Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Бездротова гарнітура Plantronics VOYAGER EDGE: дай команду!

Дата публікації: 25.09.2014 00:00
Дата оновлення: 25.09.2014 00:00

Ця гарнітура настільки функціональна, що її не соромно подарувати генеральному директору рекламного агентства або кочующему по містах і селах продакт-тренеру. Вона підключається за допомогою інтерфейсу Bluetooth 4.0 з використанням можливостей технології NFC і пропонує користувачеві цілий ряд можливостей, які можна вмістити в формулу «мрії збуваються».

 voyager-edge-black-case-strata 

Щоб передача звуку була максимально чистою, в цій моделі використовується система з трьох мікрофонів. В результаті ні шум, ні вітер, ні будь-які інші сторонні звуки не завадять вашому співрозмовнику чути вас так само чітко, як якщо б ви з ним знаходилися в одній кімнаті. Кейс з акумулятором, який входить в комплект поставки, допоможе оперативно зарядити гарнітуру в будь-якій обстановці. Втім, ця функція з тих, якими користуються лише у виняткових випадках - адже в режимі розмови пристрій протримається без підзарядки до шести годин, а в режимі очікування її не потрібно буде заряджати цілий тиждень. До того ж у разі зменшення заряду вам нагадають про це як голосові підказки самої гарнітури або повідомлення на екрані підключеного смартфона. Ну, або смартфонів - адже завдяки технології Multipoint VOYAGER EDGE можна одночасно підключити до двох мобільних пристроїв.

  voyager-edge-sunglasses-female-right

Ще однією перевагою нової моделі стало використання голосових команд для прийому або відхилення викликів. Скажіть Answer і ви почуєте голос співрозмовника, не хочете спілкуватися - скажіть Ignore. Втім, якщо говорити вам не хочеться, щоб прийняти вхідний дзвінок достатньо надіти гарнітуру - все інше зроблять інтелектуальні сенсори.

Залишається додати, що Plantronics VOYAGER EDGE важить всього 9 г і носиться настільки комфортно, що ви перестанете її відчувати вже через 15 хвилин після першої примірки.

Коментарі
Залиште коментар