Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Найкращі симулятори на ПК — 10 яскравих претендентів на затишне містечко у твоєму серці

Дата публікації: 18.08.2023 22:16
Дата оновлення: 21.08.2023 10:54

Хороший симулятор до дрібниць імітує реальні життєві ситуації. Розробники постійно оновлюють ці відеоігри, щоб виправити помилки на платформі, додати контент та покращити правдоподібність історій. Переконаймось у цьому на прикладі десяти кращих симуляторів на ПК.

Farming Simulator 19

Ця гра дозволяє зануритися у фермерство. Тут можна вирощувати, збирати та продавати різні культури, розводити худобу у середовищі відкритого світу. Також тут великий вибір сільськогосподарської техніки, яка допомагає у цій нелегкій справі.

Farming Simulator 19

Добре, що розробники надали два різні середовища — карти в європейському та в американському стилі, де геймери мають можливість розвивати й розширювати свою ферму.

В игре улучшенные визуальные эффекты и реалистичные модели
Эта особенность делает окружающую среду и машины детализированнее, чем раньше
Игроки могут заниматься сельским хозяйством в многопользовательском режиме Такой нюанс ускоряет и повышает  эффективность решения сельскохозяйственных задач

Як і в інших іграх серії, Farming Simulator 19 має потужну підтримку моддингу (можливості змінювати), що дозволяє спільноті створювати контент і ділитися ним, підвищуючи довговічність гри. Таке оцінять ті, хто любить симулятори для управління та оптимізації операцій. Невимушений темп гри сприяє спокійному плануванню і здійсненню своїх цілей. Гравець може пройти шлях від дрібного фермера до управителя величезним та успішним фермерським підприємством.

Farming Simulator 19 — комплексна гра, яка надає інструменти та свободу для управління сільськогосподарськими операціями на свій розсуд. Вона входить у ТОП 10 симуляторів на ПК через деталізований реалізм, різноманітність механізмів та введення нового функціоналу.

Euro Truck Simulator 2

Гра дозволяє взяти на себе роль далекобійника, доставляючи товари багатьом країнам Європи, керуючи власним автотранспортним бізнесом та розширюючи свій автопарк й мережу гаражів. Історія починається з того, що гравці обирають своє початкове місто з різних місць Європи, купують вантажівку, а потім просуваються вперед, щоб створити власну логістичну компанію.

Тут добре розроблена ігрова механіка водіння, фізика та деталізовані інтер'єри вантажівок. Спільно вони створюють ефект повного занурення. Дороги та міста змодельовані так, щоб нагадувати їхні реальні копії. ETS2 пропонує велику карту, що охоплює багато країн Європи, надаючи безліч маршрутів та місць для дослідження.

Euro Truck Simulator 2

Окрім водіння, гравці можуть брати кредити, купувати вантажівки та наймати водіїв, щоб ті працювали на маршрутах. Затяті шофери помітили, що основний ігровий цикл водіння та доставлення вантажів з часом повторюється. Хоча гра реалістична. Новим гравцям може знадобитися час, щоб звикнути до механіки водіння, особливо з клавіатурою та мишею.

Хай там як, Euro Truck Simulator 2 пропонує вдале поєднання водіння та економічного управління, надаючи гострі відчуття від їзди Європою та задоволення від ведення та розширення свого вантажного бізнесу. Сильні сторони гри полягають в увазі до деталей та реалізму. Хоча графіка може бути застарілою, а ігровий процес одноманітним. Для тих, хто знаходить втіху, перебуваючи за кермом великої машини, ETS2 пропонує неперевершений досвід віртуального водіння.

Ух ти: ТОП 10 ігор у жанрі інтерактивне кіно

War Thunder

Бета-версія вийшла 2012 року, а офіційний запуск відбувся 2013-го. З того часу набула значної бази гравців. Вона фокусується на битвах у повітрі, на суші та на морі, дозволяючи геймерам вибирати собі бойову одиницю. Війна будь-яка: від громадянської в Іспанії та аж до холодної.

War Thunder постійно оновлюється, з'являються нова техніка, карти, ігрова механіка та графічні покращення. Спочатку гра почалася з авіації, але пізніше баталії перекинулися в області сухопутних та морських битв внаслідок наземної техніки. Все це стало можливим через перехід на ігровий двигун Dagor, який значно покращив графіку та фізику гри.

War Thunder

На відміну від традиційних сюжетних ігор, у War Thunder немає розповіді чи головних героїв. Натомість тут робиться упор на транспортні засоби та історичні битви. «Персонажі» у цьому сенсі — ретельно деталізовані танки, літаки та військово-морські кораблі, якими можуть керувати гравці, кожен зі своїм історичним контекстом та значенням.

