Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Найкращі девайси для геймінгу: 18 відпадних моделей для консолей, ПК і смартфонів

Дата публікації: 04.10.2020 10:10
Дата оновлення: 03.10.2023 13:39

Даючи поради, припускаємо, що у вас все гаразд із бюджетом. Це головне в тому, як вибрати найкращі девайси для кіберспорту.

 лучшие геймерские девайсы

Для ПК

Комп`ютер за кілька секунд готовий перетворитись на повноцінну ігрову станцію. А допоможуть у цьому гаджети для геймінгу.

На замітку: Технічні характеристики та аксесуари: що відомо про PlayStation 5

Миші для геймерів

Хороший покажчик нагоді як при складанні таблиць в екселе, так і при побудові мегаполісу в Civilization VI. Нижче зібрані топові девайси, які покращують та спрощують ігровий процес.

HyperX Pulsefire Raid USB Black

Невагома ергономічна мишка з 11 функціональними Кнопками. РОЗРАХОВАНАдля ігорде потрібно проявити блискавичну реакцію Вдале розташування бічних кнопок та програмування дій спростить навіть найскладніші команди. А враховуючи зміну роздільної здатності до 16 000 DPI, миша підійде для будь-якої гри: від шутерів, до Цивілізації.

HyperX Pulsefire Raid USB Black

Любителям виділятися сподобається те, що в HyperX Pulsefire Raid USB Black підсвічування. Для кастомізації доступна робота з макросами, що дозволить запрограмувати зміну відтінків та команд.

Великі полозья та гнучкий кабель в оплетці забезпечує контрольоване ковзання при максимальній швидкодії пристрою. Більш того, Pulsefire сумісна з усіма ключовими платформами.

ASUS ROG Gladius II WL+BT Black

Зручна миша підійде любителям шутерів від першої особи. Продумана конструкція дозволяє гравцеві змінювати кнопки та налаштовувати силу натискання. Стиляги закохаються в яскраве підсвічування Aura Sync. Вона передасть бажані відтінки з будь-якими кольоровими патернами.

мышь ASUS ROG Gladius II WL+BT Black

Роздільна здатність сенсора ROG Gladius II WL+BT Black - 12 тис. крапок на дюйм. Його можна міняти під час баттла – за це відповідальна кнопка DPI. Затиснутою вона знижує чутливість датчика, так простіше потрапити в ціль. А максимальна роздільна здатність знадобиться там, де прогрес залежить від швидкості реакції.

Високоякісні клавіші Omron витримує понад 50 млн натискань. Цього вистачить для тисячі годин напружених баталій!

Читайте: Який телевізор вибрати для ps4 та 4 кращих моделі ТБ

RAZER Death Adder Essential

Якість цієї миші перевірено часом. Понад десять років серія DeathAdder знаходиться у ТОПі обладнання для кіберспорту. За цей час вона встигла здобути репутацію надійного та довговічного інструменту, Котрий допоможе досягти бажаного. Понад 9 млн екземплярів та 20 версій культової мишки вказують на те, що вона ще довго не піде на спокій.

игра RAZER Death Adder Essential

Продовження лінійки DeathAdder Essential набуло класичної форми. Висока ергономічність корпусу дозволяє грати годинником без появи тунельного синдрому (затікання кисті). Серед інших фішок виділяють такі:

5 програмованих кнопок Hyperesponse – для кастомізації керування;

  • перемикачі витримують до 10 млн кліків і легко замінюються – миша живе довго навіть у затятого ігроману;
  • оптичний датчик на 6400 DPI – для прискорення керування;
  • освітлення, що настроюється Razer Chroma створює унікальний колір під настрій.

MSI Clutch GM30 Black GAMING

Універсальний дизайн до вподоби сміливим хлопцям та милим дівчатам. U-подібна підсвічування з 9-ма вбудованими ефектами допоможе кастомізувати ігровий досвід і зробити атмосферу комфортною для геймера.

