приглушеному підсвічуванні циферблат добре помітний.
  3. Система навігації відображає Google-карту повністю, що стане в нагоді автолюбителям під час руху: не доведеться відволікатися на смартфон.
  4. З фітнес-функцій присутні пульсометр і крокометр. Є також підтримка програм сторонніх виробників.

Дізнатися деталі: Огляд смарт-годинника Samsung Gear S3 Frontier і Classic – крутіше не буває!

MYKRONOZ

Умные часы MYKRONOZ

Смарт-годинник MYKRONOZ — поєднання преміальної зовнішності з доступною вартістю. Різноманітність моделей дозволяє бренду залучити шанувальників різних стилів. Наприклад, KRZESPLASH2-BLACK – для занять спортом, а ZeClock Black варіант на кожен день, який доповнить кежуал-образ власника.

Особливості гаджетів фірми:

  1. Високоякісна збірка поєднується з функціональністю. Так, спортивна модель ZeSplash Brown тільки підрахує калорії та кроки, але й відобразить отримані смартфоном повідомлення. Керувати гаджетом можна за допомогою голосу.
  2. Гібридні ZeTime традиційний стрілочний механізм з TFT-дисплеєм. Використання механічної складової дозволяє заощаджувати заряд батареї. А для читання електронних повідомлень призначена технологія «розумних стрілок»: стрілки розсуваються та звільняють місце для тексту.
  3. ZeSport багатофункціональний помічник для занять спортом. Він оснащений барометром та вимірювачем висоти, а також може моніторити фізичну активність та сон. Щоб тренування проходили веселіше, в гаджеті доступне керування музичним плеєром.

sWaP

Умные часы SWAP

Абревіатура бренду розшифровується, як smart Watch and Phone. Так що смарт-годинник sWaP позиціонується як гібрид розумного наручного аксесуара та смартфона. Модель Social стала однією з найуспішніших розробок торгової марки.

Серед популярних розумних годинників аксесуари фірми виділяються такими особливостями:

1. Моделі представлені в трьох кольорах – блакитна, біла і чорна. Суворість великого прямокутного циферблату пом'якшується за рахунок трохи закруглених верхнього та нижнього країв.

2. Корпус із алюмінію у SOCIAL White – легкий і міцний. З пластику зроблено лише зворотний бік. Ремінець із гіпоалергенної гуми є частиною гаджета, в ньому знаходяться слот для сімки micro-формату та динамік.

3. Android версії 4.0.4 дозволяє використовувати девайс не лише як доповнення до основного апарату зв'язку, а й як самостійний смартфон. Всі необхідні програми можна завантажити з Google Play – 2 гігабайт вбудованої пам'яті вистачить і на музику, книги, улюблені іграшки.

Життя у русі: ТОП-5 кращих фірм-виробників електросамокатів

4. Зробити фото можна за допомогою камери на 3 мегапікселі. Вона розташована на правій грані годинника.

5. Для користувачів доступний гучний зв'язок і роз'єм для гарнітури, щоб слухати музику в будь-який час було комфортно.

TomTom

Умные часы TomTom

Завершує «дорослий» рейтинг виробників смарт-годинників бренд з Нідерландів, відомий своїми приладами для автонавігації. Розумний годинник TomTom серії Runner 2 витриманий у спортивному стилі. Це стосується не лише дизайну, а й функціональної «начинки» гаджета:

1. Девайс безперервно збирає інформацію про те, яку відстань пройшов власник, як довго тривало активне навантаження, скільки калорій витратилося.

2. Швидкість пересування та пройдену дистанцію допомагає моніторити модуль GPS.

Для активного способу життя: 5 причин купити фітнес-браслет

3. Годинник показує сукупність показників у міру їх збільшення протягом семи днів. Це має значення для користувачів, які регулярно займаються спортом, оскільки дні фізичного навантаження зазвичай чергуються з днями відновлення. Загальні дані протягом тижня зображені семикутником.

4. Функція «Змагання» в Runner 2 GPS більш значні спортивні досягнення.

FIXITIME

Умные часы FIXITIME

Цей топ брендів був би неповним без виробників смарт-годин для дітей. Різне призначення – різні функції, а значить, ці бренди варто розглянути окремо.

