Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чим відрізняється смартфон від телефону - 5 головних відмінностей

Дата публікації: 08.07.2015 00:00
Дата оновлення: 08.07.2015 00:00

Визначаємо різницю з першого погляду

Якщо взяти в руки дві практично однакові зовні моделі з різних категорій, то може здатися, що вони ідентичні. Однак досить включити гаджет і оцінити встановлені на ньому програми, як відразу ж стаєте ясно, чим смартфон від телефону.

Ось 5 основних відмінностей, які допоможуть вам розібратися в приналежності мобільного пристрою до того чи іншого виду техніки:

1. Наявність ОС. Тільки смартфони мають встановлену операційну систему відкритого типу (iOS, Android, Windows Phone).
2. Різноманітність програм. Завдяки наявності ОС на смартфон можна встановити безліч корисних програм. Функціонал телефону розширюється тільки за рахунок обмеженого числа простих java-додатків.
3. Установка нового ПЗ. Завантажити та встановити нове додаток на смартфон легко і просто, використовуючи спеціальні платні і безкоштовні магазини в мережі. Установка java-додатків на телефон може викликати деякі труднощі.
4. Багатозадачність. У смартфонах нового покоління ви можете запускати відразу декілька додатків. Це дозволяє одночасно слухати улюблену музику, читати новини, спілкуватися з друзями і проводити час в мережі інтернет. У телефоні кожна програма виконується окремо, і користувачеві доводиться по черзі перемикатися між ними.
5. Продуктивність. Всі функції, реалізовані на смартфоні, в кілька разів перевищують аналогічні можливості мобільного телефону. Це стосується швидкості передачі даних, якості інтернет-зв'язку, рівня відтворення медіаконтенту, записи фото і відеороликів.

-1_01

Що краще вибрати: телефон або смартфон?

Різниця між смартфоном і телефоном тепер не є для вас таємницею. Але залишилося невирішеним питання про те, що краще придбати для власного користування. У цьому вам допоможуть наші рекомендації.

Потрібно надійний пристрій для зв'язку, яке не боїться ударів і падінь, впливу води та пилу? Шукаєте недорогий апарат з тривалим терміном автономної роботи? Вам важливі невеликі габарити і вага мобільника? В такому випадку вам варто зупинити свій вибір на телефоні.

Головним критерієм для вас є продуктивність і багатофункціональність? Ви хочете мати під рукою міні-комп'ютер з максимальним набором функцій? Тоді вам слід звернути увагу на модні смартфони. Однак врахуйте, що вони мають підвищену крихкістю, часто мають досить значні розміри і високу вартість.

-2_01

Придбати бюджетний мобільний телефон або смартфон преміум-класу ви завжди зможете на сторінках інтернет-магазину MOYO. Купуйте тільки якісну техніку провідних виробників прямо зі сторінок зручного віртуального каталогу!

Коментарі
Залиште коментар
Категорії