Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг 10 найкращих ігор на двох на Sony Playstation 4,5 та інших платформах у 2023 році

Дата публікації: 03.02.2022 10:59
Дата оновлення: 20.02.2023 14:28

У номінатів, представлених у рейтингу, цікавий сюжет, розрахована на багато користувачів гравище всяких похвал. Вибрали найкраще для веселої компанії. Ці тайтли однозначно скрасять твоє дозвілля!

FIFA 21

Візуально гра залишилася такою, як у минулій серії. Причина проста – це остання FIFA, що виходить для PS4 та Xbox One. Оновлення графіки припадають на наступний рік.

FIFA 21

А ось механіки в FIFA 21 змінилися, додавши 6 дрібних, але вкрай важливих деталей.

1. Система «Спритний Дриблінг»
Мікроконтроль м'яча та дриблінг стали тоншими і плавнішими. Футболісти активніше розгойдують суперників на фейкових фінтах і набагато рідше розвертають корпус. Особливо відчутно тим, хто любить грати за технічних «майстрів м'яча».

2. Поліпшений ІІ
Змінилися рухи гравців. Команда краще знаходить вільні зони, і акуратніше підлаштовується під м'яч.

3. Система контролю пасу
Тепер гравець може направляти м'яч футболісту, до якого він летить, коригуючи траєкторію руху.

4. Природна поведінка при зіткненні
Фігури на полі не врізаються один в одного, а намагаються всіма силами уникнути «темного контакту».

5. Скасування карток фітнесу в FUT
Витривалість гравців автоматично відновлюється до наступного матчу: не потрібно платити «монетки» за їхнє відновлення.

6. Поліпшений розвиток гравців
Можна змінювати напрямок футболіста, прокачуючи різні навички. Хочеться зробити з вкрай активного півзахисника нападаючого — достатньо правильно прокачувати його скіли, а згодом стане доступним.

Гра сподобається фанатам футбольних симуляторів і тим, хто час від часу любить поганяти м'яч. Особливо сильно зміни будуть «впадати у вічі», якщо з FIFA 19 різко перестрибнути на свіжу версію.

Мобільна заруба: 10+ безкоштовних ігор на Android: гаряче рубилово забезпечено

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Взяти те, що подобається і помножити на два! Саме цей лейтмотив став неофіційним девізом розробників нової частини PvZ. І перше, що вражає, — величезна кількість контенту та локацій під час гри з «комп'ютером». Гравцям належить боротися одразу в 3 локаціях, як за зомбаків, так і за войовничі рослини.

игра Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Інші особливості цієї гри:

  • Вражаючі битви з босами

У кожного боса є свій ряд особливих прийомів, який він майстерно застосовує проти гравця.

  • Збільшений простір кастомізації

Можна підлаштовувати найтонші деталі образу: аж до взуття і аксесуарів. І це впливає з його бойові здібності.

  • Бойова арена

Унікальний режим створено на 2 команди по 4 геймери. Переможе та, яка здобуде перемогу у 4 раундах із 7. Нічої тут не вийде. У випадку ігрової «смерті» можна знову вибрати того самого персонажа.

  • Спліт Скрин

Якщо хочеться грати з другом з однієї приставки, достатньо включити режим «розділеного екрана». Тоді монітор розподілиться на 2 і кожен із гравців зможе спокійно грати, допомагаючи «ближньому своєму».

Тепер можна сміливо говорити, що Plants vs Zombies остаточно перейшли з жанру" стратегії" в шутер від третьої особи. Однак, судячи з того, як у них додалося гравців, це ризикове рішення повністю виправдане.

Найочікуваніше: кращих ігор на Sony Playstation 4 – рейтинг популярних ігор на PS4 і не тільки (2022)

UFC 4

EA SPORTS продовжують дивувати симуляторами. Цього разу гра змішаних єдиноборств демонструє поновлення, які допоможуть геймеру по-справжньому відчути себе борцем ММА. Завдяки ліцензії Ultimate Fighting Championship, в гру регулярно підтягуватимуться найсвіжіші міжнародні бійці.

игра файтинг UFC 4

Серед особливостей 4 серії 4 фішки:

1. Різноманітність арен
Якщо в UFC 3 при аматорських боях Action Avenue гравцям доводиться миритися з одноманітними спорткомплексами, у новій версії більше локацій, частина яких навіть на відкритому повітрі.

2. Режим KO (нокауту)
Обстановка, прийоми та смужки здоров'я роблять величезне відсилання до Mortal Kombat. Чекати крижаних кульок тут не варто, але бійки виходять різкими і захоплюючими.

