Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати хлопчикові на 10 років: ТОП подарунків, які зроблять його щасливим

Дата публікації: 01.09.2021 08:50
Дата оновлення: 01.09.2021 08:50

Десятиріччя — особлива подія в житті кожної дитини. Маленькі чоловіки не тільки переходять на новий етап свого життя, у них змінюється мислення і світогляд. Їх захоплюють круті світи Майнкрафт, персонажі з надздібностями, хоча хобі та захоплення — справа суто індивідуальна.

подарунок хлопчику на 10 років

Щоб перший ювілей залишив яскраві спогади та враження, потрібно підшукати гідний презент для іменинника. Чергова м'яка іграшка або водяний пістолет викличуть тільки подив на обличчі ювіляра. Ловіть добірку кращих ідей подарунків для 10-річних тінейджерів. Від них будь-який шибеник буде на сьомому небі!

Робот-конструктор

Хлопчики полюбляють відчувати себе в ролі танкістів, льотчиків і проявляти відвагу. І не важливо, скільки років маленькому чоловікові, уподобання залишаються незмінними впродовж багатьох десятиліть.

Робототехніка захопить дитину, яка нудьгує, через те, що звичайні іграшки вже приїлися. Моделювання роботів — цікаве і водночас корисне заняття, яке охоплює предметні напрямки від фізики до інформатики. Таке захоплення змушує думати, фантазувати, розвиває логіку, інженерні здібності, пам'ять та увагу. І хто знає, можливо це стане початком його успішної кар'єри.

Робот-конструктор

Виробники пропонують широкий асортимент наборів для дітей 10-річного віку. Робот-конструктор Same Toy Мультибот 14 в 1 — крута альтернатива планшетним іграшкам для любителів нових технологій. Під'єднавши уяву і використовуючи інструкцію в брошурі, можна створити 14 креативних моделей. У рух їх приводять двигуни, що живляться від сонячних панелей. Іграшка має 2 рівні складності збірки для початківців і більш досвідчених. Так що не хвилюйтеся, дитина точно з усім розбереться і буде захоплена грою.

Пізнавальна стаття: Як користуватися електрогрилем: 4 страви, які спробуєш — язик проковтнеш

3D-ручка

Тривимірне малювання добре розвиває уяву та просторове мислення. Пристрій допоможе розкрити творчий потенціал дитини й дозволить створювати вертикальні структури, прикраси та навіть мінііграшки. Тому 3D-ручка стане відмінним варіантом подарунка для хлопчиська, який любить малювати.

3D-ручки

Інструмент для малювання тривимірних об'єктів випускається у «холодному» і «гарячому» виконанні. У першому використовуються фотополімерні смоли, що застигають під впливом ультрафіолету. У другому принцип роботи схожий з термопістолетом. Через отвір подається пластиковий дріт, який надходить до сопла, нагрівається й плавиться під впливом високих температур і виходить назовні, дозволяючи творити чудеса. Варто бути дуже обережними з нагрівальними елементами. На відміну від першого виду, гаряча 3Д-ручка небезпечна і може заподіяти сильні опіки.

Скейтборд

Хлопчикам, які не мислять свого життя без пригод і проводять більшу частину дня у русі, сподобається яскравий скейтборд. У цьому віці діти мають багато енергії, тому такий подарунок хлопчикові на 10 років буде доречним.

Для катання на далекі відстані підійде скейтборд Neon Cruzer. Незвичайний дизайн з напівпрозорою платформою та поліуретановими світлодіодними колесами обов'язково припаде до душі підрослому шибенику. Безпечну і легку конструкцію оцінить навіть новачок. Більш досвідчені скейтери можуть відпрацьовувати на борді різні фліп-трюки. На жаль, від падінь ніхто не застрахований! Щоб убезпечитися від травм під час катання, подаруйте хлопчикові комплект захисту на голову, лікті, коліна та зап'ястя.

