Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати металошукач?

Дата публікації: 13.12.2015 09:30
Дата оновлення: 13.12.2015 09:30

Грунтові металошукачі

Для пошуку металевих предметів під землею вам знадобиться грунтовий металошукач. Прилади даної категорії бувають наступних типів:
1. Початкового рівня – мають обмежений набір функцій, невеликим розкидом частот і незначною глибиною виявлення. Можуть розрізняти чорні і кольорові метали. Підходять для використання новачками.
2. Напівпрофесійні – характеризуються розширеним спектром застосування, завдяки багаточастотну випромінювання. Досить точно визначають вид металу. Інформація відображається як візуально, так і за допомогою звукових сигналів. Можливо виявлення предметів, що залягають на великій глибині.
3. Професійні – найбільш ефективні і багатофункціональні апарати з верхньої цінової категорії. Призначені для використання досвідченими пошуковими системами. Надточне визначення властивостей матеріалу, розмірів предмета і місця його залягання. Можуть використовувати від однієї до кількох десятків частот. Відображають інформацію в цифровому, візуальному і звуковому форматах.

Розпізнавання золота

Якщо ви хочете дізнатися, як вибрати металошукач для пошуку золотих виробів або самородків, то вам необхідно звернути увагу на спеціальне обладнання. Такий прилад має широку шкалу диференціації чорних металів, так як саме в цьому діапазоні знаходяться показники золота.

Також зверніть увагу на чутливість котушки металошукача для золотих виробів. Вона повинна забезпечувати високоточні пошуки предметів з цього дорогоцінного металу в різному грунті. Це дозволить позбутися від перешкод, вироблених мінералізацією грунту, і підвищить точність вказівки глибини залягання монети, прикраси або артефакту.

Підводний пошук металів

Для пошуку предметів під товщею води використовується техніка особливого зразка. Вона зменшує вплив водних перешкод, що виникають в солоних і прісних Водоймах. Корпус такого металошукачі має герметичну конструкцію, а сигнал виявлення найчастіше подається у вигляді звукового сигналу.

Можна виділити дві групи підводних металошукачів:
1. Прибережні – прилади подібного типу застосовуються переважно на територіях пляжів, в прибережних водах річок і озер, на невеликій глибині в грунті різного типу. Відносяться до напівпрофесійного типу обладнання.
2. Глибинні – використовуються для пошуку великих предметів на великій глибині. Застосовуються в місцях колишніх битв, при налагодженні трубопроводів і магістралей. Належать до професійної сфери.

Спеціалізовані металодетектори

Щоб розібратися, як вибрати металошукач для особистого огляду і пошуку дрібних предметів в побуті, варто визначитися з його основним призначенням. Можна виділити наступні типи апаратів подібного роду:

  • арочні металошукачі;
  • ручні металодетектори;
  • точкові покажчики.

Арочні металошукачі представляють собою рамку, через яку переміщається об'єкт чи суб'єкт огляду. Вони дозволяють виявити точне місце розташування металевого предмета. Використовуються в громадських місцях, де необхідно здійснювати контроль над поклажею: в аеропортах, на вокзалах, стадіонах, багатолюдних акціях і заходах.

Ручні металодетектори використовуються при особистому огляді для виявлення найдрібніших металевих предметів серед речей індивідуального користування. Застосовуються співробітниками охоронних організацій, працівниками митної служби. Мають різні види індикації результатів пошуку:

  • світлові;
  • звукові;
  • вібраційні.

Точкові металошукачі потрібні для виявлення предметів із зазначенням максимальної точності розташування. Підходять для пошуків найбільш дрібних предметів в стінах споруд або на невеликій глибині залягання під тонким шаром. Мають невеликі розміри і високу чутливість в заданому радіусі пошуку.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії