Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Бездротова камера спостереження AMARYLLO iCamPRO FHD: все під контролем

Дата публікації: 14.12.2015 10:00
Дата оновлення: 14.12.2015 10:00

Універсальність і високий функціонал забезпечує куляста форма влаштування. Вона дозволяє розміщувати камеру де завгодно завдяки кріпленню для стіни або стелі, попутно реалізовуючи широкий кут огляду. Новинка обладнана двома моторами, які Дозволяють розгортати об'єктив на 360 градусів. Крім цього присутній детектор освітленості і приховані інфрачервоні світлодіоди для автоматичного перемикання між денним і нічним режимами роботи.

Мабуть, головні і найважливіші функції FHD - стеження і віддалене сповіщення за допомогою трьох датчиків руху і мікрофона, які дозволяють виявити непрошеного гостя в будь-якій точці контрольованого приміщення. Об'єктив автоматично наводиться на пересувається об'єкт завдяки трьом датчикам стеження, а на смартфон володаря висилається повідомлення про вторгнення або русі. Таку ж функцію забезпечує мікрофон – камера реагує на шум, автоматично починає запис того, що відбувається. А за допомогою вбудованого динаміка можна організувати двосторонню зв'язок щоб поговорити зі злочинцем або домочадцями.

Інтегрований Wi-Fi-адаптер реалізує обмін даними з мобільними пристроями (є підтримка Android і iOS пристроїв), а також забезпечує вивантаження відео в хмарне сховище Google Drive. Крім цього девайс оснащений роз'ємом microSD для установки карти пам'яті, на яку також може відбуватися запис.

Камера записує відео у форматі Full HD (1920 x 1080 пікселів). Об'єктив також доповнений механічним інфрачервоним фільтром, який в автоматичному режимі покращує контрастність картинки днем і підвищує якість зображення вночі. Так що камера допоможе захистити свій будинок в будь-який час доби.

Коментарі
Залиште коментар