Однією з головних переваг War Thunder є відданість історичній вірогідності. Транспортні засоби, починаючи від перших біпланів і закінчуючи сучасними реактивними літаками, змодельовані з найдрібнішою деталізацією на вигляд і за характеристиками.

Погодьтеся, небагато ігор дозволяють геймерам брати участь у битвах, які поєднують повітряні, наземні та морські елементи, що створює динамічні та непередбачувані бойові сценарії. Отже, якщо любите ближні танкові бійки, повітряні бої на великій висоті або військово-морські битви, War Thunder знайде, що запропонувати. У грі часто моделюються події, що базуються на історичних битвах, тут пропонуються гравцям нагороди та випробування.

Microsoft Flight Simulator

Гра дозволяє керувати різними літаками у дуже деталізованому та реалістичному світі. Тут одна з найпередовіших графічних схем в авіасимуляторах з правдоподібними погодними ефектами, включаючи точну швидкість та напрям вітру, температуру, вологість, дощ та багато іншого.

Використовуючи дані Bing Maps, гра пропонує досліджувати повномасштабний світ із більш ніж 37 000 аеропортів, міст та інших визначних пам'яток. Модель польоту в MSFS була перероблена, щоб запропонувати покращену аеродинаміку з урахуванням турбулентності та ваги літака, які впливають на політ.

Microsoft Flight Simulator

Для новачків програма надає вичерпний набір навчальних посібників з польотів, які навчають його основ та навігації. Перебуваючи в повітрі, геймери можуть бачити інші літаки в небі, від чого тільки посилюється відчуття живого світу.

Для реалістичних відчуттів гра підтримує гарнітури VR для абсолютного занурення у політ. Люди, які захоплюються авіацією, незалежно від того, є реальними пілотами чи ні, можуть оцінити глибину і реалізм гри. І це чудово. Багатьом подобається літати над місцями, що вони відвідали. Над рідними містами чи пунктами призначення, які вони сподіваються побачити у майбутньому.

Microsoft Flight Simulator поєднує в собі реалістичність, красу та доступність, що робить його знаковою грою у жанрі авіасимуляторів. Його ультрасучасна графіка, динамічний світ та глибока механіка польоту сподобається звичайним гравцям та професійним пілотам. Незалежно від того, чи доводиться досліджувати віддалені ландшафти, освоювати складні аеропорти чи насолоджуватись спокоєм польоту, MSFS пропонує безпрецедентний авіаційний досвід.

Читайте: Як використовувати клавіатуру як джойстик — 4 популярні емулятори

Football Manager 2021

Тут гравці беруть на себе роль футбольного менеджера, який відповідає за керування футбольним клубом. Доведеться освоювати премудрості тактики, трансферу, взаємодії зі ЗМІ та управління моральним духом гравців.

Оновлені тактичні шаблони дозволяють точніше імітувати популярні стилі, той самий тики-так чи гегенпрес як приклад. У грі переглянуто взаємодію менеджерів з гравцями, персоналом, ЗМІ та радою директорів. Були додані нові жести, такі як вказівка ​​або удари руками та по столу, щоб зробити розмови емоційнішими.

Football Manager 2021

Перед трансферними вікнами тепер можна проводити зустрічі з командою скаутів, щоб обговорити та спланувати потенційні контракти. З'явилося більше відгуків про динаміку складу та тренування, що допомагає приймати обґрунтовані рішення. А також інструментів, щоб допомогти менеджерам розвивати молоді таланти й розуміти, як краще просуватися кар'єрними сходами. Внаслідок того, що покращилася графіка, нові ракурси камери стали більш насиченими, ігровий процес набагато сильніше залучає.

Успіх у FM часто залежить від того, наскільки добре можете аналізувати та інтерпретувати величезні обсяги даних, включаючи статистику гравців та фінанси. Щоб справді процвітати, гравцям часто доводиться витрачати багато часу на керування кожним аспектом свого клубу. На відміну від інших футбольних ігор (FIFA або PES), у FM не потрібно контролювати гравців під час матчів. Все, що необхідно, — встановлювати тактику та приймати стратегічні рішення.

Football Manager 2021 продовжує традицію серії, пропонуючи всебічний досвід керування футболом. Його функції дозволяють гравцям поринути у роль футбольного менеджера, розбираючись з тонкощами та проблемами, пов'язаними з посадою. FM21 вважається найкращим симулятором, оскільки пропонує неперевершений досвід футбольного менеджменту.

