Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП 5 смартгодинників з навороченими функціями та зручним керуванням

Дата публікації: 29.09.2023 15:54
Дата оновлення: 29.09.2023 16:44

Розумному годиннику немає рівних у контролі навантажень та моніторингу стану здоров'я, а також у ролі другого екрана — крім смартфона. До вибору відповідної смартпари до Айфона або Android потрібно підходити уважно. Варто звертати увагу не лише на естетику, а й на технічний бік. Тому пропонуємо ТОП 5 розумних годинників — найкращих за оснащенням та дизайном.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

З особливого: циферблат розумного девайсу із сапфірового скла — настільки міцного, що ні розбити, ні подряпати його неможливо. Передбачено біоактивний датчик, який вимірює показники серцевого ритму та артеріального тиску. Цей девайс також вміє визначати співвідношення жиру в організмі та маси м'язів скелета, що зручно для тренувань та моніторингу ваги.

Годинник розпізнає понад 90 видів фізичної активності, підраховуючи потрібні показники. Така функція просто скарб для спортсмена. Розумний девайс фіксує досягнуті успіхи та мотивує рухатися вперед. Завдяки використанню сучасних технологій, годинник вміє зчитувати фази сну, допомагаючи сформувати своєму власнику корисні звички.

А ще з цим гаджетом нічого не варто зробити селфі. Для цього потрібно встановити смартфон у відповідному місці, відступити на невелику відстань, після чого можна робити фото прямо із зап'ястя. Зображення можна розглянути ближче, розтягнувши його на екрані.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro можна перетворити під настрій, змінивши ремінець. Дизайн пристрою настільки універсальний, що на ньому однаково добрий мають вигляд силіконовий, гумовий та навіть шкіряний аксесуар.

Смартгодинник Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Плюси

  1. Тривала робота Smart Watch в автономному режимі — до 48 годин в активному ритмі;
  2. зовнішня пристойність завдяки вдалому поєднанню титанового корпуса із надміцним сапфіровим склом;
  3. міцний титановий корпус;
  4. зручна магнітна застібка, яка дозволяє швидко зняти й також надіти годинник на руку без проблем із потраплянням в отвори ремінця;
  5. велика різноманітність функцій, що допомагають контролювати сон, частоту серцевих скорочень, вимірювати кроки, серцевий ритм, артеріальний тиск, а також слухати музику та робити фотографії.

Мінуси

  • не можна вставити сім-карту,
  • вартість не кожному по кишені.

Технічні характеристики

Параметри
Опис
Тип екрана Кольоровий, сенсорний
Сумісність з операційними системами Android
Сім-картка Не передбачена
Форма циферблата Кругла
Корпусний матеріал Титан
вбудована пам'ять 16 Гб
Акумулятор Li-Ion

Читайте: Samsung Galaxy Watch 5, Або 10 ключових ексклюзивів розумних годинників

Apple Watch Ultra

Брендові Apple Watch Ultra у ТОПі розумних смартгодинників через універсальність. Вони однаково підходять для жінок, чоловіків та підлітків. Стильне оформлення в сірому кольорі виглядає не помітно, але водночас гідно. Дисплей Amoled відображає контрастну та яскраву картинку з чіткою деталізацією.

Працюють автономно до 36 години. Крім дротової зарядки, здатні заряджатися «по повітрю» всього за 40 хвилин — від нуля до стовідсоткової позначки. У пристрої всі необхідні технології для якісного зв'язку — Bluetooth, Wi-Fi, NFC, GPS. Корпус вологозахищений за стандартом IP6X тому, якщо підмокнуть під дощем або при купанні — не страшно.

Смартгодинник Apple Watch Ultra

Плюси

  1. Різні датчики для вимірювання показників, включаючи барометр, альтиметр, гіроскоп, мультиметр, секундомір, крокомір, вимірювач пульсу (пульсометр) та багато іншого;
  2. гарний мікрофон для дзвінків, який забезпечує чудову чутність для обох співрозмовників;
  3. містке внутрішнє сховище на 32 Гб для зберігання файлів;
  4. стильний дизайн, де кремовий ремінець із текстилю вміло поєднується з титановим корпусом;
  5. екран великий — 49 мм та яскравий;
  6. міцне сапфірове скло;
  7. тривала робота в автономному форматі: 36 годин — в активному ритмі, 60 годин — при енергоощадженні;
  8. підтримка власного платіжного сервісу, що дозволяє розплачуватись у магазинах за покупки, не дістаючи картку чи гаманець.

Мінуси

  • Відсутність сім-картки (якщо забули смартфон вдома, здійснити дзвінок не вийде, навіть за наявності смартгодинника на руці);
  • висока ціна.

Технічні характеристики

Параметри
Опис
Тип дисплея Кольоровий сенсор
Сумісність з операційними системами iOS
Сім-картка Ні
Форма циферблата Квадратна
Матеріал корпусу Титан
Вбудована пам'ять 32 Гб
Акумулятор Літій-іонний

Корисно знати: Apple Watch Ultra — 10 параметрів та 7 відмінностей від Series 8

Apple Watch SE 2

Годинник добре захищений від вологи, пилу, бризок. Поліпшений процесор S8 забезпечує миттєвий відгук функцій. Девайс підтримує швидку зарядку. Також у ньому передбачені датчики руху, які здатні визначити момент зіткнення та автоматично набрати SOS. Оснащений дисплеєм OLED з насиченими кольорами та високою деталізацією.

Порівняно з Apple Watch першого покоління, продуктивність пристрою зросла на 20%. Розумний годинник оформлений стримано та лаконічно. Прямокутний циферблат із закругленими кутами вдало поєднується із корпусом.