Гідне місце тут займають моделі дитячого розумного годинника FIXITIME. Гаджети названо на честь популярного мультсеріалу «Фіксики». Тому маленьким фанатам сподобається девайс із улюбленими героями.

Достоїнства годин:

1. У колірну гаму входять і яскраві моделі, і стримані чорні.

2. Кожна модель має GPS-трекер для виконання основної функції гаджета — контролю за переміщеннями дитини. Тому батьки можуть бути спокійними, не перейматися місцем чада.

3. FixiTime 2 має модуль GSM, гаджет може зберегти до шістдесяти телефонних номерів, а також зателефонувати на них.

4. Годинник простий в управлінні. Наприклад, в FIXITIME Pink натиснути на одну кнопочку, щоб зателефонувати на один із заздалегідь збережених номерів. Також у моделі є спеціальна клавіша SOS: з моменту натискання вона починає запис того, що відбувається з дитиною і біля неї, і пересилає отриману інформацію батькам. Після цього гаджет включає режим автоматичного дзвінка.

5. Зовні моделі виглядають іграшковими, незважаючи на всю функціональність. Тому не привертатимуть увагу сторонніх.

6. В FIXITIME 3 2 камери, щоб маленький власник міг зафільмувати щось цікаве самостійно. Використовуючи спеціальну програму, доступ до камери можна отримати і віддалено, зі смартфона.

NOMI

Умные часы NOMI

Практичний і доступний смарт-годинник NOMI для дітей стане вірним і надійним помічником і батьків, і малюка. Простий гаджет із модулем GPS допоможе отримати своєчасну та точну інформацію про місцезнаходження чада.

Особливості модельного ряду:

  1. У годинах, наприклад, Watch W1, встановлюється сім-карта, а на смартфон батька – спеціальний додаток, щоб приймати дані з гаджету.
  2. Девайс оснащений кнопкою тривоги SOS, щоб виручити малюка у складній ситуації.
  3. Моделі виконані в яскравих, соковитих кольорах. Кути корпусу закруглені, тому він акуратно виглядає на дитячому пензлі.
  4. У смарт-годиннику можна налаштувати межі безпеки: якщо дитина вийде за них, спрацює попереджувальний сигнал.
  5. Рівень захисту від вологи IPX5 дозволяє не знімати гаджет під час миття рук.
  6. Силіконовий ремінець надійно утримує девайс на руці.
  7. На годинник можна записати голосове повідомлення і відправити його друзям або татові з мамою.

ELARI

Умные часы ELARI

Смарт-годинник ELARI для діточок – прості в управлінні, в них немає нічого зайвого. Зрозуміле для малюка меню не викликає труднощів при використанні. Гаджет стане помічником для сім'ї щодня.

Особливості годинника бренду:

  1. Фірма пропонує моделі як з LBS-, так і з GPS-трекерами, такі як KidPhone 2 Pink.
  2. Місцезнаходження дитини відстежується на картах Google у реальному часі.
  3. Кнопка SOS виручить малюка в екстреній ситуації, коли немає можливості зателефонувати.
  4. Будильник стане в нагоді, щоб прищепити дитині дисциплінованість.
  5. Встановивши карту будь-якого оператора, гаджетом можна скористатися як телефоном.
  6. Моделі випускають у м'яких, пастельних тонах, як KidPhone Pink, і органічно виглядатимуть у поєднанні з одягом для прогулянок і навчання.
  7. Батьки можуть повністю контролювати роботу гаджета за допомогою безкоштовної програми.
  8. Режим «На заняттях» допоможе в ситуаціях, коли дитині необхідно зосередитися.

Кращі бренди смарт-годин випускають гаджети, які допоможуть залишатися на зв'язку в будь-якій ситуації, підтримувати себе в чудовій фізичній формі та доповнити образ гармоніюючим аксесуаром.

Тим, хто не згоден на компроміс, варто придивитися до хронометрів техно-монстрів SAMSUNG та Apple. За витонченістю та елегантністю краще звернутися до Garmin, а дитячі девайси у зручному форматі виробляє FIXITIME.

Коментарі
Залиште коментар
А
11.04.2018 11:17

я бы еще xiaomi bip добавил бы