Squadron 42

У грі долучені новітні графічні технології, тому можна спостерігати візуальну точність, деталізовану анімацію персонажів та реалістичне космічне середовище. Тут геймери беруть участь у світових повітряних боях, досліджують величезні кораблі та станції, пробують себе в шутерах від першої особи та взаємодіють із багатьма неігровими персонажами, що керуються штучним інтелектом.

Squadron 42

Оскільки Squadron 42 нерозривно пов'язана зі Star Citizen, гравці MMO, ймовірно, зацікавляться поодинокою кампанією, щоб глибше поринути в історію гри.
Ця історія обіцяє глибокий кінематографічний досвід у безкрайньому космосі.

Пізнавальна стаття: Що дає PS Plus — 5 варіантів активуватися та вимкнутись

House Flipper

Геймери беруть на себе роль власника ремонтного бізнесу, купуючи, ремонтуючи та продаючи будинки. Основна мета — отримати прибуток від процесу. Також тут можна чистити, фарбувати, ремонтувати та прикрашати будинки. Вони купують старі, доводять їх до ладу, потім перепродують. Гра імітує базовий ринок нерухомості, де вказується вартість будівель та розміри прибутку від угоди.

Завдяки широкому асортименту меблів та предметів декору, гравці можуть створювати інтер'єри на свій смак, додаючи в гру творчий аспект. Всі дії походять від першої особи, тому мимоволі поринаєш у процес ремонту. Крім перепродажу, гравці можуть виконувати замовлення клієнтів щодо ремонту певних частин будинку, додаючи різноманітності у гру.

гра симулятор House Flipper

Декому здається, що з часом ігровий цикл повторюється. Так воно і є, оскільки основна механіка залишається значною мірою незмінною від будинку до будинку. Ринок нерухомості у грі відносно простий і гравцям, які шукають глибшу економічну симуляцію, цього може не вистачити. Як і в багатьох іграх, геймери іноді повідомляють про випадкові збої, які зводять до нуля раніше набуті досягнення.

Для успішного проходження тієї чи іншої частини часто потрібне уважне ставлення до деталей, оскільки навіть невеликі дефекти можуть вплинути на остаточну ціну продажу.

House Flipper дозволяє поринути у ремонт будинку та дизайн інтер'єру. Геймплей, що розслаблює, у поєднанні з творчими можливостями приваблює багато гравців. Хоча підходить він не всім. Більшою мірою для тих, хто зацікавлений у спокійному, корисному та творчому ігровому процесі.

Car Mechanic Simulator

Основна мета гри полягає в тому, щоб запустити успішну ремонтну службу, діагностуючи проблеми, замінюючи пошкоджені деталі та виконуючи різні механічні завдання, щоб повернути автомобілям їхню колишню славу.

На відміну від інших ігор, у Car Mechanic Simulator немає сюжетної лінії та уславлених героїв. Головний «персонаж» — сам гравець, який вирушає у подорож, аби розвивати свій бізнес із ремонту автомобілів. Розповідь заснована на розвитку майстерні гравця, різноманітності авто, над якими він працює. І з кожним разом завдання, що ускладнюються, з якими доводиться стикатися.

топ ігри симулятори

Майстерні у грі спроєктовані так, щоб відчувалась атмосфера гаража. Машини освітлюються верхнім світлом, довкола розкидані інструменти — все як на робочому місці механіка. У грі широкий вибір автомобілів, ретельно змодельованих за зовнішнім дизайном та найскладнішими внутрішніми деталями.

У міру того, як гравці виконують замовлення та заробляють гроші, вони можуть покращувати свою майстерню, інвестувати в нові інструменти та справлятися зі складними завданнями.

Гра намагається імітувати будні автомеханіка, вимагаючи від гравців методичного підходу до кожного ремонту, у тому числі до видалення іржі, заміни мастила та зношених деталей і навіть налаштування двигунів. Після ремонту гравці можуть взяти їх на тест-драйв, щоб перевірити роботу машини та переконатися, що всі проблеми усунуті.

Інтерфейс гри інтуїтивно зрозумілий. У геймерів доступ до різних інструментів, каталогів запчастин та діагностичних пристроїв, організованих у зручне для навігації меню. Для автолюбителів або тих, хто цікавиться автомеханікою, гра дає навчальний досвід, розповідаючи про різні частини автомобіля, їх функції та загальні проблеми. Це досить-таки не звична гра, її сильні сторони полягають в увазі до деталей, реалістичної симуляції та ремонту транспортних засобів.

