Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Вигнуті ULTRA HD телевізори LG 55UC970V і LG 65UC970V: реалістичніше не буває

Дата публікації: 15.12.2014 00:00
Дата оновлення: 15.12.2014 00:00

Новинки виглядають не просто сучасно - дизайн телевізорів настільки елегантний і футуристичний, ніби вони самі зійшли з екрану фантастичного фільму про космос і далеких галактиках.

 copy-large01
Родзинкою LG 55UC970V і LG 65UC970V, які відрізняються тільки діагоналлю дисплея, - 55" і 65" , - став вигнутий IPS-екран з роздільною здатністю ULTRA HD або 4К (3840x2160 пікселів). Висока щільність точок на дюйм, а також шикарна, незрівнянна природна передача кольору змушують по-новому поглянути на ультрасучасні блокбастери, серіали і щоденні телепередачі. Картинка настільки жива, яскрава і чітка, що з головою поринаєш в те, що відбувається на екрані.
Все це також заслуга оптимально зігнутої форми екрану, завдяки чому зображення в кожній частині екрану знаходиться на рівній відстані від очей. Науковий підхід і знання анатомії очі людини дозволив інженерам LG позбутися спотворень і неприродною кольору по краях дисплея. До того ж, максимальні кути огляду дозволять насолодитися переглядом з будь-якого зручного для вас положення.

 uc97-curved-screen

За правильні кольору, відмінну контрастність і небувалу чіткість відповідає розроблений компанією новітній процесор Triple XD.
Крім цього, телевізори оснащені вбудованим кодеком 4K HEVC (H.265), який дозволить насолодитися 4К-контентом онлайн або з зовнішнього накопичувача. Нова система кодування має в два рази більшу щільність стиснення даних, тому навіть Full HD-фільм буде виглядати на 4К-екрані просто приголомшливо. До того ж, задіюється складний алгоритм роботи процесора True 4K Engine, який навіть низький дозвіл відео максимально наблизить до Ultra HD.

 uc97-lg-store

LG 55UC970V і LG 65UC970V оснащені пасивною технологією 3D. Завдяки надвисокої роздільної здатності, 3D-картинка стає настільки реалістичною, що об'єкти і предмети здаються майже відчутними. У комплекті з телевізорами ви отримаєте 4 пари окулярів для перегляду фільмів у колі друзів і сім'ї.
Телевізори оснащені відмінним набором інтерфейсів для підключення мультимедійних пристроїв і прийому зображення з комп'ютера, ноутбука, смартфона або планшета. До того ж, в них встановлений HDMI стандарту 2.0, який підтримує передачу картинки з роздільною здатністю 4К і частотою 60 кадрів/с - цього вистачить для гри на сучасній приставці і потужному ПК.
Вбудований модуль Wi-Fi дозволить підключити телевізор до мережі Інтернет без зайвих проводів. А технологія Smart Share допоможе швидко вивести картинку з мобільного пристрою, як за допомогою кабелю, так і «по повітрю».

 uc97-fun-setup_01

Крім того, пристрої отримали Smart TV на основі webOS, яка не тільки зручна і проста у використанні. Система також вельми симпатична і функціональна, так що телевізор з легкістю замінить старенький комп'ютер для перегляду фільмів онлайн, запуску ігор і додатків з фірмового магазину LG Store.

Коментарі
Залиште коментар