Скейтборд хлопчикові на 10 років

Особливості моделі:

  1. Дека виконана з пластику. Він значно полегшує конструкцію і привертає увагу яскравим забарвленням.
  2. Розмір прямокутної основи оптимальний для катання: довжина 600 мм, ширина 200 мм, висота 100 мм.
  3. Розмір коліс 60 мм. На рівній дорозі котять як вихор. По вибоїнах їздити буде проблематично. 
  4. Максимальне навантаження не більше 70 кг. Витримає не кожного дорослого, але дитині як раз.

Стаття-роздум: Чим відрізняються AirPods 1 від AirPods 2: 8 аргументів на питання «чи варто оновлюватися?»

Конструктор LEGO 

Погодьтеся, але ж і ви не проти звікувати дозвілля за цікавим збором деталей. LEGO — це не просто конструктор з безліччю варіацій, а розвивальна гра, в якій залучені мислення, логіка, пам'ять. Завдяки їй можна тренувати посидючість і терпіння, створюючи фантастичні та неймовірні історії, космічні споруди.

Конструктор LEGO для хлопчика 10 років

LEGO виготовлений з якісного, нетоксичного пластику. Деталі приєднуються один до одного щільно, конструкція ні в якому разі не розвалиться. 

Кам'яний робот вогню занурить дитину у світ фантастичних розваг, де вона зможе сповна проявити свою фантазію і креативність. З 968 деталей виходить робот значних розмірів з рухомими ногами та руками. Елементи відповідають стандартам безпеки і якості.

Крім цього, набір містить п'ять невеликих фігурок NINJAGO. Модель стане чудовим варіантом подарунка для десятирічного хлопця, з нею ніколи не буде нудно. Все що потрібно, потрапити до кабіни управління робота, приєднати уяву, творчі здібності та стріляти вибуховими шипами, розігруючи нові сцени в підземеллях гори Сінтаро.

Науковий набір для дослідів

У дітей від природи допитливий розум, для них також природно досліджувати світ і дізнаватися про щось нове, як і для дорослих. Тому набір для дослідів у подарунок — безпрограшний варіант для будь-якого хлопця. Важливо лише підібрати той, що найбільше цікавий за захопленнями. Хто він — ваш іменинник — шукач, дослідник, експериментатор або той, кому до душі наукові відкриття? Для будь-якого вподобання знайдеться щось своє.

Зосередьте увагу на наступних пунктах перед придбанням:

Комплектація
Серед переліку повинна бути обов'язково інструкція з виконання дослідів. Краще, якщо вона буде ілюстрованою. 
Повна комплектація передбачає наявність реактивів та інших допоміжних елементів для успішного проведення досліджень і експериментів
Спрямованість Набори охоплюють основні технічні та природничі науки. В ігровій формі вони знайомлять дитину з астрономією, хімією, фізикою, біологією, анатомією. 
Звичайно ж, придбати всю лінійку продукції для подарунка не вийде через високу вартість, але купити пару комплектів можна
Вік дитини На пакуванні присутня інформація про вікові обмеження. Читайте уважно, щоб не прогадати
Кількість дослідів Виробники випускають одноразові й мульти комплекти, що містять кілька досліджень з однієї галузі
Кратність використання Моделі розраховані як на одноразове використання, так і на багаторазове

При виборі також звертайте увагу на темперамент іменинника. Активному та рухомому навряд чи сподобається ставити досліди над рослинами. Він буде в захваті від досліджень з механіки, магнетизму, електрики, звуку та світла.

Інструкція: Що робити, якщо не включається телефон: 9 способів розв'язувати проблему

Настільна гра

Мета кожної настільної гри — активний розвиток мислення, уяви, концентрації, логіки та винахідливості. Вони вчать комунікувати з оточенням, сприяють толерантності, поступливості, взаємній повазі щодо гравців. 

Настільний спорт — теж спорт. Подаруйте юному вболівальнику такий варіант, і він буде проводити змагання навіть за поганої погоди.

  • Інтерактивні настолки сподобаються інтелектуалам, які прагнуть пізнавати багато нового.
  • Розважальні ігри вважаються універсальними та підійдуть для тихого сімейного вечора.