Про них варто знати: Найкращі 10 екшен-ігор на ПК, від яких захльостує захоплення та азарт

Cooking Simulator

Ця гра дозволяє випробувати радості, труднощі та тонкощі приготування. Все розроблено так, щоб максимально точно імітувати реальне приготування їжі.
Cooking Simulator рясніє різноманітністю інгредієнтів і рецептів, тому вражень хоч греблю гати.

Розробники надали обладнану кухню з багатьма інструментами та приладами. Гра включає реалістичну фізику, і це означає, що можете випадково впустити каструлю, розлити суп або запалити вогонь, якщо не будете обережні. Такі нюанси додають складності та комедіантства.

  • Гравці беруть на себе роль шеф-кухаря у ресторані, якому доручено готувати страви для клієнтів, підтримувати рейтинги та керувати кухнею.
  • Для тих, хто не знайомий з певними прийомами чи рецептами, у грі є режим навчання та практики.
  • Щоб зрадити конкурентоспроможність шеф-кухареві, гравці можуть прагнути досягти високих результатів і по всьому світу порівняти свою кулінарну майстерність з іншими.

топ симуляторів на ПК

На відміну від схожих за тематикою ігор, Cooking Simulator немає сюжету або розвитку персонажів. Основна увага приділяється саме кулінарному досвіду. Гравець, по суті, є головним героєм, який долає труднощі на кухні. Основні моменти приходять у вигляді особливо складних рецептів, жорстких тимчасових обмежень чи комічних кухонних катастроф.

Це не просто розвага. Тут гравці дізнаються про інгредієнти, рецепти та методи приготування їжі. Успішне приготування страви та красива його подача візуально винагороджують та дають відчуття, що ти чогось досяг.

Популярність Cooking Simulator полягає в поєднанні реалізму, освіти та хаотичних веселощів. Сподобається тим, хто цікавиться кулінарією, і тим, хто шукає досвід моделювання. Підхід гри до кулінарного світу у поєднанні з багатими можливостями гарантує, що вона посідає перше місце серед ігор-симуляторів.

THE SIMS 4

Тут можна створювати та керувати віртуальними людьми, проводячи їх через відносини, побудову кар'єри, будівництво та прикраси їхніх будинків.

Серія The Sims, особливо The Sims 4, надає свободу визначати не лише важливі життєві рішення для своїх симів, а і їхню повсякденну діяльність. З моменту випуску The Sims 4 з'явилося безліч доповнень, ігрових пакетів та матеріалів, завдяки чому гра залишається у тренді та постійно поповнюється новим контентом.

Тут інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Він дозволяє створювати симів з докладними фізичними характеристиками, роблячи їх особистості. Гравці можуть проєктувати будинки з нуля або переробляти наявні, вибирати меблі, прикраси та архітектурні елементи.

найкращі симулятори на ПК

На відміну від попередніх ігор, у яких в Сімів був відносно статичний настрій, у The Sims 4 з'явилися динамічні емоції, що впливають на дії та навіть життєві результати. Сими тепер можуть виконувати кілька завдань одночасно, наприклад, розмовляти під час їжі чи дивитися телевізор.

На відміну від традиційних ігор, The Sims 4 немає заданої сюжетної лінії. Натомість «історія» — це те, що гравці роблять із життя своїх симів. Проте є готові сім'ї з передісторією та відносинами, які геймери можуть досліджувати чи змінювати на власний розсуд.

Серед героїв, які вражають:

  1. Белла і Мортімер Гот — основна пара в серії The Sims, їх пам'ятають за готичну зовнішність та загадкову передісторію.
  2. Боб і Еліза Бліни запам'яталися з The Sims 4 своїми протилежними характерами та припущеннями спільноти про їхній, здавалося б, нещасливий шлюб.
  3. Трагічний клоун — скорботний персонаж, який повернувся до The Sims 4, щоб сіяти мороку, куди б він не пішов.

The Sims 4 дозволяє гравцям створювати, експериментувати та розповідати свої власні унікальні історії. Багато варіантів вибору в поєднанні з драмою, радістю і трагедією симульованого життя роблять цю гру такою, до якої багато хто повертається знову і знову.

Ігри-симулятори, представлені у цьому огляді, демонструють різний досвід та інтерес, дозволяючи зіграти безліч ролей. Вони виділяються не лише графікою чи механікою, а й здатністю занурювати у світ, який видається складним та корисним. Ці ігри дають простір для розваги та навчання, пропонуючи інформацію про професії, спосіб життя та досвід, з яким не доводилося стикатися раніше.

На замітку: Що краще Xbox або PlayStation: 12 паралелей між цими приставками

Коментарі
Залиште коментар
Категорії