3. Бій без переходу в партер
Також у грі припасений симулятор суміші ММА та боксу. Вийшло досить цікаво, можна відчути себе Кличком, який може бити супротивника ногами.

4. Поліпшене керування боями в партері
Початківцям симулятора буде простіше зрозуміти механіки гри. Умовно, у грі є 3 головні положення: больовий удар, стійка та «граунд енд паунд» (повалити на мат і боротися в напівлежачому стані). Гра підкаже гравцеві, як навчитися передбачати поведінку супротивника та відбивати його атаки.

Піф-паф: Рейтинг 10 найпопулярніших ігор-стрілялок на PS4 та інші платформи

Diablo III Eternal Collection

Одна з найкультовіших ігор сучасності, яка вийшла на відомих платформах: звичайних консолях, компактних консолях і навіть комп'ютерах. І ця збірка буде подарунком для фанатів серії, тут зібрані:

  • сама гра Diablo III;
  • комплект «Повернення Некроманта»;
  • доповнення Reaper of Souls з мультиплеєром.

 игра Diablo III Eternal Collection

А коштує все це навіть дешевше багатьох соло-ігор. При цьому, якість графіки та й самого геймплею не поступається іграм 2019-2021 років. Діабло все такий же динамічний, в ньому присутній розрахований на багато користувачів режим в офлайн (від 1 до 4 осіб) і в онлайн (від 2 до 4 осіб).

Головне в розрахованій на багато користувачів грі – триматися поряд. Тоді керування буде максимально комфортним.

Цікава стаття:Кращі ігри на ПК + ексклюзивний Топ-10 очікуваних іграль 2021

Star Wars: Squadrons

Симулятор, де гравці зможуть приміряти на себе роль пілотів світлих» та «темних» сил. Сюжет зав'язаний на полюванні повстанців. Отже, Імперцям потрібно намагатися позбутися повстанців. А ось" Новій Надії" доведеться постійно боротися за своє життя, намагаючись знищити голів" темних сил".
Гра схожа на старі серії TIE-Fighter та X-Wing. Її оцінять ті, хто скучив за класичними стрілялками і за винищувачами родом із 90-х. У Squadrons відчувається подих сучасності – вона більше симулятор, ніж аркада.

игра Star Wars: Squadrons

Інші особливості:

1. Система менеджменту енергії
Гравець може самостійно перерозподіляти живлення між двигуном, щитами та озброєнням. Навіть один літак може видавати різні характеристики.

2. Ігрова фізика
Якщо Battlefront II відчувалася аркадна складова, де всі літаки були однакові, тут між ними відчутна різниця. Бомбардувальники неповороткі, але тримають будь-який удар. Перехоплювачі – ультраманеврені, але їх легко збити кількома пострілами. Кораблі підтримки не підійдуть для «передка», але добре подають продукт для головних літальних апаратів.


3. Тепер такі прийоми доступні не тільки для авто. Навіть у всесвіті зоряних воєн у повному вакуумі можна отримати шикарний дрифт.

Весілля в кишені: ігор на Nintendo Switch

CALL OF DUTY WWII

«Поклик служби» повернувся до звичного сеттингу Другої світової Війни. Тож ця гра сподобається тим, хто любить достовірність — бластерів та іншої ультрасучасної техніки тут не чекати. Події CoD WWII відбуваються в окупованих містах Бельгії, Франції та Німеччини.

 игра CALL OF DUTY WWII

Гра приваблює чотирма особливостями.

  • Продуманий сюжетний режим

7-9 годин основного сюжету пролітають «в мить». Відчувається любов до деталей, оскільки творці вирішили не розпорошуватися на нескладні місії, а намагаються розповісти історію одного воїна.

  • Багато гоммажів і кіноцитат

Шанувальники «посидіти з попкорном» оцінять сотні візуальних цитат зі своїх улюблених фільмів: від «Врятувати Рядового Райана» та «Братів по зброї» до «Дюнкерка» та «Безславних ублюдків».

  • Відсутність регенерації

Не вдасться відсидітися в укритті, поки здоров'я відновлюється саме собою. Потрібно буде бігати по локації у пошуках аптечок.

  • Опрацьований стеллс-режим (коли потрібно «по-тихому» вбивати супротивників

Гравцю доведеться акуратно і тихо усувати нацистів – інакше на нього ллється дощ з-під куль, і він навряд чи врятує француженку, що потрапила в полон до ворогів.

Чесна рецензія: Red Dead Redemption 2 – огляд, Або чому моя оцінка 9,5 з 10

Far Cry 6

Нова частина Far Cry нарешті на підході!І хоча Ubisoft прагне тримати інтригу, гравці знають, гра сильно відрізняється від попередників. в всіх іпостасях – навіть сам клімат з холодного округу Хоуп перенесли на вигадану тропічну країну Яру.

Події Far Cry 6 в густонаселених містах і маленьких селах, джунглях і, залитих південним сонцем, пляжах. Диктатор Антон Кастілло намагається повернути собі колишню владу, використовуючи усі можливі методи.

 игра Far Cry 6

Агресія породжує тільки більший опір. Буде протистояння, частиною якого стане гравець. Він гратиме за Дані Рохаса — досить-таки балакучого революціонера. І навіть у цій деталі гра солідно відрізняється від попередників. Якщо раніше головні герої говорили мало, тепер голос Дені чується частіше.

У грі нарешті з'явиться повноцінний мультиплеєр. В офіційному описі йдеться, що для того, щоб зацінити історію, потрібна активна передплата PlayStation Plus. Як правило, таке пишуть, коли в грі прописують розрахований на багато користувачів режим. Також існують чутки про те, що тут залишиться кооператив, що полюбився 5-й частині.

Спочатку гру повинні були випустити 18 лютого 2021 року, але через пандемію вихід Налагоджується. Розробники обіцяють видати Історію «У світ» ближче до кінця ЛІТА — у міжсезоння, коли історія практично не матиме конкурентів.

Консольникам: Найкращі ігри для Xbox One 2020: 17 топових ігор

Minecraft

Популярна «пісочниця» з елементами симулятора виживання досі б'є рекорди популярності. І це не дивно – розробники регулярно випускають доповнення. Вперше включивши гру, геймер потрапляє в «квадратний» світ, який ніби побудований з кубиків Лего.

По ходу гри, він може побудувати будь-які локації, аж до свого будинку та квартири. Грати в неї удвох – суцільне задоволення. Особливо добре мультиплеєр «заходить» у режимі боротьби, коли можна «мочити» ворогів одразу з кількох фронтів.

игра Minecraft

ДО особливостей нового Майнкрафта відносять:

1. Відсутність чітких цілей
Не треба гнатися за турнірними таблицями, все можна робити у своєму темпі.

2. Простий геймплей, який зрозумілий навіть дитині
Потрібно знищувати існуючі блоки, будувати будь-які споруди та зброю з нових, вбивати криперів (монстрів, що нападають на гравців) та «жити» разом з іншими онлайн-гравцями.

3. Динамічна зміна доби
День і ніч тривають по 20 хвилин. У світлий час світ доброзичливий, вночі доведеться захищатись від десятків ворогів.

4. Гори, печери, сотні продуктів для крафту, монстрів та скінів для гравців
Щорічно розробники випускають великі оновлення. У 2021 гравці очікують Caves & Cliffs, яке подарує нові захоплюючі печери, урвища та величезну кількість додаткового контенту.

5. Трасування променів
Гра виглядає реалістичніше! 2020 року відбулося оновлення з трасуванням променів — достовірним заломленням. Це помітніше на водних локаціях та роботі зі склом. Така кількість сонячних кроликів зачаровує!

Фанам ПК-геймінгу: У що пограти на карантині: 18 класних онлайн ігор для ПК

Rayman Legends

Захоплюючий платформер про історію Реймана, який постійно кудись біжить, поперемінно борючись із ворогами. Сюжет і гра розраховані з неймовірною точністю – як тільки гравцю починають набридати швидкі та динамічні рівні, розробники підсовують йому плавні музичні.

Баланс труднощі в Реймані також на місці – гра непомітно ускладнюється, але і назвати занадто плавним прогрес теж складно. При цьому, необхідність прораховувати кожен стрибок нагадує улюблений гравцями Super Meat Boy.

игра Rayman Legends

Чим зачаровує:

  • Доведеться проходити один рівень по кілька разів

За 1 спробу неможливо пройти локацію на всі 100%. Доведеться попітніти, обшукуючи всі кути.

  • Нелінійність сюжету

Можна не проходити все по порядку, а розбиратися з монстрами вразки.

  • Багато лабіринтів

Якщо зазвичай в платформерах можна рухатися тільки в один бік, тут гравець може проходити стежками, які будуть водити його по нетрях ігроміру.

  • Режим Kung Foot

Мультиплеер-режим дозволяє 2-4 гравцям пограти в незвичайний кунг-фу футбол. Потрібно забити м'яч у ворота суперника, б'ючи їх ногами та спортивним інвентарем.

Без насильства: добрі ігри: 14 ТОПчиків для будь-якого віку

MORTAL KOMBAT 11

Продовження «Смертельної битви» настільки сподобалося гравцям, що вони не хочуть відпускати історію понад 2 роки. І це не дивно – серія стала найголовнішою мультиплеєрною грою сучасності.

игра MORTAL KOMBAT 11

11-а частина полюбилася через чотири особливості:


1. Всі події історії крутяться навколо тимчасових парадоксів у стилі «Доктора Хто». Богиня часу Кроніка розчарована, що у всесвіті сил добра стало помітно більше. І вона вирішує досягти балансу самим непередбачуваним способом — позбутися Рейдена, перезапустивши пісочний годинник і зібравши охорону з старих героїв сил зла, що полюбилися.

2. Травми молодих персонажів впливають на подорослішала версію
Через тимчасові парадокси, на одній локації можна побачити частину персонажів відразу в 2 віках: бешкетного молодика і людини середніх років. Якщо завдати помітної травми молодику, це позначиться на його «майбутньому» тілі.

3. Відсутність" рентгена" у деяких героїв
Якщо в 10-й частині" битви" гравці могли вражати суперників рентгенівськими променями, тепер його замінили на" Фатальний Удар" (активується, коли у геймера менше 30% здоров'я) або" Посилений" удар» при багаторазовому комбо.

4. Розширена кастомізація ігрових персонажів
Змінюються як види, а й здібності героїв. Можна створювати незвичайні комбінації: морозний Саб-Зіро вміє метати сокири, а Скорпіон вогонь пускати. Кожен аксесуар може змінювати бойові здібності персонажа.

Якщо все одно складно вибрати «ТУ САМУЮ» гру серед доброго десятка мультиплеєрів, збірна таблиця допоможе порівняти їх пліч-о-пліч:

Гри
Параметри
Платформи Жанр Дата виходу Особливості
FIFA 21 PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Windows, Stadia Спортивний симулятор 5 жовтня 2020 Спритливий дриблінг, більш продуманий ІІ, система контролю пасу, зміни у розвитку та поведінці гравців
UFC 4 PS4, Xbox One 14 серпня 2020 Різноманітність арен (у приміщенні та на вулиці), режим нокауту, режим «суміші ММА і боксу»
Diablo III Eternal Collection PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Windows, MacOS, Nintendo Switch Екшн/РПГ 15 травня 2012
{167}}PS4, Xbox One, Windows Космічний льотний симулятор 1 жовтня 2020 Повернення оригінальної атмосфери 90-х, система менеджменту енергії, покращена фізика, можливість дрифтувати в космосі
CALL OF DUTY WWII Шутер 3 листопада 2017 Сюжетний режим розповідає історію однієї людини не розпорошуючись, сотні кіноцитат, відсутність регенерації , стелс-режим на рівні HITMAN
Far Cry 6 PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Windows, Stadia, Amazon Luna Літо 2021 Події будуть відбуватися в абсолютно новій локації, герой стане частиною опору проти диктатури, повноцінний мультиплеєр
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville PS4, Xbox One, Windows, Nintendo Switch 4 вересня 2019 У кожного боса є ряд особливих прийомів. Збільшена кастомізація, що змінює параметри гравця, велика бойова арена, розділений екран
Minecraft Windows, macOS, Linux, PS3, PS4, PS5, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series, Wii U, 3DS, Nintendo Switch, iOS, Android, Raspberry Pi Пісочниця 18 листопада 2011 Величезний ігромир з повною свободою дій, в оновленні 2020 року з'явилася можливість трасування променів покращує візуал
Rayman Legends PS3, PS4,Xbox One, Windows, Wii U Платформер 29 серпня 2013 Щоб пройти рівень на 100%, доведеться проходити його кілька разів, нелінійний сюжет з безліччю лабіринтів, мультиплеєр файтинг-футбол
Mortal Kombat 11 Stadia Файтинг 23 квітня 2019 Продуманий сюжет з тимчасовими парадоксами, збільшена кастомізація персонажів, нові смертельні прийоми

Тепер не потрібно замислюватися про те, у що пограти компанією. Ці 10 ігор додадуть перчинку посиденькам — головне, не забувати підтримувати веселий настрій.

Нове покоління: ігор на Sony PlayStation 5, Або 20 найочікуваніших тайтлів для PS5

Коментарі
Залиште коментар
S
11.04.2020 11:30

Unravel TWO - ЛУЧШАЯ игра для двоих) два милых человека (ярни) связанных веревочкой бегают и решают задания вместе

Категорії