 настільні ігри для дітей 10 років

У серії ігор Funkoverse учасники стають активними персонажами різних всесвітів. Фірмові вінілові фігурки серії Funko Pop занурюють у незвичайний сюжет з системою підзарядки за 4 сценаріями. У кожному реалізуються унікальні надздібності, за які нараховуються очки. Саме вони просувають до бажаної перемоги.

У серії Funkoverse представлена велика кількість ігор з різними персонажами. Вивідайте, про що мріє ювіляр і подаруйте варіант з тими фігурками, які йому найбільше подобаються.

Радіокерована машинка

Про машину на радіокеруванні мріє кожен хлопчик. Якщо загорнете її у святкове спаковування і подаруєте, не прогадаєте. Моделі радіокерованих транспортних засобів — це буквально маленькі прототипи справжніх авто. Серед варіантів бульдозери, трактори, машини спеціального призначення, позашляховики, самоскиди, гоночні автомобілі та перевертні. Від виду залежать основні характеристики.

 Радіокерована машинка хлопчику, якому 10 років

Деякі моделі підходять для використання на вулиці, інші — тільки для рівної підлоги. За типом живлення випускають на батарейках та акумуляторах, що перезаряджаються.

Базовий набір містить транспортний засіб і пульт дистанційного керування, за допомогою якого можна маніпулювати. Тренуючись в управлінні, можна виробити високу швидкість реакції, попрацювати над координацією рухів і розвинути просторове мислення.

Цікава стаття: Яка посуд підходить для індукційної плити, Або якому сказати 4 твердих «ТАК»

Лазерний бластер

Хлопчики полюбляють стріляти, у них це закладено в крові від діда-прадіда. І це нормально, якщо нікому не на шкоду. На зміну рогаткам, пугачам і пістолетам прийшов лазерний бластер

лазерний бластер для ігор

З такою зброєю дитині безкомпромісно сподобається грати, адже моделі мають безліч функцій та фішок на вибір:

  • звукові та світлові ефекти;
  • постріли по інтерактивних мішенях лазерним світлом;
  • автоматичне перезаряджання;
  • кілька режимів гри;
  • індикатори пострілів;
  • стрільба на відстань до 35 метрів.

Тепер залишилося підібрати прийнятний варіант. Попри ноу-хау, вартість іграшки складає 300–1800 грн.

Ігрова консоль

Віртуальні ігри — наше все. Для хлопчаків вони як повітря. Від подарунка у вигляді ігрової консолі не відмовиться жоден шибеник. У продажу є моделі з іграми в комплекті, є пристрої без них. Доведеться тоді придбати ігри окремо, підібравши до пріоритетів іменинника.

Ігрова консоль легко під'єднується до телевізора, а також до окулярів віртуальної реальності. Може здатися, що ціна такого подарунка «кусається», але ж це придбання не на один-два роки. Такі гаджети служать довго, а висока вартість обумовлена наявністю великої кількості деталей і електроніки в консолі.

Ігри для приставки

Якщо вибираєте подарунок хлопчикові на 10 років, а він вже має ігрову приставку, відмінним варіантом будуть ігри для цього пристрою. Усі ігри мають захопливий і хвильний сюжет. Головне — підібрати таку, що напевно сподобається. Тоді гра буде захоплювати та принесе задоволення. А де інтерес, там і розвиток логіки, уяви, швидкості реакції та просторового мислення.

Вартість в межах 400–2000 гривень. А якщо хлопчисько завзятий ігроман, можна підібрати дорожчий варіант, якого у нього напевно немає.

Така наша відповідь на питання: який зробити подарунок хлопчикові 10 років. Залишається вибрати подарунок зі списку та придбати. Як бачите, є багато варіантів доступних і недорогих подарунків. Навіть якщо не знаєте вподобань іменинника, беріть той, який сподобався вам, адже ідеї подарунків з нашої статті є універсальними. 

До слова: Рейтинг 10 кращих ігор на двох на Sony Playstation 4,5 і інших платформах у 2021 році

Коментарі
Залиште коментар