Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 кращих колонок, які варто взяти з собою у відпустку

Дата публікації: 08.07.2015 00:00
Дата оновлення: 08.07.2015 00:00

SONY SRS-X2

 sony_xrs-x2

Як мінімум 30 останніх років компанія Sony намагається випустити мобільний пристрій з посереднім звуком, однак їй це не вдається. Як не стараються японські інженери, їх плеєри, смартфони і аудіосистеми звучать божественно і про це знають навіть учні молодших класів. Тому коли ви побачите цю маленьку (поміщається на долоні!) Bluetooth-колонку з роз'ємом microUSB, вбудованим акумулятором, який працює без підзарядки п'ять годин і потужним 20-ватним саундом, що летять у далечінь на 360 градусів, ви повинні сказати собі: «Це Sony , Карл! »і дістати кредитну карту.

Logitech UE Mobile Boombox

 logitech_ue_mobile_boombox

Це малятко легко наповнить звуком 2-кімнатну квартиру або просторий номер готелю, в якому ви зупинилися з сім'єю. Джерело звуку може перебувати на відстані до 15 метрів від колонки - перебуваючи в спальні, ви можете підключити до неї свій смартфон або планшет, запустити улюблені треки Ману Чао, а потім вирушати в кухню пити чай - запевняємо вас, оповіщення не буде втрачено. При мошность 2,5 Вт звук у колонки не найгучніший на світлі, але при цьому чистий, з хорошими басами і впевненим відтворенням високих і середніх частот. Останнє з підключених пристроїв запам'ятовує всерйоз і надовго, так що навіть після тривалої розлуки знаходить його першим. А ще цей апарат підкуповує великою кількістю колірних рішень, спеціальним додатком для управління з гаджета на базі iOS або Android, 10 годинами автономної роботи і практичним корпусом,

Logitech UE BOOM

 logitech_ue_boom_01

Колонку Ultimate Ears BOOM можна назвати музичним «позашляховиком», хоча при необхідності вона легко стане домашнім або офісним «паркетником». Завдяки циліндричної формі акустична система ідеально лежить в долоні, підвішується на будь-якій поверхні за допомогою знімного кріплення для карабіна, а в особливо важливих випадках колонку можна встановити на штатив або монопод. Тканинне покриття з плазмовим напиленням забезпечує захист від впливу вологи і зовсім не мажеться. Конструкція відповідає стандарту IPX4, який не забороняє використовувати UE BOOM як на пляжі (наприклад під впливом солоної води) або у басейну, так і в дощову погоду на відкритому повітрі.

 logitech_ue_boom-1

UE BOOM має дві пари вбудованих динаміків різних частотних діапазонів, які видають більш широкий звуковий спектр в порівнянні з конкурентами, а завдяки дизайну пристрою звук поширюється в усіх напрямках. Наявність бездротового модуля Bluetooth не обмежує свободу пересувань проводами (результати тестування показали, що користувач зможе відійти від акустики навіть на 30 метрів без втрати якості), а вбудована технологія NFC зводить підключення до одного дотику. Ще однією особливістю UE BOOM стало однойменне фірмовий додаток для мобільних пристроїв на базі iOS і Android.

AUZER AS-M6

 auzer

Творці AUZER AS-M6 вирішили взяти користувача функціональністю, хоча ми б не рекомендували скидати і практичний дизайн - колонка нагадує об'єктив дзеркальної камери, зроблений з металу і прогумованого пластика. Крім стандартних функцій ця модель оснащена FM-приймачем, який своєчасно розповість вам останні новини, а також карт-рідером (незамінна річ для тих, кому набрид репертуар FM-станцій. Завдяки акумулятору ємністю 520 мАг ви зможете насолоджуватися музикою до п'яти годин. Потужність колонки складає 3 Вт - це не звук для стадіону, але невеликого приміщення вистачить.

ColorWay Power Charge Speaker СW-BT28

 cw-bt28

У цій колонки потужністю 5 ВТ є маленька і дуже корисна таємниця. Поки запальні ритми Емінема і Оттмара Либерта заряджають вас позитивною енергією, цей гаджет буде заряджати ваші мобільні пристрої - смарфони, планшети, рідери і т.д. Справді, якщо тут встановлений акумулятор на 4000 мАг, чому б не використати його потенціал на всю котушку? До речі, повністю заряджена батарея забезпечить вам майже добу автономного функціонування і це дуже зручно під час походів у гори, велосипедних треків і сплавів зі швидких річках Західної України.

Коментарі
Залиште коментар