Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Pokemon GO: найсмішніші випадки при лові покемонів

Дата публікації: 02.08.2016 16:07
Дата оновлення: 02.08.2016 16:07

І це незважаючи на те, що була офіційно доступна тільки в трьох країнах: Австралії, Нової Зеландії та США. Зараз їх уже тридцять дві. Але навіть там, куди Pokemon GO ще не дійшла, захоплені загальним ігровим божевіллям геймери, знаходять способи приєднатися до багатомільйонної армії ловців, що вийшли на вулиці своїх міст в гонитві за цими дивними віртуальними істотами.

Сьогодні Pokemon GO – третя за популярністю гра на планеті, яка поступилася тільки Minecraft і Grand Theft Auto 5. Але на відміну від своїх знаменитих конкуренток, вона не так безпечна, як може здатися на перший погляд – виходячи на вулиці міст на пошуки покемонів, гравці так захопилися віртуальної полюванням, що багато хто з них стали учасниками різних курйозних ситуацій.

Американська телеведуча ловила покемонів під час прямого ефіру, а в Арізоні копи провели справжню спецоперацію по затриманню рідкісного монстра. Гравець з Нової Зеландії звільнився з роботи, заявивши, що збирається пройти гру за два місяці.

Німецький винахідник Йорг Спрейв, вирішив спростити проходження. Він створив рушницю для упіймання покемонів і навіть випробував його на людину в костюмі Пікачу. Стріляє рушницю пластиковими м'ячами, які виконують роль віртуальних пасток – покеболов. А ось японські ловці покемонів вирішили, що їхні домашні вихованці здатні бачити персонажів гри і дивляться саме в ту сторону, де знаходиться віртуальний монстр.

Трохи заробити на фанатах гри вирішили російські туроператори, які пропонують індивідуальні покемон-тури. Перший автобусний покемон-тур запрошує гравців пополювати по дорозі з Москви в Переславль-Залеський. По всьому маршруту організатори обіцяють розставити приманки для покемонів.

Корисливих виявився і один американський притулок для бездомних тварин. Гравцям, які не хочуть, щоб оточуючі знали, що вони полюють на покемонів, тут за 5 доларів на годину пропонують орендувати собаку і використовувати її як прикриття. Деякі навіть вирішили забрати тимчасових вихованців додому.

Ловцем покемонів став і Гомер Сімпсон. У черговій серії мультсеріалу в гонитві за монстрами він забув про власних дітей.

Один з мисливців не зміг встояти від спокуси і зловив чергового вихованця, коли вони присутні при пологах своєї третьої дитини. А парочка з Австралії, відправившись на пошуки Мяут, забрела в місце скупчення, що рятуються від повені павуків і виявилася в «павукові царстві».

Але самі азартні гравці Pokemon GO живуть в Польщі. Саме тут було спіймано рекордна число монстрів. А вже 31 липня в столиці країни пройде перший на планеті чемпіонат з ловлі цих маленьких володарів людства. Головний приз – рік безкоштовного навчання в одному з варшавських виший. Непогана нагорода за ризик і безсонні ночі!

Далеко не завжди полювання на покемонів закінчується так приємно, як чемпіонат у Варшаві. Іноді вони зовсім не шкодують своїх фанатів, заманюючи на залізничні рейки, у відкриті каналізаційні люки, на пустирі, в покинуті будинки та інші небезпечні місця.

Так, Шейла Віттінс зі штату Вайомінг, відправившись на полювання за водяним монстром, виявила мертве тіло в річці, а 22-річний Майкл Бейкер отримав удар ножем, прийнявши грабіжника за гравця в Pokemon GO. Винахідливі злочинці з Міссурі, грабували гравців, ставлячи «маячки» в різних закинутих місцях. Туди і прямували нічого не підозрюють геймери, розплачуючись за фанатизм гаманцями і смартфонами.

Гравець з Гватемали став жертвою невідомих, які обстріляли його під час чергової полювання. За версією поліції злочинці використовували гру, щоб виманити свою жертву з дому. А мешканці Канади гра може коштувати двадцяти років життя – вона вирішила відстрілювати регулярно товпляться біля її будинку ловців покемонів, за що незабаром має постати перед законом.

Полюють на покемонів і у нас. Найазартнішими виявилися харків'яни. За розпорядженням мера для них в центрі міста створили спеціальний майданчик.

Але на цьому історія гри не закінчується. Pokemon GO тільки набирає обертів і попереду ще багато курйозних моментів, учасниками яких, можливо, станете і ви.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії