Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати дівчині або дружині на 14 лютого? 8 варіантів подарунків і 4 варіанти, чого дарувати не варто

Дата публікації: 26.01.2023 17:17
Дата оновлення: 02.02.2024 13:52

Після низки новорічних свят настав короткий перепочинок. І все ближче найромантичніший день року – 14 лютого. Дівчина чи дружина може не подавати виду, що її думки зайняті припущеннями про те, як мине вечір закоханих. Але у глибині душі вона все одно сподівається, що коханий на честь свята зробить для неї щось особливе.

Щоб подарувати на День святого Валентина незабутній та зворушливий презент, краще вибрати та купити його заздалегідь. У передсвятковій метушні велика можливість схопити, що трапилося під руку. Крім того, зазвичай, напередодні гідні подарунки вже розібрані. А те, що залишилося – нікому не сподобалося. Дарувати, аби дарувати – значить виявити неповагу до своєї половинки.

За пару тижнів до свята вибрати подарунок можна спокійно та без метушні. Про те, які подарунки і як обирати – у цій статті. А також тут знайдеться інформація про те, чого дарувати на День Валентина не варто.

подарок девушке на День святого Валентина

Ювелірні вироби

Елегантні, зі смаком підібрані ювелірні вироби стануть незабутнім подарунком дівчині чи дружині. Якщо квіти зав`януть через тиждень після Дня святого Валентина, а шоколад з`їдять і того раніше, кулон, браслет чи сережки радуватимуть і нагадуватимуть про почуття того, хто подарував ще дуже довго. Витончена та яскрава прикраса, яку можна носити щодня – безперечно найкращий подарунок на 14 лютого.

Перед тим, як вибирати ювелірний виріб, слід уточнити, якому металу воліє дівчина. Так, іноді трапляється алергія на всі метали, окрім золота. Або ж дама серця воліє лише срібні прикраси. Щоб не помилитися з вибором, потрібно заздалегідь ненав`язливо дізнатися про її пристрасті.

Плануючи покупку, потрібно також враховувати вік обраниці. Так, зовсім молодим дівчатам не прийнято дарувати дуже дорогі прикраси з дорогоцінним камінням. Виняток – заручна обручка. А ось вироби з перлами, наприклад, срібні сережки з перлами та фіанітами Space, будуть відповідати нагоді.

Корисно почитати: Як вибрати саме той браслет

Традиційно подарунок на День Закоханих дівчині підбирається у формі серця. Це може бути кулон у формі серця чи браслет (наприклад, браслет I love You). Вишукані сережки із червоного золота з діамантом можна подарувати дружині на 14 лютого.

Ювелирные изделия на День святого Валентина

Фотоапарат

Корисним та ґрунтовним подарунком дівчині на 14 лютого, що підкреслює близькість та серйозність відносин, стане фотоапарат. Ця техніка завжди затребувана – незалежно від того, чи фотографує дівчина професійно, чи любить знімати для себе. Навіть фото з подружками, зроблене якісним фотоапаратом, помітно відрізнятиметься від картинки, отриманої за допомогою камери смартфона.

Підбирати фотокамеру слід з урахуванням двох факторів:

  1. Рівень володіння технікою.
  2. Робота, на яку він буде використовуватися.

Так, якщо цифровою камерою дівчина до цього не користувалася і тільки осягатиме ази, краще зупинити вибір на моделі, простий в управлінні. Функцій також має бути занадто багато, інакше замість фотографування власниця витратить купу часу вивчення правил користування апаратом.

Фотоаппарат на День святого Валентина

Що стосується призначення фотоапарата, можна виділити 3 ключові типи фотографічних робіт – «для себе», для друзів, для цінителів фотомистецтва.

Для кого:
Що їм можна знімати: Модель фотоапарата:
Новачка Знімки в Instagram, фото подорожей на згадку Майже кожен із компактних фотоапаратів зніме фото з вечірок та свята з друзями
Любителя Зображення краєвидів, речі для продажу, їжу та вироби ручної роботи для блогу Компактна камера з розширеним функціоналом CANON EOS M6 або дзеркальний фотоапарат
Професіонала Професійні фотосесії та фоторепортажі Дзеркальна камера SONY Alpha a99. Також корисно звернути увагу на системні фотоапарати

Цікаво знати: 10 найкращих дзеркальних фотоапаратів – Рейтинг 2017 року

Смартфон

Тим, хто хоче подарувати на День Закоханих дівчині чи дружині практичний подарунок, який буде з нею всюди, варто звернути увагу смартфон. Цей гаджет – один із найкорисніших і необхідних для роботи та спілкування. Виробники випускають смартфони з відмінними камерами, великим запасом вбудованої та оперативної пам`яті за цілком прийнятною вартістю. При цьому багато моделей представлені в різних колірних рішеннях.

Фанатці інновацій у галузі техніки сподобається іміджевий смартфон. Як правило, у них 2-4 гігабайти оперативної пам`яті, вбудована пам`ять встановлюється із середнім об`ємом 64 гігабайти. Камери таких смартфонів мало відрізняються від професійних. Наприклад, основна камера – 16 мегапікселів, а подвійна фронтальна – 16 та 8 мегапікселів.

Стаття на тему: ТОП-10 найкращих виробників смартфонів – Рейтинг 2017 року

Якщо дівчина – меломанка, музичний смартфон - те, що треба. А бьюті-блогеру знадобиться селфі-смартфон. Фотокамери айфонів славляться яскравими та детальними знімками. На смартфоні з великим дисплеєм буде зручно грати, дивитися серіали та фільми, «серфити» в інтернеті. На День святого Валентина можна подарувати один із стильних та витончених смартфонів для дівчат.

Смартфон на День святого Валентина

Техніка особистого користування

Догляд за собою – важлива частина життя кожної дівчини. І, звичайно, приємно, коли процес проходить без нервів та напруження. Щоб отримувати задоволення від щоденних ритуалів краси, техніка особистого користування повинна бути зручною, безпечною та простою у користуванні. Подібні предмети стануть корисним подарунком дружині чи дівчині, стосунки з якою тривають досить довго, на 14 лютого.

Нейтральний вибір - фен для волосся. Більшість дівчат користуються ним практично щодня і надійна модель відомого виробника стане підмогою в потрібний момент. Наприклад, Rowenta CV9520F0 – потужний фен з професійним мотором – легко чистити завдяки спеціальним знімним гратам. А фен-щітка Philips допоможе одночасно висушити та укласти волосся, при цьому значно заощадивши час.

Дівчині, яка із задоволенням часто змінює образ, знадобляться щипці для укладання волосся. Плойки для завивки, випрамляч для волосся, мультистайлінгові набори – кожен прилад буде надійним помічником, який потурбується про волосся. Для мандрівниці незамінним стане повітряний стайлер Remington: набір у спеціальному чохлі зручно брати у дорогу.

Допоможе з покупкою: Як правильно вибрати праску для волосся? 6 пунктів, на які варто звернути увагу

Особистішим подарунком стане епілятор. Вирішуватися на покупку слід тільки якщо відносини з дівчиною досить глибокі і довірчі. Якщо є хоч якийсь шанс, що подарунок буде неправильно сприйнятий, краще відмовитись від ідеї. Тим же, хто впевнений у виборі, потрібно підібрати функціональний та естетичний прилад. Philips Satinelle з ніжним малюнком, наприклад, має приємний дизайн.

Техника личного пользования на День святого Валентина

Планшет

Вирішуючи, що можна подарувати дівчині, одним з перших варіантів на думку спадає планшет День Святого Валентина. Якщо кохана не має такого гаджета, то подарунок вийде актуальним і потрібним. Планшет не відноситься до речей першої потреби. Тому навіть якщо дівчина має ноутбук і смартфон, витрати на планшет вона може вважати зайвими.

Але від цього гаджета мало хто відмовиться. Компактні габарити та маленька вага дозволяють носити його із собою та брати у поїздки. Грати, читати на планшеті комфортніше, ніж на смартфоні. А в поїзді та автобусі можна дивитися кіно, використовуючи навушники.

Крім того, до деяких планшетів підключається знімна клавіатура. Тож набирати текст чи виконувати іншу роботу вийде без проблем.

До речі: Планшет або електронна книга - що вибрати? Огляд 2 пристроїв для читання

Щоб дивитися фільми або підглядати в рецепти, наприклад, під час приготування кухні, ідеально підійде YOGA Tablet. Планшет укомплектований циліндричним акумуляторним блоком і його можна навіть підвішувати на стіну.

Для щоденного використання підійде тонкий та практичний Lenovo TAB 10 із набором необхідних функцій. А працювати на гарному сріблястому ASUS ZenPad 3S буде дуже приємно.

Планшет на День святого Валентина

Наручний годинник

Особливим знаком уваги дружині на День святого Валентина стане наручний годинник. Особливо, якщо подарувати дорогий ювелірний годинник. Але якщо стосунки пари тривають недовго, то з таким подарунком потрібно бути акуратним. З годинником пов`язано безліч прикмет і забобонів. Тому краще заздалегідь дізнатися, чи вірить дівчина у прикмети, і наскільки сильно. Інакше подарунок замість радості викликає протилежний ефект.

Якщо обраниця не забобонна, настав час вибирати годинник. Перше, із чим слід визначитися, це механізм. Найбільш популярний кварцовий годинник. Корпус у них може бути:

  • металевий (з позолотою або повністю виготовлений з ювелірного металу);
  • полімерний;
  • керамічний.

Хронометр з корпусом з полімерного матеріалу підійде прихильниці спортивного та кежуал-стилю.
Годинники, корпус у яких металевий, виглядають дорожче і стильніше.

Годинник, корпус якого виготовлений з кераміки, відрізняється індивідуальним дизайном і високою якістю.

Механічний годинник з автопідзаводом приведе в захоплення цінительку класичного механізму. Таким моделям притаманні вишуканість у дизайні, увага до деталей та, безумовно, довговічність. Модний годинник Pierre Lannier 316B990 зі шкіряним ремінцем – витончений вибір.

Інформація до роздумів: ТОП-7 найкращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?

Наручные часы на День святого Валентина

Фітнес-браслет

Компактний фітнес-браслет стане в нагоді дівчині, яка займається спортом і веде здоровий спосіб Життя. Подарувати дівчині На День закоханих подібний гаджет як натяк, що їй час схуднути – не найкращий варіант. Тож якщо обраниця не акцентує уваги на своїй спортивності, краще двічі подумати.

Фітнес-браслети, в основному, потрібні для підрахунку пройденої відстані (у кроках або метрах), а також для підказок, коли треба рухатися. Деякі гаджети можуть підраховувати калорії або вимірювати пульс власника (як Samsung Gear Fit 2).

А ви знали? 5 причин купити фітнес-браслет

Бувають моделі із вбудованим вимірювачем тиску, а також браслети з будильником. Останні допомагають контролювати сон та пробудження власника. У басейн можна ходити у браслеті із захистом від води.

Розрахує спалені калорії модель Garmin vίvosmart. Крім того, цей фітнес-браслет складає зразковий план навантажень на день, аналізуючи отримані дані щодо фізичної активності власника.

Фитнес-браслет на День святого Валентина

М`які іграшки

М`яка іграшка - традиційний зворушливий подарунок на честь святого Валентина. Миленький ведмедик чи сердечко допоможуть створити затишок та романтичний настрій. Плюшеву іграшку можна дарувати і як самостійний презент (якщо відносини нещодавно почалися), і як приємний аксесуар до основного.

Головний момент – іграшка не повинна бути занадто великою або безглуздою. Ведмідь ростом із саму дівчину не лише займатиме багато простору в кімнаті чи квартирі, а й стане «пилозбірником». Випрати його у звичайній пральній машині не вдасться. А тягати регулярно в хімчистку – клопітно та накладно. Занадто мініатюрна іграшка теж не підійде, тому що може справити враження зайвої економії чи скупості.

14 лютого – не те свято, коли варто наголошувати на гуморі та двозначності. Мавпочки, пінгвіни, змійки та ждуни здаються смішними, але можуть бути сприйняті як натяк на якісь особливості характеру дівчини. Навіть якщо нічого такого не малося на увазі, довести це буде неможливо. Мало яка дівчина похвалюється подругам, що в День Закоханих їй подарували плюшевого скунса чи качконоса. Тому краще зупинитись на «перевірених» варіантах.

Наприклад:

  • Біле ведмежа з червоним бантом, з композицією «Ти моє кохання»;
  • Ведмедик Семмі в светрі з серцем;
  • Ведмедик з блискучим серцем, співає пісеньку «Як прекрасна ця мить»;
  • Ведмедик з парчовим серцем;
  • Їжачок Колюнчик із серцем.

Мягкая игрушка на День святого Валентина

Що дарувати жінкам не варто?

Підбираючи оригінальний подарунок на 14 лютого дівчині, слід уникати банальних та двозначних речей. До невдалих подарунків відносяться:

1. Кухонне приладдя, включаючи каструлі та сковорідки. Дарувати кухонне начиння на свято почуттів – просто злочин. Готування на День Закоханих викличе приємні емоції, тільки якщо молодик самостійно приготує смачну вечерю, а потім вимиє весь посуд. Натякати дівчині на кулінарні подвиги в день поцілунків – нетактовно.

2. Презентувати парфум, поняття не маючи про смаки обраниці, означає опинитися в незручній ситуації. Якщо аромат не сподобається, він збиратиме пил на полиці, адже більшості дівчат незручно викинути подарунок. Жахливий варіант – коли чоловік дарує зовсім не її духи, а потім щодня питає, чому дівчина ними не користується.

Неудачный подарок на День святого Валентина

3. Те саме стосується і косметики. Мало який чоловік точно знає, які доглядові креми або відтінок пудри підходять коханій. Підглядати в косметичку немає сенсу: можливо, дівчина – економна і користується тушшю, від якої не в захоплення, доки та не закінчиться. Щоб потім із чистою совістю купити зовсім іншу. І тут отримує в подарунок таку саму (та ще й у комплекті з тональним кремом оранжевого кольору). Виходить не подарунок, а суцільний розлад. Краще не ризикувати, а презентувати, наприклад, підвісне поворотне дзеркало BETER VIVA і власноруч його повісити.

4. Чашки, колготки, шкарпетки та гелі для душу – настільки банальні дрібниці, що їх і подарунком важко назвати. Вибираючи між трояндочкою та милом, краще купити квітку. Свято таки на честь закоханих, а не гігієни. Втім, крафтові предмети, які відповідають ідеї валентинок, мають право стати подарунком.

Основний висновок: ламаючи голову, що подарувати дівчині на День святого Валентина слід орієнтуватися на її смаки. Якщо ж вони невідомі, краще віддати перевагу нейтральним подарункам – солодощі, букет квітів, плюшеві іграшки. Такі милі гостинці завжди актуальні та затребувані. Вечеря в романтичній атмосфері буде куди приємнішою від набору каструль або сковорідки з тефлоновим покриттям. Виразити почуття – основний момент привітань на День Валентина.

Коментарі
Залиште коментар