 MSI Clutch GM30 Black GAMING

Симетрична форма MSI Clutch GM30 Black GAMING правшам та лівшам. Вона однаково гарна для «кігтьового» та «долонного» стилю гри. А щоб маніпулятор не вислизав, бічний корпус «лускатий», що допомагає міцніше триматися пальцями.

Сенсор PAW-3327 роздільною здатністю ДО 6200 DPI сконструйований для прискореного переміщення по карті та швидкої реакції на дії Конкурентів. Всі характеристики пристрою налаштовуються через Програму Dragon Center ДЛЯ ПК. При цьому, міняти підсвічування можна і без ЗАСТОСУВАННЯ кнопками.

Рекомендуємо: Інструкція у 3 розділах, як під`єднати PS4 до монітора – всі способи

Найкращі навушники для геймінгу

Ігрові гарнітури – насолода для вух! Вони не лише для того, щоб слухати музику, а й для орієнтира на полі бою у улюбленому шутері. Ловіть найкращі девайси за співвідношенням ціна=якість.

HyperX Cloud Alpha

Гарнітура від одного з найкращих творців ігрових навушників. Сам виробник заявляє, що модель Cloud Alpha проривом у геймерському світі.

наушники HyperX Cloud Alpha

Звук опрацьований та реалістичний завдяки п`яти фішкам, описаним у таблиці:

Особливість
Як виробники досягли дзена
Поліпшене опрацювання частот Завдяки двокамерним динамікам ОДНА камера відповідає за баси, друга проробляє середні і високі частоти. Так Користувач чітко чує все, що відбувається в грі
Комфортне розташування Зручні дужки та збільшена міцна рама з алюмінію ідеально фіксують навушники." Вуха" обтягнуті амбушурами з м`якого пінного наповнювача. Оббивка – шкірозамінник
Зручне керування Вбудований у кабель регулятор гучності та кнопка роботи з мікрофоном.
Навушники не пошкодяться під час ТРАНСПОРТУВАННЯ — шнур працює через штекер, його можна зняти будь-якої миті
Поліпшений мікрофон Якщо у геймера немає настрою говорити, він може будь-якої миті відключити мікрофон. А вбудований шумодав дозволить домовитись із тиммейтами хоч у поїзді, хоч на ігровому фестивалі – чути буде все. Якість передачі звуку гарантуються сертифікатами Discord та TeamSpeak
Коннект з ігровими девайсами Навушники підійдуть не тільки для любителів ПК-геймінгу, а й для консольників та фанатів мобільних ігор

Trust Muro All-round

Одні з найкращих бюджетних геймерських навушників. Гарнітура закритого типу дозволить насолоджуватися грою, не заважаючи сусідам. Вага в 142 грами робить їх невагомими на голові. Мініатюрний всеспрямований мікрофон не заважатиме навіть якщо енергійно махати руками та головою.

 гарнитура Trust Muro All-round

Частотний діапазон навушників та мікрофона – від 20 до 20 000 Гц. Чути буде все, що відбувається на екрані, у тому числі найдрібніші шарудіння. Амбушюри зі штучної шкіри. Матеріал зручний для вуха і при цьому відповідає сучасним стандартам vegan-free.

Буде конект: Як під`єднати PSP до комп`ютера через USB: 2 перевірені способи

Razer Kraken Pro V2 Black Oval

У проапгрейденної версії Razer Kraken V2 динаміки з удосконаленим опрацюванням діапазону частот.

геймерская гарнитура Razer Kraken Pro V2 Black Oval

Оновлені амбушури зі штучної шкіри стали об`ємнішими. Вони повністю обволікають вушні раковини, не пережимаючи їх. Каркас став міцнішим і гнучкішим. Razer провів десятки тестів на ударостійкість та недбале поводження, які показують те, що ця гарнітура витримає навіть найсуворіші умови.

Мікрофон висувний. Через непотрібність, його можна сховати. А пульт керування гучністю дозволяє настроїти тембр під час розмов.

