Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-9 кращих тостерів: детальний огляд

Дата публікації: 24.12.2020 11:18
Дата оновлення: 20.02.2023 16:17

У тостера кілька рівнів зарум'янювання скибочок. Кожному — на свій смак та колір. Пристрої з кварцовим нагрівачем більш актуальні, ніж з керамічним, оскільки розподіляють нагрівання рівномірно. У нашому рейтингу всі прилади оснащені кришкою у вигляді грат, на яких можна розігріти хліб, булочки, круасани.

Якщо дочитаєте статтю до кінця, відразу стане зрозуміло, який тостер краще підходить для дому. Ознайомимо вас з описом характеристик, а також розглянемо 4 критерії в топі кращих моделей:

  • потужність,
  • функціональність,
  • кількість рівнів підсмажування,
  • матеріал виготовлення.

Корисна стаття: Догляд за побутовою технікою: 10 порад на всі випадки життя

Tefal TT410D38

Корпус з нержавіючої сталі вписується в будь-який кухонний інтер'єр. Вселяє довіру в плані добротності. 7 рівнів підсмажування дозволять відрегулювати ступінь засмаження – від світло-золотистого до рум'яного. На пристрої розташовані 3 кнопки з функціями підігріву, розморожування та зупинки.

Тостер Tefal TT410D38

У Tefal TT410D38 регулятор, який дозволяє обсмажувати хліб будь-якої товщини. Сніданок буде приготовлений швидше за рахунок одночасного обсмажування кількох скибочок на двох слотах.

  1. Високий підйом дає можливість витягти готові тости і не обпектися.
  2. Піддон для крихт можна легко дістати та почистити.
  3. У пристрої є відсік, у якому можна зберігати шнур.


ДО особливостей моделі відноситься зручний регулятор потужності.

Недолік: занадто гучний звук після приготування.

Gorenje T 1000 E

Корпус пристрою термоізольований. Виконаний із нержавіючої сталі, містить пластикові деталі. Завдяки 7 ступеням обсмажування, можна приготувати хрусткі грінки з будь-якого виду хліба. Дозволяє готувати відразу 2 тости. Піддон для крихт позбавить простір від зайвого сміття, а грати для підігріву булочок буде зберігати деякий час їжу теплою.

Тостер Gorenje T 1000 E

Пристрій добре фіксується на поверхні за рахунок ковзних ніжок. Для зберігання шнура передбачено відсік. Управління Gorenje T 1000 E – за допомогою кнопок на корпусі.

Переваги.

  1. Увімкнений пристрій не нагрівається.
  2. На матовій нержавійці не видно слідів від пальців.

Недоліки:

  • занадто короткий шнур (менше 1 метра);
  • висока потужність приладу, тости можуть швидко пригоріти.

Читайте: Як вибрати тостер для кухні?

Electrolux EAT3330

З цим приладом можна запросто свіжий хліб перетворити на хрумкі золотисті тости. Пристрій має два відділення різної ширини. Високий підйом скибочок допомагає їх зручно витягувати зі слотів. 7 рівнів обсмажування дозволить приготувати грінки кожному до смаку. Містить підставку для крихт, забезпечений функцією підігріву.

 Тостер Electrolux EAT3330

Electrolux EAT3330 у білому або чорному кольорі, який гармонійно виглядає на кухні. Зовнішня частина виготовлена із міцного пластику. Стіни термоізольовані, тому безпечні. Шнур ховається у відсіку.

Особливістю є наявність кришки, яка захищає від попадання пилу всередину відсіків.

Недолік: слабкий важіль для фіксації.

Ardesto T-F17WG

Компактний та зручний прилад містить 2 відсіки для обсмажування шматочків різних розмірів. Передбачено 7 рівнів обсмажування.

Є підігрів, розморожування і автоматичне вимкнення. У комплекті є горизонтальний піддон для крихт та грати для підігріву булочок. T-F17WG із пластику та металу, зовнішні стінки не нагріваються. Функція високого підйому скибочок дозволить витягти їх без ризику обпектися.

Тостер Ardesto T-F17WG

Особливість у цьому, що хлібні шматочки добре притискаються, тому поступово прожариваются.

  1. Плюсом є відсутність запаху нагрітого металу.
  2. Мінус: відсутність функції автоцентрування.

Gorenje T800 ORAB

Прилад функціональний, має 6 режимів для обсмажування хліба. Можна регулювати рівень засмаження скибочок. Є ДВА відсіки різної ширини, які підходять для приготування тостів будь-яких розмірів. За 2-3 хвилини хрусткі рум'яні грінки будуть готові.

Тостер Gorenje T800 ORAB

Пристрій оснащений важелем для підняття навіть дрібних шматків. Передбачено відділення для зберігання шнура. У тостері є гумові ніжки, які надійно фіксують його на поверхні. Стінки корпусу T800 ORAB нагріваються, тому прилад безпечний. Присутні функції розморожування та підігріву. Усередині прилад металевий, зовні пластиковий.

Мінус – погано видно символи на корпусі.

