Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Заряду вистачить. 10 смартфонів з кращого автономністю

Дата публікації: 11.05.2015 00:00
Дата оновлення: 11.05.2015 00:00

LG G3 Stylus

Смартфони цій збірці розміщені по зростанню ємності акумулятора, тому першим в списку став смартфон LG з батареєю «всього» на 3000 мАг. За своєю суттю G3 Stylus - це трохи спрощена версія минулорічного флагмана компанії з полегшеними характеристиками і стилусом в комплекті. Ємності акумулятора смартфона з легкістю вистачить на 2 дні автономної роботи. При цьому можна здійснювати дзвінки, читати стрічки соціальних мереж і прослуховувати музику. Його вистачить майже на 10 годин перегляду відео формату HD і стільки ж годин можна безперервно читати електронні книги на середньому рівні яскравості. Онлайн-фільм розрядить смартфон за 7 годин, а при прослуховуванні музики можна розраховувати майже на 4 діб програвання. Погодьтеся, показники дуже і дуже хороші.

 lg-mobile-g3_stylus-feature-battery-image_01

В іншому, G3 Stylus є збалансований 5,5-дюймовий смартфон з досить продуктивним чотирьохядерним процесором, 1 ГБ оперативної пам'яті, 8 ГБ для зберігання даних з можливістю розширення, і IPS-екраном з роздільною здатністю 950х540 точок. Також є 13 Мп основна камера, сучасний набір інтерфейсів і підтримка Dual SIM.

Samsung Galaxy Note Edge

Головна заслуга цього смартфона - революційний вигнутий екран, який забезпечує кращу взаємодію користувача зі смартфоном і розширений функціонал. І хоча пристрій має ємність акумулятора «всього» 3000 мАг, що трохи менше, ніж у Galaxy Note 4, смартфон показує навіть кращу автономність. Так, в режимі читання електронних книг на середньої яскравості модель протримається більше 15 годин поспіль, а відео у високій якості розрядить пристрій за 10 годин. Зате в режимі розмови можна розраховувати на 16 годин, а при прослуховуванні музики - на 50 годин. При помірному навантаженні, смартфон легко пропрацює 2-3 дня без підзарядки. Також знадобляться режими енергозбереження, які на шкоду функціональності подарують додаткові години роботи.

 main_phone

Варто враховувати, що в Galaxy Note Edge використовується одна з найбільш продуктивних платформ від Qualcomm, 5,6-дюймовий екран Super AMOLED з роздільною здатністю 2560x1600 точок, потужна графіка і 3 ГБ оперативної пам'яті. З цими показниками, смартфон знаходиться в топі за швидкодією. Також є якісна 16-мегапіксельна камера, сучасний набір інтерфейсів і активний стилус, який спрощує роботу з пристроєм.

Sony Xperia Z3
Наступним в нашому списку виявився торішній флагман Sony з акумулятором на 3100 мАг. Від флагманського пристрою можна і потрібно очікувати високий рівень продуктивності, але в даному випадку швидкодії не далося на шкоду автономності. Середньостатистичний користувач отримає більше двох днів автономної роботи з сумарною активністю близько 5 годин, включаючи дзвінки, смс, веб-серфінг і прослуховування музики. Якщо брати до уваги специфічні завдання, то смартфон показує ще кращий час роботи. Заряду акумулятора вистачить майже на 13 годин перегляду HD-фільмів, більше 16 годин читання електронних книг і майже 70 годин прослуховування музики.

 xperia-z3-camera-apps-291c82f72083d13756e1e3080bdb8896-620

До всього іншого, Z3 являє собою витончене і вишукане пристрій, одягнене в металевий корпус зі скляними панелями, а також захистом від води і пилу. Є яскравий 5,2-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD, продуктивна платформа з потужним процесором, 3 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ для зберігання даних з можливістю розширення. До того ж, встановлено 20 Мп камера і сучасний набір інтерфейсів.

ASUS ZenFone 6

3300 мАг - вельми пристойна ємність для сучасного 6-дюймового пристрою. Великий акумулятор разом з режимами енергозбереження забезпечують м'яко кажучи відмінну автономність. Три дня роботи без підзарядки - це про ZenFone 6. Звичайно ж, з декількома годинами роботи в день, яка включає дзвінки, листування в месенджерах і читання веб-сторінок. Повного заряду акумулятора вистачить на 17 годин читання книг, 9 годин перегляду HD-фільмів і близько 4 годин сучасних, наворочених ігор. Прослуховування музики розрядить пристрій всього за 60 годин.

 zenfone1

Серед інших переваг смартфона - порівняльна доступність, збалансована і досить продуктивна платформа, якісний дисплей з роздільною здатністю 1280 х 720 пікселів, 13-мегапіксельна камера і можливість роботи з двома SIM картами. А приваблива зовнішність і ергономічний дизайн забезпечують максимальну зручність використання смартфона.

HTC One max

Ще один 6, а точніше, 5,9-дюймовий смартфон, але вже від HTC, також оснащений акумулятором ємністю 3300 мАг. Правда, в аргументи «за» One Max варто зарахувати стильний і ергономічний алюмінієвий корпус, багатий функціонал і наявність сканера відбитків пальців. Що стосується автономності, то смартфон не пасе задніх. У звичайному режимі використання його заряду вистачить на 2-2,5 дня роботи. Якщо ж враховувати специфічні завдання, то перегляд фільмів розрядить пристрій за 13 годин, а читання книг - за 16 годин. При прослуховуванні музики заряд випарується за 70 годин, а гри розрядять смартфон за 3 з гаком години. В режимі розмови цей показник становить 25 годин.

 htc-one-max-en_us-f01-01

Що стосується інших характеристик, то One Max не поступається іншим пристроям в цій збірці. Він заснований на платформі Qualcomm Snapdragon 600 з потужною графікою, 2 ГБ оперативної пам'яті, розширюваним сховищем даних, високоякісним екраном з роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів і фірмової ультрапіксельной камерою виробника.