Цікава стаття: PS 4 Slim і Pro – 2 версії: що краще вибрати?

Ігрові клавіатури

У списку геймерських девайсів без клавіатури не обійтись. Це механічний девайс з гарною віддачею, на якому легко відчути кожне натискання.

MSI Vigor GK50 LOW PROFILE

Низькопрофільна механічна клавіатура від MSI – довговічна, зручна та точна. Ергономіка MSI Vigor GK50 LOW PROFILEРЕТЕЛЬНО продумана: руки лежать у природному положенні, не пережимаються кровообіг та м`язи. Отже, Ті, хто сидить за клавою, не відчують тунельного синдрому при постійній роботі за комп`ютером.

игровая клавиатура MSI Vigor GK50 LOW PROFILE

У підклавішного підсвічування мільйони відтінків із дев`ятьма візуальними ефектами. Корпус виготовлений з шліфованого металу, а матове оздоблення клавіш не збирає на собі сліди від пальців.

Пізнавальна стаття: Як під`єднати PS 4 до комп`ютера або ноутбука за 2 кроки

HP OMEN Encoder USB CHERRY MX

Романтичне стукання клавіш допоможе геймерам винайти особистий ритм гри. Віддача кнопок легка та чітка. У HP OMEN Encoder USB CHERRY MX ергономічність – кисті рук не затікають за кілька годин запеклих баталій біля монітора. Клава реагує на мульти-натискання: якщо одночасно затиснути 10 кнопок, відреагує.

 механическая клавиатура HP OMEN Encoder USB CHERRY MX

Вишневе підсвічування не перевантажує зір отруйним світлом, але при цьому виділяє кожну окрему клавішу. Ті, хто віддає перевагу швидким і точним налаштуванням, можуть самостійно прописати будь-які макроси для зручності гри.

Посилена обплетення кабелю захистить від пошкоджень, згинів та заломів. А ніжки із двома положеннями дозволяє тонко налаштувати висоту клавіатури. І не крутяться по поверхні.

Цікава стаття: 6 параметрів, на які варто звернути увагу при покупці ігрової консолі

Килимки та ігрові поверхні

Іноді на ігровий експірієнс можуть вплинути малопомітні дрібниці за типом килимка. клавіатури. Якщо гравець гратиме на столі або на невідповідному килимі, мишка ковзає або не реагує на пересування.
Тому, обираючи геймерський сетап, треба подумати над якісними килимками для мишки.

коврики для мышки

До вашої уваги 3 кращі моделі, описані в таблиці:

Параметр
Модель
Razer Goliathus Fissure Medium Kingston HyperX FURY Pro Gaming Mouse Pad ASUS ROG Sheath
Габарити. Довжина/ширина/товщина, мм 355х254х3 450*400*3 900*400*3
Розмір M L XL
Матеріал виготовлення Тканина на гумовій основі Текстиль, Гума
Тип поверхні Control Speed Control, Speed
Основний колір Зелений Чорний
Додатково Обшивка по периметру

Для ігрових консолей

Консоль створена спеціально для ігор. І додаткові аксесуари на кшталт контролерів чи стиків покликані зробити гейм-процес більш захоплюючим.

Геймпади

Нинішні геймпади крутіші за джойстики десятирічної давності. З їх допомогою можна стримувати, перемикати музику, змінювати освітлення та повноцінно керувати консоллю.

Фанам консолей: Розвиток консолей Microsoft Xbox: 4 етапи становлення ігрової приставки

Геймпади SONY Dualshock V2 Red

Wireless маніпулятор від SONY підкорив фанів Playstation. Дизайн, що став класикою, відмінно поєднується з революційними можливостями нового покоління. Тепер він підходить не лише для" плойки". З ним можна грати практично у всі тайтли, що виходять на Windows та MacOS.

Геймпады SONY Dualshock V2 Red

Плавна ергономічна конструкція дозволяє надійно зафіксувати джойстик у руках, не перетискаючи руки гострими кутами. За допомогою SONY Dualshock V2 Red можна робити п`ять маніпуляцій.

