Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

42-дюймовий LED-телевізор LG 42LB653V з пультом дистанційного керування LG Magic Remote AN-MR500: будинки як в кінотеатрі

Дата публікації: 12.12.2014 00:00
Дата оновлення: 12.12.2014 00:00

Ніхто не зможе встояти перед легким, стильним і елегантним дизайном LG 42LB653V . Зовнішність телевізора продумана до найменших деталей, тому він з легкістю впишеться в будь-який інтер'єр, прикрасивши і доповнивши сучасний будинок.

У ньому використовується 42-дюймова IPS-матриця з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080 пікселів). Зображення природне і неймовірно чітке - картинка рясніє дрібними деталями, які створюють відчуття повного занурення в події на екрані. До того ж, кольору натуральні і точні, з плавними переходами між відтінками. Завдяки максимальним кутах огляду ви зможете насолоджуватися переглядом з будь-якого зручного для вас положення - картинка завжди буде яскравою і живою.

 foto-webos-foto-2_01

Новинка оснащена пасивною технологією 3D, а в комплект поставки входить чотири пари окулярів для максимального занурення у віртуальний світ крутого блокбастера або документального фільму про динозаврів в колі сім'ї.

 10006070b

LG Smart TV розроблений на базі webOS, яка не тільки красива, але і функціональна. Її сучасний інтерфейс настільки простий і зрозумілий, що будь-які завдання, починаючи від першої настройки і закінчуючи передачею картинки з мобільного пристрою без проводів, зажадають мінімум зусиль з боку користувача.

 10006070b5

При цьому навіть реалізована багатозадачність. Вам не доведеться закривати гру, скачала з фірмового магазину додатків, для перегляду телепередачі або нового фільму, досить просто переключитися між важливими функціями. До них можна повернутися в будь-який момент завдяки зручному домашнього екрану.
LG 42LB653V оснащений безліччю інтерфейсів для підключення всієї домашньої мультимедійної техніки, а також зовнішніх накопичувачів для прослуховування музики, перегляду фотографій і відео. Телевізор може похвалитися наявністю безпровідного модуля Wi-Fi, цифрового тюнера DVB-S2/DVB-C/DVB-T2, і підтримкою сучасної технології MHL, яка дозволить передати картинку зі смартфона або планшета при наявності спеціального кабелю.

 magicremote_large04_01

При покупці LG 42LB653V ви отримаєте в подарунок пульт ДУ LG Magic Remote AN-MR500, який спростить і прискорить навігацію по функціям Smart TV . Ви зможете управляти телевізором, як комп'ютером за допомогою віртуального курсора, використовувати голосовий пошук і навіть жести для управління ТВ.

Коментарі
Залиште коментар