Lenovo S860

Компанія вже давно виробляє «довгограючі» смартфони з величезними за мірками конкурентів акумуляторами. Акумулятор ємністю 4000 мАг забезпечує 3 дні автономної роботи при активному використанні пристрій, постійно включених бездротових модулях і більше 7 годин активності дисплея. Якщо ж активувати режими енергозбереження, то можна домогтися майже 5 днів без підзарядки. Показники дуже значні не тільки за мірками смартфонів, але і будь-яких інших мобільних пристроїв. До слова, прослуховування музики розрядить модель за 70 годин, а перегляд HD-фільмів - за 14 годин.

 lenovo-smartphone-s860-front-11

Тривалий час роботи - не єдина сильна сторона смартфона. В алюмінієвий корпус помістився завидний функціонал, що разом з відмінною автономністю виділяє пристрій на тлі конкурентних рішень. Є якісний 5,3-дюймовий IPS-екран з HD-дозволом, продуктивна і енергоефективна платформа, відмінний комунікаційний набір і 8 Мп камера. До того ж, передбачена можливість роботи з двома SIM-картами. Чи не смартфон, а казка!

Prestigio MultiPhone 5517 DUO

Крім дуже привабливої ​​ціни, у даного смартфона є ще один незаперечний плюс - акумулятор ємністю 4000 мАг. Завдяки використанню ще більш енергоефективною платформи, ніж у попередньої моделі від Lenovo, виробникові вдалося домогтися навіть кращою автономності. Так, заряду смартфона вистачить на 57 годин розмов, 176 годин прослуховування музики і 11 годин перегляду фільмів. У змішаному режимі використання можна розраховувати на 3-4 дні роботи, а значить, за цей час інші смартфони доведеться зарядити 3, а то і 4 рази.

 pap5503duo

В іншому модель Prestigio виправдовує свою бюджетну спрямованість. Непоганий 5-дюймовий IPS-дисплей, достатній для повсякденного використання рівень продуктивності і відмінний функціонал для роботи і розваг.

HUAWEI Ascend Mate7

Смартфон відноситься до класу так званих «фаблет». 6-дюймовий пристрій від іменитого бренду має флагманський функціонал, відмінно зарекомендував себе в роботі датчик відбитків пальців, яскравий і контрастний дисплей, а також металевий корпус, в якому ховається акумулятор ємністю 4100 мАг. Від нього можна очікувати близько двох днів автономної роботи в активному режимі використання, при цьому не варто забувати про найпотужнішу апаратній платформі - продуктивність смартфона також на висоті. Стануть в нагоді режими енергозбереження, які здатні істотно продовжити час роботи. Але навіть без зберігаючих функцій акумулятор з легкістю забезпечить 14 годин перегляду відео, близько 100 годин прослуховування музики і більше 19 годин читання електронних книг. У режимі максимального навантаження він розрядиться за 5 годин,

 ascendmate7

Серед інших сильних сторін пристрою - якісне виконання, фірмова оболонка з безліччю корисних функцій, відмінні мультимедійні можливості і дві якісні камери.

Philips Xenium V387

Лінійка Xenium відома не тільки завдяки іменитому виробнику, а й за свою завидну, рекордну автономність. Інженери Philips намагалися нівелювати основний недолік сучасних сенсорних смартфонів - погану автономність. Тому в моделі V387 встановлений акумулятор, який за своєю місткістю порівняємо з планшетами і навіть ноутбуками - 4400 мАг. У режимі очікування він здатний пропрацювати до 60 днів, а при змішаному навантаженні можна сміливо розраховувати на 3 дні роботи. При використанні режиму енергозбереження для якого, до слова, винесена окрема апаратна кнопка, час автономної роботи збільшиться ще на один день. А при рідкісному використанні основних функцій і зовсім на тиждень використання без підзарядки. До всього іншого, в режимі читання акумулятор розрядиться за добу, при прослуховуванні музики - за 70 годин,

 ctv387bk_00-a4p-global-001_01

Також в апарата є симпатичний дизайн, хороший екран, якісна камера і продуктивна начинка для виконання будь-яких завдань користувача.

Sigma mobile X-treme PQ22A

Беззаперечним лідером в нашій добірці став один з найбільш захищених смартфонів з рекордною ємністю акумулятора - 4500 мАг. Незважаючи на використання операційної системи Android, досить продуктивної платформи і яскравого IPS-екрану, смартфон має завидну автономність незалежно від сценаріїв використання. Так, в режимі середнього навантаження з не дуже тривалими розмовами, короткою листуванням по СМС, перевіркою пошти і активними мережевими модулями, пристрій пропрацює повний робочий тиждень без підзарядки. Крім того, акумулятор розрядиться за 13 годин перегляду відео, 15 годин читання книг або 60 годин прослуховування музики.

 pq22-3-1

Що стосується захищених властивостей смартфона, то модель від Sigma з легкістю витримує будь-які удари долі, не боїться води і бруду, падінь і морозів. Це відмінний пристрій для походів - бронебійні властивості і відмінна автономність знадобляться кожному туристу.

Коментарі
Залиште коментар