  1. Легко управляти персонажами під час гри.
  2. Працювати у додатках.
  3. Налаштувати яскравість світлової панелі джойстика.
  4. Змінювати налаштування жестового керування.
  5. Ділитись ігровим контентом, стримати свої перемоги тощо.

Матова поверхня маніпулятора продовжує елегантний вигляд, а вбудована світлова панель підкаже про перебіг ігрового процесу. Підключитися до приставки можна через Bluetooth та USB-порт. Удосконалені вібромеханізми дозволять повністю поринути в атмосферу на екрані та стати одним цілим зі своїм ігровим персонажем.

Читайте: Розвиток та модельний ряд Sony PlayStation: з 1994 року і до сьогодні

SONY Dualshock 4 V2 Jet

Підійде для тих, хто шукає класичні комбінації кольорів. Чорна матова поверхня робить девайс практично «невбивним». Його можна брати брудними руками, класти куди завгодно і навіть залишити на відкритому місці – достатньо протерти сухою ганчірочкою, він знову як новенький.

манипулятор SONY Dualshock 4 V2 Jet

Матовість поглинає відбитки пальців. А спеціальний пластик, з якого виготовлений корпус, надає довговічності покриттю. На ньому не буде помітно глянсової траєкторії" елозання рук", як це буває з геймпадами інших виробників.

Фанатам рольових ігор: Найочікуваніші MMORPG 2020 на ПК та консолі: 20 ігор, які вже підірвали інтернет

Геймпади для смартфонів

Контролери потрібні не лише PlayStation та Xbox. Якісне керування помітно посилить скілл навіть у мобільних баталіях.

Дротовий геймпад 2Е GC100 USB Black

Бюджетний, але при цьому якісний геймпад для смартфона та комп`ютера. Підключається через USB, так що підійде для Android(ів), що підтримують технологію OTG.

джойстик 2Е GC100 USB Black

Його вага в 250 грам може позмагатися легко навіть з сучасними смартфонами, а оптимальні габарити 2Е GC100 USB Black 160х110х60 мм підійдуть як дорослій, так і дитині.

Бездротовий геймпад MSI Force GC30 white BOX

Бездротовий маніпулятор підходить для ПК, смартфонів і навіть консолей. Великого місткого акумулятора вистачить на 8 годин безперервної гри. Вбудовані вібромотори дозволяють влитися в атмосферу того, що відбувається. Накладки на хрестовину, що заміняються, дозволять налаштувати джойстик під свої ігрові звички.

геймпад MSI Force GC30 white BOX

MSI Force GC30 white BOX працює з інтерфейсом Bluetooth 3.0. Але при цьому, в комплекті є 2 шнури. Якщо захочеться грати по кабелю: 30 см для коннекту з мобілками, та 2 м для роботи з консолями та ПК.

Розважальна стаття: Найкращі добрі ігри: 14 ТОПчиків для будь-якого віку

Окуляри віртуальної реальності SONY PlayStation VR MegaPack

Відчуйте себе частиною ігрового світу разом із VR-окулярами від Sony. Екран розміром 5,7 ДЮЙМІВ охоплює все поле зору і навіть більше, так що реалістичність процесу гарантована. А Повне занурення забезпечене завдяки куту огляду в 360°. Можна КРУТИТИСЯ, Крутитися, і все одно в кадрі буде те, що відбувається навколо.

VR-очки SONY PlayStation VR

Ці окуляри підтримують роботу з новою PlayStation 5. Для коннекту з новою «плойкою» потрібні:

  • PlayStation®Camera* для PS4™,
  • Адаптер PlayStation®Camera.

Вони постачаються у комплекті.

Плавна та реалістична візуалізація досягається величезним FPS (швидкістю оновлення кадрів) у 120 к/сек. Тож затримки тут практично не існує. Поринути в атмосферу допоможе об`ємний звук у навушниках. Можна сміливо спілкуватися із віртуальними друзями через вбудований мікрофон. Розробники вирішили сховати мік у гарнітуру, щоб дати повну свободу дій гравцям.