Смартгодинник Apple Watch SE 2

Плюси

  1. Покращений процесор із високою продуктивністю — він миттєво виконує задані команди, витрачаючи мінімум заряду батареї;
  2. широкі функціональні можливості: прослуховування музики, контроль показників здоров'я, різні режими для заняття фітнесом, моніторинг сну, дистанційне керування освітленням та температурою повітря в будинку;
  3. стабільна синхронізація з АїрПодс для прослуховування улюблених треків;
  4. вбудована технологія Apple Pay для комфортної оплати покупок;
  5. можливість керування голосом дозволяє виконувати будь-які завдання без прямого контакту з пристроєм, а лише вимовляючи певні команди;
  6. збільшена автономність до 18 годин, у режимі економії — до 36 годин;
  7. стильний дизайн.

Мінуси

  • Немає сім-карти,
  • високий цінник,
  • сумісні лише з iOS,
  • немає функції ЕКГ.

Технічні характеристики

Параметри
Опис
Тип дисплея Кольоровий сенсор
Сумісність з операційними системами iOS
Сім-картка Ні
Форма циферблата Прямокутна
Корпусний матеріал Алюміній
Вбудована пам'ять 32 Гб
Акумулятор Літій-іонний

Пару слів про перше покоління: Apple Watch SE — огляд, що складається з 10 пізнавальних розділів

Blackview R5

У рейтинг смартгодинників Blackview R5 потрапили через сумісність з Android та iOS. Оформлені у дусі мінімалізму, з інтуїтивно зрозумілим управлінням, тому підходять людям похилого віку. В активному режимі можуть працювати до 15 днів. Особливості цієї моделі полягають у можливостях змінювати циферблати, отримувати повідомлення про СМС та керувати плейлистом музичного плеєра.

Корпус девайса міцний та зносостійкий, зроблений з металу. Помаранчевий ремінець із термополіуретану, за бажанням його можна змінити. Гаджет супер легкий, важить трохи більш як 140 г, на руці навіть не відчувається. Яскравість дисплея регулюється, завдяки чому зручно читати інформацію.

У годиннику передбачена можливість зміни циферблата, залежно від необхідних функцій. Серед доступних датчиків — оксиметр, пульсометр, крокомір і моніторинг сну. У пристрої є 24 режими вправ за видами фізичної активності. У цьому випадку девайс корисний тим, що відстежує тривалість тренувань, підраховує витрачені калорії, вимірює відстань. Завдяки детальній статистиці власнику смартгодинника буде легше стежити за фізичною формою і станом організму.

Смартгодинник Blackview R5

Плюси

  1. Високий рівень вологозахисту (клас IP68), тому миття рук, пробіжка під дощем або купання в басейні пройде без шкоди для девайсу.
  2. Містка батарея (до 15 днів автономної роботи).
  3. Швидка магнітна зарядка за 2 години.
  4. Доступна вартість.

Мінуси

  • Не підтримують безконтактну оплату,
  • несумісні з Wi-Fi,
  • невеликий обсяг внутрішньої пам'яті, тому звантажити великі програми або фото не вдасться.

Технічні характеристики

Параметри
Опис
Тип дисплея Кольоровий, TFT
Сумісність з операційними системами Android, iOS
Сім-картка Ні
Форма циферблата Прямокутна
Матеріал корпусу метал
Вбудована пам'ять 384 Кб
Акумулятор Li-Pol

Читайте: Як налаштувати смартгодинник: покрокова інструкція у 4 розділах

2E Motion GT

Модель 2E Motion GT тим і гарна, що підтримує бездротову зарядку та оснащена функціоналом для контролю здоров'я. Все це за дуже вигідною ціною. Вбудованої пам'яті всього 64 Мб, але цього достатньо для зберігання потрібних файлів.

Корпус пристрою захищений від вологи та пилу на рівні IP68, зроблений із полікарбонату. Ремінець силіконовий. Він зручний під час тренувань та фізичних вправ: не натирає, під ним не пітніє шкіра, не ковзає. Годинник надійно фіксується на зап'ясті.

Смартгодинник 2E Motion GT

Плюси

  1. Доступна ціна;
  2. легка вага — не більше 150 г;
  3. безконтактна зарядка, яка позбавляє пошуку проводів, дозволяє зняти годинник з руки та покласти їх на бездротову станцію;
  4. можливість зміни циферблата, кожен з яких може мати різні функції;
  5. якісний моніторинг параметрів здоров'я впродовж дня та уві сні: артеріальний тиск, рівень кисню в крові, пульс, кроки, калорії, аналіз якості сну;
  6. автономна робота до 14 днів;
  7. великий яскравий екран;
  8. стійкий до подряпин.

Мінуси

  • Немає сім-карти,
  • немає опції Wi-Fi.

Технічні характеристики

Параметри
Опис
Тип дисплея Кольоровий, сенсорний
Сумісність з операційними системами Android, iOS
Сім-картка Ні
Форма циферблата Кругла
Матеріал корпусу Полікарбонат
Вбудована пам'ять 64 Мб
Акумулятор Li-Pol

Смартгодинник — не тільки функціональний, а й корисний гаджет. З ним стежити за здоров'ям легше та простіше. Який кращий смартгодинник — тепер знаєте. Залишилося лише вивчити «за» і «проти» кожної з моделей і зробити остаточний вибір.

До речі: Як правильно вибрати годинник для бігу: який краще за 5-ти параметрами

Коментарі
Залиште коментар