Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Окуляри доповненої реальності Epson Moverio BT-200: бачу мету, вірю в ІТ

Дата публікації: 11.11.2014 00:00
Дата оновлення: 11.11.2014 00:00

Epson Moverio BT-200 - це мобільне Android-пристрій для інтерактивної взаємодії з навколишнім світом, виконане в форм-факторі прозорих бінокулярних очок. Ключова інновація цього гаджета дає можливість стежити за тим, що відбувається в навколишньому світі і одночасно переглядати цифрову інформацію за допомогою вбудованого екрану.

 e1-3 

Хочете знати, як це виглядає в реальному житті? Вийшовши на перехрестя П'ятої авеню і Бродвею, ви раптово побачили найвищий будинок оригінальної форми? Поглянувши на цю будівлю крізь скла Google Glass, ви моментально дізнаєтеся, що дивіться на Flatiron Building - знаменитий хмарочос «Праска» (один з перших хмарочосів Нью-Йорка, 22 поверхи, висота 87 метрів, конструкція із сталевих балок). Сфотографуйте його вбудованою камерою Moverio BT-200 і крокуйте далі.

 epson-moverio-bt-200-glasses_01 

Вам необхідно терміново з'їздити до Чернівців? Досить сказати кілька слів - і за допомогою вбудованого GPS-модуля і карт Google Maps окуляри прокладають оптимальний маршрут. Побачили афішу нового фільму? Подивіться на неї в окулярах Epson, скажіть кілька слів - і ви зможете швидко переглянути трейлер і прочитати відгуки глядачів. Також користувач зможе грати в ігри, дивитися 3D-фільми, заходити в інтернет, і користуватися іншими перевагами операційної системи Android. Деякі з цих сценаріїв вже працюють, а інші тільки мають бути реалізовані. Адже окуляри доповненої реальності не є «річчю в собі»: функціональність цього гаджета залежить від створених розробниками програми та бажання користувачів.

 moverio_bt-200_cafe_highres_02

Web-сторінки, карти Google і інші радощі життя щасливий володар Epson Moverio BT-200 бачить на вбудованому проекційному екрані з дозволом qHD (960 х 540 пікселів). Вбудована камера, GPS, компас, гіроскоп, акселерометр і мікрофон дозволяють з високою точністю визначити положення користувача і фіксувати його дії.
Для управління окулярами використовується сенсорний дисплей TouchPad c підтримкою технології мульти-тач, яка допоможе збільшити зображення, перегортати сторінки і т.д. Також тут використовуються апаратна «гойдалка» (відповідає за регулювання гучності, яскравості і перемикання між режимами 2D і 3D), програмована бічна кнопка і 3-позиційний перемикач, призначений для управління живленням (активує режими блокування і сну, а також допомагає включити і вимкнути пристрій ). Крім цього частина елементів управління і вбудований акумулятор винесені на провідний блок.

 tecnologia-da-indossare-epson-moverio-bt-200-alternativa-google-glass 

Новинка оснащена двоядерним процесором з тактовою частотою 1,2 ГГц, у неї 1 ГБ ОЗУ і 8 ГБ вбудованої пам'яті для зберігання додатків і мультимедійного контенту. При бажанні встановлений об'єм пам'яті можна за допомогою карти microSD з максимальним об'ємом 32 ГБ. Працюють окуляри під управлінням операційної системи Google Android 4.0.4.

Як вже було сказано вище, окуляри дають можливість переглядати 3D-відео (side-by-side) і підтримують звук Dolby Digital Plus, який гідно оцінять любителі музики, ігор і фільмів. Також власник Epson Moverio BT-200 може бути впевнений в тому, що інформація, яку він переглядає на проекційному екрані, видно тільки йому. Єдиний варіант побачити те, що відбувається «всередині очок» - вивести зображення на зовнішній екран за допомогою Miracast або DLNA.

Підключення до бездротової мережі виконується за допомогою за допомогою вбудованого модуля Wi-Fi. Також пристрій оснащений модулем Bluetooth 3.0, а ресурсу батареї вистачить на шість годин безперебійної роботи.

 

Коментарі
Залиште коментар