PS VR дозволяє вивести гру на екран телевізора через дзеркальний режим. Стримувати можна будь-якої миті.

Купуючи цей комплект, гравець отримує 5 найпопулярніших VR-ігор, яких вистачить на кілька сотень, а то й тисячі годин:

  • VR Worlds,
  • Skyrim,
  • Astro Bot,
  • Resident Evil,
  • Everyday`s Golf.

Чого чекати від ігроміру в 2020: перелік ігор на Sony PlayStation 5, Або 20 найочікуваніших тайтлів для PS5

Топові крісла для кіберспорту

Якщо добре сидиш, то далеко дивишся. Так і з кріслом для геймінгу. Регулювання дозволяє підлаштувати його під себе. А зносостійкість та потужний газліфт допоможуть комфортно пересидіти онлайн-заруби будь-якого напруження.

Trust GXT707R RESTO RED

Потужне геймерське крісло витримує великогабаритного геймера, що активно стрибає і жестикулює в сидячому ПОЛОЖЕННІ. УTrust GXT707R RESTO 2 знімних регульованих подушки, які підтримують спину та поперек. З таким кріслом спина та шия не «затікає» навіть після кількох годин геймінгу без перерви.

кресло Trust GXT707R RESTO RED

Газліфт 4-го класу може змінювати висоту сидіння від 47 до 54,5 см. Він легко витримає вагу до 150 кг. Зносостійкі подвійні колеса легкі в ходу і не дряпають підлогу.

Спинка відкидається більше ніж на 90 градусів. У кріслі можна солодко подрімати. Крім цього, регулюється саме сидіння. Якщо нахилити вперед, зменшується тиск на ноги; тому – буде менше навантаження на спину. Підлокітники також регулюються за висотою і в положенні «вліво-вправо».

На замітку: Найкращі ігри про зомбі на ПК: 7 першокласних заруб

Кокпіт з кріпленням для керма та педалей Playseat F1

Це крісло для тих, хто хоче відчути себе водієм Боліда Формули 1, не виходячи з дому. Воно точно повторює положення сідниці знаменитих спорткарів. Деякі гонщики навіть використовують кокпіти як тренувальні заїзди — коли не на гоночній трасі.

Кокпит с креплением для руля и педалей Playseat F1

Простота збирання дозволяє налаштувати пристрій під себе. Завдяки своїй формі, Playseat F1 використовувати як місце для напівдрімання, щоб розслабитися і набратися сил перед новими баталіями. Крісло повністю сумісне з усіма основними консолями, ПК та MacOS.

Міцніше за кермо тримайся, шофер: Найкращі ігри гонки на ПК: рейтинг ТОП 3 + іграшки, перевірені часом, та новинки 2020

Крісло ігрове 2E GC23 Black

Зручне, і при цьому бюджетне геймерське крісло зі знімними регульованими подушками для спини та попереку. М`яка спинка дозволяє спокійно спертися і відпочити після напруженої ковзанки. Поперекова подушка допоможе розслабитися хребту, а верхній валик знімає навантаження на шию.

Кресло игровое 2E GC23 Black

Газліфт 4-го класу витримає вагу до 150 кг – плюс-сайз геймери можуть зі спокійною душею купувати це крісло і налаштовувати його висоту під себе. Максимальний кут нахилу спинки – 135°. Буде однаково зручно боротися з суперниками на екрані і читатиме напівлежачи.

Ці товари перетворюють на задоволення дозвілля за комп`ютером і консоллю. При цьому не варті всіх грошей світу. Тож обирайте, купуйте та витрачайте свої сили на ігрові баталії в ім`я здійснення грандіозних перемог!

Хай прибуде з вами удача та найкращі геймерські девайси!

Любителям дуелей: Рейтинг 17 найкращих ігор для двох на Sony Playstation 4 та інших платформ

Коментарі
Залиште коментар
Категорії