Philips HD2582/90

Пристрій зі стильним дизайном передбачає 8 рівнів обсмажування грінок. Чи зможе зарум'янити будь-які сорти хліба різної товщини. Використовуючи функцію підігріву, швидко розігрієте заморожені шматочки. Кнопка зупинки скасує приготування.

 Тостер Philips HD2582/90

Прилад містить 2 відсіки для обсмажування. Завдяки автовідключенню пристрій захищений від короткого замикання. На підставці можна за лічені хвилини розігріти будь-яку випічку. Philips HD2582/90 кришкою, яка захистить від попадання пилу всередину.

  1. Недоліки: неповне занурення скибочки у відсік, тому шматочок в повному обсязі Просмажується. При нагріванні характерний запах плавленого металу.
  2. Переваги: невелика вага, доступна ціна.

Цікава стаття: Міксер і блендер: подібність і відмінності

Tefal TT340830

У моделі 7 рівнів обсмажування – від світлого до насиченого золотистого. Є 2 відсіки для скибочок хліба різної ширини. Можна приготувати корисне перекушування, оскільки немає необхідності при обсмажуванні додавати рослинну олію.

Тостер Tefal TT340830

У Tefal TT340830 високо підскакують, що дозволяє швидко витягувати готові тости навіть маленьких розмірів. На пристрої розташовані дві кнопки для керування. Є знімний піддон для крихт, з яким легко очищати прилад. Зовні тостер не нагрівається, тому повністю безпечний.

  • Плюси: простий функціонал, немає неприємного запаху при нагріванні.
  • Мінуси: відсутня кришка.

Russell Hobbs 23330-56

Відмінне поєднання ціни та якості. Russell Hobbs 23330-56 чи червоного кольору. Залежно від переваг можна вибрати яскравий пристрій або лаконічний, який не виділятиметься на тлі іншої техніки.

Тостер Russell Hobbs 23330-56

Містить 6 рівнів нагріву для різних ступенів рум'яніння. Два відрізи, що відрізняються по ширині, дозволяють обсмажити тост будь-якого розміру. У комплекті є грати для розігріву. Високий підйом – для приготування маленьких хрустких грінок, які з легкістю витягають із слотів. Піддон для крихт легко очищається після використання.

  • Плюси: прилад легко утримувати в чистоті – достатньо протерти корпус. Не залишається слідів від пальців.
  • Недоліки: при першому включенні може бути запах; короткий шнур.

Пізнавальна стаття: Яку вибрати вафельницю: 9 кращих варіантів

Philips HD2581/00

У пристрої 8 ступенів обсмажування – це задовольнить смакові переваги кожного члена сім'ї. Рівномірне прожарювання надає тостам смачного та апетитного вигляду.

Розморожування хліба та розігрів роблять Philips HD2581/00 пристроєм. Широкі відсіки та високий підйом дозволяють готувати грінки будь-якого розміру. Функція скасування приготування дозволяє зупинити процес у будь-який час. За допомогою важеля тости розташовуються таким чином, щоб вийшла рівномірна прожарка.

Тостер Philips HD2581/00

  1. Перевага: наявність автовідключення – додаткова безпека у випадку короткого замикання.
  2. Недолік: занадто високий підйом тостів – шматочки вискакують із пристрою.


Розглянемо характеристики в порівняльній таблиці:

Назва
Потужність, Вт Рівні засмаження Матеріал Функціонал Діапазон цін, грн
Tefal TT410D38 800-1000 7 пластик, метал автоцентрування тосту, підігрів, режим розморожування, кнопка зупинки процесу, високий підйом тостів 916-1415
Gorenje T 1000 E 1000 7 нержавіюча сталь автоматичне розташування тосту в центрі, розморожування, кнопка зупинки, високий підйом тостів 950-1609
Electrolux EAT3330 940 7 пластик автоматичне розташування тосту в центрі, розігрівання, розморожування, переривання роботи 937-1434
Ardesto T-F17WG 780-930 7 пластик/метал підігрівання, розморожування, зупинка процесу приготування, високий підйом тостів 399-688
Gorenje T800 ORAB 800 6 пластик розморожування, розігрів 1099-1399
Philips HD2582/90 830 8 пластик автоматичне розташування по центру , підігрівання, розморожування, стоп роботи, високий підйом хліба 931-1475
Tefal TT340830 850 7 нержавіюча сталь/пластик розташування по центру, підігрів, розморожування, стоп готування, високий підйом тостів 899-1486
Russell Hobbs 23330-56 1100 6 метал розморожування, зупинка готування, високий підйом тостів 1585-1599
Philips HD2581/00 830 8 пластик підігрів, розморожування, стоп процесу 804-1168

Ознайомившись з рейтингом тостерів, зрозуміло, що всі вони схожі за своїм функціоналом. Хоча зовнішні відмінності ніхто не скасовував. Який тостер вибрати – вирішувати вам.

В тему: Тостер чи сендвічниця – що краще: 10 параметрів вибору собі на допомогу


Коментарі
Залиште коментар
Категорії